Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια γρήγορη καλημέρα! Σε όποια είναι ακόμα εδώ!

happiness είναι ήσυχος ο μικρούλης σου;

mary13 εσείς πως τα πάτε; Νομίζω γεννησαμε ίδια μέρα!

Κορίτσια επειδή δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα μήπως ξέρετε τι κάνει η Λία;

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

καλα ειναι εβι μου...η λια δεν πρεπει να εχει γεννησει ακομα...

το μονο που με ανησυχει ειναι τα αερια που τον ενοχλουν σχεδον ολη μερα

εσεις πως εισαστε???

76IGp3.png

ναι ευακι μου στις 11 γενησα!!!!!!!!!!

χαπακι πολλα αερια και πολυ σκατο το καλο μου! θηλαζω αλλα του δινω και συμπληρωμα γιατι δεν του φτανει ρε γαμωτο αλλα δεν πειραζει μια χαρα ειναι παιρνει και βαρος ολα κομπλε!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

καλα ειναι εβι μου...η λια δεν πρεπει να εχει γεννησει ακομα...

το μονο που με ανησυχει ειναι τα αερια που τον ενοχλουν σχεδον ολη μερα

εσεις πως εισαστε???

απο οτι εχω διαβασει καλο ειναι να εχουν αερια γιατι μπορει να< αποφυγουμε τουσ κολικουσ δεν ξερω κατα ποσο υσχιει

ttc72e7.aspx

μαμαλου αυτοσ ειναι ο μικροτεροσ πονοσ καρδουλα μου αυτα<τα χαζοονειρα ειναι απο την αγωνια σου σκεψου οτι σε λιγες μερες θα εχεισ το θαυματακι σου στην αγκαλια σου μονο αυτο να σκεφτεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχχχχχ....ναι:D:D

c2Gbp2.png

απο οτι εχω διαβασει καλο ειναι να εχουν αερια γιατι μπορει να< αποφυγουμε τουσ κολικουσ δεν ξερω κατα ποσο υσχιει

εμενα ομως δεν μπορει να τα βγαλει και ζοριζεται ο ζουζουνος μου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!! ακομα εδω και ακομα τιποτα! θα παρω αποψε τη γιατρο να δω τι θα μας πει...

αντε να παρεις και μετα να μπεις να μας πεις τα νεα ...λες να πας με προκληση????

76IGp3.png

αντε να παρεις και μετα να μπεις να μας πεις τα νεα ...λες να πας με προκληση????

την πηρα και περιμενω να με παρει πισω... το πιο πιθανο ειναι η προκληση. η μικρη δεν εχει κουνηθει καθολου απο τη θεση της... το παλευει αλλα...

ZOrwp3.png

την πηρα και περιμενω να με παρει πισω... το πιο πιθανο ειναι η προκληση. η μικρη δεν εχει κουνηθει καθολου απο τη θεση της... το παλευει αλλα...

και αν κανετε προκληση θα μπορει το μωρακι να κατεβει......??

76IGp3.png

και αν κανετε προκληση θα μπορει το μωρακι να κατεβει......??

θεωρητικα ναι γιατι οι συσπασεις θα τη βοηθησουν να φερει το κεφαλι της στην ευθεια και να "ξεσφηνωσει". απο τη μερα που σταματησα τα χαπια (15/8) δεν εχω συσπασεις καθολου :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...