Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια καλημερααααααααα.να μας ζησουν κ τα νεα μωρακιαα...θηλαζω την μ ικρη οποτε συγχωρηστε με για τα λαθη..τα νεα μας ολα πολυ καλα μεγαλωνουμε κ αγριευουμε...χτες το βραδυ ημασταν λιγο ανησυχοι αλλα κολικοι ειναι θα περασουν...κατα τα αλλα ειναι ησυχα...περιμενω κ την μαμα μου να φερει ταπερακι γιατι εγω δεν μαγειρευω πια..!!φιλια σε ολες κ τα μωρακια σας..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια και απο μενα!

Πω πω χαθηκαμε! Ερημωσε το καφε μας! Οπως όλες μας, τρέχω κ εγω να προλάβω....

Εχουμε κ άλλες εγκυουλες ή γεννησαμε όλες?

Τα νεα μας! Η μπουμπου μας έκλεισε 1 μηνα και είμαστε στα 3.880 γρ. Την βάζω στο στηθος ομως δεεεεεν..... Βέβαια της δίνω μητρικο γαλα και ελαχιστο συμπληρωμα. Ολη μερα αρμεγω:D, ευτυχως που έχω καλη παραγωγή. Εχουμε και εμείς τα πονακια μας, που είναι απο τα κακακια της. Δυστυχως και αυτη είναι δυσκοίλια. Τα κακακια της ειναι κιτρινα και σφιχτά. Ο μεγαλος μου έχει τις ζηλιτσες του... Χθες πηγε να την ταϊσει κέικ:shock:, στο τσακ τον πρόλαβα.

galat μου πως είσαι?

μαρουλιτα μου αφου υπαρχει και βοηθεια με ταπερακι μια χαρα!

νανο μου γέννησες? Να σας ζησει!

μαμαλου μόνη σου έμεινες? Αντε με το καλό και στα δικά σου!

Λία μου να σου ζησει ο μπεμπης!

Αχ ξύπνησε η μικρή.... Sorry που δεν μπορω να σχολιασω τα υπόλοιπα!

Καλησπέρα κούκλες.

Χάθηκα και εγώ, πολύ τρέξιμο μιλάμε, και να φανταστείτε ότι ο μπέμπης είναι πολύ ήσυχος...φτου φτου.

Τα νέα μας:

Γέννησα με πρόκληση, φυσιολογικά, πολύ εύκολα και γρήγορα.

Επειδή όμως ο μπέμπης έμεινε παραπάνω μέρες μέσα στην κοιλιά, λερώθηκε το αμνιακο υγρό και μου μόλυνε το αίμα, είχα μικρόβιο και πήρα για 5 μέρες ενδοφλέβια αντιβίωση με ορό.

Στο καπάκι ο μπέμπης έκανε ίκτερο και μπήκε δυο μέρες στην λάμπα.

Τώρα κάθε δυο μέρες πάμε και κάνουμε κοντρόλ, ευτυχώς πέφτει σιγά σιγά.

Με το θηλασμό, μια εβδομαδα στο νοσοκομείο ήταν όλα καλά, με βοηθησαν παρα πολυ οι μαιες...μόλις ήρθαμε σπίτι όμως έφαγα μεγάλο ζόρι, δεν προλαβαίνω να τα κάνω όλα και δεν έχω καμία βοήθεια, εχω τρεις αντρες τωρα που τα περιμενουν ολα απο μενα.

Την δεύτερη μέρα πήγα και πήρα γάλα και του δίνω που και που.:(

Να μας ζήσουν τα καινούρια μωράκια και όσες περιμένουν ακόμα, με το καλό.

Πάω να βάλω σκούπα τώρα που κοιμάται......πολλά φιλιά!!!:tongue:

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Γειά σας κορίτσια! λία μου να σου ζήσει το μικράκι σου!

Εμείς δεν έχουμε ουτε πονάκια ούτε τίποτα το μόνο που θέλει και για το μόνο που κλαίει είναι το στήθος. Δεν του δίνω συμπήρωμα και πήραμε τελικά σε 10 μέρες 450 γραμμάρια. Τώρα αρχίζει και μένει ξύπνιος στο ρηλάξ ενώ πρώτα ή θήλαζε ή κοιμόταν. Ευτυχώς τα βράδια δε με ταλαιπωρεί καθόλου ξυπνάει ήσυχα τρώει γρήγορα και κοιμάται αμέσως. Ο μεγάλος έχει γίνει αγρίμι δε ξέρω τι φταίει πιο πολύ που είναι δυο χρονών ή που ήρθε το μωρό.

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

καλησπερα κοριτσακια...

οντως χαθηκαμε,ερημωσε τελειως το καφε μας

να σας πω και τα δικα μας νεα,σημερα πηραμε την ευχη και μετα πηγαμε ολοι μαζι για καφεδακι,αστερι ο μουργος μου,του αρεσουν οι τσαρκες...και το απογευμα ηρθε η πεθερα και τον πηγαμε βολτουλα με το καροτσι....

φιλακια σε ολες και οσες ακομα δεν εχουν γεννησει ευχομαι με ενα πονο!!!!!

να φιλησετε τα πατουσακια στα μωρακια σας

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!!!!!!! Υπομονή με τα μωράκια μας έχουν και αυτές οι στιγμές την αξία τους. Και εμένα η μικρή έχει πολλά αέρια και επίσης έκανε κακά της λίγα και πολλές φορές. Ξεκίνησα μια διατροφή που προτείνει η Πατσούρου και έχει αρχίσει να στρώνει η μικρή. Απο θηλασμό καλά τα πάμε τρώμε σχεδόν κάθε τρεις ώρες απο την αρχή του προϊγούμενο θηλασμό και καθόμαστε στο ζιζί για μία ώρα σχεδόν, αυτό έχει και το κακό του βέβαια μιας και το βράδυ ο ύπνος περιορίζετε στο δύωρο. Απο βάρος πάμε μια χαρά, την προηγούμενη εβδομάδα πήρε 430γρ και τρεις πόντους, ο γιατρός λέει οτι είνια πολύ τα γραμμάρια που πήρε και να τη ταϊζω τρεις ώρες αφού έχει τελείωσει και εγώ μία που το είπε και μία που το ξέχασα. Αύριο θα πάμε να τη δει πάλι, κάθε εβδομάδα θα πηγαίνουμε μέχρι να σαραντίσει, αλλά δεν τον πληρώνουμαι κάθε φορά. Μου έστηλαν και απο το Ινστιτούτο υγείας παιδιού ένα χαρτί να ξαναδώσουμε αίμα για τα νοσήματα γιατι δεν ήταν καλό το δείγμα και αύριο πάλι θα κλαίω μαζί με τη μικρή όταν θα την τριπάνε. Αυτά τα νέα μας, sorry που σας έπρηξα και σας τα λέω όλα μαζεμένα αλλά δεν έχω ίντερνετ συνέχεια μιας και το ρούτερ βρήσκετε κοντά στη μικρή και έτσι το βάζουμε σπάνια και όταν η μικρή βρήσκεται μακριά.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

περιμενω κ την μαμα μου να φερει ταπερακι γιατι εγω δεν μαγειρευω πια..!!

και καλά κάνεις ;)...πότε να προλάβεις άλλωστε

Ο μεγαλος μου έχει τις ζηλιτσες του... Χθες πηγε να την ταϊσει κέικ:shock:, στο τσακ τον πρόλαβα.

ουπςςς:shock:

Χάθηκα και εγώ, πολύ τρέξιμο μιλάμε, και να φανταστείτε ότι ο μπέμπης είναι πολύ ήσυχος...φτου φτου.

μπράβο στο μωρούλι που δεν ταλαιπωρεί τη μαμά του:D

Ο μεγάλος έχει γίνει αγρίμι δε ξέρω τι φταίει πιο πολύ που είναι δυο χρονών ή που ήρθε το μωρό.

χμμμμμ....μάλλον το 2ο:cool:

φιλακια σε ολες και οσες ακομα δεν εχουν γεννησει ευχομαι με ενα πονο!!!!!

ευχαριστούμεεεεε:D

Καλημέρα μανούλες....lienka που είσαι??γέννησες??

εγώ πάλι είχα τις περιπέτειές μου....όσο καλη εγκυμοσύνη είχα όλους τους μήνες τα τράβηξα όλα τον τελευταίο .....να θυμηθούμε το πέσιμο απο τη σκάλα, την ανευ προηγουμένου γαστρεντερίτιδα.....και για να τριτώσει έπαθα μια δερματική αλλεργία που μου ερχοταν να "πηδηχτώ απο το παράθυρο"...έχω να κοιμηθώ 2 βράδια, χθες πήρα το γιατρό και μου είπε ναπάω κατευθείαν στο μαιευτήριο- φοβήθηκε για χολόσταση- ευτυχώς δεν έδειξαν τίποτα οι εξετάσεις...με είχε έτοιμη όμως για καισαρική αν έβγαινε κάτι άσχημο στα ηπατικά....τελικά ο μπέμπης θα βγει την πέμπτη....το απόγευμα θα παω στο συγγρό να μου πουν τουλάχιστον τι είναι γιατί δεν άντεχω να μείνω και άλλο βράδυ ξύπνια....φιλιάαααα

c2Gbp2.png

Πω πω ερημιες!!!!!

Τι κανετε κοριτσακια??Εμεις επιτελους μετα απο καιρο ειμαστε καλα...

Καταρχας να ζησουν τα καινουργια μωρακια και οι λιγες που περιμενουν με το καλο!!!

Τα δικα μου τωρα....Με λενε μπιμπικο και ειμαι καλα...

Θηλασμος γιοκ...παπαλα....ναδα που λενε και οι ισπανοι...και τι δεν εκανα ποσο πολυ το προσπαθησα αλλα τιποτα...τα ζιζια μου αποδειχτηκαν αχρηστα...και συμβουλο θηλασμου εφερα σπιτι...και παιδιατρο-συμβουλο θηλασμου και εξετασεις εκανα αλλα τιποτα...ακολουθησα πρωτοκολο αυξησης γαλουχιας αλλα τιποτα εβγαζα απο 5 εως το ανωτερο 25 μλ...ο μικρος να χτυπιεται στο στηθος και το συμπληρωμα να αυξανετε μερα με την μερα...κλαμα και χαμος εγω...τελοςπαντων εκλαψα χτυπηθηκα και το πηρα αποφαση οτι ειμαι μια αχρηστη μανα η οποια δεν μπορει να θρεψει μονη της το παιδι της...γαλα ποια δεν βγαινει σταγονα απο τα ζιζια μου και το παιδακι μου πινει μπουκαλουγκα που τοσο μισουσα...Ουτε μπουκαλια δεν ειχα παρει παναθεμαμε αν θυμαστε γιατι μουν σιιιιιιγουρη οτι θα θηλασω αποκλειστικα...Τρεχαμε μετα για μπουκαλια αποστειρωτες και τα λοιπα....

Ααααα περασα και την καταθλιψαρα μου του στυλ τι βλακεια εκανα εγω και εκανα παιδι :mrgreen: αλλα τωρα ειμαι κααααπως καλυτερα....

Ο μικρος μου ειναι μια γλυκα κοιματε τωρα το μαναρι μου στο ριλαξ και ροχαλιζει χχχχρρρρρ :mrgreen:

Χτυπαει 5ωρα υπνου και τρωμε ανα 4 ωρες περιπου οταν ειναι ξυπνιος....Γενικως εχει στρωσει πολυ καμμια σχεση με την αρχη με τα κλαματα...Αααα παμε και βολτες αμε!!!Σουπερ μαρκετ και εχουμε οργωσει ολη την γειτονια....

Αυτα προς το παρον....

Καλε με ποιον θα λεω τωρα εγω τον πονο μου???

Αντε το κλεισαμε το μαγαζι....

μπιμπικακι μου να μην σε στεναχωρει καθολου... μια χαρα μανουλα εισαι και μηντο σκεφτεσαι..

αληθεια που καταληξατε για ποιο λογο δεν ειχες γαλα? ορμονικο? τι εξετασεις εκανες?

κι εγω ζοριζομαι παρα πολυ στον θηλασμο οταν μπορεσω θα τα γραψω...

αν δεν παρει βαρος αυτη την εβδομαδα θα αρχισω αντλησεις...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια,οχι μονο το διαλυσαμε το καφε μας....κοντευουμε να το ξεχασουμε

μπιμπικακι μου σε σκεφτομουνα συνεχεια...καθε μερα κοιταγα,αν μου απαντησες στο μυν...αλλα δεν ηθελα να ξαναστειλω και να ενοχλω...

οσο για το θηλασμο μην τρελλαινεσαι,δεν σε κανει αυτο καλη μανουλα...τα μωρακια θελουν αγαπη και ηρεμια και οχι υστερια και στεναχωριες

galat κι εγω ετοιμαζομαι να παρω θηλαστρο...να αντλω για οταν θελω να παω καπου και αφηνω το μωρο στο σπιτι με το μπαμπα του και για οταν ειμαστε εξω....βεβαια περιττο να σας πω οτι οι θηλες μου πονανε παρα πολυ οταν τις πιανει για να φαει...

καθε φορα νοιωθω οτι θα μου την κοψει τοσο πονο που εχω...

κατ'αλλα ειμαστε καλα παιδακια,βεβαια δεν του αρεσει να καθοται πουθενα αν δεν ασχολειται καποιος μαζι μας,του αρεσουν πολυ οι αγκαλιες και καποιες φορες ειναι γκρινιαρης.....ειμαστε βεβαια τα καλυτερα παιδια οταν εχουμε την πιπιλα στο στομα...

αυτα και τα δικα μας νεα...

76IGp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες...

δε σας έχω ξεχάσει καθόλου, απλά ακόμα δεν έχω καταφέρει να έχω το λαπτοπ στο δωμάτιο... τώρα ξεκλέβω λίγο χρόνο αφου ο μπέμπης κοιμάται...

Γενικα αυτή την περίοδο τραβάω ζόρια... το μάτιασα το παιδί μου μου φαίνεται μόνη μου...

είχαμε ξεκινήσει τόσο καλά με το θηλασμό... κ τα κακάκια του παρακολουθουσα κ ήταν όλα καλά... κάπου έκανα την βλακεία κ τον έκοψα (το είχα ξαναπει... όταν έκανε εμετό κ με τρόμαξε) αλλά μετά που κατάλαβα το λάθος μου το παιδί σταμάτησε να τρώει με τις ώρες όπως πριν... αλλά κ πάλι έτρωγε... τώρα τις τελευταίες 2 μέρες (και μετά το ζύγισμα της Δευτέρας που ευτυχώς ήταν καλό, πήρε 450γρ. σε μία εβδομάδα) δεν τρώει καλά τα απογεύματα και σφύγγεται κ πολύ για να κάνει κακά του...

Ενώ πεινάει εντωμεταξύ πιάνει το στήθος με μανία για 2 λεπτά μετά κλαίει κ χτυπιέται σαν να προσπαθεί να το βρει κ τρώει το μπράτσο μου (ενώ εγώ του δίνω το στήθος) κ μετά αφου ηρεμεί κ ξαναπιάνει το στήθος ξανακλαίει γοερά... Δεν ξέρω τι κάνω λάθος... πραγματικά... μέχρι τώρα προσπαθώ να είμαι ήρεμη για να μην του μεταδώσω κ το δικό μου άγχος... αλλά αν συνεχίσει αυτό το τροπάριο πόσο θα αντέξω? Γάλα εντωμεταξύ έχω γιατί ζουλιέμαι κ βγαίνει...

Επίσης έχω παρατηρήσει ότι σταματάει να τρώωει όταν πονάει κ θέλει να ενεργηθεί κ σφίγγεται... Υπάρχουν στιγμές που σφίγγεται πολύ κ κοκκινίζει κ κλαίει με δάκρια γιατί δεν μπορεί να ενεργηθεί... κ εκεί σπαράζει η καρδιά μου...

και όταν ενεργείται είναι λίγα τα κακάκια του ...

Αυτά τα νέα μας... ελπίζω όλες εσείς να είστε καλύτερα κ τα μωράκια σας ακόμα καλύτερα... φιλάκια σε όλες τις μανουλες (έχει μείνει ακόμα καμία κοιλουμπίτσα???)

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

μπιμπικακι μου να μην σε στεναχωρει καθολου... μια χαρα μανουλα εισαι και μηντο σκεφτεσαι..

αληθεια που καταληξατε για ποιο λογο δεν ειχες γαλα? ορμονικο? τι εξετασεις εκανες?

κι εγω ζοριζομαι παρα πολυ στον θηλασμο οταν μπορεσω θα τα γραψω...

αν δεν παρει βαρος αυτη την εβδομαδα θα αρχισω αντλησεις...

Ναι ορμονολογικο προβλημα αλλα μετα μου ελεγαν και η ψυχολογια παιζει ρολο εγω ηθελα σαν τρελη να θηλασω για ποια ψυχολογια να λεμε....,και επισης μου ειπανε και ανατομικο αλλα ποτε δεν το καταλαβα, οι εξετασεις βγηκαν χαλια και πρεπει να κανω θεραπεια και επιπλεον εξετασεις αλλα αυτη την στιγμη ουτε χρονο εχω μιας και ο αντρας μου εχει γυρισει δουλεια αλλα ουτε και λεφτα εχω...θα σας αναλυσω πιο κατω ποσα χαλασαμε για το πονεμενο για εμενα θεμα θηλασμος...Η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω ληξει μεσα μου το θεμα θηλασμος...με ποναει ακομα πολυ...νιωθω πολυ μειονεκτηκα εναντι των αλλων γυναικων που θηλαζουν...νιωθω σαν αναπηρη...σαν να μου λειπει το ενα ποδι μου και να μην μπορω να περπατησω...τετοιο κολλημα ειχα φαει με τον θηλασμο γιατι το θεωρουσα πανακεια...Με ποναει πολυ ακομα το ολο θεμα.....

galataki ευχομαι να ξεπερασετε γρηγορα το θεμα τον θηλασμο και οοολα να πανε καλα.Μακαρι ποτε κανεις να μην περασει αυτα που περασα...

Αναλυση λυπητερης....

Συμβουλος θηλασμου 50 ευρω την ωρα εμεινε 4 ωρες =200 ευρω και χωρις αποδειξη για την εφορια μου ειπε αμα θελω αποδειξη να της πληρωσω το φπα εγω....

Παιδιατρος-Συμβουλος 160 επισκεψη και παλι χωρις αποδειξη

Θηλαστρο διπλης αντλησης 95 ευρω αυτο ειχε αποδειξη

Ενδοκρινολογος 2 επισκεψεις 80 η 1η και 50 η 2η

Εξετασεις μικροβιολογικο 235 το ταμειο μου ηταν κλειστο λογω αυγουστου και αναγκαστικα τις εκανα εξω τις εξετασεις και θα παρω λεει καποια χρηματα πισω απο αυτα...ποσα ιδεα δεν εχω...

Φαρμακο για αυξηση γαλουχιας και κατι συμπληρωματα συνολικα εδωσα στο φαρμακειο 85 ευρω

Μεχρι τωρα 905!!!!!Ε δεν υπαρχουν αλλα αυτη την στιγμη...:cry: Αφιστε τα εξτρα για μπιμπερο αποστειρωτες κλπ τα οποια δεν ειχα παρει γιατι πιστευα θα θηλαζα...

μπιμπικακι μου σε σκεφτομουνα συνεχεια...καθε μερα κοιταγα,αν μου απαντησες στο μυν...αλλα δεν ηθελα να ξαναστειλω και να ενοχλω...

οσο για το θηλασμο μην τρελλαινεσαι,δεν σε κανει αυτο καλη μανουλα...τα μωρακια θελουν αγαπη και ηρεμια και οχι υστερια και στεναχωριες

χαπακι εννοειται και δεν ενοχλεις ποτε αλλα δεν σου απαντησα γιατι δεν εμπαινα να δω το μην σου...

σχετικα με τον θηλασμο τρελλαινομαι ρε γμτ γιατι ηθελα τοσο μα τοσο πολυ να θηλασω...ημουν σιγουρη οτι θα θηλαζα και δυστυχως τα ειχα λαθος μεσα στο μυαλο μου.εγω πιστευα πως ολες οι γυναικες μπορουν να θηλασουν ειχα επηρεαστει παρα πολυ απο αυτα που ειχα διαβασει εδω στο φορουμ και πιστευα οτι θα τα καταφερω να θηλασω και μαλιστα αποκλειστικα...ειχα φαει τρελο κολλημα οτι αμα δωσω συμπληρωμα θα κοπει το γαλα και τα σχετικα τα οποια ειναι πολυ απολυτα και ακραια...αυτο καταλαβα πλεον μετα απο την περιπετεια μου....επισης ΟΧΙ δεν μπορουν ολες οι γυναικες να θηλασουν και τρανταχτο παραδειγμα εγω....το μονο που δεν εκανα για να θηλασω ηταν να παω να κοψω τα ζιζια μου και να βαλω αλλα....:?

Μανουλίτσες διάβασα τα ζόρια σας με το θηλασμό και πόνεσε η ψυχή μου....μη στενοχωριέστε.....

bibicos τι τρελά ποσά ήταν αυτά??

αύριο μπαίνω στο μαιευτήριο και ελπίζω να γεννήσω...δεν αντέχω άλλη αναμονή και με έχει φάει η αγωνία να δω το μωράκι μου και να πάνε όλα καλά....σας φιλώ και θα τα πούμε όσο πιο σύντομα μπορεσω:)

c2Gbp2.png

Μανουλίτσες διάβασα τα ζόρια σας με το θηλασμό και πόνεσε η ψυχή μου....μη στενοχωριέστε.....

bibicos τι τρελά ποσά ήταν αυτά??

αύριο μπαίνω στο μαιευτήριο και ελπίζω να γεννήσω...δεν αντέχω άλλη αναμονή και με έχει φάει η αγωνία να δω το μωράκι μου και να πάνε όλα καλά....σας φιλώ και θα τα πούμε όσο πιο σύντομα μπορεσω:)

Αστα ειναι πολλα τα λεφτα Αρη :mrgreen:....

Με το καλο κοριτσακι μου...Ολα τα πανε κατ ευχην!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...