Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε κορίτστια να σας ρωτήσω τι κακά κανουν τα μωρά σας(όσα θηλάζουν αποκλειστικά); Εμείς συνήθως πράσινα αλλά και κίτρινα αραια και που. Η παιδίατρος λέει είναι φυσιολογικό επειδή θηλάζει και να μην ανησυχώ αλλά εδώ στο φόρουμ άλλα διαβάζω. Εσείς;

Λοιπόν τα ίδια κάνει και η δικιά μου, τις περισσότερες πρασινοκίτρινά και μία με δύο φορές μουσταρδί. Ο παιδίατρος και η σύμβουλος μου είπαν το ίδιο πράγμα, οτι μας πειράζει να κάνει συνέχεια πράσινα κακά και όταν λέμε πράσινα εννοούμε κυπαρισσί, όλα τα άλλα είναι φυσιολογικά. Βέβαια εγώ είχα αποκλήσει το γεγονός οτι δε τρώει καλά μιας και η μικρή βάζει κατά μέσο όρο 400γρ. ανα εβδομάδα. Βέβαια το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις τον παιδίατρο.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρααα!!!

Έχω ένα ερώτημα προς όλες σας:

Πως κοιμούνται τα μωρά σας?? Τα κουνάτε?? Στην αγκαλιά?? Στο κρεβάτι τους???

όπως να είναι αρκεί να κοιμηθεί. Μάλλον η δικιά μου θέλει συνδιασμό τον δύο πρώτων, αγκαλία και κούνιμα. Αν και τις περισσότερες φορές τη παίρνει ο ύπνος στο στήθος καθώς τρώει.

Καλημερα!

Ολυμπία μου αφου πηρε και εναν μηνα μητρικό μια χαρα θα είναι ο μπέμπης σου. Δεν πειραζει. Ο μεγάλος πώς βλέπει το αδερφάκι του?

Του μιλάει, του τραγουδάει και εκείνος κάθεται και τον κοιτάει και του χαμογελάει.

Ξέρει πως να τον πάρει αγκαλιά και μου κάνει παρατήρηση άμα και μια φορά δεν κρατάω το κεφαλάκι του μωρού καλά.

Έχει και ένα κόλλημα, πάει όλη την ώρα και του βάζει την πιπίλα στο στόμα...χεχεχε

Φυσικά όταν πάμε βόλτα με το καροτσάκι το κρατάει ο Μιχάλης, δεν αφήνει κανέναν άλλον.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Βρε κορίτστια να σας ρωτήσω τι κακά κανουν τα μωρά σας(όσα θηλάζουν αποκλειστικά); Εμείς συνήθως πράσινα αλλά και κίτρινα αραια και που. Η παιδίατρος λέει είναι φυσιολογικό επειδή θηλάζει και να μην ανησυχώ αλλά εδώ στο φόρουμ άλλα διαβάζω. Εσείς;

όπως στα λεει η ντιμ

Εμας το ζιζι δυστυχως μας τελιωσε:-(

οι λογοι πολλοι...ο μπεμπης λογο ικτερου ειχε υπνηλια και κοιμοταν αμεσως.

εγω εκανα την κουταμαρα, μετα την γεννα και αφησα το θηροειδη στο ελεος του Θεου με αποτελεσμα να κοπει το γαλα (δεν το ηξερα οτι κανει τοσο μεγαλη ζημια μετα το εμαθα)

και τελος δεν προλαβαινω να φαω και να πιω οσο χρειαζεται.

Ολυμπία εχει υποθυρεοειδισμο? Δυστυχως παιζει τεραστιο ρολο στη γαλουχια, και πρεπει κι εγώ να κανω καμια εξεταση προληπτικα γιατι παλιοτερα ειχα "ταση"

Το φαι και το πτο δεν παιζει τοσο ρολο.

Κι εμαν 1 με 2 φορε κανει κακα και ζοριζεται τις υπολοιπες ωρες...καινει ομως πολλα οπως λες!

κλαει και παλι σας φιλω!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ολυμπία εχει υποθυρεοειδισμο? Δυστυχως παιζει τεραστιο ρολο στη γαλουχια, και πρεπει κι εγώ να κανω καμια εξεταση προληπτικα γιατι παλιοτερα ειχα "ταση"

Αχ, ναι υποθυρεοειδισμο εχω γμτ και κανενας δεν με ειχε προηδοποιησει για τον θηλασμο.

Φταιω ομως και εγω που σταματησα τα χαπια, ειμαι ηληθια.

Να σας πω και κατι αλλο...ο μπεμπης εχει βγαλει κατι σπιρακια στο προσωπο, σαν υδρωτηρια.

Αλλοι μου λενε οτι ειναι ακμη και αλλοι οτι ειναι απο το φαι, πολυ γαλα.

Και κατι ακομα του δινω υποαλεργικο γαλα αλλα δεν εχει αλεργια, μηπως πρεπει να το αλλαζω και να του δινω κανονικο;;

Φυσικα θα τα ρωτησω ολα αυτα οταν θα παμε στον παιδιατρο, απλα θελω να δω μπας και ξερει κανενας να μου πει πριν παω.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Αχ, ναι υποθυρεοειδισμο εχω γμτ και κανενας δεν με ειχε προηδοποιησει για τον θηλασμο.

Να σας πω και κατι αλλο...ο μπεμπης εχει βγαλει κατι σπιρακια στο προσωπο, σαν υδρωτηρια.

Και κατι ακομα του δινω υποαλεργικο γαλα αλλα δεν εχει αλεργια, μηπως πρεπει να το αλλαζω και να του δινω κανονικο;;

Φυσικα θα τα ρωτησω ολα αυτα οταν θα παμε στον παιδιατρο, απλα θελω να δω μπας και ξερει κανενας να μου πει πριν παω.

γεια σου κουκλιτσα,τα σπυρακια μην τα φοβασαι ο παιδιατρος μου ειπε οτι τα βγαζουν γιατι δεν λειτουργουν καλα οι σμηγματογονοι αδενες θα φυγουν μονα τους μην τα πειραζεις

γιατι δινεις υποαλεργικο γαλα αφου δεν εχει προβλημα,νομιζω ετσι χανει πολλες ουσιες που εχουν τα κανονικα γαλατα

76IGp3.png

Περιμένω πως και πώς να έρθει η Τετάρτη να σαραντίσουμε γιατί ακολουθεί το εξής πρόγραμμα. Τη Παρασκευή θα πάμε σε ένα χρυσοχοείο που μας έχουν πάρει όλοι τα δώρα μας και επειδή μας έφεραν 6 ταυτότητες θα πάμε να τις αλλάξουμε και να της πάρω και εγώ κάτι. Καααααααααιιιιιιιιιιιιι τη Κυριακή θα πάμε το πρώτο μας ταξίδι, θα πάμε Αθήνα για να με δει εμένα ο γυναικολόγος και θα κάτσουμε 3 μέρες. Θα κάνουμε και τα ψώνια μας για τα χειμωνιάτικα ρουχάκια μας γιατί εδώ δεν έχει ποικιλία. Έχω εξοπλιστεί για το αεροπλάνο με μπλούζα θηλασμού, γιατί πρέπει να τη ταΐζω την ώρα της απογείωσης. Επίσης συζήτησα με τη σύμβουλο θηλασμού και μετά τους τρεις μήνες θα ξεκινήσει η εκπαίδευσή μου γιατί θέλω να γίνω και εγώ (αν με αξιώσει ο θεός και τη θηλάσω ένα χρόνο τουλάχιστον)

Του μιλάει, του τραγουδάει και εκείνος κάθεται και τον κοιτάει και του χαμογελάει.

Ξέρει πως να τον πάρει αγκαλιά και μου κάνει παρατήρηση άμα και μια φορά δεν κρατάω το κεφαλάκι του μωρού καλά.

Έχει και ένα κόλλημα, πάει όλη την ώρα και του βάζει την πιπίλα στο στόμα...χεχεχε

Φυσικά όταν πάμε βόλτα με το καροτσάκι το κρατάει ο Μιχάλης, δεν αφήνει κανέναν άλλον.

Χαχαχα ωραίος ο μεγαλος αδερφός!:lol:

Εμενα με το που κλάψει της χωνει τη πιπίλα (ευτυχως γιατι τη δικη του την εκοψε πριν μια βδομαδα) και οταν κλαιει φωναζει "παλι γαλα νινι":lol:.

Και μενα βγαζει που και που και μετα φευγουν μονα τους. Για το γαλα πώς ξεκινησες να δίνεις υποαλλεργικό αφου δεν εχει αλλεργία? Ο γιατρος τί σου είπε?

Περιμένω πως και πώς να έρθει η Τετάρτη να σαραντίσουμε γιατί ακολουθεί το εξής πρόγραμμα.

Αντε με το καλό και καλες βολτες!

Να ρωτησω κ εγώ κατι. Με τις τσιμπλιτσες τί κάνετε? Το δεξί της ματι συνεχως δακρύζει.

Να ρωτησω κ εγώ κατι. Με τις τσιμπλιτσες τί κάνετε? Το δεξί της ματι συνεχως δακρύζει.

τι καθαριζω ποτε ποτε με φυσικο ορο και αποστειρωμενη γαζα

ειπε η παιδιατρος οτι πολλα μωρα εχουν φραγμενους δακρυικους πορους κα της κανω μασαζ απο την ακρηη του ματιου και κατεβαινω παραλληλα με τη μυτη.

χτες κοιμηθηκαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια...είχα δύσκολη νύχτα....βασικά τις τελευταίες 2-3 μέρες ένιωθα μαι κατάπτωση και είχα τις νυχτες κυρίως ρίγη, κατά τις 3.30 μές στη μάυρη νύχτα ξυπνάω κι ένιωθα οτι έκαιγα όλόκληρη, το στήθος μου ήταν τελείως πρησμένο,κόκκινο και πονούσα απίστευτα...πυρετός 39....έβαλα το μικρό να θηλασει να ανακουφιστούν λίγο οι μαστοί και μετά εκανα κομπρέσες και μια άντληση, κοιμήθηκα ένα 2ωρο και ξύπνησα πάλι με δέκατα, πήρα την παιδίατρο- σιγά μην έβρισκα το γυναικολόγο μου στις 9 το πρωί- και μου επιβεβαίωσε βέβαια οτι έπαθα μαστίτιδα, ξεκινησα αντιβίωση και depon για τον πυρετό...ελπίζω να μου περάσει γρήγορα

μαμαλου να σου ζησει ο μπεμπης.

Να τον ζυγιζεις παντα το πρωι που ειναι νηστικος.

ευχαριστώ Ολυμπία μου:-)....Πρωί τον ζυγίζουμε

mamalou μου μια χαρα είναι οι μετρησεις σας. Τα μωρακια που πίνουν μονο μητρικο (νομίζω) βάζουν πιο γρηγορα κιλά τον πρωτο καιρό.

υοφφφ....τουλάχιστον μην έχω και γι'αυτό άγχος...

dim καλή διασκέδαση στο πρώτο σας ταξιδάκι:D

c2Gbp2.png

μπορεί και τα 2! εμενα εχει γεμισει με σπυρακια που τα περισσοτερα εχουν και λιγο πυον στο προσωπο, ειανι βρεφικη ακμη και οφειλεται στις ορμονες του πολακουντα στην εγκυμοσυνη, εμφανιζεται πανω στον μηνα ακριβως, δεν κανουμε τιποτα φευγουν σε λιγο καιρο.

εμενα εχει και στον κορμο του σπυρακια ισως ειναι ιδρωτηρια μπορει να τον παραεντυσα μια μερα δεν ξερω.

eNeap2.pngTSzHp3.png

κι εμενα εβγαζε και βγαζει ακομα τετοια σπυρακια...

αυριο παμε για το πρωτο μας εμβολιο....

ρε κοριτσια καποιες φορες τα κακακια μας ειναι λιγο πιο ζουμερα και πολλα,λετε να μου κανει διαρροιες και να μην το εχω παρει χαμπαρι??

ντιμ καλες βολτες!!!!

φιλακια σε ολες σας και στα ζουζουνια σας

76IGp3.png

κι εμενα εβγαζε και βγαζει ακομα τετοια σπυρακια...

αυριο παμε για το πρωτο μας εμβολιο....

ρε κοριτσια καποιες φορες τα κακακια μας ειναι λιγο πιο ζουμερα και πολλα,λετε να μου κανει διαρροιες και να μην το εχω παρει χαμπαρι??

ντιμ καλες βολτες!!!!

φιλακια σε ολες σας και στα ζουζουνια σας

και εμενα τα κανει ζουμερα και μου ειπε η παιδιατρος να μην ανησυχω..

7rdup2.png ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!!!

929143gcgd137hxb.gif

Καλημέρα!

Αποψε είχαμε ένα ηρεμο βραδυ... Απο χθες στις 22.00 που κοιμηθηκε η μπέμπα, ξύπνησε σήμερα στις 05.30. Τί απόλαυση! Φτου φτου μη τη ματιάσω, μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Το στηθος μου πάλι χάλια το αισθανομαι σημερα. Περασα άλλη μία μαστιτιδα με πυρετουλι και πολύ πόνο. Πηρα και μισό λασιξ προχθες για να ξεμπλοκάρω λιγάκι. Τουλάχιστον αυτη τη φορά δεν λυποθυμησα απο τον πόνο όπως την προηγουμενη φορα. Α έχω και κολπίτιδα...Ετσι για να μη ξεχνιόμαστε.

mamalou μου πώς είναι το στηθος σου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...