Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Ολες τρέχουμε βλέπω ε?

Λοιπον σαραντησαμε και εμείς και ξεκινησαμε τις βολτες.

Η μπεμπουλα μου καλά είναι Δοξα Τω Θεό και τα κακακια της έχουν στρωσει με το ειδικό γαλά που της δίνω. Βγάζω ακομα με το θηλαστρο και έχω αρκετο γαλα αλλά της προκαλει δυσκοιλιοτητα και μου είπαν οτι πρεπει να ακολουθησω ειδική διατροφή. Φυσικά κατι τετοιο δεν παιζει γιατι δεν προλαβαινω να ακολουθησω ούτε την απλή διατροφή.... Εχω χάσει όλα μου τα κιλα και μου έχει μείνει η χαλαρωμενη κοιλιά. Της δίνω και πιπίλα της μικρής γιατι αν δεν είναι στην αγκαλιά κλαίει, οπότε αφου είδα οτι την ηρεμεί και με αφηνει να πάω μια τουαλέτα την καθιέρωσα!

Αυτα τα νέα μας, ελ΄πιζω να είστε όλες καλά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια τι μου κανετε??να ζηουν και τα νεα μας μωρακια...και καλο σαραντισμο...εμεις ειμαστρε πολυ καλα εχουμε ηρεμησει πολυ απο κολικους και αερια που ειχαμε..συνεχιζουμε αποκλειστικο θηλασμο καθε 3,5ωρες πλεον και την νυχτα κοιμομαστε σερι ενα 6ωρο..καλα ειναι...εχουμε φτασει τα 3700 και 3900η μπεμπα(τελικα η μικρη ειναι και η πιο φαγανη χαχαχαχα)..τα μεγαλα μου ξεκινησανε σχολειο οποτε τα πρωινα τα εχω ελευθερα ερχετε η μαμα μου και μου κανει τις δουλειες φαγητα κλπ...με βοηθαει και ο αντρουλξης μου τα απογευματα και τα σκ..αυτα τα νεα μας,οποτε προλαβω θα ξαναμπω φιλια σε ολες..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Η μπεμπουλα μου καλά είναι Δοξα Τω Θεό και τα κακακια της έχουν στρωσει με το ειδικό γαλά που της δίνω. Βγάζω ακομα με το θηλαστρο και έχω αρκετο γαλα αλλά της προκαλει δυσκοιλιοτητα και μου είπαν οτι πρεπει να ακολουθησω ειδική διατροφή.

Καλες βόλτες! Προκαλει δυσκοιλιότητα το μητρικο? Συνηθως γινεται το αντιθετο! Το ξενο γαλα στουμπωνει απο οσο ξερω....ταλαιπωριεται η μικρουλα,ε? Ειδικο γαλα γιατι για παλινδρομηση?

καλημερα κοριτσακια τι μου κανετε??να ζηουν και τα νεα μας μωρακια...και καλο σαραντισμο...εμεις ειμαστρε πολυ καλα εχουμε ηρεμησει πολυ απο κολικους και αερια που ειχαμε..συνεχιζουμε αποκλειστικο θηλασμο καθε 3,5ωρες πλεον και την νυχτα κοιμομαστε σερι ενα 6ωρο..καλα ειναι...εχουμε φτασει τα 3700 και 3900η μπεμπα(τελικα η μικρη ειναι και η πιο φαγανη χαχαχαχα)..τα μεγαλα μου ξεκινησανε σχολειο οποτε τα πρωινα τα εχω ελευθερα ερχετε η μαμα μου και μου κανει τις δουλειες φαγητα κλπ...με βοηθαει και ο αντρουλξης μου τα απογευματα και τα σκ..αυτα τα νεα μας,οποτε προλαβω θα ξαναμπω φιλια σε ολες..

Εισαι το ειδωλό μου!!! Αποκλειστικο θηλασμο με τριδυμα? Φτου σου κοπελα μου!!!!! Μπρβαο και χιλια μπραβο, συγχαρητηρια που τα πατε τοσο καλα!!!!

Και υπνους μια χαρα!!! φοτυ φτου φτου!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

με κανεις και ντρεπομαι να ξερες ποσο εχω απελπιστει και λεω ως εδω ηταν...αλλα το συνεχιζω...θηλαζω συνολικα 1,5ωρα και αν δεν προλαβω τους δινω μπουκαλακι με δικομου γαλα ομως..οταν δεν θηλαζω αντλω με θηλαστρο..βγαζω περιπου στα 180σε καθε α=ντληση και ας με ξεζουμιζουν τα μικρα,αλλα πιστευω οτι δεν βγαινει ολο γιατι στανταρ εχω και αλλο αποθεμα...τα μεγαλα τα θηλασα πολλους μηνες οποτε το εχω παρει το κολλαι..επισης εχω κανει ια μικρη τραπεζα στην καταψυξη με 30μπουκαλακια των 150μλ..θελω ομως μεχρι το 6μηνο που θα ξεκινησουν οι στερεες να συνεχισω αποκλειστικο θηλασμο..αφου ο αντρας μου με λεει αγελαδιτσα..παντως πλακα πλακα εχουμε γλυτωσει πολλα λεφτα απο γαλατα...επισης τα μικρα ειναι πολυ ησυχα αν ηταν γκρινιαρικα δεν ξερω αν θα αντεχα...

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Καλημερα καλημερα!καλα τι ερημιες ειναι αυτες??

Μαρουλιτα τι παραγωγη ειναι αυτη παιδι μου!!!!Μπραβο μπραβο εγω οταν εκανα αντληση και εφτανα τα 25 μλ και απο τα 2 στηθη ετσι εκανα παρτυ!!!χαχαχα Εγω εβγαζα γαλα για μεριδα του καφε...και αυτος εσπρεσσο!!!:tongue:

Εμεις επιτελους ειμαστε καλα ουτε κολικοι ουτε τιποτα οσες κοριτσακια εχουν τα παιδακια σας υπομονη περνανε καποια στιγμη...Εγω ελεγα Θεε μου δεν θα τελειωσουν ΠΟΤΕ!!!

Χαπακι εμεις με τις libero κανενα προβλημα τι να πω ειναι και στο δερματακι του μωρου μαλλον.Εγω βασικα με καμμια μαρκα δεν ειχα προβλημα και μεχρι τωρα ουτε την παραμικρη κοκκινιλα δεν εχω δει,βεβαια εγω τον πλενω παντα με ζεστο νερακι σε ΚΑΘΕ αλλαγη πανας τον αλλαζω παντα πριν απο καθε γευμα βαζω κρεμουλα σε καθε αλλαγη πανας και τον αλλαζω συχνα...Αυτα...

Επισης βρε κοριτσια 2 μερες σερι τωρα ο μικρος μου κοιματε 22:00 με 6!!!

Τυχαιο δεν νομιζω!!!Λετε να κρατησει η απλα φαση ειναι που περναει??

Σημερα θα παω mothercare και H&M να του παρω φορμακια με μαρκυ μανικι και ποδαρακι μεσα γιατι του τα εχω οοολα καλοκαιρινα και πρεπει να εφοδιαστουμε για τον χειμωνα!!!Αααχ τι ωραια ανυπομονω για ψωνια...

galat μου τελικα ΔΕΝ θα ξανααρμεχτω...Μιλησα και με τον ενδορκινολογο και πρεπει να κανω οπωσδηποτε την θεραπεια πρωτα...Επισης δεν αντεχω παλι να μπω στην διαδικασια να κανω 8 αντλησεις την ημερα και να μην βγαζω παλι γαλα..το εκανα 3 βδομαδες και εβγαζα 15 μλ!!!Δεν αντεχω να ξαναπερασω τα ιδια και να ξαναπεσω παλι ψυχολογικα..ασε καλα ειμαι τωρα...Εξαλλου αφου δεν εκατσε τοτε που ημουν 7 μερες μετα την γεννα θα μου κατσει τωρα??Kαι να σου πω ρε galat μου αφου ΟΛΕΣ οι γυναικες μπορουν να θηλασουν και αφου ειμαστε φτιαγμενες ετσι για να θηλασουμε και αφου η φυση εχει προνοησει ,τοτε εγω γιατι βγαζω 15 μλ και η αλλη η κοπελα 150 μλ σε καθε αντληση??Και μην μου πεις οτι το θηλαστρο δεν βγαζει την ιδια ποσοτητα και τετοια γιατι αυτα ειναι μπαρουφες...Ας εβγαζα εγω 150 μλ και η αλλη 15 και οκ τα ιδια θα ελεγα και εγω...Και επισης να σου πω κατι τα θηλαστικα στην φυση εξω εχουν το symphony της medela και το fenugreek??Kαποιες μπορουν καποιες οχι τι να κανουμε τωρα ε και εγω τελικα δεν μπορω...

Κοριτσια εχουν αρχισει τα γελακια τα μωρακια σας??Εμενα ΝΑΙ και με τρελενει!!!Εχει πολυ πλακα!!!

Σας φιλω οοολες να εχετε μια ομορφη μερα!!!

Διαφημίσεις

μπιμπικακι, αφου εχεις προβλημα ορμονικο δεν μπορεις... ολες οι γυναικες μπορουν να θηλασουν εφοσον δεν συντρεχει κατι αλλο!!!!

Επισης ναι δεν ειναι μπαρουφα αυτο με το θηλαστρο, συμβαινει καποια κοπελα να μην βγαζει σταγονα με το θηλαστρο και να εχει 9 κιλα παιδι 4 μηνων(η νυφη μου) με αποκλειστικο θηλασμο. τι να κανουμε δεν ανταποκρινεται στο στηθος ολων στο θηλαστρο...

κι εγω ειχα φιλη που εβγαζε 350 σε καθε αντληση απο το ενα βυζι κιολας!!! κι εγω εβγαζα συνολικα 180 οταν πια κιολας ηταν μεγαλη η ειρηνη....μου ερχοταν να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο, αλλα τα παιδια μας τα ιδια κιλα ειχαν...

Συμφωνω να μην μπεις στη διαδικασια τωρα ξανα, δεν παιζει ειναι πολυ ψυχοφθορο και φυσικα δεν θα ειχε κανενα αποτελεσμα αν δεν ρυθμισεις τις ορμονες(προλακτινη φανταζομαι?)

και οσο για το 22.00-6 δεν ειναι τυχαιο θα το κρατησει και εισαι τυχερη!!!αλλο ενα θετικο απο το ταισμα με μπουκαλι) Καλη συνεχεια!

eNeap2.pngTSzHp3.png

κολλαι..επισης εχω κανει ια μικρη τραπεζα στην καταψυξη με 30μπουκαλακια των 150μλ..

μικρη..εχμ...μικρη το λες αυτο????????

εγω ποτε δεν καταφερα να αντλησω τοσο, παντα οτι εβγαζα ηταν για να αφησω την επομενη μερα...πρεπει να το οργανωσω μου φαινεται, αλλα αφου θηλαζει 15.000 φορες δεν προλαβαινω...

που τα αποθηκευεις? σε μπιμπερο, η σε σακουλακια?

δωσε κι απο δω τιποτις κοπελιαααααα

eNeap2.pngTSzHp3.png

galat maroulita δώστε καμία συμβουλή να αυξήσω τη ποσότητα που βγάζω με το θήλαστρο, έχω απελπιστεί. Βάζω το θήλαστρο σε ένα στήθος γεμάτο και μετά απο μία ώρα άντλησης έχω βγάλει 80 ml, το στήθος εξακολουθεί να έχει γάλα μέσα, με πονάει και σταγόνα δε πεφτει. Τι θα κάνω;; Με τι θα το ταϊζουν το παιδί τις ώρες που θα λείπω;; Μα να έχω γάλα και να μη βγαίνει;; Γιατί;;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

galat maroulita δώστε καμία συμβουλή να αυξήσω τη ποσότητα που βγάζω με το θήλαστρο, έχω απελπιστεί. Βάζω το θήλαστρο σε ένα στήθος γεμάτο και μετά απο μία ώρα άντλησης έχω βγάλει 80 ml, το στήθος εξακολουθεί να έχει γάλα μέσα, με πονάει και σταγόνα δε πεφτει. Τι θα κάνω;; Με τι θα το ταϊζουν το παιδί τις ώρες που θα λείπω;; Μα να έχω γάλα και να μη βγαίνει;; Γιατί;;;

Πειραζει να σου πω εγω και ας μην θηλαζω?

80 καλα ειναι δεν ειναι και ασχημα...Λοιπον ακου τι μου ειχε πει εμενα η συμβουλος...Καταρχας πεζει ρολο το θηλαστρο.Τι θηλαστρο εχεις παρει?Ειναι το καταλληλο?Εμενα απο συπμληρωματα μου ειχε πει να περνω το fenugreek και το cilroton γιατι αυξανουν την παραγωγη.Το 2ο να ξερεις ομως ειναι φαρμακο...η Μαγια μπυρας μου ειπε ειναι ακυρη γιατι προκαλει τρομερους κολικους στα μικρα.

Με οσες εχω μιλησει παντως ολες οι συμβουλοι θηλασμου το ιδιο μοντελακι προτεινουν...αντλησεις Νο1 μετα fenugreek και cilroton...Τι να πω :rolleyes:

ααα επισης μου ειπε οτι χρειαζονται τουλαχιστον 10 ανλτησεις για να ανταποκριθει το στηθος σου στο θηλαστρο...επισης να κανεις breast compression την ωρα που αντλεις για να βγαινει πιο πολυ γαλα

Κοριτσάκια μου μπαίνω πολύ βιαστικά να σας πω οτι όλα πηγαν μια χαρά, ο μπέμπης είναι κούκλος (κουκουβαααα), τράβηξα ζόρι μετά την καισαρική και ταλαιπωρήθηκα λίγο με το θηλασμο αλλά κατάφερα να θηλάζω αποκλειστικά (προς το παρόν και απ'οτι φαίνεται)....ευχαριστώ πάαααρα πολύ για τις ευχές (δεν πρόλαβα να διαβασω και πολλά - θα ξαναμπω αυριο να έχω λίγο ηρεμία και να δω και τα δικά σας νέα)....φιλιά στα μωράκια σας....έχω και διάφορες απορίες ελπίζω να τις λύσουμε παρέα

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Πειραζει να σου πω εγω και ας μην θηλαζω?

80 καλα ειναι δεν ειναι και ασχημα...Λοιπον ακου τι μου ειχε πει εμενα η συμβουλος...Καταρχας πεζει ρολο το θηλαστρο.Τι θηλαστρο εχεις παρει?Ειναι το καταλληλο?Εμενα απο συπμληρωματα μου ειχε πει να περνω το fenugreek και το cilroton γιατι αυξανουν την παραγωγη.Το 2ο να ξερεις ομως ειναι φαρμακο...η Μαγια μπυρας μου ειπε ειναι ακυρη γιατι προκαλει τρομερους κολικους στα μικρα.

Με οσες εχω μιλησει παντως ολες οι συμβουλοι θηλασμου το ιδιο μοντελακι προτεινουν...αντλησεις Νο1 μετα fenugreek και cilroton...Τι να πω :rolleyes:

ααα επισης μου ειπε οτι χρειαζονται τουλαχιστον 10 ανλτησεις για να ανταποκριθει το στηθος σου στο θηλαστρο...επισης να κανεις breast compression την ωρα που αντλεις για να βγαινει πιο πολυ γαλα

Δε πειράζει και σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. δεν έχω πρόβλημα παραγωγής για να πάρω συμπλήρωμα, το στήθος δε βγάζει γάλα με το θήλαστρο ενώ το πιάνω και είναι γεμάτο, αυτό είναι το πρόβλημά μου. Δεν έχω κάνει δέκα αντλήσης ακόμα. Πόση ώρα πρέπει να κρατάει μία άντληση;; Επίσης τι είναι το breast compression;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Κοριτσάκια μου μπαίνω πολύ βιαστικά να σας πω οτι όλα πηγαν μια χαρά, ο μπέμπης είναι κούκλος (κουκουβαααα), τράβηξα ζόρι μετά την καισαρική και ταλαιπωρήθηκα λίγο με το θηλασμο αλλά κατάφερα να θηλάζω αποκλειστικά (προς το παρόν και απ'οτι φαίνεται)....ευχαριστώ πάαααρα πολύ για τις ευχές (δεν πρόλαβα να διαβασω και πολλά - θα ξαναμπω αυριο να έχω λίγο ηρεμία και να δω και τα δικά σας νέα)....φιλιά στα μωράκια σας....έχω και διάφορες απορίες ελπίζω να τις λύσουμε παρέα

να σου ζησει κοριτσακι!!!

ZOrwp3.png

Δε πειράζει και σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. δεν έχω πρόβλημα παραγωγής για να πάρω συμπλήρωμα, το στήθος δε βγάζει γάλα με το θήλαστρο ενώ το πιάνω και είναι γεμάτο, αυτό είναι το πρόβλημά μου. Δεν έχω κάνει δέκα αντλήσης ακόμα. Πόση ώρα πρέπει να κρατάει μία άντληση;; Επίσης τι είναι το breast compression;;

Καλημερα.Αργησα να απαντησω γιατι ειχα βγει για ψωνια εχτες και δεν μπηκα το βραδυ να δω το μην σου.

Λοιπον το breast compression ειναι οι μαλαξεις,θα κανεις μαλαξεις την ωρα πο αντλεις.Εσυ που δεν εχεις προβλημα παραγωγης τα 15 με 20 λεπτα ειναι σουπερ.Να φανταστεις εγω ειχα ρωτησει την συμβουλο να κανω αντληση μηπως μιση ωρα και μου ειπε οχι πανω απο τα 20 λεπτα λεει δεν εχει νοημα...

Πως πηγες σημερα?Εβγαλες περισσοτερο?Εγω πιστευω σιγα σιγα θα δεις θα βγαζεις και πιο πολυ.

και οσο για το 22.00-6 δεν ειναι τυχαιο θα το κρατησει και εισαι τυχερη!!!αλλο ενα θετικο απο το ταισμα με μπουκαλι) Καλη συνεχεια!

Αχ βρε galataki εισαι πολυ γλυκια...Παρηγορια στον αρρωστο που δεν θηλαζω!!!Σ ευχαριστω παντως ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...