Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καυτερο δεν μπορω να φαω με τιποτα και για το σεχ... αστο! πρεπει να βιασω τον αντρα μου αλλα απο τους πονους δεν μπορω να τρεξω για να τον πιασω:D:D:D

:lol::lol::lol:

Καλημέρα κι από μένα

Μόλισ γύρισα από το Μητέρα και το καρδιοτοκογράφημα. Ο λώρος έχει τυλιχτεί γύρω από το λαιμουδάκι του...Θα ξαναπάω την τετάρτη κι αν δεν έχει αλλάξει κάτι μάλλον θα γεννήσω...Είμαι πολύ αγχωμένη και στενοχωρημένη...

καλημέρα peggouinaki, μη στενοχωριέσαι, όλα καλά θα πανε:)

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια και απο εμενα.. σημερα ειμαι καπως καλυτερα, σηκωθηκα πρωι πηγα στην τραπεζα για να πληρωσω τους λογαριασμους μετα να πληρωσω το τηλεφωνω και το απογευμα θα παμε στο γιατρο.. στεναχωρηθηκα ομως μιας και μαθαμε σημερα απο τον κουνιαδο μου οτι εκλεισε η εταιρια που δουλευε. κυρηξε πτωχευση και χανει ολα τα λεφτα του (οικογενειαρχης με 2 παιδια και δανειο για το σπιτι) τι γινεται βρε κοριτσια εκει μεσα, αντι να καλυτερευει η κατασταση χειροτερευει?

peggouinaki δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι.. μια φιλη μου γεννησε το περασμενο σαββατο ακριβως για τον ιδιο λογο, Ο λώρος έχει τυλιχτεί γύρω από το λαιμουδάκι του. απλα εβαλαν τον μικρο 3 μερες θερμοκοιτίδα και τωρα ολα οκ.

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

γεια σας κοριτσια, ποπυ χαθηκατε ολες σημερα? μονη μου ειμαι!!!

χθες πηγα και στο γιατρο

μια απο τα ιδια ακομη να κατεβει, μου εβαλε και δαχτυλο για πρωτη φορα

δεν πονεσα για να με ειλικρηνης, αλλα περιμενα.

εκτος απροοπτου μου ειπε θα τα πουμε την αλλη δευτερα..και οτι ολα οκ!!

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

καλημερα! ερημωσε το καφε... ακομα εδω! και προβλεπεται για 3 μερες ακομα! χτες τακτοποιησα το καρεκλακι και πανες-κρεμες κλπ για να μην τα εχω ταν γυρισω απο τη κλινικη. σημερα θα στρωσω τη καλαθουνα μας μαλλον...

συνεχιζω να μην θελω να γεννησω!!!

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια και απο μενα...

mamalou τι θα πουμε και εγω και η nano79

υπομονη κοπελα μου... εγω το εχω παρει αποφαση την μπεμπα θα την δουμε πιο κοντα στην δικη σου ΠΗΤ και ας εχουμε 10 μερες διαφορα!!

καλα να ειναι τα μικρα μας με υγεια και που θα θα παει... να τα χωνέψουμε δεν γινεται!!

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

καλημερα κοριτσια και απο μενα...

mamalou τι θα πουμε και εγω και η nano79

υπομονη κοπελα μου... εγω το εχω παρει αποφαση την μπεμπα θα την δουμε πιο κοντα στην δικη σου ΠΗΤ και ας εχουμε 10 μερες διαφορα!!

καλα να ειναι τα μικρα μας με υγεια και που θα θα παει... να τα χωνέψουμε δεν γινεται!!

εχω κατι νευρα..... δεν ξερω γιατι! ολα μου φταινε! με εχει πιασει και πανικος! αυριο θα παρω τη γιατρο τηλ/νο να δω τι θα μου πει. κανονικα μου ειπε να τη παρω τη παρασκευη αλλα δεν αντεχω μεχρι τοτε. θα της πω να μπουμε τη παρασκευη να τελειωνουμε! αφου δεν το γλιτωνω ας γινει μια ωρα νωριτερα να τελειωνουμε. αφου δεν εχει σκοπο να βγει με το καλο...

ZOrwp3.png

καλημερα,ακομα να γεννησετε???

μαμαλου μου μη φοβασαι την επισκληριδιο,να σκεφτεσαι οτι πρεπει να μεινεις ακινητη ωστε να μην σε ταλαιπωρουν ...να σε ξανατρυπανε(κι εγω τη φοβομουνα αφανταστα,αλλα τελικα δεν ενοιωσα τιποτα μονο το φαρμακο που περασε στην αρχη σαν μια μικρη πιεση,τιποτα αλλο,αλλα πραγματικα ουτε ανασα δεν πηρα εκεινη τη στιγμη για να μην κουνησω)

πω ..πω ερημωσε τελειως το καφε μας,καμια δεν προλαβαινει να μπει με τα μπεμπακια

νανο τι εγινε τελικα πηρε το γιατρο?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα αγαπεσ τι κανετε?

μαμαλου αυτοσ ειναι ο νικροτεροσ πονοσ καρδουλα μου αυτα<τα χαζοονειρα ειναι απο την αγωνια σου σκεψου οτι σε λιγες μερες θα εχεισ το θαυματακι σου στην αγκαλια σου μονο αυτο να σκεφτεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαπακι μου πως εισαι ο μπεμπουλης????????????/

ttc72e7.aspx

καλημερα,ακομα να γεννησετε???

μαμαλου μου μη φοβασαι την επισκληριδιο,να σκεφτεσαι οτι πρεπει να μεινεις ακινητη ωστε να μην σε ταλαιπωρουν ...να σε ξανατρυπανε(κι εγω τη φοβομουνα αφανταστα,αλλα τελικα δεν ενοιωσα τιποτα μονο το φαρμακο που περασε στην αρχη σαν μια μικρη πιεση,τιποτα αλλο,αλλα πραγματικα ουτε ανασα δεν πηρα εκεινη τη στιγμη για να μην κουνησω)

πω ..πω ερημωσε τελειως το καφε μας,καμια δεν προλαβαινει να μπει με τα μπεμπακια

νανο τι εγινε τελικα πηρε το γιατρο?

χαπακι θα με βοηθησεισ να αλλαξω το τικερακι μου????????????????????

ttc72e7.aspx

καλημερα αγαπεσ τι κανετε?

μαμαλου αυτοσ ειναι ο νικροτεροσ πονοσ καρδουλα μου αυτα<τα χαζοονειρα ειναι απο την αγωνια σου σκεψου οτι σε λιγες μερες θα εχεισ το θαυματακι σου στην αγκαλια σου μονο αυτο να σκεφτεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαπακι μου πως εισαι ο μπεμπουλης????????????/

μια χαρα ειναι....μεγαλωνουμε...την αλλη βδομαδα θα παμε και παιδιατρο για να δουμε ποσα κιλα φτασαμε..

εσεις τι κανετε???ο μικρουλης σου???πως τα πατε??

νομιζω πρεπει να αλλαξεις το τικερακι σου

76IGp3.png

μια χαρα ειναι....μεγαλωνουμε...την αλλη βδομαδα θα παμε και παιδιατρο για να δουμε ποσα κιλα φτασαμε..

εσεις τι κανετε???ο μικρουλης σου???πως τα πατε??

νομιζω πρεπει να αλλαξεις το τικερακι σου

χαχαχαχα το καταλαβες ε? βοηθα φιλεναδα βοηθα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek:

ttc72e7.aspx

ναι πατα πανω στο δικο μου να βρεις τι θελεις να βαλεις

μετα βρες το bb code και το αντιγραφεις εκει που λεει επεξεργασια υπογραφης και μετα κανεις ανεβασμα και αποθηκευση...

για δοκιμασε...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...