Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν σας διαβασα αλλα καπου πηρε το ματι μου , οτι κοιμουνται τα μωρα σας 4 ωρες και μετα το 2 ωρες σας φαινεται δυσκολο???? Θα σας μαλωσω!!! εμενα δεν κοιμαται ολη μερα σχεδον παρα οτι υπνους κανει στο στηθος και το βραδυ ενα διωρο θα κοιμηθει και μετα ανα μια ωρα, ανα μιση ωρα...λα λα λαλαλαλαλ θελω να παρω τα βουνα!

για τα κιλα τα δικα μου τα εχασα ολα (11) σε 2 εβδ, αφησα 5 στο μαιευτηριοα και τα αλλα σε 1 εβδ...1 κιλο τη μερα... δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο αυτο απο την εξαντληση ομως ειδες? κανονικα ετρωγα...

η κοιλια εχει παραμενει και κρεμεται κιολας χαλια σαν ξεφουσκωτο μπαλονι...τεσπα δεν βαριεσαι τα νινακια να ειναι καλα!!!!

ΠΟλλη κουραση παντως αν κοιμηθει τη μερα κανα μισαωρο θα πρεπει να σκουπισω να πλυνω κανα πιτο να βαλω κανα πληντυριο και κυριως να ασχοληθω με τη μικρη μου...ευτυχως ερχεται η μαμα μου καποιες ωρες το πρωι και με βοηθαει, και φερνει και φαγητο!....

Σας φιλω ολες

galataki ακριβως το ιδιο επαθα εγω με εσενα με τα κιλα...Οσο θηλαζα και αντλουσα κ ολας εχασα συνολο 18 κιλα!!!Αστα ειχα πεθανει...Μαλλον απο την εξαντληση και επισης εγω δεν προλαβαινα να φαω...Τωρα πηρα ξανα 4!!!Οσο για την κοιλια σημερα πηγα να σηκωσω απο το σουπερ μαρκετ ενα απορρυπαντικο μεγαλο κουτι και μου λεει η κοπελα "ΟΧΙ μην το σηκωνετε στην κατασταση σας δεν κανει" γκρρρρρρ!!!!:evil: Φαντασου ακομα για γκαστρουλα με περνανε και εχω χασει κ ολα τα κιλα και παραπανω!!Ελεος δηλαδη...

Οσο για τα ωραρια υπνου ακριβως σαν τον δικο σου ηταν και ο δικος μου...Να εχω να κανω αντλησεις να πρεπει να τον βαζω και ενα μισαωρο στο στηθος μετα να πρεπει να φαει το συμπληρωμα του και στο μεταξυ να ξαναξυπναει και φτου απο την αρχη....Ζητημα να κοιμοταν μιση με 1 ωρα την φορα....

Οσο για βοηθεια ουτε για πλακα...Ειμαι και ημουν και τοτε μονη μου...Τοτε ειχα τον αντρα μου βεβαια ο οποιος δεν μπορω να πω με βοηθησε παρα παρα πολυ....

Εμενα ο μικρος εχει φτιαξει παρα πολυ το προγραμμα του..Αυτο οφειλεται στο γαλα το ξενο?ρωταω γιατι φλερταρω πολυ με την ιδεα να ξεκινησω παλι το αρμεγμα και οτι γινει :rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

HELLO!!!!!

Μια απο τα ιδια bibi κ galat !!!!!Στο 2ωρο ειμαστε κ εμεις.....στο μισαωρο.....στη 1 ωρα...αναλογα με τη διαθεση του!!!!!!!Βεβαια εχθες κοιμηθηκε το βραδυ 4ωρο(αλλα δεν το λεω μην το ματιασω χιχιχιχι!!!)...Ισως οσο πλησιαζει ο 40ντισμος βελτιωθει κ ο υπνος κ ο θηλασμος...(λεω εγω τωρα....:) )

αααα...κ η κοιλια χαλια....εγω απο τα 20 κιλα εχασα τα 11 κ θελω να χασω περιπου 2 ακομα...τα υπολοιπα τα θελωωωω(πρωην κοκαλιαρα χιχιχι:) )

Εμεις φτασαμε τα 5 κιλα κ φοραμε το νο2 pambers...ακομα καλο του ειναι...

Bibi δεν ξερω τι να σε συμβουλευσω...στην κορη μου που δεν θηλασε εδινα -το βραδυ κυριως-ανα 2ωρο χαμομηλι/γαλα(κ καλα για να σταματησει να ξυπναει βραδυ).

Ολυμπια εγω ηδη τον εχω αυτοκολλητο-βλεπε θηλασμος-...να δω τι θα κανω μετα....

Με το πουλακι τι κανετε εσεις οι αγορομανες;;;;εμενα δεν μου ειπε να...παιξω τιποτα....το ξεχασε;;;;ή το παιζουμε αργοτερα;;;;(ωωω Θεε μου τι λεω;;!!!!)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

HELLO!!!!!

Μια απο τα ιδια bibi κ galat !!!!!Στο 2ωρο ειμαστε κ εμεις.....στο μισαωρο.....στη 1 ωρα...αναλογα με τη διαθεση του!!!!!!!Βεβαια εχθες κοιμηθηκε το βραδυ 4ωρο(αλλα δεν το λεω μην το ματιασω χιχιχιχι!!!)...Ισως οσο πλησιαζει ο 40ντισμος βελτιωθει κ ο υπνος κ ο θηλασμος...(λεω εγω τωρα....:) )

αααα...κ η κοιλια χαλια....εγω απο τα 20 κιλα εχασα τα 11 κ θελω να χασω περιπου 2 ακομα...τα υπολοιπα τα θελωωωω(πρωην κοκαλιαρα χιχιχι:) )

Εμεις φτασαμε τα 5 κιλα κ φοραμε το νο2 pambers...ακομα καλο του ειναι...

Bibi δεν ξερω τι να σε συμβουλευσω...στην κορη μου που δεν θηλασε εδινα -το βραδυ κυριως-ανα 2ωρο χαμομηλι/γαλα(κ καλα για να σταματησει να ξυπναει βραδυ).

Ολυμπια εγω ηδη τον εχω αυτοκολλητο-βλεπε θηλασμος-...να δω τι θα κανω μετα....

Με το πουλακι τι κανετε εσεις οι αγορομανες;;;;εμενα δεν μου ειπε να...παιξω τιποτα....το ξεχασε;;;;ή το παιζουμε αργοτερα;;;;(ωωω Θεε μου τι λεω;;!!!!)

Και τι εγινε με το χαμομηλι που εδινες σταματησε να ξυπναει η μουφα η επιχειρηση??

Με το πουλακι να μην κανεις τιποτα νομιζω...Ειναι το καλυτερο....

μπι μπι, το γαλα το ξενο ειναι πιο δυσκολοχωνευτο και τα κραταει περισσοτερο συνηθως...

επισης τελειωνει και το ταισμα αμεσα...εμενα θηλαζει με το ραχαααααατι του...

Αχ νικη πολυ χαιρομαι που υπαρχει και καποια αλλαη εδω που εχει την ιδια κατασταση εχω τρελαθει, λεω τα παιδια μου με τον υπνο ειναι τσακωμενα!

κι εμενα εχει κανει ενα 4ωρο ενα βραδυ και ενα...6ωρο αλλα ηταν τυχαια εντελως.....

εχω πιαστει μιλαμε ολη την ωρα στο στηθος! αλλα χαλαλι, πιστευω θα ερθουν καλυτερες μερες...

μπιμπι για το θηλαστρο, αν ρυθμισεις τις ορμονες και εφοσον τωρα που εστρωσε το ωραριο εχει χρονο μπορεις να το δοκιμασεις, εστω ενα γευμα που λεει ο λογος ειναι φαρμακακι...

Αλλα ειναι πολυ ψυχοφθορο να ξερεις....φανταζομαι θα τα εχεις διαβασει τι πρπει να κανεις, και οσο νωριτερα τοσο καλυτερα...

Καλη επιτυχια σε ο,τι και να κανεις!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

μπιμπι για το θηλαστρο, αν ρυθμισεις τις ορμονες και εφοσον τωρα που εστρωσε το ωραριο εχει χρονο μπορεις να το δοκιμασεις, εστω ενα γευμα που λεει ο λογος ειναι φαρμακακι...

Αλλα ειναι πολυ ψυχοφθορο να ξερεις....φανταζομαι θα τα εχεις διαβασει τι πρπει να κανεις, και οσο νωριτερα τοσο καλυτερα...

Το περασα το ψυχοφθορο το ιδιο δεν ειναι με το πρωτοκολο που εκανα για να αυξησω την γαλουχια??Σκεφτομαι να παρω τηλ την συμβουλο και να δουμε...Απλα ρε γμτ τωρα δεν εχω λεφτα για εξετασεις παλι...θα δω τι θα κανω...

Μηπως σκεφτομαι λαθος??Τωρα που κοιμαται πιο πολυ ο μικρος δεν θα ειναι πιο ευκολο να κανω τις αντλησεις???Και πριν 8 αντλησεις εκανα και τον ειχα και στο στηθος συνεχεια...Με τρωει ρε γμτ ακομα γιατι δεν το εχω ληξει ακομα μεσα μου το θεμα...Ο αντρας μου φοβαται μηπως δεν βγαζω παλι γαλα οπως πριν και με ρηξει παλι ψυχολογικα....σκεφτομαι και αυτο :rolleyes:

Καλησπέρα μάνες.

Χαπακι μου, την πάτησα με τον Μιχαλακο παλιά που ήταν γκρινιάρης και τον είχα όλη μέρα αγκαλιά, δεν θέλω να περάσω πάλι τα ίδια.

Ο μπέμπης είναι πολύ ήσυχος, του αρέσει να κάθεται στο ρηλαξ να χαζεύει και φυσικά να κοιμάται με τις ώρες (4-5 ώρες, μήπως είναι πολλές???)

Μόλις θηλάσει η πιει από το μπουκάλι, πέφτει σε λήθαργο.

Χθες ήρθε η μαμά μου να τον δει, τον κρατούσε αγκαλιά και αυτός δυσανασχετούσε, αναγκάστηκε η γυναίκα να τον αφήσει στο ρηλαξ.

Με πρόκληση γέννησα και εγώ αλλά φυσιολογικά.

Επίσης ο μπέμπης ήταν στριμωγμένος δεξιά και δεν ερχόταν σωστά, μου τον γύρισε η μαία.

Μπορώ να πω πάντως ότι οι πόνοι της πρόκλησης είναι ποιο δυνατοί από τους πόνους που έρχονται από μόνοι τους.

Τα κιλά πάνε σχεδόν όλα και η κοιλιά επίσης, πολύ τρέξιμο λεμεεεεε

Το πουλάκι, εγώ ξέρω ότι δεν κάνει να το πειράζουμε.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

γεια σας κουκλιτσες μου...

τελικα εμεινε καμια αλλη να περιμενουμε να γεννησει?

κοριτσια κι εμενα ο παιδιατρος μου ειπε να μην πειραζω το πουλακι του μπεμπη μετα τους 15 μηνες θα του το ανοιγω εγω...τωρα το κανει εκεινος οποτε τον παμε να τον εξετασει

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ολυμπια μου ασε κι εγω τον εχω κακομαθει λιγο το δικο μου...απλα ειδικα οταν ειναι να κοιμηθει....καθεται βεβαια και στο ρηλαξ αλλα θελει και την πιπιλα μετα απο λιγο για να μην κλαιει

76IGp3.png

Το περασα το ψυχοφθορο το ιδιο δεν ειναι με το πρωτοκολο που εκανα για να αυξησω την γαλουχια??Σκεφτομαι να παρω τηλ την συμβουλο και να δουμε...Απλα ρε γμτ τωρα δεν εχω λεφτα για εξετασεις παλι...θα δω τι θα κανω...

Μηπως σκεφτομαι λαθος??Τωρα που κοιμαται πιο πολυ ο μικρος δεν θα ειναι πιο ευκολο να κανω τις αντλησεις???Και πριν 8 αντλησεις εκανα και τον ειχα και στο στηθος συνεχεια...Με τρωει ρε γμτ ακομα γιατι δεν το εχω ληξει ακομα μεσα μου το θεμα...Ο αντρας μου φοβαται μηπως δεν βγαζω παλι γαλα οπως πριν και με ρηξει παλι ψυχολογικα....σκεφτομαι και αυτο :rolleyes:

μπιμπι νομιζω ειναι το ιδιο, και νομιζω οτι οντως θα ειναι πολυ πιο ευκολο τωρα που κοιμαται καλα ο μικρος...

δεν χανειος τιποτα να δοκιμασεις, πιστυεω δεν θα σε ριξει ψυχολογικα, γιατι τωρα εισαι προετοιμασμενη και συμφιλιωμενη με την ιδεα οτι δεν γινεται να θηλασεις...απλα αν δεν ρυθμιστει το αρχικο προβλημα, πως θα βγαζεις γαλα?

Ταμειο δεν εχεις που νακαλυπτει καποιο μερος απο τις εξετασεις? δεν μπορει! καπως θα γινεται, απλα θα πρεπει να βρεις γιατρο να στισ γραψει και θα παρει πολυ περισσοτερο χρονο για τα αποτελεσματα φανταζομαι...

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπερα! δυστυχως δεν εχω πολυ χρονο αν και η μικρη μας σε γενικες γραμμες ειναι ησυχη...

εχω τις εξης αποριες:

1. οσες κανατε καισαρικη (και ειστε ασφαλισμενες στο ΙΚΑ) τι κανατε για να παρετε το επιδομα καισαρικης?

2. εχω πληγη στην μια θηλη η οποια βγαζει αιμα και εχει κανει και κατι σαν πετσουλα... βαζω purelan, το αεριζω δινω ενα γευμα και ξαναματωνει. υπαρχει ελπιδα να κλεισει αυτη η πληγη? εχετε καμια αλλη συμβουλη?

3. χρησιμοποιω ψευδοθηλες εξαιτιας των πληγων (εχω και στο αλλο στηθος αλλα χωρις αιμα). θα δημιουργησει προβλημα? σημειωνω οτι η μικρη και μπουκαλι πηρε (στο μαιευτηριο) και παιρνει (ποτε ποτε της δινω μαραθο) και πιπιλα της δινω και δεν δειχνει να εχει προβλημα συγχυσης.

4. τρωει για περιπου ενα μισαωρο και μετα ξεραινεται στον υπνο για τουλαχιστον 3 ωρες... δεν ξερω ποσα κακα κανει και τσισα γιατι τα κανει ολα μαζι (και πολλες φορες) την ωρα που τρωει. πως θα καταλαβω οτι τρωει? (ζυγαρια δεν παιρνω γιατι θα αγχωθω)

αυτα τα λιγα. μολις βρω χρονο θα μπω να σας πω τα νεα μας!!!

ΥΓ. ακομα δεν το πιστευω....

ZOrwp3.png

νανο μου σου δινουν κατι χαρτια απο τη κλινικη και πας στο ικα και δηλωνεις οτι εκανες καισαρικη,μαζι με την αποδειξη του γιατρου και μετα απο 20 μερες περιπου παιρνεις το επιδομα απο τις παροχες...εγω δεν το εχω παρει ακομα

οσο για τις θηλες σου το μονο που ισως βοηθησει...ξερω οτι το ιδιο το γαλα βοηθαει να επουλωθουν οι πληγες στις θηλες

η μικρη μπορει να σου τραυματιζει τις θηλες λογω της πιπιλας...επρεπε τωρα για αρχη να αποφυγης να της δινεις...εμενα παντως οι θηλες αρχισαν να πονανε απο τοτε που ξεκινησα να του δινω πιπιλα

76IGp3.png

νανο μου σου δινουν κατι χαρτια απο τη κλινικη και πας στο ικα και δηλωνεις οτι εκανες καισαρικη,μαζι με την αποδειξη του γιατρου και μετα απο 20 μερες περιπου παιρνεις το επιδομα απο τις παροχες...εγω δεν το εχω παρει ακομα

τι χαρτια? μου εδωσαν το τιμολογιο και το εξιτηριο. να ζητησω κατι ακομα? την αποδειξη απο το γιατρο γιατι? αυτη δεν θα μπει στην εφορια? ξερεις ποσο καιρο εχω περιθωριο να το κανω?

οσο για τις θηλες σου το μονο που ισως βοηθησει...ξερω οτι το ιδιο το γαλα βοηθαει να επουλωθουν οι πληγες στις θηλες

η μικρη μπορει να σου τραυματιζει τις θηλες λογω της πιπιλας...επρεπε τωρα για αρχη να αποφυγης να της δινεις...εμενα παντως οι θηλες αρχισαν να πονανε απο τοτε που ξεκινησα να του δινω πιπιλα

και γαλα εβαλα και purelan και το στηθος αφησα ελευθερο. τιποτα δεν εγινε. πιπιλα της εδωσα αφου με πληγωσε... απο την αρχη ρουφαει λαιμαργα! ειναι πειναλα! χτες το βραδυ την θηλασα και μετα της εδωσα 50ml ξενο...

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...