Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ερωτήσεις προς όποια γνωρίζει:

1. τι είναι η εδραίωση της γαλουχίας;; Θα δούμε καμιά διαφορά μετά τις 40 ημέρες;;

2. σήμερα έβαλα για δοκιμή το swing για να κάνω τις αντλήσεις αντί του νοσοκομειακού και έβγαλα κάτι τις παραπάνω γαλατάκι. να το βάλω και αύριο να το επιβεβαιώσω ή του κάνω κακό;;

3. θα επηρεαστεί η εδραίωση αν σταματήσω σε δύο μέρες να χρησιμοποιώ το νοσοκομειακό και συνεχίσω με το swing (θα είναι 35 ήμερες);; (μπας και γλιτώσω το το ενοίκιο και άλλο ένα μήνα)

Αύριο πάμε στο παιδίατρο, για να δούμε πόσο έχουμε πάει;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μολις πριν λιγο εκανα την 1η μου αντληση με το θηλαστρο..το εβαλα για 10 λεπτα απο το ενα στηθος κ καπου τοσο για το αλλο κ εβγαλα 50ml περιπου...το θελω γιατι ειναι ποσα βραδια που η μικρη κοπανιεται ολοκληρη απο την πεινα (καταλαβαινω οτι πειναει γιατι ρουφαει παρα πολυ δυνατα τα χερια της κ την θηλη μου επισης...) και ειμαστε ξυπνιοι απο τις 10 κ κοιμομαστε στις 5 τα ξημερωματα...δεν αντεχω αλλο την αυπνια!!ετσι, αποφασισαμε με τον αντρα μου να βγαζω λιγακι γαλα κ να της το δινει εκεινος αφου εχει φαει πρωτα αρκετη ωρα απο το στηθος μου...εκανα καλα??θα κανουμε μια δοκιμη σημερα...για να δουμε...:rolleyes:

mia στις τόσες δεν κανει κακο...αλλα δεν πιανει παντα κι εγω το εκανα τις προαλλες και τιποτα... ενω ετρωγε, ερωγτε ετρωγε, ηπιε και το μπιμπερο και μετα παλι σαν λυσσασμενο εκανε με τα χερια και το στηθος...ειναι περισσοτερο για παρηγορια τελικα ή απο ανησυχια και οχι απο πεινα... και να πω οτι δεν το δεχτηκε καλα το μπιμπερο, 70 μλ ειχα βγαλει και αφησε και τα 30...μετα ηθελε στηθος παλι και τον ακουγα που καταπινε... τι να πεις!

ερωτήσεις προς όποια γνωρίζει:

1. τι είναι η εδραίωση της γαλουχίας;; Θα δούμε καμιά διαφορά μετά τις 40 ημέρες;;

2. σήμερα έβαλα για δοκιμή το swing για να κάνω τις αντλήσεις αντί του νοσοκομειακού και έβγαλα κάτι τις παραπάνω γαλατάκι. να το βάλω και αύριο να το επιβεβαιώσω ή του κάνω κακό;;

3. θα επηρεαστεί η εδραίωση αν σταματήσω σε δύο μέρες να χρησιμοποιώ το νοσοκομειακό και συνεχίσω με το swing (θα είναι 35 ήμερες);; (μπας και γλιτώσω το το ενοίκιο και άλλο ένα μήνα)

Αύριο πάμε στο παιδίατρο, για να δούμε πόσο έχουμε πάει;;

να το επιστρεψεις το νοσοκομειακο, αν κανει εως 2 αντλησεις τη μερα μια χαρα ειναι το swing

η εδραιωση δεν θα επηρεαστει

Για την εδραιψση δεν θα δεις καποια διαφορα ακομα, απλα μετα απο αυτο το διαστημα οτι λαθος παρεμβασεις γινουν απο εξωτερικους παραγοντες(πχ ασχετο παιδιατρο) δεν επηρεαζεταιε υκολα η γαλουχια... δηλ και λαθη να γινουν ειανι πολυ πιο ευκολο να διατηρηθει η παραγωγη, το πρωο διαστημα ειναι το επικινδυνο, ετσι νομιζω τουλαχιστον.

Κι εμεις πηγαμε σοτν παιδιατρο σουπερ ειμαστε πηραμ 5 ποντους σε 1 μην και 1200 γρ (το οποιο ειναι συοπερ γιατι ειχα χασει και 2 εβδομαδες που ειχα πολυ λιγο γαλα λογω της φαρμακευτικης αγωγης για την πιεση)

Κων, τα παιδια που πινουν μητρικο αναπτυσσοντα πολυ τους 2 πρωτους μηνες αποτομα, και μετα φρεναρουν. Για αυτο της εκανε εντυπωση της παιδιατρου σου γιατι εχει συνηθισει να βλεπει παιδια που πινουν ξενο.

Η κορη μου τον πρωτο μηνα ζωης της ειχε παρει 7 εκατοστα! :shock:

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημέρα, καλημέρα!!!!!!!!!! Γυρίσαμε απο το παιδιατρο λοιπόν σε ένα μήνα πήραμε 1.630 και 7 πόντους, δηλαδή τώρα είμαστε 4.630 και 59 πόντους. Ο δικός μου παιδίατρος κάτι πήγε να πει να την ταϊζω κάθε τρεις ώρες, του είπα οτι σύμφωνα με τη σύμβουλο θηλασμού αυτό θα επιρεάσει τη γαλουχία, είδε και τα βιβλία της Πατσούρου την προηγούμενη φορά στο κομοδίνο μου και μου είπε οτι δε μου ξαναλέει κάτι για το θηλασμό αφού το παιδί αναπτύσετε μια χαρά, αν έχω καμιά απορεία να τον ρωτήσω.

Galat δε κάνω δύο αντλήσεις αλλά 5 γιατί αλλιός δεν μαζέβω τα 300γρ. που χρειάζομαι.

καλημερα!

χτες ηρθε και σε μας η παιδιατρος! σε 15 μρες (απο την εξοδο) βαλαμε 360 γρ.!!!(βαρος γεννησης:3250 & εξοδου:3340 και 2 ποντους!!! το γαλα της μαμας ειναι καλο τελικα.

εδω και 3 μερες μας εχει διαλυσει!!! ολο κλαιει και τσιριζει!!!μαλλον ποναει.

και εγω θελω να παρω το swing της medela. για τη φυλαξη τι να παρω? σακουλακια 'η κουτακια?

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

έχω κουπόνια εκπτωτικά για πάνες libero αν θέλει καμια κοπέλα ας μου στήλει πμ διεύθυνση να της τα στείλω.

Nano 79 τα σακουλάκια είναι για κατάψυξη, τα μπουκαλάκια είναι μόνο για ψυγείο.

κοριτσάκια καλησπέρα, έχω συνδεθεί 5-6 φορες αλλά μεχρι να διαβάσω τα νέα σας κάποιο αγόρι με φωνάζει:D....κι εμείς έχουμε τρελά ωράρια, το βράδυ μας πιάνουν τα πονάκια και μέχρι να κάνουμε προυτ προυτ και κακα μας ακούει όλη η γειτονιά...τώρα όπτε βρίσκω ευκαιρία κοιμάμαι κι εγω την ημερα μαζί με τον μπέμοη για να αντέχω τις νύχτες, δεν είναι όλες βέβαια έτσι αλλά και μόνο τους θηλασμούς να βάλεις καθε 2-3 ώρες φτάνει.

Δε σας είπα το καλό!!!! Κάθε φορά που κλαίει η μικρή και είναι η πεθερά μου εδώ αρχίζει " ω! Δε του φτάνει το γάλα του παιδιού να του δώσουμε μπουκάλι Δήμητρα" Χθες δε συγκρατήθηκα και τα έχωσα " θα πρέπει να είναι ηλίθιος κάποιος να δώσει ξένο γάλα σε ένα μωρό που μέσα σε 25 μέρες απο τη γέννηση του έχει πάρει 1.200γρ. Και αν το ξαναπεις άλλη μια φορά θα σε θεωρήσω ηλίθια" Ε!!!!!!!! Δε πήγαινε άλλο ρε κορίτσια κάθε φορά το ίδιο τροπάριο. Το είπα και ξαλάφρωσα!!!!

χα χα χα καλά της είπες:cool:

Και η μαγιά μπύρας είναι αξιόπιστη??

indie μου μαγιά μπύρας γιατί να πάρεις? ξέρω πως αν δεν υπάρχει θέμα με το γάλα δεν κάνει να παίρνουμε βοηθήματα γιατί προκαλούμε υπερπαραγωγή, πράγμα που μόνο προβλήματα δημιουργεί.

tour_babay κάλη προσαρμογή στο σπίτι σας:)

c2Gbp2.png

Mamalou να σου ζησει κοριτσακι μου.Καλο σαραντησμο να εχετε!!!

Που ειστε βρε κορες???Πω πω ερημωσε το καφε!!!πανε οι αυπνιες που ειχαμε οταν ειμασταν γκαστρουλες και δεν βαζαμε γλωσσα μεσα!!!

Βρε κοριτσια μου λειπει λιγο η κοιλιτσα μου...ξερω ξερω ανωμαλη γυναικα εγω!!!

Τι αλλα?Αν ναι ψωνισα τελεια ρουχαλακια απο Η & Μ!!Εχει σουπερ ρουχαλακια και σε ποοοολυ καλες τιμες...

Αααα εχω και εγω κουπονια σε οποια θελει να της στειλω.Στειλτε που μου!!

Αααα επισης να πω οτι το παιδι μου ειναι ετοιμο να παει να φοιτησει στο ΜΙΤ ετσι!!!Μου λεει συνεχεια και φωναχτα κ ολας ααααα εεεεε οοοο εεεειιιιι

ααααααιιιιι αααααγκκουυυυ!!!!!αμπουυυυυυ!!!!Παει το χανω το παιδι μου για την ξενυτιαααααα!!!

Φιλακια σε ολες!!!

καλησπερα κουκλιτσες,απ'οτι διαβαζω καλα πατε με τα νινακια σας!!!

τα νεα μας τωρα εμεις τα καναμε λιγο μπαλαχο με το θηλασμο αλλα τα ξαναβρηκαμε σιγα σιγα,το προβλημα ειναι οτι το μωρο αρχιζει και κλαιει μετα απο λιγο που τρωει ειτε τρωει στο στηθος ειτε απο το μπουκαλι

γενικα τις περισσοτερες ωρες τη μερα κλαιει και δεν ξερω τι φταιει.......

τρωει κλαιει,τον ντυνω κλαιει,καθεται στο ρηλαξ κλαιει,σημερα εκλαιγε και στην αγκαλια μου,ασε που δεν θελει να τον παιρνει ο πατερας του αγκαλια,αρχιζει και τσιριζει...(κοντευει να του δημιουργησει ψυχολογικο του πατερα του)

αληθεια μπορει καποια να μου πει γιατι κλαιει συνεχεια.....????καποιες φορες καταλαβαινω οτι ποναει η κοιλιτσα του,αλλα δεν ειναι λογικο να ποναει ολη μερα

76IGp3.png

αυτο το 24ωρο κλαμα το εζησα 3 μερες!!!! κοντεψα να σαλταρω!!!!!!!!!!!!!

σημερα ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα. εμενα εχει πονακια και... βαριεται! ολο αγκαλια θελει αλλα πολλες φορες η αγκαλια δεν την ηρεμει...

χτες το βραδυ ξυπνησε στις 3 εφαγε, χαζεψε στη καλαθουνα (πρωτη φορα εκατσε μεσα στη καλαθουνα ξυπνια) ξαναεφαγε και ξαναχαζεψε και κατα τις 6 παταει κατι τσιριδες... αλλα πονουσε... τη πηρε ο πατερας της (εγω δεν εχω υπομονη καθολου) τη πηγε βολτα στο σπιτι για μιση ωρα τη ξαναταισα και ξεραθηκε στον υπνο απο τις 8 εως τις 11...

για να δουμε αποψε τι θα κανει. τωρα κοιμαται

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

τη τριτη ηρθε η γιατρος! μεσα σε 15 μερες το ζουζουνι εβαλε 360 γρ. με το γαλατακι της μαμας! (μονο 4 φορες δωσαμε σκονη...) 25 γρ τη μερα κατα μεσο ορο ενω συνηθως τα μωρα που θηλαζουν βαζουν 20-22 γρ... ηρεμησα παρα πολυ γιατι δεν ηξερα αν θηλαζει αρκετα (τις πρωτες μερες στο σπιτι ολο κοιμοταν και δεν ετρωγε πολυ ωρα-ουτε τωρα τρωει πολλη ωρα)

χτες πηρα και το swing της medela και λεω να εχω 1-2 μπουκαλια στο ψυγειο ωστε αν χρειαστει επιπλεον να της δωσω αυτο και οχι σκονη γιατι το ομολογω οτι ειναι φορες που δεν αντεχω να τη θηλασω. ειδικα τις μερες που γκρινιαζει πολυ δεν θελω να θηλασω:(:(:( επισης να μπορω φευγω απο το σπιτι χωρις να ειμαι με το ρολοι να γυρισω πισω γιατι θα ξυπνησει και θα θελει να φαει (οταν κοιμαται, συνηθως χτυπαει ενα 3ωρακι) ποτε ειναι η καλυτερη στιγμη για να κανω αντληση? αν το αφησω εκτος ψυγειου για να καταναλωθει την ιδια μερα παθαινει κατι? πρεπει να το ζεστανω?

ZOrwp3.png

τη τριτη ηρθε η γιατρος! μεσα σε 15 μερες το ζουζουνι εβαλε 360 γρ. με το γαλατακι της μαμας! (μονο 4 φορες δωσαμε σκονη...) 25 γρ τη μερα κατα μεσο ορο ενω συνηθως τα μωρα που θηλαζουν βαζουν 20-22 γρ... ηρεμησα παρα πολυ γιατι δεν ηξερα αν θηλαζει αρκετα (τις πρωτες μερες στο σπιτι ολο κοιμοταν και δεν ετρωγε πολυ ωρα-ουτε τωρα τρωει πολλη ωρα)

χτες πηρα και το swing της medela και λεω να εχω 1-2 μπουκαλια στο ψυγειο ωστε αν χρειαστει επιπλεον να της δωσω αυτο και οχι σκονη γιατι το ομολογω οτι ειναι φορες που δεν αντεχω να τη θηλασω. ειδικα τις μερες που γκρινιαζει πολυ δεν θελω να θηλασω:(:(:( επισης να μπορω φευγω απο το σπιτι χωρις να ειμαι με το ρολοι να γυρισω πισω γιατι θα ξυπνησει και θα θελει να φαει (οταν κοιμαται, συνηθως χτυπαει ενα 3ωρακι) ποτε ειναι η καλυτερη στιγμη για να κανω αντληση? αν το αφησω εκτος ψυγειου για να καταναλωθει την ιδια μερα παθαινει κατι? πρεπει να το ζεστανω?

πρεπει να το βαλεις κατευθειαν στο ψυγειο,οπου συντηρειται για 3-4 μερες, το ζεσταινεις και το δινεις...

76IGp3.png

εξω δατηρείται μονο 1 ωρα το καλοκαιρι, και το χειμωνα περισσοτερο. Καλυτερα ομως βαλτο στο ψυγειο

πρεπει να το βαλεις κατευθειαν στο ψυγειο,οπου συντηρειται για 3-4 μερες, το ζεσταινεις και το δινεις...

για τοσο μικρα μωρακια καλυτερα να εχετε 2 24ωρα στο ψυγειο ως οριο. Στην αναγκη βεβαια κι εγω το εδινα και μετα 3 μερες...

eNeap2.pngTSzHp3.png

αυτο το 24ωρο κλαμα το εζησα 3 μερες!!!! κοντεψα να σαλταρω!!!!!!!!!!!!!

σημερα ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα. εμενα εχει πονακια και... βαριεται! ολο αγκαλια θελει αλλα πολλες φορες η αγκαλια δεν την ηρεμει...

χτες το βραδυ ξυπνησε στις 3 εφαγε, χαζεψε στη καλαθουνα (πρωτη φορα εκατσε μεσα στη καλαθουνα ξυπνια) ξαναεφαγε και ξαναχαζεψε και κατα τις 6 παταει κατι τσιριδες... αλλα πονουσε... τη πηρε ο πατερας της (εγω δεν εχω υπομονη καθολου) τη πηγε βολτα στο σπιτι για μιση ωρα τη ξαναταισα και ξεραθηκε στον υπνο απο τις 8 εως τις 11...

για να δουμε αποψε τι θα κανει. τωρα κοιμαται

τρεις μέρες μόνο και κοντέψατε να σαλτάρετε;; Σε αυτή τη κατάσταση είναι από όταν βγήκαμε από το νοσοκομείο και όσο πάει και καλυτερεύει. Σε ριλάξ δε καθόμαστε πάνω από 20 λεπτά και αυτό όχι μόνοι μας, πρέπει να είναι κάποιος να της κρατάει το χέρι, να τη κουνάει και να της τραγουδάει. Άσε αυτή τη κούνια την ηλεκτρική στο πεντάλεπτο αρχίζει και ωρύετε. Αλλά όταν λέμε ωρύεται γίνεται μοβ, πάνε τα 120 ευρουλάκια. Και αυτά τα κάνει τώρα, στην αρχή όχι απλά δε καθόταν αλλά έκλεγε σα τρελή και με το να τη κράταγες αγκαλία και να καθόσουν, μόνο σουλάτσα δεχόταν. Δοκιμάστε να βάζετε κανένα παιδικό τραγουδάκι και να χορεύεται μαζί. Η δικιά μου ησυχάζει με το χοντρό μπιζέλι από τη λιλιπούπολη. Τώρα καταλαβαίνεται γιατί δε μπαίνω συχνά στο internet. Όσο για τους κολικούς τι να σας πω εγώ έκανα πέντε μέρες τη διατροφή που έλεγε η Πατσούρου (ψωμί, πατάτες και μέλι) και από τότε άρχισε να ηρεμεί, αν ήταν τυχαίο αυτό δε το γνωρίζω. :roll::roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...