Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κούκλες μου.. Τι κάνετε? Ελπίζω όλες να είσται καλά με τα μωράκια σας.. Εμείς βγήκαμε επιτέλους απο τη ΜΕΝΝ... 48 μέρες γεμάτες κούραση και άγχος έφτασαν στο τέλος.. Απο τη Παρασκευή το απόγευμα τον έχουμε στο σπίτι και ειλικρινά δεν περίμενα οτι θα ήταν τόσο υπέροχη η κούραση!!!

Μόλις βρώ λιγο παραπάνω χρόνο θα σας ξαναέρθω...

Φιλιά σε όλες σας προς το παρόν

καλη προσαρμογη κουκλιτσα μου!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Aυτό το θέμα το έχω και εγώ... με τη μαμά μου!!! Έχουμε βριστεί άπειρες φορές, και τελικά την ανέλαβε ο habby, γιατί δενέπερνε από λόγια.... και το φυστίκι αισίως έφτασε τα 5 κιλα!!!!! και αμέ!! με της μαμάς το γάλα!!!!!

Από 2600 όταν βγήκε από την κλινική!

επειδή πρέπει να αρχίσω να κάνω και εγώ τράπεζα γάλακτος για το φυστίκι μου, πείτε μου πότε πρέπει να αρχίσω τις αντλήσεις?? τέλη Νοεμβρίου πάω στη δουλειά. Και η μαγιά μπύρας είναι αξιόπιστη?? Η θα φουσκώσει το φυστίκι από τα πολλά τα πουρτ????

Μόλις τελειώσει το φυστίκι να θηλάζει, τότε αρχίζω το άρμεγμα???

α.... και κάτι άλλο....! ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΒΡΕ!!!!

ναι μετα το θηλασμο αρχιζεις την αντληση...

οσο για το ποτε θα αρχισεις εκει δεν ξερω τι να σου πω....εγω δεν εχω κανει τραπεζα απλα βαζω 1-2 μπουκαλακια στην καταψυξη για οταν παμε εξω σε μερη που ξερω οτι δεν θα μπορω να θηλασω,καλα εγω δεν εχω και το περιθωριο για τραπεζα ακομα γιατι με το χειροκινητο δεν μπορω να βγαλω και πολυ ποσοστητα

76IGp3.png

δεν ξερω πως να την ηρεμησω... στον μπαμπα της ειναι ησυχη. σε μενα τα κανει ολα! γιατι?

Xa! ναι γιατι η μμα...μυριζει γάλα! Σιγα μην κατσει μονο για αγκαλιες παντα θα θελει να θηλασει!(τις περισσοτερες φορες)

Ο θηλασμος εξλαου δεν ειναι μονο τροφη, μπορει να θελει να πιπιλισει λιγο να ανακουφηστει, να βρει παρηγορια...

Ντιμ!!! Εισα Θεα!!! Καλα της ειπες! χαχαχαχαχαχα

το λινκ για συμβουλες αντλησεων εδω για οποιον το θελει!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=25955&highlight=%C1%ED%F4%EB%E7%F3%E5%E9%F2

exei ki alla....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γεια σε όλες τις ξενύχτημένες και σε όλα τα ζουζουνάκια πολλά πολλά φιλάκια! Εμείς κορίτσια μου πολύ αγκαλιά. Οταν είναι ξύπνιος θέλει μόνο ζιζι και ούτε χαδάκια ούτε φιλάκια ούτε τίποτα άλλο. Εβαλε σε 40 μέρες 1,5 κιλό. Η μαμά μου όλο λέει οτι δε κάνω καλά που τον ταίζω συνέχεια και άλλα διάφορα αλλά δε βαριέσαι πότε την άκουσα για να την ακούσω τώρα!

Οσο για αντλήσεις δεν το έχω επηχειρήσει ακόμα αν και έχω το ηλεκτρικό της μεντέλα. Πρώτον γιατί δεν ξέρω πως να το αποθηκεύσω ,δεύτερον γιατί κάθε φορά που θηλάζει και κοιμάται υπάρχει η περίπτωση να ξυπνήσει σε 10 λεπτά και να θέλι να θηλάσει πάλι και τρίτον γιατί δεν έχω καλές θηλές και φοβάμαι μήπως με το μπουκάλι βολευτεί.

Από κιλά πως τα πάτε βρε κορίτσια γιατί εγώ σα να ξεκίνησα να παίρνω πάλι μου φαίνεται. Αν πάω σε διατροπφολόγο λέτε να μου δώσει καμια δίαιτα συμβατή με θηλασμό ή θα μου πει τι ήρθες να σε κάνω αφού θηλάζεις; geonutr για δώσε μου τα φώτα σου σε παρακαλώ!Οχι τίποτα άλλο παντρεύεται ο κουνιάδος μου το καλοκαίρι και δε θέλω να είμαι ετσι όπως είμαι για να του μπω στο μάτι.

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες!

Πως τα πάτε?

Προχθες πηγαμε παιδίατρο, η μπεμπουλα μας έφτασε τα 4.100 και 56 πόντους. Πηρε 4 ποντους σε ενα μηνα...η γιατρος δεν το πιστευε! Μάλλον θα μας βγεί ψηλή!;) Και στα κιλά της μια χαρα είναι πλέον. Βγάζω το γαλα με θηλαστρο και της το δίνω και ελάχιστο συμπλήρωμα απο ειδικό γαλα για δυσκοιλιοτητα. Χθες ξυπνησε μόνο 1 φορά μεσα στη νύχτα! Φοβερό? Αχ ποτε θα κοιμηθουμε λίγο παραπάνω?:D

Καλες βόλτες! Προκαλει δυσκοιλιότητα το μητρικο? Συνηθως γινεται το αντιθετο! Το ξενο γαλα στουμπωνει απο οσο ξερω....ταλαιπωριεται η μικρουλα,ε? Ειδικο γαλα γιατι για παλινδρομηση?

galat μου της δίνω μητρικό και ελαχιστο συπμληρωμα. Το ξενο το πηρα για δυσκοιλιοτητα και τωρα έχει στρωσει στις κενωσεις της. Τελικά μάλλον το η άλλη σκόνη την πειραζει και οχι το δικό μου. Να δω ομως μεχρι ποτε θα μπορω να βγάζω με θηλαστρο μερα νυχτα...Πολύ ταλαιπωρία. Στο στηθος ουτε λόγος να καθησει, κάθε φορα που την βάζω την πιάνει τρελη γκρίνια.

Καλημέρα σας.. Λοιπόν εμείς δοκιμάσαμε χθές να πιάσουμε στήθος αλλά μάταιος ο κόπος, θα τον μεγαλώσω με το μπουκάλι!!! Βέβαια αγόρασα το freestyle μετά απο ένα μήνα που ενοικίασα το symphony και η παραγωγή μου παραμένει σταθερή στα 120 με 150 συνολικά τη φορά. Το μαρτυρίο μου είναι άλλο... έχω εδώ και 2 βδομάδες σταμάτησα τα γαλακτοκομικά γιατί ο μικρός είπανε μπορεί να έχει αλεργεία μιας και εμφάνησε βλέννη κόκκινη στο κακά του (μας έδωσαν και σταγόνες σιδήρου γιατί ο αιματοκρίτης μας είναι χαμηλός)..έχω πελαγώσει με το φαγητό μου μιας και δεν ξέρω τι να φάω!!! Το μόνο "καλό" είναι οτι πέρα απο τα κιλά της γέννας μέχρι στιγμής έχασα και άλλα 5 αλλά με βλέπω σύντομα σε διατροφολόγο!!!

Σήμερα έχουμε το πρώτο μας ραντεβού με το παιδιατρό μας και ελπίζω το σκ να μην χάσαμε γραμμάριο... Είχαμε φτάσει στα 4010 και 55 πόντους τη Παρασκευή αλλά εδώ στο σπίτι δεν τρώει όσο συχνά θα ήθελα μιας και τις 22 ώρες της μέρας κοιμάτε!!! Τελικά το ξυπνάμε το παιδί στο 3 -4 ωρο ή όχι ?!?!

Ούφ είναι τόσες οι απορίες μου που θα τον ζαλήσω το γιατρό είναι σίγουρο!! :confused::confused::confused:

EwCip3.png

Οσο για αντλήσεις δεν το έχω επηχειρήσει ακόμα αν και έχω το ηλεκτρικό της μεντέλα. Πρώτον γιατί δεν ξέρω πως να το αποθηκεύσω ,δεύτερον γιατί κάθε φορά που θηλάζει και κοιμάται υπάρχει η περίπτωση να ξυπνήσει σε 10 λεπτά και να θέλι να θηλάσει πάλι και τρίτον γιατί δεν έχω καλές θηλές και φοβάμαι μήπως με το μπουκάλι βολευτεί.

Από κιλά πως τα πάτε βρε κορίτσια γιατί εγώ σα να ξεκίνησα να παίρνω πάλι μου φαίνεται. Αν πάω σε διατροπφολόγο λέτε να μου δώσει καμια δίαιτα συμβατή με θηλασμό ή θα μου πει τι ήρθες να σε κάνω αφού θηλάζεις; geonutr για δώσε μου τα φώτα σου σε παρακαλώ!Οχι τίποτα άλλο παντρεύεται ο κουνιάδος μου το καλοκαίρι και δε θέλω να είμαι ετσι όπως είμαι για να του μπω στο μάτι.

Πολυ σωστα το σκεφτεσαι για τις αντλησεις. Αν δεν ειναι απαραιτητο ΔΕΝ το κανουμε μονο προβληματα και περιττο μπελα μπορει να φερει.

Για τα κιλα, θα ελεγα να περιμενεις αν μπορεις 1 εξαμηνο και μετα να βρεις εναν διατροφολογο... εμενα η διαιτολογος μου στην αρχη ηταν καθετη πως δεν κανουμε τιποτα, αλλα μετα της πηγα διαφορα αρθρα τα μελετησε και μου εφτιαξε μια διατι σουπερ.

Αλλα ηταν νεα, και πολυ ανοιχτομυαλη και πολυ καλη επιστημων...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ποτε θα ξεκινησεις δουλεια διατροφολογα και σε εχει πιασει απο τωρα??

Εγω δεν λεω ποτε θα ξαναπαω στην δουλεια γιατι θα δειρετε μερικες :tongue:

σιγα σιγα με τα ραντεβου κατι γινεται..

οτι θελεις εγω ειμαι εδω...:D

Για τα κιλα, θα ελεγα να περιμενεις αν μπορεις 1 εξαμηνο και μετα να βρεις εναν διατροφολογο... εμενα η διαιτολογος μου στην αρχη ηταν καθετη πως δεν κανουμε τιποτα, αλλα μετα της πηγα διαφορα αρθρα τα μελετησε και μου εφτιαξε μια διατι σουπερ.

Αλλα ηταν νεα, και πολυ ανοιχτομυαλη και πολυ καλη επιστημων...

:confused: κι εγω νεα ειμαι...27!!!:mrgreen:

Διαφημίσεις

xaxaxaxa geo!!!! καλα εννοειται θα σε προτιμησουμε αφου εχεις και ιδιαν πειρα!!!

Ηθελα να πω οτι συνηθως οταν ακουν θηλασμο οι συναδελφοι σου απορριπτουν απευθειας την απωλεια βαρους και σε σουταρουν χωρις να το ψαξουν ιδιαιτερα...

Θεωρω το εξαμηνο που θηλαζεις αποκλειστικα ενα καλο διαστημα να περιμενει καποιος...το σωμα εχει αναγκη τις θερμιδες για να παραγει γαλα. Μετα το εξαμηνο μπαινουν οι στερεες οποτε οι θηλασμοι μειωνονται, και μπορεις να συμβαδισεις με το μπεμπακι!! 5 γευματα αυτο? 5 κι εσυ της διατροφης! χαχαχαχαχα

Εγω στη δουλεια γυρισα οταν η μικρη ητνα 4,5 μηνων. δουλευα το γνωστο 8ωρο, και επαιρνα μια μερα της εβδομαδας αδεια(ειχα κανονισει το μειωμενο ετσι)

εκανα 2 αντλησεις στο γραφειο(στις 11 και στις 14.00) και μετεφερα το γαλα με παγοκυστες στο σπιτι(εκει το διατηρουσα στο ψυγειο)

αργοτερα επειδη βαριομουν ελεεινα τις αντλησεις εκανα 1 αντληση, εφοσον ετρωγε και στερεες...

παντως το γαλα που εβγαζα συνηθως δεν εφτανε, κι ετσι αν προλαβαινα εκανα ακομα μια αντληση το προηγουμενο βραδυ η το πρωι πριν φυγω.

επειδη παλι δεν εφτανε ενιοτε εδινε η μητερα μου στη μικρη συμπληρωμα σκονη. αλλα σπανια επαιρνα τα κουτια και τα πετουσα με χρηση 2-3 φορες...

Επισης το θηλαστρο π ου ταν αποστειρωμενο, μετα την 1η αντληση το επλενα στην κουζινα του γραφειου καλα το ξεβγαζα με καυτο νερο και το ακουμπουσα σε καθαρη πετσετα ,ητνα ΟΚ για την δευτερη αντληση, εξαλλου εως 4 μηνων(6 μηνων λενε οι παιδιατροι για πιο ασφαλες) ειανι το επικινδυνο διαστημα για αποστειρωσεις.

ο,τι αλλο χρειαστεις πες μου, αν κι εσυ ως ελευθερος επαγγελματιας εισαι πολυ πιο ευελικτη!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Θεωρω το εξαμηνο που θηλαζεις αποκλειστικα ενα καλο διαστημα να περιμενει καποιος...το σωμα εχει αναγκη τις θερμιδες για να παραγει γαλα. Μετα το εξαμηνο μπαινουν οι στερεες οποτε οι θηλασμοι μειωνονται, και μπορεις να συμβαδισεις με το μπεμπακι!! 5 γευματα αυτο? 5 κι εσυ της διατροφης! χαχαχαχαχa

ναι, μονο που τα γευματα πανε αναλογα με τις ωρες που ειμαστε ξυπνιοι!!!

ναι, μονο που τα γευματα πανε αναλογα με τις ωρες που ειμαστε ξυπνιοι!!!

Τι εννοείς geonutr; Οτι πρέπει να είναι λιγότερα ή περισσότερα;

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

μολις πριν λιγο εκανα την 1η μου αντληση με το θηλαστρο..το εβαλα για 10 λεπτα απο το ενα στηθος κ καπου τοσο για το αλλο κ εβγαλα 50ml περιπου...το θελω γιατι ειναι ποσα βραδια που η μικρη κοπανιεται ολοκληρη απο την πεινα (καταλαβαινω οτι πειναει γιατι ρουφαει παρα πολυ δυνατα τα χερια της κ την θηλη μου επισης...) και ειμαστε ξυπνιοι απο τις 10 κ κοιμομαστε στις 5 τα ξημερωματα...δεν αντεχω αλλο την αυπνια!!ετσι, αποφασισαμε με τον αντρα μου να βγαζω λιγακι γαλα κ να της το δινει εκεινος αφου εχει φαει πρωτα αρκετη ωρα απο το στηθος μου...εκανα καλα??θα κανουμε μια δοκιμη σημερα...για να δουμε...:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...