Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

και ναι, σημερα κοιμηθηκα!!!!!!!!!!!!!!!00020536.gif

καλημερα σε ολες τις μανουλες (τερμα οι κοιλουμπιτσες...)

εχθες μετα απο μερες η μικρουλα μου κοιμηθηκε νυχτα...καθε βραδυ ηταν ξυπνια κ κοπανιοταν απο τις 6 ή τις 8 μεχρι τις 4 ή 5 τα ξημερωματα...ρακος εγω..και ξαφνικα (μη τη ματιασω) εχθες κοιμηθηκε στις 11,ξυπνησε για 5 λεπτα στις 4κ30 να φαει κ μετα στις 7κ15,οποτε κ ξαναφαγε κ κοιμηθηκε μεχρι τις 10 κ 30...

μονο βρε κοριτσια...να...την πηρε ο αντρας μου κ ανεβηκε στην πεθερα μου...και..να..λειπει μια ωρα κ μου λειπει ΤΟΣΟ πολυ..νομιζω θα κλαψω00020461.gif

...κ ερχεται το εξης ερωτημα...πως παμε για δουλεια οεο??:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

galat maroulita δώστε καμία συμβουλή να αυξήσω τη ποσότητα που βγάζω με το θήλαστρο, έχω απελπιστεί. Βάζω το θήλαστρο σε ένα στήθος γεμάτο και μετά απο μία ώρα άντλησης έχω βγάλει 80 ml, το στήθος εξακολουθεί να έχει γάλα μέσα, με πονάει και σταγόνα δε πεφτει. Τι θα κάνω;; Με τι θα το ταϊζουν το παιδί τις ώρες που θα λείπω;; Μα να έχω γάλα και να μη βγαίνει;; Γιατί;;;

ντιμ υπαρχει ενα σχετικο θεμα στο αλλο παρεντς, συμβουλες για τις αντλησεις...

Θα σου πω στα γρηγορα μερικες, να εχεις φαει πολυ καλα πριν, και ενα ζεστο ροφημα(γλυκανισος πχ) πριν βοηθαει.

ενα ρουχαλακι να μυριζεις η μια φωτο του μπεμπακιου(μην γελατε πιανει)

και δεν εχει νοημα να αντλεις μια ωρα...καλυτερα πιο λιγο και πιο συχνα!

οταν τελειωσει η πολλη ροη, αλλαξε στηθος(αν θες να αντλησεις και απο τα 2 ετσι?)

οταν αντλησεις και σταματησει η πολλη ροη με το χερι σου "σπρωξε" απο κατω το στηθος απο τη βαση προς τη χοανη, το ιδιο κανε και απο τη μασχαλη προς τη χωανεη, γενικα πιεσε απαλα απο τη βαση προς τη θηλη καθε σημειο του στηθου, ετσι συνηθως ξαναρχιζει ροη.

αφου τελειωσεις και με αυτο βαλτο θηλαστρο ξανα στη γρηγορη φαση σαν να ξαναρχιζες...καποια μλ παραπανω τα κερδιζεις ετσι μην φατναστεις πολλα αλλα οτι μπορεις!

80 μλ επισης ειανι για την ηλικια του μωρου αργοτερα θα βγαζεις περισσοτερο...

και αναγκαστικα αν δεν φτανει το γαλα που αντλεις(προτεινω περισσοτερες αντλησεις) θα δωσεις σκονη, προτιμησε υποαλλεργικο, δεν χαθηκε ο κοσμος να παρει πχ 50 μλ μια στις τοσες! Τι να γινει!

Αν θυμηθω τιποτα αλλο θα σου πω, αν εχεις το βιβλιο της πατσουρου(και τους 2 τομους εχεις>) δεν θυμαμαι σε ποιον αλλα καπου γραφει καποιες συμβουλες...

Οσο για το φαρμακο αυξησης να μην παρεις! Η υπερπαραγωγη ειναι πιο δυσκολα αντιμετωπισιμη απο οτι η μειωμενη παραγωγη, και αν κρινω απο το βαρος που περνει η μικρη ειανι σουπερ η παραγωγη σου!

Κοριτσάκια μου μπαίνω πολύ βιαστικά να σας πω οτι όλα πηγαν μια χαρά, ο μπέμπης είναι κούκλος (κουκουβαααα), τράβηξα ζόρι μετά την καισαρική και ταλαιπωρήθηκα λίγο με το θηλασμο αλλά κατάφερα να θηλάζω αποκλειστικά (προς το παρόν και απ'οτι φαίνεται)....ευχαριστώ πάαααρα πολύ για τις ευχές (δεν πρόλαβα να διαβασω και πολλά - θα ξαναμπω αυριο να έχω λίγο ηρεμία και να δω και τα δικά σας νέα)....φιλιά στα μωράκια σας....έχω και διάφορες απορίες ελπίζω να τις λύσουμε παρέα

Να σου ζησει!!!

Αχ βρε galataki εισαι πολυ γλυκια...Παρηγορια στον αρρωστο που δεν θηλαζω!!!Σ ευχαριστω παντως ;)

Γλυκια μου γιατι το εχεις παρει τοσο κατακαρδα μωρε? Πωπω δεν λες να το ξεπερασεις ε?

Αληθεια στο λεω εμενα δεν θα με ενοιαζει τοσο, απο τη στιγμη που το προσπαθησες τοσο πολυ και δεν γινεται για βιολογικους λογους! Πραγματικα!!! Δεξου το! υΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΣΟΤ ΜΠΟΥΚΆΛΙ, ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΑ, ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΠΙΑ! εΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕς ΒΡΕ ΜΠΙΜΠΙ...ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΑΛΛΟ!

Ωχ η μικρη πατησε τα κεφαλαια δεν φωναζω χιχιχιχιχιχιχ

και ναι, σημερα κοιμηθηκα!!!!!!!!!!!!!!!00020536.gif

καλημερα σε ολες τις μανουλες (τερμα οι κοιλουμπιτσες...)

εχθες μετα απο μερες η μικρουλα μου κοιμηθηκε νυχτα...καθε βραδυ ηταν ξυπνια κ κοπανιοταν απο τις 6 ή τις 8 μεχρι τις 4 ή 5 τα ξημερωματα...ρακος εγω..και ξαφνικα (μη τη ματιασω) εχθες κοιμηθηκε στις 11,ξυπνησε για 5 λεπτα στις 4κ30 να φαει κ μετα στις 7κ15,οποτε κ ξαναφαγε κ κοιμηθηκε μεχρι τις 10 κ 30...

μονο βρε κοριτσια...να...την πηρε ο αντρας μου κ ανεβηκε στην πεθερα μου...και..να..λειπει μια ωρα κ μου λειπει ΤΟΣΟ πολυ..νομιζω θα κλαψω00020461.gif

Οταν ερθει η ωρα να πας στη δουλεια το ξανασυζηταμε, ολα μια ιδεα ειναι...ισως να θελεις κιολας να επιστρεψεις...

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπέρα, καλησπέρα!!!!!!!! Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!!!!!!!!!! Το είχα ξεχάσει γαλατάκι το βιβλίο της Πατσούρου, θα το διαβάσω να δω τι λέει. Σήμερα με 15λεπτη άντληση το πρωι έβγαλα 60γρ. μετά δε μπόρεσα να κάνω άλλη η μικρή σήμερα τρώει ανα 1.30 ώρα το πολύ και στο στήθος δε μένει ούτε σταγώνα. Τι σου είναι πάντος το στοματάκι του παιδιού εκει που λέω "μα καλά τη ρουφάει τόση ώρα αφού δεν έχει τίποτα" εκεί αφήνει το στήθος και τρέχει γαλατάκι απο το στοματάκι του. Τι θήλαστρα και τι τεχνολογίες;; Οτι κάνει η φύση δε μπορεί να το φτάσει κανείς. Σας αφήνω ξύπνησε το θηριάκι μου

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

ντιμ, να κανεις αντληση το πρωι, μετα απο υπνο βοηθαει... παντως αν εννοεις 80 απο ενα στηθος ειναι καλα... εγω ποτε δν εβγαλα παραπανω...μαζευα 150-180 γρ στην καλυτερη και απο τα δυο... με μπριζωσατε και ειπα να δοκιμασω εβγαλα 60 γρ απο το ενα στηθος... μπουχουχου

αυτο το fenugreek ρε συ μπιμπι που το βρισκεις σε φα;ρμακειο η σε βοτανομαγαζο? και πως το ζητας? δεν εχει ελληνιη ονομασια? για διαφωτισε με, διοτι η μαγια μπυρας που ειναι αποτελεσματικοτατη, αν ειναι να κανει κολικους μακρυα!!!!

(το ειχα παρατηρησει παντως οντως στην κορη μου ειχε περισσοτερα αερια με τη μαγια αλλα οχι κολικους)

ξυπνησε κι εμενα παααααω

eNeap2.pngTSzHp3.png

γεια σας μανουλιτσες και μπεμπακια? τι κανετε?

εμεις εδω... τα εχουμε δει ολα! ναι μεν θηλαζουμε και κοιμομαστε (μερα παρα μερα αλλα απο το τιποτα...) αλλα αυτη η γκρινια... δεν παλευεται με τιποτα! οσο ειναι ξυπνια και δεν τρωει... κλαιει!

δεν ξερω πως να την ηρεμησω... στον μπαμπα της ειναι ησυχη. σε μενα τα κανει ολα! γιατι?

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια σημερα τρεχω εχουν γκρινια τα αγορακια και πριν λιγο ηρεμησαμε και τωρα καθομαι και αρμεγομαι..:D:Dκαποια κοπελιτσα ρωτησε για αυξηση ε???λοιπον εγω εκτος του οτι πινω πολυ πολυ νερο τρωω και πολλες σουπες που επισης βοηθανε..παιρνω και τα χαπακια απο μαγια μπυρας που ειναο και εχω δει τρελη διαφορα..αλλα εμενα ειναι και ολη μερα στο στηθος φαντασου θηλαζω συνολικα γυρω στης 11-12ωρες την ημερα και αντλω παντα μετα απο καθε θηλασμο και βγαζω γυρω στα 90-100..τα οποια τα συμπληρωνω τα κανω 150αποθηκευση και στην καταψυξη,εχω τα σακουλακια της μεντελα...οπως και απο θηλαστρο εχω διπλης αντλησης το συμφωνι της μεντελα με εχει σωσει κοριτσια αξιζει και με το παραπανω..οπως επισης να ξερετε οτι το στηθος εχει παντα πιο πολυ γαλα που δεν βγαινει με το θηλαστρο...επισης φροντιζω πριν απο καθε αντληση να πλενω το στηθος με χλιαρο νερακι και τρεχει κατευθειαν γαλα..αν θυμηθω κατι αλλο θα σας το πω..φιλια σε ολες παω να ξαπλωσω να κοιμηθω λιγουλακι....

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

καλησπερα μανουλες...

τι κανετε???τα μπουμπουκια σας???

εμενα σημερα εβγαλε μια περιεργη γκρινια για μια ωριτσα και μετα κοιμηθηκε...

νοιωθω πολυ εξαντλημενη,το μωρο ξυπναει ολη την ωρα να τρωει ακομα και το βραδυ ξυπναει σχεδον καθε 1:30 ωρα να φαει...ποναει και η πλατη μου φοβερα....

μαρουλιτα μου σε θαυμαζω πως τα καταφερνεις με τρια μωρακια να θηλαζεις...

φιλακια σε ολες τις υπολοιπες!!!!!!

76IGp3.png

Καλημερα μανουλες!!!

galataki σχετικα με το θεμα του θηλασμου επρεπε να με εβλεπες πριν απο ενα μηνα...θα με λυποσουν λεμε...μου στοιχησε πααααρα πολυ αλλα τωρα ειμαι οκ πραγματικα,χτες πλακα σου εκανε βρε :tongue:

Με το θεμα θηλασμος το προβλημα ολο ξεκινησε εδω απο το φορουμ...διαβαζα διαβαζα διαβαζα και πορωνομουν...επαθα πλυση εγκεφαλου πως να το πω,ολες μπορουν να θηλασουν και ολες μπορουν να θηλασουν και να τι επαθα...καταλαβες?Τελοςπαντων περασμενα ξεχασμενα...

Λοιπον το fenugreek το βρησκεις σε οοολα τα φαρμακια αμα το εχουν εμενα ας πουμε δεν το ειχε αλλα της ειπα να τα παραγγειλει.ειναι την εταιρειας solgar για να ξερεις και εχει 20 € το κουτακι με 100 καψουλες εμενα δηλαδη το φαρμακειο τοσο μου τα χρεωσε...καλα εγω ειχα παρει και πολλα αλλα λεμε τωρα...

Εμενα θα με τρελανει ο γιος μου...κοιμηθηκε χτες 22 με 6 γιουπι!!!και ενω μετα τις 6 εμενε καμια μιαμιση ωρα ξυπνιος τωρα κοιματε απο 6:30 μεχρι τωρα....Ετσι μου ερχεται να τον ξυπνησω!!!Θελω να παιξουμε λιγο λεμε :lol:

Αυταααα!!!Την καλημερα μου σε οοοολες!!!Φιλακια

καλησπερα μανουλες...

τι κανετε???τα μπουμπουκια σας???

εμενα σημερα εβγαλε μια περιεργη γκρινια για μια ωριτσα και μετα κοιμηθηκε...

νοιωθω πολυ εξαντλημενη,το μωρο ξυπναει ολη την ωρα να τρωει ακομα και το βραδυ ξυπναει σχεδον καθε 1:30 ωρα να φαει...ποναει και η πλατη μου φοβερα....

μαρουλιτα μου σε θαυμαζω πως τα καταφερνεις με τρια μωρακια να θηλαζεις...

φιλακια σε ολες τις υπολοιπες!!!!!!

χαπακι υπομονη κοριτσακι μου μηπως περναει αλμα αναπτυξης??σχετικα με την πλατη σου γιατι δεν δοκιμαζεις την ξαπλωτη σταση να κοιμασε και εσυ λιγο??

Ποτε θα ξεκινησεις δουλεια διατροφολογα και σε εχει πιασει απο τωρα??

Εγω δεν λεω ποτε θα ξαναπαω στην δουλεια γιατι θα δειρετε μερικες :tongue:

Διαφημίσεις

καλημέρα κούκλες!!!!!

Bibicos ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ;;;;; Τι λες κοπέλα μου;;;;; Κοιμάτε το παιδί!!!! Σου κάνει τέτοιο δώρο και εσύ θες να το πετάξεις;;; Πλάκα μου κάνει;;;;;

Happiness σε νοιώθω και εμένα κάπου έκει τρώει. Θες να ακούσεις ωράριο χθες βράδυ απο 1.30 εως 2.30, 3.50 εως 4.20, 5.00-6.00, 7.30-8.15 φοβερό;;; Ευτυχώς σήμερα κοιμηθήκαμε ξυπνήσαμε δύο φορές για φαγειτό κάτσαμε μόνο 30λεπτά στο στήθος και μετά νάνι πάλι.

Galat αν έβγαζα απο το κάθε ένα στήθος 80γρ. δε θα είχα πρόβλημα 80 και απο τα δύο. Και ξέρεις τι μου τη σπάει περισσότερο;; Το γεγονός οτι το στήθος μου τρέχει πάρα πολύ όλη την ημέρα, αλλάζω κάθε μέρα πάνω απο 5 επιθέματα στο κάθε στήθος μούσκεμα στο γάλα και όταν το βάζω το ζιζι στο θήλαστρο τίποτες. Τέλος πάντων θα πρέπει να αρχίσω να μη το σκέφτομαι γιατι θα το κάνω χειρότερα.

Δε σας είπα το καλό!!!! Κάθε φορά που κλαίει η μικρή και είναι η πεθερά μου εδώ αρχίζει " ω! Δε του φτάνει το γάλα του παιδιού να του δώσουμε μπουκάλι Δήμητρα" Χθες δε συγκρατήθηκα και τα έχωσα " θα πρέπει να είναι ηλίθιος κάποιος να δώσει ξένο γάλα σε ένα μωρό που μέσα σε 25 μέρες απο τη γέννηση του έχει πάρει 1.200γρ. Και αν το ξαναπεις άλλη μια φορά θα σε θεωρήσω ηλίθια" Ε!!!!!!!! Δε πήγαινε άλλο ρε κορίτσια κάθε φορά το ίδιο τροπάριο. Το είπα και ξαλάφρωσα!!!!

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

καλημέρα κούκλες!!!!!

Bibicos ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ;;;;; Τι λες κοπέλα μου;;;;; Κοιμάτε το παιδί!!!! Σου κάνει τέτοιο δώρο και εσύ θες να το πετάξεις;;; Πλάκα μου κάνει;;;;;

Happiness σε νοιώθω και εμένα κάπου έκει τρώει. Θες να ακούσεις ωράριο χθες βράδυ απο 1.30 εως 2.30, 3.50 εως 4.20, 5.00-6.00, 7.30-8.15 φοβερό;;; Ευτυχώς σήμερα κοιμηθήκαμε ξυπνήσαμε δύο φορές για φαγειτό κάτσαμε μόνο 30λεπτά στο στήθος και μετά νάνι πάλι.

Galat αν έβγαζα απο το κάθε ένα στήθος 80γρ. δε θα είχα πρόβλημα 80 και απο τα δύο. Και ξέρεις τι μου τη σπάει περισσότερο;; Το γεγονός οτι το στήθος μου τρέχει πάρα πολύ όλη την ημέρα, αλλάζω κάθε μέρα πάνω απο 5 επιθέματα στο κάθε στήθος μούσκεμα στο γάλα και όταν το βάζω το ζιζι στο θήλαστρο τίποτες. Τέλος πάντων θα πρέπει να αρχίσω να μη το σκέφτομαι γιατι θα το κάνω χειρότερα.

Δε σας είπα το καλό!!!! Κάθε φορά που κλαίει η μικρή και είναι η πεθερά μου εδώ αρχίζει " ω! Δε του φτάνει το γάλα του παιδιού να του δώσουμε μπουκάλι Δήμητρα" Χθες δε συγκρατήθηκα και τα έχωσα " θα πρέπει να είναι ηλίθιος κάποιος να δώσει ξένο γάλα σε ένα μωρό που μέσα σε 25 μέρες απο τη γέννηση του έχει πάρει 1.200γρ. Και αν το ξαναπεις άλλη μια φορά θα σε θεωρήσω ηλίθια" Ε!!!!!!!! Δε πήγαινε άλλο ρε κορίτσια κάθε φορά το ίδιο τροπάριο. Το είπα και ξαλάφρωσα!!!!

Aυτό το θέμα το έχω και εγώ... με τη μαμά μου!!! Έχουμε βριστεί άπειρες φορές, και τελικά την ανέλαβε ο habby, γιατί δενέπερνε από λόγια.... και το φυστίκι αισίως έφτασε τα 5 κιλα!!!!! και αμέ!! με της μαμάς το γάλα!!!!!

Από 2600 όταν βγήκε από την κλινική!

επειδή πρέπει να αρχίσω να κάνω και εγώ τράπεζα γάλακτος για το φυστίκι μου, πείτε μου πότε πρέπει να αρχίσω τις αντλήσεις?? τέλη Νοεμβρίου πάω στη δουλειά. Και η μαγιά μπύρας είναι αξιόπιστη?? Η θα φουσκώσει το φυστίκι από τα πολλά τα πουρτ????

Μόλις τελειώσει το φυστίκι να θηλάζει, τότε αρχίζω το άρμεγμα???

α.... και κάτι άλλο....! ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΒΡΕ!!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Καλημέρα κούκλες μου.. Τι κάνετε? Ελπίζω όλες να είσται καλά με τα μωράκια σας.. Εμείς βγήκαμε επιτέλους απο τη ΜΕΝΝ... 48 μέρες γεμάτες κούραση και άγχος έφτασαν στο τέλος.. Απο τη Παρασκευή το απόγευμα τον έχουμε στο σπίτι και ειλικρινά δεν περίμενα οτι θα ήταν τόσο υπέροχη η κούραση!!!

Μόλις βρώ λιγο παραπάνω χρόνο θα σας ξαναέρθω...

Φιλιά σε όλες σας προς το παρόν

EwCip3.png

χαπακι υπομονη κοριτσακι μου μηπως περναει αλμα αναπτυξης??σχετικα με την πλατη σου γιατι δεν δοκιμαζεις την ξαπλωτη σταση να κοιμασε και εσυ λιγο??

τι να πω το δικο μου παιδι περναει συνεχεια αλματα αναπτυξης...

ειναι πολλες μερες ετσι απ'οτι ξερω το αλμα αναπτυξης κραταει 3-4 μερες...

76IGp3.png

καλημέρα κούκλες!!!!!

ντιμ κατι μου θυμιζουν αυτα τα ωραρια....το μονο που με εσωσε λιγο ειναι τωρα που βγαζω με το θηλαστρο και μολις σταματησει να τρωει απο το ζιζι του δινω και αυτο που εχω βγαλει με το θηλαστρο...περιπου 50 με 80 γρ και μετα κοιμαται ενα τριωρο...(αυτο βεβαια το κανω μονο τις βραδυνες ωρες)...αντε να μου ερθει το ηλεκτρικο θηλαστρο γιατι με το χειροκινητο εχουν παιξει τα νευρα μου...

ντιμ οσο για τις αντλησεις νομιζω οτι παιζει ρολο το θηλαστρο...

κι επισης μονο 15 λεπτα απο καθε στηθος θα αντλεις οχι παραπανω,μου εχουν πει οτι δεν κανει...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...