Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα κοριτσάρες!!!!!!

nano μου υπομονή θα έρθει και η δική σου σειρά. Ο κοντός χαλινός είναι η μεβράνη κάτω απο τη γλώσσα.

galat περαστηκά στη κουκλίτσα σου.

Mamalou μια χαρά τα μικρά σου, μπράβο σου με το θηλασμό.

Και η δικιά μου έχει κολικούς κάθε απογευμα και εμείς θηλάζουμε πιο συχνά κάθε δύο ώρες το πολύ θέλει τάισμα, μόνο χθες βράδυ αφού κοιμήθηκε μετά απο κολικούς έκανε 3 ώρες να ξυπνήσει. Όσο για κακά ποιές 4- 5 φορές; Με τόσο φαεί που κάνουμε έχουμε καταχέσει (sorry για την έκφραση) το κόσμο. Μου έχει πληγώσει τις θηλές γιατι μερικές φορές ρουφάει με τρομερή μανία, βάζω συνέχεια purelan και τα έχω στον αέρα μπας και το παλέψω. Άσχετο αλλα η κεραλοιφή για το άλλαγμα της πάνας είναι φανταστική, έκανε άλλο δέρμα η μικρή απο όταν της την άρχισα, άσε που φεύγουν στο πλήσημο πιο εύκολα τα κακά λόγο του κεριού.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Γεια σας μανουλίτσες κ κοιλουμπιτσες... (πόσες μείνατε ακόμα???)

Σας έχω χάσει αλλά δε σας ξέχασα... Στην αρχή πόναγα ακόμα από την καισαρική... πριν δύο μέρες έφυγε ο πολύς πόνος... και τώρα δεν προλαβαίνω καθόλου κ δεν έχω πρόσβαση στο ιντερνετ... αφου δεν το έχουμε στο δωμάτιο κ εκεί που το έχουμε βάλει τώρα δεν μπορώ να κάτσω άνετα.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας...

Και εγώ με τη σειρά μου να ευχηθώ σε όλες που γέννησαν και δεν πρόλαβα να σας ευχηθώ... να σας ζήσουν τα μπεμπάκια σας.. Γερά κ καλότυχα να είναι και σε όλες όσες έμειναν υπομονή... και με το καλό...

Εμείς είμαστε καλά, αν κ έχω τρελλές ανησυχίες... και ενώ έως τώρα τα πηγαίναμε τέλεια με το θηλασμό... καπου έκανα βλακεία κ προσπαθώ να την διορθώσω...

Θέλω να σας ρωτήσω κάποια πράγματα, μήπως κ ξέρετε... κ εμένα χαπάκι έβγαλε κάτι σαν σπυθουράκια το μωρό στο πρόσωπό του... και τώρα έφυγαν από μόνα τους...

Επίσης εμένα μερικές φορές η ανάσα του είναι κάπως έντονη...

αχ τι άγχος είναι αυτό... ????

Έχω ανεβάσει κ στο πάρεντς θέμα...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1678635#post1678635

Αυτά από μένα... ελπίζω να οργανωθώ σύντομα κ να μπορώ να σας παρακολουθώ ...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

η lienka που ειναι? λετε να γεννησε? mamalou... οι 2 μας μειναμε!!!!

τελευταίες και καταιδρωμένες....κυριολεκτικά με τέτοιο καύσωνα:mrgreen:...ας ελπίσουμε πως θα δούμε κι εμείς τα ζουζούνια μας αυτή την εβδομάδα:D:D

πολλά φιλιά σε όλες τις μανούλες

c2Gbp2.png

γεια σας κοριτσια... που τετοια τυχη και εγω εδω στον αγωνα μαζι σας.. ψηλατα λαβαρα δεν μασαμε.. !!

nikolina78, DimRous, κωνκων, happiness να χαιρεσται τα παιδακια σας λαι ολα σιγα σιγα θα λυθουν... τα μικροπροβληματα περνανε, φανταζομαι οταν τα κοιτατε.

MAROULITA29 με συγκινησε απιστευτα ο ανδρας σου..δεν ειναι και λιγο 3 στην σειρα υγιεστατα και να σου χαμογελανε κιολας!!

οσο για μενα αυριο παμε στον γιατρο να δουμε τι θα μας πει παλι!!

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια... που τετοια τυχη και εγω εδω στον αγωνα μαζι σας.. ψηλατα λαβαρα δεν μασαμε.. !!

nikolina78, DimRous, κωνκων, happiness να χαιρεσται τα παιδακια σας λαι ολα σιγα σιγα θα λυθουν... τα μικροπροβληματα περνανε, φανταζομαι οταν τα κοιτατε.

MAROULITA29 με συγκινησε απιστευτα ο ανδρας σου..δεν ειναι και λιγο 3 στην σειρα υγιεστατα και να σου χαμογελανε κιολας!!

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

καλησπερα κοριτσαρες ομορφες μπεμπακια και λοιπες κοιλιτσες !!!!!!!!!!!

εμεις εχουμε αρχισει και προσαρμοζομαστε εγω δηλαδη γιατι ο μπεμπουλης ειναι πολυ ησυχο παιδακι ολη μερα και την νυχτα εχει κεφια για ξενυχτι αλλα δεν με πειραζει το συνηθησα και αυτο πολυ σκατο ρε κοριτσια χαχαχαχαχα εχει χεσει τη κοινονια ολη!!!!!!!! με το συμπαθειο κιολας!

μας επεσε και ο αφαλος εθρεψε κιολας μια χαρα ολα τον κανω μπανακι ανετα!

πηραμε και την μιση ευχουλα μια χαρα !!!!!!!!!αυτα τα νεακια μας μαρουλιτα σε θαυμαζω αληθεια πως τα προλαβαινεισ ολα??????????????????????????

πρεπει να σου δωσουμε τιτλο! χαχαχαχαχαχαχα υπολοιπα κοριτσια πως τα περνατε χαθηκαμε αλλα ειμαι σιγουρη σε λιγο καιρο ολες θα μπαινουμε συχνοτερα

που καιρος για αταιλειωτες κουβεντουλες? χαχαχαχαχαχαχα

ttc72e7.aspx

τελευταίες και καταιδρωμένες....κυριολεκτικά με τέτοιο καύσωνα:mrgreen:...ας ελπίσουμε πως θα δούμε κι εμείς τα ζουζούνια μας αυτή την εβδομάδα:D:D

εγω σιγουρα αυτη τη βδομαδα θα τη δω! δεν μου τη γλιτωνει με τιποτα!!!:D:D:D

θα περιμενουμε τα νεα σας!!!

ZOrwp3.png

Γεια σας μανουλίτσες κ κοιλουμπιτσες... (πόσες μείνατε ακόμα???)

Σας έχω χάσει αλλά δε σας ξέχασα... Στην αρχή πόναγα ακόμα από την καισαρική... πριν δύο μέρες έφυγε ο πολύς πόνος... και τώρα δεν προλαβαίνω καθόλου κ δεν έχω πρόσβαση στο ιντερνετ... αφου δεν το έχουμε στο δωμάτιο κ εκεί που το έχουμε βάλει τώρα δεν μπορώ να κάτσω άνετα.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας...

Και εγώ με τη σειρά μου να ευχηθώ σε όλες που γέννησαν και δεν πρόλαβα να σας ευχηθώ... να σας ζήσουν τα μπεμπάκια σας.. Γερά κ καλότυχα να είναι και σε όλες όσες έμειναν υπομονή... και με το καλό...

Εμείς είμαστε καλά, αν κ έχω τρελλές ανησυχίες... και ενώ έως τώρα τα πηγαίναμε τέλεια με το θηλασμό... καπου έκανα βλακεία κ προσπαθώ να την διορθώσω...

Θέλω να σας ρωτήσω κάποια πράγματα, μήπως κ ξέρετε... κ εμένα χαπάκι έβγαλε κάτι σαν σπυθουράκια το μωρό στο πρόσωπό του... και τώρα έφυγαν από μόνα τους...

Επίσης εμένα μερικές φορές η ανάσα του είναι κάπως έντονη...

αχ τι άγχος είναι αυτό... ????

Έχω ανεβάσει κ στο πάρεντς θέμα...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1678635#post1678635

Αυτά από μένα... ελπίζω να οργανωθώ σύντομα κ να μπορώ να σας παρακολουθώ ...

κοριτσακι μου διαβασα οτι εχεις γραψει,θα αφηνεις το μωρο να τρωει οσο θελει,δεν ξερω ποση ωρα σου θηλαζει αλλα καλο ειναι το γευμα να το κανεις απο το ενα στηθος τη φορα,ετσι παιρνει και το πιο παχυ γαλα...εγω παντα το θηλασω απο το ενα στηθος και ακομα αν σταματησω να τον αλλαξω ή να ξεκουραστει παλι απο το ιδιο στηθος του δινω....

και μην σε αγχωνει κι εμενα το εχει παθει αυτο με τον εμετο...καμια φορα τρωνε λαιμαργα και πολυ και βαραινει το στομαχακι τους

76IGp3.png

θα ερθουν και αυτα δεν γινεται να τα χωνεψετε..:tongue::tongue::tongue::tongue:

απολαυστε την εγκυμοσυνη σας οσο καιρο εχει μεινει,ετσι παρακαλαγα κι εγω να γεννησω και τωρα αναπολω την εγκυμοσυνη.....

βεβαια οταν κοιταζω τον μουργο μου τα ξεχνω ολα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

χαπάκι από το ένα του δίνω κάθε φορά... απλά τον έκοβα μετά τον εμετό... τώρα όμως τον αφήνω να φάει όσο θέλει κ ακόμα κ διάλειμμα να κάνουμε για να ρευτεί ή για να τον αλλάξω πάλι στο ίδιο στήθος τον βάζω... Το θέμα τώρα είναι ότι έφυγαν μεν τα πράσινα σποράκια αλλά έχουμε λιγότερα κίτρινα από ό,τι είχαμε στην αρχή... Κάτι κάνω λάθος κ δεν ξέρω τι ... Γάλα έχω, και τσίσα του κάνει στα κακά έχουμε ένα θεματάκι τελευταία... το μόνο που έχω αλλάξει στην διατροφή μου είναι ότι έβγαλα τον ντάκο που έτρωγα (γιατί κάθεται στα δόντια κ με πονάνε - δεν έχω προλάβει να τα φτιάξω ακόμα)...

Και μέσα στην αναπουμπουλα... χθες είδα ένα σπυράκι στο στόμα κ αγχωθηκα ότι είνια έρπης (που δεν έχω βγάλει ποτέ μου)... κλάμα που έριξα δε λέγεται...Τελικά θυμήθηκα ότι κάηκα προχθες με το τσάι κ έκανε μία πέτσα που την έβγαλα κ μετά εμφανίστηκε το σπυράκι... Βέβαια για καλό κ για κακό ο συζυξ πήρε τα πατς για τον έρπη κ θέλει να βάλω έως κ μάσκα....:evil:

Κοριτσάρες που βρίσκεστε στην αναμονή... υπομονή κ κουράγιο... Και θα συμφωνήσω κ εγώ με το χαπάκι... να απολαύσετε τις τελευταίες μέρες της κοιλουμπίτσας σας... γιατί μετά αρχίζουν τα δύσκολα.... :D

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

καλημερα! τι κανετε κοιλουμπιτσες και μανουλιτσες?

εμεις ακομα εδω. τα πονακια ειναι περισσοτερα. δυσκολευομαι να περπατησω και δεν μπορω να σταθω... αλλα... αυτα! τιποτα περισσοτερο! φφφφφφφφφφφ! απο τη μια δεν θελω να γεννησω και απο την αλλη μου τη δινει να ποναω, να μην μπορω να κανω αυτα που θελω και αποτελεσμα να μην υπαρχει!

ZOrwp3.png

θα ερθουν και αυτα δεν γινεται να τα χωνεψετε..:tongue::tongue::tongue::tongue:

έχω αρχίσει να το πιστεύω και αυτό:mrgreen::mrgreen:

Κοριτσάρες που βρίσκεστε στην αναμονή... υπομονή κ κουράγιο... Και θα συμφωνήσω κ εγώ με το χαπάκι... να απολαύσετε τις τελευταίες μέρες της κοιλουμπίτσας σας... γιατί μετά αρχίζουν τα δύσκολα.... :D

ευχαριστούμεεεεεε:-D

καλημερα! τι κανετε κοιλουμπιτσες και μανουλιτσες?

εμεις ακομα εδω. τα πονακια ειναι περισσοτερα. δυσκολευομαι να περπατησω και δεν μπορω να σταθω... αλλα... αυτα! τιποτα περισσοτερο! φφφφφφφφφφφ! απο τη μια δεν θελω να γεννησω και απο την αλλη μου τη δινει να ποναω, να μην μπορω να κανω αυτα που θελω και αποτελεσμα να μην υπαρχει!

καλημέρα:)...έβλεπα χθες το επεισόδια στα "φιλαράκια" που ήθελε να γεννησει η Ρέιτσελ αλλά δεν "έλεγε" να βγεί με τίποτα η μικρή...πέθανα στα γέλια, πρεπει να με άκουσε όλη η γειτονια...το είχα δει και παλιότερα αλλά πρώτη φορά ήμουν στη θέση της....τα tips της γιατρού για την πρόκληση τοκετού ήταν να φάει καυτερά και να κάνει σεχ:cool:....διαλέγουμε και παίρνουμε λοιπόν:mrgreen::mrgreen:

c2Gbp2.png

καλημέρα:)...έβλεπα χθες το επεισόδια στα "φιλαράκια" που ήθελε να γεννησει η Ρέιτσελ αλλά δεν "έλεγε" να βγεί με τίποτα η μικρή...πέθανα στα γέλια, πρεπει να με άκουσε όλη η γειτονια...το είχα δει και παλιότερα αλλά πρώτη φορά ήμουν στη θέση της....τα tips της γιατρού για την πρόκληση τοκετού ήταν να φάει καυτερά και να κάνει σεχ:cool:....διαλέγουμε και παίρνουμε λοιπόν:mrgreen::mrgreen:

καυτερο δεν μπορω να φαω με τιποτα και για το σεχ... αστο! πρεπει να βιασω τον αντρα μου αλλα απο τους πονους δεν μπορω να τρεξω για να τον πιασω:D:D:D

ZOrwp3.png

Καλημέρα κι από μένα

Μόλισ γύρισα από το Μητέρα και το καρδιοτοκογράφημα. Ο λώρος έχει τυλιχτεί γύρω από το λαιμουδάκι του...Θα ξαναπάω την τετάρτη κι αν δεν έχει αλλάξει κάτι μάλλον θα γεννήσω...Είμαι πολύ αγχωμένη και στενοχωρημένη...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...