Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

bibicos είπε:
Mamalou να σου ζησει κοριτσακι μου.Καλο σαραντησμο να εχετε!!!

Βρε κοριτσια μου λειπει λιγο η κοιλιτσα μου...ξερω ξερω ανωμαλη γυναικα εγω!!!

ευχαριστώ πολύυυυ:-).......

η κοιλίτσα δε μου λείπει αλλά ακόμα να συνηθίσω στην ιδεα οτι δε σηκώνομαι κάθε μισάωρο για πιπι τη νύχτα και δεν ξυπνάω απο τις αφόρητες καούρες:mrgreen:

DimRous είπε:
Όσο για τους κολικούς τι να σας πω εγώ έκανα πέντε μέρες τη διατροφή που έλεγε η Πατσούρου (ψωμί, πατάτες και μέλι) και από τότε άρχισε να ηρεμεί, αν ήταν τυχαίο αυτό δε το γνωρίζω. :roll::roll:

για γραψε πιο αναλυτικά dimακι τη διατροφή να την έχω στα υπόψιν.

ο δικός μου πολύ φτερνίζεται αυτές τις 2 μέρες και ανησυχώ:?

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσιααααα.....γειαααααα σας!!!!!!!!!!!!

πωπω!!!!πολυ καιρο εχω να γραψω.....μου λειψατε!!!!!!:)

μαμαλου να σου ζησει!!!!!!!:)

Αθηνουλα σαραντησατε!!!!!!Μπραβο!!!!!!:)

Ντιμ πες τη διατροφη κ σε εμας μπας κ μειωσουμε τα πονακια.....(ειχε κ μελι;;;;;δεν ειναι επικινδυνο για αλλεργιες;;;)

Χαπακι ...νανο .... μπιμπικο.....φιλακια:)

Εμεις ειμαστε παρα πολυ καλα.....πολυ αγκαλια....ζιζι(οπως λεει κ η ιντι) συνεχεια στο στομα κ βολτες καθε πρωι...:)

Στις 4-10 θα κανουμε 3 εμβολια(1 ποσιμο κ 2 ενεσεις).

Φιλια σε ολες τις μανουλες με τους μαυρους κυκλους :)

Κ εδω κολλαει κ το ασμα της Βισση.....Μαυρα γυαλιαααα....φορααααωωωω!!!!!!

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Καλημερα!!!

Τί κάνετε κοριτσάκια? Τα μωρακια σας?

Εμείς καλά είμαστε...Κολικους μεχρι τωρα δεν μου έχει κάνει η μπεμπουλα απλά εχουμε ενα θεμα με τα κακακια μας. Συνεχίζω και βγάζω γάλα αλλά η μικρή δεν πίνει και πολύ σε καθε γευμα. Εκεί που μπορεί να πιει 100 μλ και λέω οκ πίνει κανα 50 μλ και δεν θέλει άλλο. Τεσπα αυτη ξερει ποσο πεινάει.

nikijo μου που θα πάει θα φυγουν και οι μαυροι κυκλοι...

mamalou μου και μενα μετα απο καθε γέννα μου έλειπε η κοιλιά μου! Θα έρθει ξανα η ωρα με το καλό να έχεις και πάλι κοιλίτσα;).

galat μου καλες βολτες τωρα!

bibicos μου δίνεις συμπλήρωμα? Τί ποσοτητες τρωτε εσείς?

nano μου εγω που βγάζω συνέχεια το έχω σε μπιμπερό στο ψυγείο και τα βγάζω και τα ζεσταίνω στον θερμαντηρα. Τα έχω κρατησει μεχρι μεχρι 24 ωρες γιατι τα καταναλωνουμε αμέσως, αλλά και 2 μερες μπορείς να τα κρατησεις. Για αποθηκευση στον καταψυκτη είχα πάρει κυπελακια της avent αλλά δεν μου περισσευει γαλα για να αφησω στην άκρη.

Η διατροφή είναι τρώς μόνο ψωμί, πατάτες, κρέας και μέλι. Για το μέλι λέει οτι πρέπει να είναι ανόθευτο, εμένα έχει η πεθερά μου μελίσσια οπότε είμουν σίγουρη για αυτό. Στο βιβλίο η Πατσούρου λέει να τη κάνεις τη διατροφή για τουλάχιστον 7 μέρες, αλλά ο παιδίατρος μου είπε να τη κάνω για πιο λίγο και να μη αποκλείω τροφές απο τη διατροφή μου για καιρό γιατι εκθέτο το παιδί στο κίνδυνο να κάνει αλλεργεία όταν θα έρθει σε επαφή με αυτές. Τα μόνα που μου είπε να μη τρώω είναι φακές, οστρακοειδή, μαλάκια και κουκιά.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Βασικα η Πατσουρου λεει οτι καποιες μαμαδες τις βοηθαει αυτη η διατροφη, αλλα αυτη, ως γιατρος, δεν τη συστηνει λογω ακριβως ελλειψης ποικιλιας. Υπονοει οτι σαν συμβουλος θηλασμου θα ελεγε δοκιμαστε τη, αλλα ως γιατρος δεν τη συστηνει.

Για αρχη εγω θα ελεγα να κοψετε τα γαλακτοκομικα μηπως δειτε διαφορα(εγω δεν ειδα και τα ξαναρχισα δεν μπορω χωρις τυρι ,γαλα ,γιαουρτι,τι θα φαω?)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

galat είπε:
Βασικα η Πατσουρου λεει οτι καποιες μαμαδες τις βοηθαει αυτη η διατροφη, αλλα αυτη, ως γιατρος, δεν τη συστηνει λογω ακριβως ελλειψης ποικιλιας. Υπονοει οτι σαν συμβουλος θηλασμου θα ελεγε δοκιμαστε τη, αλλα ως γιατρος δεν τη συστηνει.

Για αρχη εγω θα ελεγα να κοψετε τα γαλακτοκομικα μηπως δειτε διαφορα(εγω δεν ειδα και τα ξαναρχισα δεν μπορω χωρις τυρι ,γαλα ,γιαουρτι,τι θα φαω?)

βασικα, υπαρχει μια μεγαλη μπερδεψουρα στον κοσμο περι γαλ/κων...το αλλεργιογονο συστατικο του αγελαδινου γαλακτος ειναι η καζεινη..οκ το γαλα λοιπον την εχει...ομως το τυρι και ειδικα η φετα γινεται απο αιγοπροβειο,οχι αγελαδινο κ αρα δεν την περιεχει...οσο για γιαουρτι μπορεις να τρως προβειο η κατσικισιο!

nikijo είπε:

μαμαλου να σου ζησει!!!!!!!:)

ευχαριστώ:D

κορίτσια ζυγίσαμε τον μπέμπη και απο τη Δευτέρα μέχρι σήμερα έχει πάρει 440 gr...μήπως είναι πολλά???? γεννήθηκε 3560, βγήκαμε απο το μαιευτήριο 3380 και 10 μέρες απο τη γέννηση είχε πάρει μόνο 70gr και είχα αγχωθεί μήπως μας ξεκινούσε και ξένο η παιδίατρος αλλάααα.....είναι φυσιολογικό??:confused: μας είχε πει για 200gr ανα εβδομάδα στα μωράκια που παίρνουν ξένο και 170-180 στα μωράκια που πίνουν μητρικό.

c2Gbp2.png

κωνκων είπε:

bibicos μου δίνεις συμπλήρωμα? Τί ποσοτητες τρωτε εσείς?

Κωνκωνακι εγω δινω μονο ξενο γαλα εδω και πολυ καιρο τωρα μαλλον δεν εχεις καταλαβει καλα...

Εμενα πινει τωρα 150 αλλα δεν αφηνει ουτε σταγονα οποτε μου ειπε η παιδιατρος να του φτιαχνω 180 και ας τα αφηνει..Ειχαμε παιδιατρο χτες 5680 ο κυριος και 69 εκατοστα.Την Τεταρτη εχουμε και το 1ο μας εμβολιο :-D.

Δεν ξερω γιατι ρε κοριτσια εχω λυσσαξει να περασει ο καιρος να ξεκινησουμε να τρωωει φρουτοκρεμα!!!Να φανταστειτε χτες του πηρα το πρωτο του κουταλι!!!!Δεν κρατιεμαι η ζουρλη!!!:?

Βρε κορίτστια να σας ρωτήσω τι κακά κανουν τα μωρά σας(όσα θηλάζουν αποκλειστικά); Εμείς συνήθως πράσινα αλλά και κίτρινα αραια και που. Η παιδίατρος λέει είναι φυσιολογικό επειδή θηλάζει και να μην ανησυχώ αλλά εδώ στο φόρουμ άλλα διαβάζω. Εσείς;

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Καλησπερα μανουλες.

μαμαλου να σου ζησει ο μπεμπης.

Να τον ζυγιζεις παντα το πρωι που ειναι νηστικος.

Εμας το ζιζι δυστυχως μας τελιωσε:-(

οι λογοι πολλοι...ο μπεμπης λογο ικτερου ειχε υπνηλια και κοιμοταν αμεσως.

εγω εκανα την κουταμαρα, μετα την γεννα και αφησα το θηροειδη στο ελεος του Θεου με αποτελεσμα να κοπει το γαλα (δεν το ηξερα οτι κανει τοσο μεγαλη ζημια μετα το εμαθα)

και τελος δεν προλαβαινω να φαω και να πιω οσο χρειαζεται.

Τες πα δεν πειραζει, εστω και αυτο το λιγο (ενα μηνα) ειναι καλο για τον μπεμπη.

bibicos και εγω μονο ξενο δινω τωρα, εγω του φτιαχνω 170 ml και πινει μια 130 μια 140 μια 150, οτι να ναι.

Το βραδυ ξυπναει μονο μια φορα για να φαει.Εμας τα κακα μας ειναι κιτρινα γιατι πινουμε μονο ξενο.

Εχουμε ενα θεματακι με αυτα, κανει μονο μια φορα τη μερα αλλα πολλαααααααααααααα.

Εγω χρειαζομαι επειγοντως κομμωτηριο και γενικα μια επισκευη:wink:

Αυτη την εβδομαδα εχουμε γυναικολογο και παιδιατρο, επισης πρεπει να παω επιτελους να δωσω αιμα για το θηροειδη να δω που μπορει να εχει φτασει και να ξαναρχισω τα χαπια, μαλλον.

Αυτα.

Πολλα φιλακια σε ολες.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

evi mou είπε:
Βρε κορίτστια να σας ρωτήσω τι κακά κανουν τα μωρά σας(όσα θηλάζουν αποκλειστικά); Εμείς συνήθως πράσινα αλλά και κίτρινα αραια και που. Η παιδίατρος λέει είναι φυσιολογικό επειδή θηλάζει και να μην ανησυχώ αλλά εδώ στο φόρουμ άλλα διαβάζω. Εσείς;

evi εμας ειναι κιτρινομουσταρδι κ καποιες φορες ειχαν κ λιγη πορτοκαλι αποχρωση....ποτέ πρασινα.

Αν ειναι πρασινα σημαινει οτι δεν παιρνει το λιπαρο γαλα αλλά μονο το αραιο που ειναι στην αρχη(αυτο διαβασα απο την Αγλαια)

Εχεις πολυ γαλα;;;συνηθως αυτο γινεται σε υπερπαραγωγη...

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Καλημερα!

mamalou μου μια χαρα είναι οι μετρησεις σας. Τα μωρακια που πίνουν μονο μητρικο (νομίζω) βάζουν πιο γρηγορα κιλά τον πρωτο καιρό.

evi mou και εμείς είχαμε πρασινα κακακια οταν την είχα μόνο στο στηθος. Απο κιλάκια πώς τα πάτε? Εμένα έχανε αντι να βάζει και εκεί καταλαβα οτι δεν έπινε καλα το μωρό. Είναι αυτο που λεει η nikijo, οτι ισως να πίνει μονο το αραιο γαλατακι που κατεβαίνει στην αρχη.

bibicos μου εγω ακόμα βγάζω αλλα δίνω και σκόνη. Οι ποσοτητες που πινει μου φαίνονται μικρες. Μπορεί να πιει 120 μλ αλλά κάποιες φορες και μονο 60. Ημερησίως πάντως φτάνουμε στα 700-800 μλ.

Ολυμπία μου αφου πηρε και εναν μηνα μητρικό μια χαρα θα είναι ο μπέμπης σου. Δεν πειραζει. Ο μεγάλος πώς βλέπει το αδερφάκι του?

Από την αρχή το έχω μάθει να κοιμάται στο κρεβατάκι μόνος του.

Πολλές φορές τον παίρνει ο ύπνος την ώρα που τον έχω στον ώμο μετά το φαΐ για να ρευτεί.

Μόνο άμα έχει κανένα πονάκι (πολύ σπάνια) τον βάζω μπρούμυτα επάνω μου, ανακουφίζεται και κοιμάται.

Γενικά είναι υπναράς, δεν δυσκολεύεται να κοιμηθεί.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

κωνκων είπε:
Καλημερα!

Ολυμπία μου αφου πηρε και εναν μηνα μητρικό μια χαρα θα είναι ο μπέμπης σου. Δεν πειραζει. Ο μεγάλος πώς βλέπει το αδερφάκι του?

Του μιλάει, του τραγουδάει και εκείνος κάθεται και τον κοιτάει και του χαμογελάει.

Ξέρει πως να τον πάρει αγκαλιά και μου κάνει παρατήρηση άμα και μια φορά δεν κρατάω το κεφαλάκι του μωρού καλά.

Έχει και ένα κόλλημα, πάει όλη την ώρα και του βάζει την πιπίλα στο στόμα...χεχεχε

Φυσικά όταν πάμε βόλτα με το καροτσάκι το κρατάει ο Μιχάλης, δεν αφήνει κανέναν άλλον.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...