Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μάνες.

Τι κανετε;

Μπιμπικο μου μην μου στενοχωριέσαι και εγώ δεν θήλασα τον πρώτο μου γιο, άμα τον δεις θα τρομάξεις, μας έχει φτάσει στο μπόι και στα κιλά, επίσης δεν αρρωσταίνει εύκολα.

Πολύ σημαντικό...μην ακούς τι λέει ο γιατρός και άσε το πουλάκι του παιδιού ήσυχο, να μην το κάνεις τίποτα.

Θα το κάνει μετά από μόνος του, έχω γιο και ξέρω.

Μαμαλου με το καλό κοπέλα μου.

Χαπακι και εμείς στην επόμενη επίσκεψη θα κάνουμε ισχιακό υπέρηχο.

Νανο μου να σας ζήσει, να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη.

Τα νέα μας.

Ο μπέμπης μας είναι πολύ υπναράς, μερικές φορές αναγκάζομαι να τον ξυπνήσω για να φάει.

Οι αγκαλιές απαγορεύονται και ευτυχώς δεν του αρέσουν καθόλου.

Κλαίει μόνο όταν πεινάει και όταν είναι χορτάτος μου σκάει κάτι χαμόγελα...

Του αρέσουν οι βόλτες με το αυτοκίνητο και το καρότσι (ναι ναι αναγκάστηκα να τον βγάλω έξω, δεν γινόταν αλλιώς)

Γάλα ξένο πίνουμε το Aptamil HA1.

Αυτά, πολλά φιλάκια.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανούλες καλημέρα...nano μου να σας ζήσει!!!!

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ:(:evil:....δεν είχε κενά κρεβάτια να με βάλει....τα νευρα μου είναι κρόσια...και ο μπέμπης δεν κάνει καμία κίνηση να βγεί απο μόνος του

c2Gbp2.png

καλημερα...μανες....και οσες εχετε απομεινει κοιλουμπιτσες...μαμαλου μοναχη εμεινες?

κοιτα μαμαλου μου η αληθεια ειναι οτι δεν προκειται να το χωνεψεις σιγουρα θα γεννηθει το μωρακι σου....υπομονη εφτασε η ωρα....θα μπεις με προκληση?

ολυμπια μου γιατι καλε απαγορευεις τις αγκαλιες στο μωρακι σου...

εγω να σου πω την αληθεια δεν χανω ευκαιρεια...βεβαια νομιζω αυτο θα γυρισει αργοτερα μπουμερακ και θα ειναι αγκαλιτσα αλλα δεν με νοιαζει,οταν μεγαλωσει δεν θα τις θελει...

2 μερες τωρα ειναι γκρινιαρουλης ο μικρουλης μου....ποναει η κοιλιτσα του και μου εκανε χθες και πρασινωπα κακακια (μια φορα...τωρα κανει κιτρινοπρασινα) λετε να παρω τον παιδιατρο???

geonutr ο μονος λογος που θελω να παρω το θηλαστρο ειναι για να βγαζω γαλα για οταν ειμαι εξω...αλλιως δεν εχω λογο να το παρω

76IGp3.png

για καισαρική με έχει κανονίσει, έπρεπε ήδη να είχα γεννήσει λόγω διαβήτη....να σου πω την αλήθεια ψιλοφοβάμαι κι εγώ την πρόκληση, όσες γνωστές μου έκαναν και ταλαιπωρήθηκαν απίστευτα και κατέληξαν να κάνουν καισαρική....

c2Gbp2.png

για καισαρική με έχει κανονίσει, έπρεπε ήδη να είχα γεννήσει λόγω διαβήτη....να σου πω την αλήθεια ψιλοφοβάμαι κι εγώ την πρόκληση, όσες γνωστές μου έκαναν και ταλαιπωρήθηκαν απίστευτα και κατέληξαν να κάνουν καισαρική....

να σου πω κι εγω τις περισσοτερες που εχω ακουσει οτι μπαινουν με προκληση τελικα κανουν καισαρικη..τυχαιο,δεν νομιζω...

και ποτε θα μπεις???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

να σου πω κι εγω τις περισσοτερες που εχω ακουσει οτι μπαινουν με προκληση τελικα κανουν καισαρικη..τυχαιο,δεν νομιζω...

και ποτε θα μπεις???

εγω παντως μπηκα με προκληση κ γεννησα φυσιολογικα...βεβαια ειχα τον Χασιακο γιατρο..τυχαιο??δεν νομιζω...(εκανα βεβαια και 13 ωρες σχεδον)

Καλημέρα κοριτσάρες...

Ενώ πεινάει εντωμεταξύ πιάνει το στήθος με μανία για 2 λεπτά μετά κλαίει κ χτυπιέται σαν να προσπαθεί να το βρει κ τρώει το μπράτσο μου (ενώ εγώ του δίνω το στήθος) κ μετά αφου ηρεμεί κ ξαναπιάνει το στήθος ξανακλαίει γοερά... Δεν ξέρω τι κάνω λάθος... πραγματικά... μέχρι τώρα προσπαθώ να είμαι ήρεμη για να μην του μεταδώσω κ το δικό μου άγχος... αλλά αν συνεχίσει αυτό το τροπάριο πόσο θα αντέξω? Γάλα εντωμεταξύ έχω γιατί ζουλιέμαι κ βγαίνει...

Πω πω τι μου θυμησες τωρα...Αυτο ακριβως εκανε και εμενα οταν τον θηλαζα..απλα εμενα το εκανε συνεχεια μα συνεχεια...Ρε γμτ και εγω ζουλιομουν και εβγαινε γαλα και μερικες φορες μαλιστα πεταγοταν στον αερα :shock: αλλα δυστυχως την συνεχεια την ξερεις...

Βρε κοριτσια να ρωτησω τι νουμερο πανες φορατε??Εγω του φοραω το νουμερο 2 αλλα νομιζω οτι πρεπει σιγα σιγα να παω στο 3...

Αααα mamalou και εμενα μια φιλη μου με προκληση μπηκε εχουμε τον ιδιο γιατρο βεβαια αλλα γεννησε με φυσιολογικο τοκετο....Αυταααααα

Αααα επισης εμενα κοιματε το βραδυ 22:00 με 3:00 ή 22:30 με 3:30 και μετα ξαναξυπναει στις 5:30 με 6 και μου ειπαν να του δωσω λεει τιλιο μερικες φορες στο γευμα τον 3 για το παει σερι μεχρι το πρωι...Το εχετε ακουσει αυτο εσεις???:rolleyes:

Διαφημίσεις

εγω παντως μπηκα με προκληση κ γεννησα φυσιολογικα...βεβαια ειχα τον Χασιακο γιατρο..τυχαιο??δεν νομιζω...(εκανα βεβαια και 13 ωρες σχεδον)

εγω παντως 9 στις 10 περιπτωσεις που ξερω τελικα γεννησαν με καισαρικη...

76IGp3.png

Πω πω τι μου θυμησες τωρα...Αυτο ακριβως εκανε και εμενα οταν τον θηλαζα..απλα εμενα το εκανε συνεχεια μα συνεχεια...Ρε γμτ και εγω ζουλιομουν και εβγαινε γαλα και μερικες φορες μαλιστα πεταγοταν στον αερα :shock: αλλα δυστυχως την συνεχεια την ξερεις...

Βρε κοριτσια να ρωτησω τι νουμερο πανες φορατε??Εγω του φοραω το νουμερο 2 αλλα νομιζω οτι πρεπει σιγα σιγα να παω στο 3...

Αααα mamalou και εμενα μια φιλη μου με προκληση μπηκε εχουμε τον ιδιο γιατρο βεβαια αλλα γεννησε με φυσιολογικο τοκετο....Αυταααααα

Αααα επισης εμενα κοιματε το βραδυ 22:00 με 3:00 ή 22:30 με 3:30 και μετα ξαναξυπναει στις 5:30 με 6 και μου ειπαν να του δωσω λεει τιλιο μερικες φορες στο γευμα τον 3 για το παει σερι μεχρι το πρωι...Το εχετε ακουσει αυτο εσεις???:rolleyes:

εμεις τωρα ξεκινησαμε το νουμερο 2 ..

ποιες πανες του φορας???

καλα και αλλη λενε να του δινεις τη πιπιλα για να το κοψει το βραδυνο,αλλα νομιζω οτι ειναι μικρουλια ακομα για τετοια

76IGp3.png

Χαπακι μου εμενα ειναι ο μικρος 5 κιλα και το νουμερο 2 ειναι για 3 εως 6 κιλα...Τα libero του φοραω τωρα αλλα πρωτα του εβαζα τα pampers.Βεβαια του εβαλα και babylino απο ολα δηλαδη...Exω κανει στοκ με πανες και αναλογως του βαζω...Οποτε εχουν προσφορες τα sm παω και περνω πανες εστω και για στοκ.Να ας πουμε προχτες πηγα My Market και ειχε τα libero -50% ειχα και κουπονια των 5 ευρω και πηρα 4 συσκευσιες!!!Ειχαν αρχικη τιμη 20? - 50%=10? - 5? κουπονι =5? η καθε οικονομικη συσκευασια μου βγηκε...Κατι τετοια κανω με τις πανες και ετσι εχω απ'ολες τις μαρκες...

geonutr μου κι εγω το Χασιάκο έχω αλλά το πρόβλημα είναι οτι έχω αγχωθεί πολύ με το θέμα του σακχάρου και απ'οσα έχω διαβάσει ξέρω οτι είναι σχετικά επικίνδυνο και για το μωρό και για τη μαμα να παρατείνεται τόσο ο τοκετός, αν δεν είχα αυτό να με βασανίζει ειλικρινά δε θα με ένοιαζε να ξεπερνούσα την πητ και να πήγαινα φυσιολογικά, τώρα το μόνο που θέλω είναι να γεννησω και να δω το μωρό μου να είναι καλά.

c2Gbp2.png

Δεν σας διαβασα αλλα καπου πηρε το ματι μου , οτι κοιμουνται τα μωρα σας 4 ωρες και μετα το 2 ωρες σας φαινεται δυσκολο???? Θα σας μαλωσω!!! εμενα δεν κοιμαται ολη μερα σχεδον παρα οτι υπνους κανει στο στηθος και το βραδυ ενα διωρο θα κοιμηθει και μετα ανα μια ωρα, ανα μιση ωρα...λα λα λαλαλαλαλ θελω να παρω τα βουνα!

για τα κιλα τα δικα μου τα εχασα ολα (11) σε 2 εβδ, αφησα 5 στο μαιευτηριοα και τα αλλα σε 1 εβδ...1 κιλο τη μερα... δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο αυτο απο την εξαντληση ομως ειδες? κανονικα ετρωγα...

η κοιλια εχει παραμενει και κρεμεται κιολας χαλια σαν ξεφουσκωτο μπαλονι...τεσπα δεν βαριεσαι τα νινακια να ειναι καλα!!!!

ΠΟλλη κουραση παντως αν κοιμηθει τη μερα κανα μισαωρο θα πρεπει να σκουπισω να πλυνω κανα πιτο να βαλω κανα πληντυριο και κυριως να ασχοληθω με τη μικρη μου...ευτυχως ερχεται η μαμα μου καποιες ωρες το πρωι και με βοηθαει, και φερνει και φαγητο!....

Σας φιλω ολες

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...