Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

mamalou με το καλό κοριτσάκι μου να κρατήσεις το μωράκι σου...

bibicάκο σε σκέφτομαι συνέχεια... κ εγώ ένιωθα (κ μερικές φορές ακόμα το νιώθω) "άχρηστη" που γέννησα με καισαρική, θεωρουσα ότι εγώ έκανα κάτι λάθος αλλά δεν είναι πάντα έτσι... δεν γίνεται δυστυχώς πάντα κάτι που το θέλουμε τόσο πολύ για αυτό μην ανυσηχείς, κάνεις ότι καλύτερο για το μωράκι σου, αυτο να σκέφτεσαι...

Όσο για τα λεφτά... πωπω... φρίκαρα με τα ποσά που διάβασα... πάντως σόρρυ κιόλας που το λέω, αλλά με εκνευρίζει λίγο που πληρώνεις τις συμβουλους θηλασμου...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσακια μου...

μαμαλου με το καλο κοριτσι μου,με ενα πονο...

νικολινα μου κι εμενα κλαιει καποιες φορες και δεν μπορει να θηλασει και ειδικα το απογευματινο γευμα 7 με 8 αλλα καταλαβα οτι ειναι επειδη ποναει η κοιλιτσα του....

εμεις εχουμε πολλα αερια,που καποιες φορες τον δυσκολευουν για να βγουν και τον ταλαιπωρουν με πονακια....

bibicos μου εδωσες τα μαλλια της κεφαλης σου..πολλα λεφτα...καλα και μερικοι το εκμεταλλευονται στο επακρο...γκρρρρρρρρ...

ασχετο σας ειπε ο παιδιατρος να κανετε στα μωρακια σας ισχιακο υπερηχο?εμας μας το ζητησε να τον κραταμε την επομενη φορα

76IGp3.png

καλημέρα και απο μένα κοριτσάρες!!!!!!! Κοιμάτε η μπουμπου μου και έβαλα το ρούτερ στο σαλόνι. Έχω μικρό σπίτι και δεν μπορώ να έχω συνέχεια το ρούτερ ανηχτό, για αυτό και μπαίνω σπάνια.

mamalou με το καλό κουκλίτσα μου να κρατήσεις το μωράκι σου.

bibicos μη σε επηρεάζει τόσο πολύ, σημασία έχει να προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για τα παιδία μας και εσύ το προσπάθησες στο έπακρο. Το μωρό σου σε χρειάζεται εκεί δυνατή και χαμογελαστή σίγουρη για τον εαυτό σου, δεν υπάρχει λόγος να του χαλάς τη ψυχολογία.

Και εγώ ένοιωσα χάλια με τη καισαρική και είχα κάνει τόση προετοιμασία για το φυσιολογικό, αλλά αυτά πρέπει να τα ξεπερνάμε γρήγορα και να βλέπουμε μπροστά. Κολικούς έχει και εμένα αλλά μπορώ να πω οτι βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση τις τελευταίες μέρες. Ο σύζηγος φονάζει οτι την κακομαθαίνω γιατι με το που κλάψει τη παίρνω αγκαλία, αλλά δεν έχω σκοπό να το σταματήσω κάτι θα ξέρουν τόσοι παιδοψυχολόγοι που λένε οτι πρέπει να ανταποκρινόμαστε σε κάθε κλάμα ενός νεογέννητου.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλημερα!!! Μπιμπικακι στο ξαναλεω μην τρελένεσαι! και πραγματικα κι εγω τσντιζομαι με το ποσα χρηματα εδωσες, επρεπε η συμβουλος εξ αρχης να ειχε εντοπισει το προβλημα γκρρρρρρρρρρ αι σιχτιρ.

Παντως να τολημσω να πω και τα θετικα? μπορεις να αφησεις με καποιον το μωρο σπιτι και να πας οπου θες, συνηθως τα παιδια που τρωνε μπιμπερο κοιμουνται λιγο καλυτερα... αυτα

τα αρνητικα ατα αφηνω χαχαχαχαχα

καλη συνεχεια σε ολες μας να ανασυνταχτουμε να περασει το φοβερο πρωτο τριμηνο και θα ξαναγινουμε πολυγραφοτατες...

Κωνκωνακι σε σκεφτομια πολλα χαιρετισματα, εγω καλυτερα ειμαι ψυχολογικα τουλαχιστον...

σας φιλω ολες και τα μωρακια σας...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα σε ολες...

Τωρα πια οκ δεν τρελλενομαι αλλα η αληθεια ειναι οτι ενα σοκ το περασα....Σας ειπα το πηρα αποφαση οτι ειμαι μια αχρηστη και συνεχιζω...:tongue:

Το μονο καλο στην ολη υποθεση ειναι οτι τωρα πια το μωρο μου το βλεπω ευτυχισμενο.Οταν τον ειχα στο στηθος εκλαιγε και χτυπιοταν...Ηθελε φαγητο το καημενακι και εγω δεν ειχα να του δωσω....:( Ενω τωρα να τον δειτε κατι χαμογελα που μου σκαει!!!Ααααααχ

galataki ασε τα ξερω τα αρνητικα για αυτα τα αρνητικα ηθελα να θηλασω :(

Ειχαμε και εμεις κολικους αλλα εγω σωθηκα με τα μπουκαλια τα Dr Brown...Ειναι μια βδομαδα τωρα που δεν εχει ξανακανει...Για να δουμε...

Απο βαρος ειμαστε 5100 και 64 ποντους!!!

Μας ειπε η παιδιατρος οτι εχει φιμωση και να κου κατεβαζω το πουλακι του αλλα εγω δεν το πειραζω και ουτε προκειται μαλλον.Εχει καμμια το ιδιο προβλημα???

Ααα επισης εχουμε κλειστο το δακρυικο πορο και του κανω μασαζ και καθαρισμο με ορο και γαζουλα...

Στις 28 θα παμε για το 1ο εμβολιο ωχ μανουλα μου ωχ!!!

Γαλατακι η συμβουλος ειχε εντοπισει το προβλημα οτι δεν εχω γαλα γιατι τον ειχα μια ωρα στο στηθος ηταν και αυτη μπροστα να κανω breast compression αυτος να τρωωει "υποτειθεται" και ενω αρχησε τα κλαματα κλπ του λεει του αντρα μου να παει να του φτιαξει γαλα....Και μετα μου ειπε χαρακτηριστικα δινε του οσο εχεις αυτο το λιγο εστω για φαρμακακι...Της ειπε πως το λιγο θελω να γινει πολυ και μου ειπε θα δουμε....:rolleyes:

Αυτο που με εκανε εμενα χειροτερα στην ολη υποθεση και με εκανε 10 φορες πιο χαλια ηταν οτι εμπλεξα σε ενα φαυλο κυκλο.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ!!!Αλλα μου ελεγε η συμβουλος αλλα η παιδιατρος - συμβουλος αλλα στο συλλογο Ευτοκια αλλα στο Ελενας αλλα η μαια μου αλλα ο γυναικολογος μου αλλα η 1η παιδιατρος...και σε μια περιοδο της ζωης μου σαν την λοχεια με τις ορμονες μου να χορεουν αντι να με καθησυχασουν με τρελεναν χειροτερα....Αλλαλουμ σκετο!!!Τωρα πια δεν ακουω κανεναν παρα μονο το ενστικτο μου και τα συζηταω με τον αντρα μου και βρισκουμε λυση....Εγω ενα εχω να πω μην μπλεξεις γιατι αμα μπλεξεις την εκατσες....Οσο για τα λεφτα αν σαν κουφαναν εσας που τα διαβασατε απλως σκεφτειτε εγω που τα εδωσα κ ολας!!!!:mrgreen:

Ααα επισης τι ρουχαλακια τους βαζετε τωρα βρε κοριτσια???Εγω κοντομακινο φορμακι με το λιγο ποδαρακι αλλα του βαζω και καλτσακια...

Δινει καμμια αλλη κοπελα γαλα ξενο για να συγκρινουμε τις ποσοτητες που πινει και τα γευματα???

Διαφημίσεις

galataki ασε τα ξερω τα αρνητικα για αυτα τα αρνητικα ηθελα να θηλασω :(

Καλε τις αποστειρωσεις εννοουσα χαχαχαχαχα τις βαριεμαι θανασιμα!

Δινεις υποαλλεργικο ή κανονικο γαλα? Ποιο δινεις?

απο ρουχα εγω του φοραν ενα κορμακι κοντομανικο ουτε καν με το λιγο ποδαρακι το απλο γιατι βολευει αν βλεπω αν εχει χεθτει, και του φοραω και καλτσακια γιατι ειανι συνηθως κρυα τα ποδια του...

Οσο γαι το βαρος ! φτου φτου φτου και το υψος!!! θηριο!!!!!!

εμενα κοντευει ενος μηνος και ειναι 3250 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλε τις αποστειρωσεις εννοουσα χαχαχαχαχα τις βαριεμαι θανασιμα!

Αααα νομιζα οτι εννοσουσες τις αρρωστειες...:confused:

Δινεις υποαλλεργικο ή κανονικο γαλα? Ποιο δινεις?

Κανονικο δινω...το frisolac

απο ρουχα εγω του φοραν ενα κορμακι κοντομανικο ουτε καν με το λιγο ποδαρακι το απλο γιατι βολευει αν βλεπω αν εχει χεθτει, και του φοραω και καλτσακια γιατι ειανι συνηθως κρυα τα ποδια του...?

Και εμενα το χωρις ποδια με βολευει για να βλεπω το χεθιμο αλλα αλλαξε λιγο ο καιρος και εχουμε λιγη ψυχρουλα...

Οσο γαι το βαρος ! φτου φτου φτου και το υψος!!! θηριο!!!!!!

εμενα κοντευει ενος μηνος και ειναι 3250 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ναι ναι καλοι ειμαστε...κουκουβααααααα....Αφου οταν ειχε ερθει η συμβουλος να τον δει μου λεει ποσο ειναι ο μικρος 2 μηνων???Τι 2 μηνων καλε τις λεω 8 ημερων!!αχαχαχαχαχχααχ

Η αληθεια ειναι οτι πηρε πολυ υψος και με φοβισε αυτο δεν ξερω γιατι...μαλλον οτι και καλα αμα βαλει αποτομα υψος κανει κακο στην σπονδυλικη στηλη...βλακειες του μυαλου μου μαλλον...

Εσενα ο μικρος γεννηθηκε και πιο γρηγορα αν θυμαμε καλα...οποτε μια χαρα ειναι....

Οσο για το βαρος του μικρου ασε σε λιγο καιρο να δω τι θα κανω με την μεση μου...Θα παρω κανεναν γερανο να τον σηκωνει μου φαινεται!!!:mrgreen:

τσα!να'μαι κ εγω...εχω τη μικρη μου αγκαλια κ τρωμε γαλομεμε..εμεις γεννηθηκαμε 3330 κ φυγαμε απο το νοσοκομειο 3070..σημερα περασαμε τα 4 κιλα!!νομιζω παμε καλα με το θηλασμο..μονο που εχουμε ενα θεματακι με τις βραδυνες ωρες...κοιμαται μετα τη 1 και ξυπναει απο 2-4 ωρες την 1η φορα και μετα παει ανα 2 ωρο..τωρα ειναι ξυπνια απο τις 11 και μαλλον θα ειναι μεχρι τις 5..τι ωραριο κ αυτο..αφηστε που μολις ειναι να φαω ή να παω τουαλετα (με το μπαρδον) χτυπαει σειρηνα...μα ΕΠΙΤΗΔΕΣ το κανει???:confused:

Εγω στη μπουμπουκιτσα δε φοραω τιποτα, μονο την πανα της (ουτε καλτσακια),αυτο μου ειπαν κ στο νοσοκομειο να κανω.την ντυνω μονο οταν εχει ψυχρουλα με το φορμακι της..

παντως εχει πολυ γελιο μολις κανει την αναγκη της μου παιρνει μια γκριματσα σα να λεει :ωωωω (με σουφρωμενα χειλη παρακαλω),τι εκαναααα!! ή μολις φτερνιστει κανει ααααχχ!!

α,κατι αλλο..απο κιλα πως πατε??:twisted:

γεια σας κουκλιτσες λετε για τα μπουμπουκακια σας ε?

εμεις φτασαμε τα 3700,μεσα σε 21 μερες πηρε ο μουργακος 1050 γρ και τους 53,5 ποντους..

κι εγω του φοραω φορμακι και απαραιτητως καλτσακια γιατι παγωνουν τα ποδαρακια μας

geonutr εμενα το βραδυ τρωει ανα 4ωρο και τη μερα συνηθως στο 2ωρο με 3ωρο...βεβαια οταν ειμαστε βολτουλα πιανουμε και το 4ωρο γιατι νανουριζομαστε ειτε στο αμαξι ,ειτε στο καροτσι

76IGp3.png

γεια σας κοριτσάρες...

εμείς σήμερα είμαστε κάπως καλύτερα, χθες όμως φάγαμε φρίκη... πολύ κουραση... φοβάμαι μήπως δεν αντέξω πολύ ακόμα το θηλασμό... (αν κ δεν τον θέλω)

εμείς έχουμε φτάσει τα 4.500κ. και τους 60πόντους κ είμαστε ακόμα 22 ημερών. Θα ξαναζυγιστουμε την Δευτέρα... ελπίζω να ειμαστε σε καλά επίπεδα για να πάρουμε λίγο τα πάνω μας, γιατί έχω λίγο πέσει ψυχολογικά...

Dimάκι τι έκανες για να περάσουν λίγο οι κολικοι? Διάβασα κ για μία δίαιτα που έλεγες της Πατσουρου... για δώσε πληροφορίες περισσότερες...

Φιλάκια σε όλες... κ στα μωράκια σας..

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!!!

ηρθαμε και εμεις σπιτακι μας μαζι με το ζουζουνελι μας που μας εχει κανει να αλλαζουμε εμεις πανες πιο συχνα απ'ότι εκεινη!!!

οπως σας ειχα πει τη παρασκευη 3/9 στις 7.30 ημασταν στη κλινικη... με ετοιμαζουν και ξεκιναει η διαδικασια... ο τραχηλος ερμητικα κλειστος!!! με εξεταζει η μαια (τη γνωστη αγαπημενη εξεταση) και κοντεψα να βρεθω στο ταβανι. κατα τις 12 ξεκινανε συσπασεις και ηρθε η γιατρος μου η οποια μου ειπε οτι επρεπε να ποναω με τοσο δυνατες συσπασεις αλλα εγω τιποτα. πονουσε η μεση μου και το αριστερο μου ποδι (εκει που ειχε σφηνωσει η μικρη). με εξετασε και αυτη και ο τραχηλος ακομα κλειστος! η μικρη δεν εδειχνε προθυμη να μετακινηθει. η γιατρος αρχισε να φοβαται για περιτυλιξη... και εγω καταλαβαινα οτι ειναι δυσκολο να γυρισει. μου ειπε οτι αν σε ενα 3ωρο δεν εχουμε αλλαγη να κανουμε την επισκληριδιο μπας και βοηθησει και βλεπουμε.

κανω την επισκληριδιο στις 3 και ακομα ο τραχηλος κλειστος οποτε περνουμε την αποφαση (ευτυχως) για καισαρικη. μεσα στο χειρουργειο ενιωθα να μην περναει η ωρα! τελικα μετα απο λιγο (ωρες μου φανηκαν) ακουστηκε το πιο ομορφο ααα! και μετα ενα νιαουρισμα... μου την εδειξαν και ηταν σαν γατακι. 3250 και 50 εκατοστα!!!

η καισαρικη ηταν πολυ δυσκολη. η μικρη ηταν οντως στραβα. το κεφαλι της ηταν στη λεκανη αλλα στο ποδι μου. και οι συσπασεις την εκαναν μεν να κατεβει, αλλα πιο πολυ προς το ποδι. αυτο δυσκολεψε πολυ τους γιατρους να τη βγαλουν (κι ας ηταν καισαρικη). περιτυλιξη δεν ειχε αλλα αν περιμεναμε σιγουρα θα κλειναμε πανω απο 24ωρο και με μεγαλο κινδυνο για τη μικρη. απο τη θεση που ηταν το κρανιο της ειναι λιγο παραμορφωμενο καθως και το ενα αυτακι της. ακομα δεν εχω συνελθει απο τους πονους. στη κλινικη οι παυσιπονες (μετα τη γεννα) δεν με επιαναν... εκει θηλασα αλλα οχι αποκλειστικα. δεν ειχα την αντοχη..

τωρα το παλευω στο σπιτι. ειμαι με ψευδοθηλες βεβαια γιατι με ποναει παρα πολυ και η μια θηλη ηδη ματωσε. συμπληρωμα - αν και εχω ενα κουτι στο σπιτι - δεν της εχω δοσει. δυστυχως εχει κολικους (λιγα πραγματα βεβαια)

ο μπαμπας μας ειναι ολα τα λεφτα. βοηθαει παρα πολυ και με στηριζει πολυ με το θηλασμο (πραγμα που δεν το περιμενα...) τα κανουμε ολα μαζι! η μαμα μου ειναι εδω και εχει αναλαβει τα οικοκυρικα μεχρι να συνελθω! αυριο θα παω στη γιατρο για τα ραμματα και ελπιζω να συνελθω συντομα!

αυτα τα νεα μας. προς το παρον τρωμε καλα, κοιμομαστε ακομα καλυτερα (σχεδον 5ωρα-σε σημειο που ανυσηχω) αλλα γκρινιαζουμε και για κανενα μισαωρο καθε φορα πριν κοιμηθουμε!

το θεϊκο ειναι οτι απο τη κλινικη βγηκαμε +90γραμμαρια: 3340!!! ηταν το πιο φαγανο παιδακι! ολα ετρωγαν 40ml και η δικια μας 60!!!

στο σπιτι τρωμε: περιπου για 30-45 λεπτα (και απο τα 2 στηθη) ανα 4ωρο περιπου (απο το τελος του θηλασμου). ειναι καλα? γαλα εχω (πιστευω) και τα κακα μας ειναι μουσταρδι με σπορακια....

ZOrwp3.png

nano79 να σου ζησει το μωρακι..ειδες που δεν ηθελες να γεννησεις??δεν ειναι υπεροχο να εχεις αγκαλια το μωρακι σου??

τις πρωτες ημερες κ εμενα ειχε ματωσει η δεξια μου θηλη κ εκανα αυτο που μου ειπαν στο νοσοκομειο..εβαζα λιγο φυσιολογικο ορο κ μετα επιθεμα κ μεσα σε 2 ημερες εγινε καλα!!σημερα πηγα κ πηρα κ θηλαστρο για περιπτωσεις αναγκης (αν κ εδω που το σκεφτομαι, λεω να βγαζω για να ταιζει ο μπαμπας τη μικρη το βραδυ για να κοιμαμαι κ λιγο :rolleyes:)..

nano79 να σου ζησει το μωρακι..ειδες που δεν ηθελες να γεννησεις??δεν ειναι υπεροχο να εχεις αγκαλια το μωρακι σου??

τις πρωτες ημερες κ εμενα ειχε ματωσει η δεξια μου θηλη κ εκανα αυτο που μου ειπαν στο νοσοκομειο..εβαζα λιγο φυσιολογικο ορο κ μετα επιθεμα κ μεσα σε 2 ημερες εγινε καλα!!σημερα πηγα κ πηρα κ θηλαστρο για περιπτωσεις αναγκης (αν κ εδω που το σκεφτομαι, λεω να βγαζω για να ταιζει ο μπαμπας τη μικρη το βραδυ για να κοιμαμαι κ λιγο :rolleyes:)..

πιο θηλαστρο πηρες κοριτσακι μου,κι εγω σκεφτομαι να παρω,αλλα πρεπει να παρω και τσαντακι ισοθερμικο γιατι πιο πολυ θελω να βγαζω γαλα για οταν ειμαστε εξω να μην χρειαζεται να πεταω το ζιζι μπροστα στον κοσμο

76IGp3.png

πιο θηλαστρο πηρες κοριτσακι μου,κι εγω σκεφτομαι να παρω,αλλα πρεπει να παρω και τσαντακι ισοθερμικο γιατι πιο πολυ θελω να βγαζω γαλα για οταν ειμαστε εξω να μην χρειαζεται να πεταω το ζιζι μπροστα στον κοσμο

medela swing μου ειπαν ειναι το καλυτερο..οσο για το εξω,ξανασκεψου το...παρε ενα sling να σωθεις..βαζεις την ουρα μπροστα κ δε βλεπει κανεις τιποτα..μη μπλεξεις με μπουκαλακια,θερμους, ισοθερμικες τσαντες κ λοιπα,αλλωστε το μητρικο δε πρεπει να πολυκουνιεται γιατι χαλαει κιολας!

εγω πηρα sling και το θηλαστρο το πηρα για περιπτωσεις που θα χρειαστει να το ταισει αλλος το παιδι (εγω δε θα το ταιζω με μπιμπερο γιατι διαβασα πως το παιδι αρνειται να φαει το γαλα της μαμας απο μπιμπερο ενω μπορει να το πιει απο το ζιζι της!!!),οπως αν παω για δουλεια ή αν βγω εξω χωρις το παιδι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...