Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα ...νανο μου εδωσαν μια βεβαιωση απο την κλινικη οτι εκανα καισαρικη και μαζι με τις αποδειξεις και κατι αλλα χαρτια τα πηγε ο αντρας μου στο ικα στα κεντρικα και δηλωσε οτι εκανα καισαρικη ...τη βεβαιωση την πηγε την επομενη μερα της γεννας και τα υπολοιπα χαρτια με την αποδειξη του γιατρου μετα που βγηκαμε...τωρα για το ποσο χρονικο περιθωριο εχεις δεν ξερω να σου πω...

οσο για τις θηλες σου παρε απο το φαρμακειο ψευδοθηλες να τις βαζεις πανω για να μην σε πληγωνει

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mamalou λογικά θα έχεις το μωράκι σου τώρα αγκαλιά... να σου ζήσει γλυκιά μου

bibicάκι σε θυμήθηκα... αλλά τελικά βρήκα τη λύση στο δικό μας πρόβλημα... ο μπέμπης μου αργεί να ρευτεί (κ από το μαιευτήριο μου το είχαν πει μία μέρα να τον βάλω να ρευτεί μετά από 3 ώρες που είχε φάει κ ενώ μου τον έφερναν να τον ξαναταίσω) κ εκείνες τις φορές που χτυπιόταν στο στήθος ήταν γιατί τον ενοχλουσε ο αέρας από το ρέψιμο... μου φαινόταν ότι είχε κολλικους αλλά ρώτησα τη μαία κ τον παιδίατρο κ μου είπαν ότι δεν έχουν όλη μέρα κολικους αλλά κάποια στιγμή της ημέρας (ή πρωί ή μεσημέρι ή βράδυ, όχι όλα μαζί)

Οσο για τις πάνες, ρε σεις κορίτσια εμείς τώρα φοράμε της λίμπερο αλλά γιατί μου φαίνονται ότι δεν είναι απορροφητικές? ή κάνω λάθος? το ότι έχουν διαρροές από δίπλα τι μπορεί να σημαίνει? σαν νουμερο είναι το σωστό αφου φοράμε το 2 κ ο μπέμπης έφτασε τώρα τα 4.900κ.

για πείτε...

οσο για τον ύπνο... γαλατάκι κ νικη κ εγώ μαζί σας... κάθε μίαμιση ώρα τουλάχιστον τρώμε... (σπάνια κάνουμε κ δύο...) υπομονή τι να κάνουμε... αυτά να είναι καλά

εγώ πάντως την κοιλιά την έχω ακόμα όσο για τα κιλά αύριο θα ζυγιστώ, για να δω κ εγώ...

φιλάκια σε όλες τις μανουλες κ τα μωράκια

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλησπέρα και από μένα. Mamalou να σου ζήσει το μωράκι σου και καλό σαράντισμα. Εμείς τρέχουμε και δε φτάνουμε γιατί ξεκίνησε και η καινούργια σχολική χρονιά, έκανα και το πρώτο μου μάθημα και από την άλλη εβδομάδα τα κεφάλια μέσα και ξανά εργασία και χαρά. Έχω βγάλει 200 γρ. γάλα στη κατάψυξη και θα κάνω και μια άντληση πριν φύγω και μία όταν θα γυρνάω, ελπίζω να μας φτάσει και να μη φάμε ξένο. Αλλά δε ξέρω είναι καλύτερα να του δώσω 40γρ τσαγάκι να το ξεγελάσουν μέχρι να έρθω ή να του δώσουν ξένο γάλα;; Θα ρωτήσω το παιδίατρο αύριο να δω τι θα μου πει. Αυτό με το να χτυπιέται στο στήθος μου το ξεκίνησε και εμένα αλλά δε το κάνει σε όλα τα γεύματα. Στην αρχή νόμιζα ότι δεν είχα γάλα, αλλά όταν το έκανε και με το στήθος γεμάτο γάλα κατάλαβα ότι κάτι άλλο μας φταίει. Πήρα τη σύμβουλο θηλασμού και μου είπε ότι από τη στιγμή που δεν το κάνει σε όλα τα γεύματα και δεν επηρεάζει τα γεύματά μας να το ξεχάσω, να περιορίσω τη πιπίλα που της δίνει ο άντρας μου και θα της περάσει. Αυτά τα νέα μας περιμένω πως και πώς να πάμε στο γιατρό να δούμε πόσο φτάσαμε. Όσο για τις πάνες, εμείς στην αρχή βάζαμε της libero αλλά σε λίγες μέρες μας πείραξαν και πήραμε τα pampers τα οποία είναι μακράν καλύτερα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

καλησπερα κοριτσακια....κι εμενα το κανει ο μπεμπουλης σε ενα γευμα και κλαιει και χτυπιεται,αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει...νομιζα οτι ειχε κολικους εκεινη την ωρα,αλλα σημερα μου εδειχνε σαν να ειχα πολυ ροη και να τον ενοχλουσε...γιατι εβγαζε και πολυ γαλα απο τα πλαγια ....αχ δεν ξερω τι εχει παθει...

λοιπον οσο για τις libero εμας μας πειραξαν απο χθες εχει αρχισει να κοκκινιζει το ποπουδακι και να βγαζει σπυρακια,οποτε θα του ξαναρχισω τα pampers....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια και απο εμας... επιτελους 5/9 γιναμε 3!!

που λετε με επιασαν οι πονοι κατα τις 11 το πρωι... 5λεπτοι κατευθειαν και ξαφνικοι μεχρι να παμε στην κλινικη (δεν αγχωθηκα ιδιαιτερα κιολας.. μπηκα εκανα και το μπανιο μου και ολα) ειχα 5 δαχτυλα διαστολη.

ερχεται ο γιατρος με βλεπει και μου σπαει κατευθειαν τα νερα για να παμε για τοκετο.. μιας και ερχοταν και πολυ γρηγορα..

εκεινη την ωρα συνειδητοποιει πως το μωρο ειχε βγαλει μυκονιο μιας και τα νερα απο λευκα ηταν πρασινοκαφε..κοριτσια σε 5 λεπτα πως μαζευτηκανε αναισθησιολογος, ο παιδιατρος μας και 4 νοσοκομες δεν εχω καταλαβει..καισαρικη επισπευμενη λεει ο γιατρος τωρα!!αυτο ειναι σημάδι πως η μικρη ασφυκτια..και κατι γινεται εκει μεσα λεει στον ανδρα μου..(εμενα παρολα αυτα οι ωδινεσ να γινονται ακομη ποιο εντονες και 2λεπτες, αφου λεει ο γιατρος μεχρι να με ανοιξουν ειχα 7 διαστολη).

ολικη ναρκωση και σε 20 λεπτα βγηκε η μπεμπα μας, 3970 και 51 εκ. και το ποδαρακι της περυτιλιγμενο με το λωρο..μια σκετη κουκλα.

ο γιατρος ειπε ευτυχως που καναμε τελικα καισαρικη μιας και ηταν μεγαλο μωρο και θα δυσκολευόταν να βγει και λογω το ποδαρακι της.

το σαββατο βγηκαμε και απο την κλινικη και τωρα σιγα σιγα προσπαθουμε να την μαθουμε και να μας μαθει.

κοριτσια μπορει να εζησα και τους δυο πονους, αλλα μποροστα σε αυτο το θαυματακι δεν αλλαζω τιποτα!!μονο που βλεπω τον ανδρα μου καθε φορα πως την κοιταζει!!ερωτευτηκαμε για ακομη μια φορα..μιας και φοβηθηκε κιολας αυτος λογω της καισαρικης και για μενα.. αφου απο τι μου ειπαν μεχρι να με πανε εμενα στο δωματιο δεν ελεγε να ηρεμησει, παρ ολο που το καθησυχαζαν ολοι, και αφου βγηκα ειχε βαλει τα κλαματα.. ο δυνατος μου!!

το ασχημο ομως ολης της υποθεσης ειναι το οτι μου κοπηκε το γαλα, απο το αγχος και την αγωνια μου, ειπε ο γιατρος λογω της καισαρικης!!

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

το ασχημο ομως ολης της υποθεσης ειναι το οτι μου κοπηκε το γαλα, απο το αγχος και την αγωνια μου, ειπε ο γιατρος λογω της καισαρικης!!

Na σου ζήσει!!!

Αυτο απλα δεν παίζει, το μονο που συμβαινει με την καισαρική ειναι οτι αργει να κατεβει το ωριμο γαλα συνηθως 1 μερα απο οτι στο φ.τ....

Λυπαμαι που σε παραπληροφορησε ετσι , θα θηλαζες μια χαρα τωρα...4 μερες εχεις πρωοτογαλα το γαλα ερχετια μετα...

κι εγω 2 καισαρικες εχω κανει και απο αγχος αλλο τιποτα, τωρα μαλιστα ειχα κλινικη καταθλιψη αλλα μια χαρα θηλασα την κορη μου και μια χαρα θηλαζω και τωρα...

Χαπακι αν το προβλημα ειναι η αυξημενη ροη(μου κανει εντυπωση γιατι το απογευμα συνηθως υπαρχει μειωμενη ροη) να τον θηλαζεις λιγο ξαπλωμενη με μια κλιση προς τα πισω δηλ...οπως ειμαστε στις ξαπλωστρες στη παραλια.

Αυριο γινομαστε 1 μηνος, και πηραμε 1 κιλακι...παλι καλα γιατι ειχα θεμα, μειωθηκε το γαλα μου λογω κατι χαπιων για την υπερταση που εμφανισα...για αυτο ηταν βεντουζωμενο το καημενο στις αρχες δεν εβαλε βαρος αρκετο... ομως τωρα αναπληρωσε!!!

150 γρ το ελαχιστο την εβδομαδα θελουμε να βαζει εμενα εβαλε 400 τις 2 τελευταιες....

κλαιει και παλι σας φιλω!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

galat μου το βυζι το εδωσα απο την πρωτη μερα και το δινω ακομη αλλα οχι καθε φορα πρωι-βραδυ μονο απο χθες..δεν εχω γαλα η μικρη μετα το βυζι γκρινιαζει και θελει 90 ml απο πανω για να ηρεμησει.. ειναι και φαγανη η αληθεια να λεγεται.. εγω παρ ολα αυτα οτι βγαζει της το δινω..για να καταλαβεις το πιεζω και βγαζει μια-δυο σταγονες με το ζορι.. και ειμαι ολη μερα με σουπα και νερα και ολα τα σχετικα αλλα τιποτα.. το παλευω ομως ακομη

δεν ξερω για τις δικες σου καισαρικες εμενα δεν ηταν προγραμματισμενη!!

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

lienka να σου ζησει!!!

παντως εγω εκανα καισαρικη και το γαλα κατεβηκε την ιδια μερα με της συγκατοικου μου στη κλινικη που γεννησε φυσιολογικα την ιδια μερα με μενα...

μπορει απο το στρες που περασες να μειωθηκε το γαλα σου. μη στεναχωριεσαι. ειναι σημαντικο για το μωρακι σου να εχει μια ηρεμη και ευτυχισμενη μανουλα....

ZOrwp3.png

galat μου το βυζι το εδωσα απο την πρωτη μερα και το δινω ακομη αλλα οχι καθε φορα πρωι-βραδυ μονο απο χθες..δεν εχω γαλα η μικρη μετα το βυζι γκρινιαζει και θελει 90 ml απο πανω για να ηρεμησει.. ειναι και φαγανη η αληθεια να λεγεται.. εγω παρ ολα αυτα οτι βγαζει της το δινω..για να καταλαβεις το πιεζω και βγαζει μια-δυο σταγονες με το ζορι.. και ειμαι ολη μερα με σουπα και νερα και ολα τα σχετικα αλλα τιποτα.. το παλευω ομως ακομη

δεν ξερω για τις δικες σου καισαρικες εμενα δεν ηταν προγραμματισμενη!!

Εγω οσο και να το παταω δεν βγαινει σταγονα, αυτο δεν ειναι ενδεικτικο του ποσο γαλα εχεις! Επισης το γαλα παραγεται την ωρα που ρουφαει το μωρο δεν εχει μεσα γαλα το στηθος...ειανι σαν τον ιδρωτα παραγεται οταν κανεις γυμναστικη πχ.

Φυσικα δεν της φτανει το γαλα με 2 μονο γευματα kai prepei OΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να δινεις ξενο...χρειαζεται συμπληρωμα γιατι η παραγωγη σου με τοσους λιγους θηλασμους ειναι πολυ λιγη....τα νεογεννητα θελουν 8-12 θηλασμους το 24ωρο...

αν θες να θηλασεις αποκλειστικα μπορεις ακομα, ειναι πολυ δυσκολο γιατι εγινε λαθος αρχη, αλλα γινεται, εξαρταται ποσο το θελεις και φυσικα απο τα κουραγια σου...

Θα πρεπει να αρχισεις αντλησεις με νοσοκομειακο θηλαστρο8-10 φορες το 24ωρο (καλυτερα 10) και ας μην βγαινει σταγονα, σιγα σιγα θα αρχισεις να βγαζεις γαλα, τοτε μπορεις να την ταιζεις με οσο μητρικο βγαλεις+ξενο.

Οταν αρχιζει η παραγωγη να αυξανετα(καλο ειναι να την βαζεις σε καθε γευμα στο στηθος για την επαφη και το ερεθισμα, και μετα να δινεις το μπουκαλι, ακομα καλυτερα να το δινει καποιος αλλος οταν μπορει)

θα μειωνεις πολυυυυ σταδιακα το ξενο και ετσι σιγα σιγα θα πετυχεις πρωτα να συμπληρωνεις με δικο σου γαλα, και μετα αποκλειστικο θηλασμο.

Πρισσοτερες λεπτομερειες εχει στο παρεντς αν σε ενδιαφερει...

Πρωτα απο ολα εχει σημασια να χορταινει το παιδι, συνεχιζεις το ξενο και θηλασμους δηλ και σταδιακα το μειωνεις ,επειτα μπορεις να διορθωσεις τα λαθη.

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπέρα και απο εμένα lienka να σου ζήσει η κούκλα, καλό σαραντισμό και όλα θα πάνε καλά. Εμας ήρθε ο παιδίατρος σήμερα, η μικρή πήρε 600γρ. αυτή την εβδομάδα και δύο εκαταοστά ύψος. Όλα σούπερ εκτός απο τις αντοχές μου, τη μικρή την έχω αφήσει να κάνει ότι θέλει, κλαίει αγκαλία εγώ με αποτέλεσμα χθες κλείσαμε 24 ώρες αγκαλιά και ναι ακόμα και για να κοιμηθεί έπρεπε να είναι αγκαλια στο στήθος με το που την άφηνα έβαζε τα κλάματα. Αντιπαιδαγογικό ή μη σήμερα ξεκίνησα τη διαδικασία να ξεκολήσουμε και αναγκαστηκά έπεσε πιπίλα αλλά δεν άντεχα άλλο, τώρα κοιμάτε στο ρηλαξ και εγώ πανευτυχης.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...