Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια.....geonutr, dim και πάλι να σας ζήσουν!!!! Τι τραβήξατε κι οι 2 σας??!! Περασμένα ξεχασμένα τώρα....τι ωραία που έχετε κοντα τα μωράκια σας...εδω έχουμε μείνει μερικές ακόμα στην αναμονή....

c2Gbp2.png

κοριτσια μου καλημερα να μας ζησουν τα μωρακια και οσες περιμενετε με ενα πονο σας ευχομαι..εμεις ειμαστε τελεια εδω και 5μερες εχω και τα 3 στο σπιτι και επιτελους κοιμουνται ταυτοχρονα και εχω 5λ για μενα...θηλαζω αποκλειστικα με την σειρα και αντλω και με το θηλαστρο..ευτυχως ειναι αρκετα ησυχα και ξυπναμε μονο για μαμ και κακα...το βραδυ κοιμουνται 11με 4 και 5-8...ευτυχως εχω την μαμα μου και την πεθερα μου και με βοηθανε παααααρα πολυ...απο βαρος ειμαστε πολυ καλα 2580το καθενα..βεβαια εχουμε πολυ καιρο μπροστα μας αλλα υπομονη...αν δεν προλαβω να ξαναμπω σας φιλω ολες....

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

κοριτσια μου καλημερα να μας ζησουν τα μωρακια και οσες περιμενετε με ενα πονο σας ευχομαι..εμεις ειμαστε τελεια εδω και 5μερες εχω και τα 3 στο σπιτι και επιτελους κοιμουνται ταυτοχρονα και εχω 5λ για μενα...θηλαζω αποκλειστικα με την σειρα και αντλω και με το θηλαστρο..ευτυχως ειναι αρκετα ησυχα και ξυπναμε μονο για μαμ και κακα...το βραδυ κοιμουνται 11με 4 και 5-8...ευτυχως εχω την μαμα μου και την πεθερα μου και με βοηθανε παααααρα πολυ...απο βαρος ειμαστε πολυ καλα 2580το καθενα..βεβαια εχουμε πολυ καιρο μπροστα μας αλλα υπομονη...αν δεν προλαβω να ξαναμπω σας φιλω ολες....

μπραβο μαρουλιτα!!!! πολυ ομορφα τα νεα σας!!!! φιλια σε ολα σας τα πατουσακια!!!

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

1. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  2. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  3. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  4. katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  5. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  6. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ
  7. katerina10 ΠΗΤ 22/08 με καισαρική στις 10/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ- ΑΓΟΡΙ
  8. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  9. lienka ΠΗΤ 29/08/2010 - ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  10. theolvas ΠΗΤ 02/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  11. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?
  12. nano79 ΠΗΤ 03/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ
  13. mamalou ΠΗΤ 11/09/2010 - ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  14. Peggouinaki ΠΗΤ 15/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ

1. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 11/07)
  2. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 21/07)

3. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 22/07)
  4. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ με καισαρική στις 26/07 (ΓΕΝΝΗΣΕ 26/07)
  5. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 28/07)
  6. Bibicos ΠΗΤ 01/08/2010 -?- ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 28/07)
  7. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 30/07)

8. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 31/07)

9. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη 04/08/2010)(ΓΕΝΝΗΣΕ 04/08 )
  10. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρικη 04/08/2010)(ΓΕΝΝΗΣΕ 04/08 )
  11. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 07/08 )
  12. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική 10/08/2010) (ΓΕΝΝΗΣΕ 10/08 )
  13. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ??? ΘΕΣ/ΚΗ - ΚΟΡΙΤΣΙ(ΓΕΝΝΗΣΕ 10/08 )
  14. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 11/08 )
  15. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 11/08 )

16. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ(ΓΕΝΝΗΣΕ 11/08 )
  17. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 12/08 )

18. stellunak ΠΗΤ 03/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ(ΓΕΝΝΗΣΕ 13/08 )
  19. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 16/08 )
  20. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 17/08 )
  21. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ΓΑΙΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 20/08 )
  22. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ(ΓΕΝΝΗΣΕ 24/08 )

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ολυμπία να σου ζήσει ο κούκλος!!!!

Κοριτσακια δεν προλαβαινω να σας διαβασω, ειναι δυσκολα με 2 παιδακια και ,ναι ως μερφυ η μικρη αρρωστησε ενω δεν ειχε αρρωστησει 2 χρονια...τωρα με το νεογεννητο χτυπησε ενα 39 πυρετο... και στεναχωροεται παρα πολύ που την εχω σε καραντίνα....

Κι εμενα ο μικρος τη νυχτα μερα, τη μερα κοιμαται τιποτα 2ωρακια κλπ το βραδυ στανταρ θ ακανει ενα τετραωρο ταισμα χεθιμο ταισμα κλπκλπ ανησυχια με αερια και πονακια στη κοιλια...ευτυχως μετα για ανταμοιβη ακολουθει κανα 4ωρο υπνου μπορει να παραπανω...ξερω οτι πρεπει λογω χαμηλου βαρους να το ξυπναω αλλα καμια φορα δεν αντεχω...

κατα τα αλλα καλα παμε απο θηλασμο, εχει κοντο χαλινο παλι οπως η κορη μου και με ειχε πληγωσει στην αρχη, αλλα τωρα μια χαρα.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα και απο μενα.

Και εγω τρέχω και δεν φτάνω....

Η μικρή μου έχει πάρει τα πάνω της! Πίνει μονο μητρικο γαλα που βγάζω με το θηλαστρο και ελάχιστο συμπληρωμα. Βάζει μια χαρα τωρα γραμμαρια και επιτελους ξεπερασαμε το βαρος της γέννας. Για θηλασμό την βάζω καθε μερα αλλά δεεεεν. Στρωχνει με τη γλωσσα της το στηθος και εκνευριζεται.

Τα κακακια σας πώς είναι? Η δικιά μου πλέον κάνει 2-3 φορες τη μερα αλλά με πολύ ζόρι. Μηπως είναι δυσκοίλια?

Συγχαρητηρια σε όσες γέννησαν και με το καλό και οι υπόλοιπες!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου...

κων κων μου εμεις ξεπερναμε τις 5 φορες με κακακια..

τελικα τι χρωμα εχουν τα κακακια της μικρης σου????

κοριτσια σκεφτομαι κι εγω να παρω θηλαστρο για να βγαζω γαλα για οταν ειμαστε εξω βολτουλα και για αν θελω να τον αφησω με το μπαμπα μας...

να ρωτησω κατι ο μουργος μου οταν κοιμαται κανει σαν να ζοριζεται ...σαν να νευριαζει δεν μπορω ακριβως να το χαρακτηρισω ...λετε να εχει κατι ???

με τρομαζει οταν κανει ετσι βγαζει κραυγουλες και σαν να μουργκιζει....τι λετε να παθαινει??

και κατι ακομα εχει βγαλει κατι σπυρακια στο προσωπακι του σαν μικρα μπιμπικακια,μηπως χρειαζεται να του βαλω κατι στο προσωπακι του?

σας ζαλισα πρωι πρωι...

76IGp3.png

καλησπερα μανουλιτσες και οσες απομεινανε κοιλιτσες...παει ερημωσε το καφε...εμεις ειχαμε ενα σχετικα καλο βραδυ...αρχιζουν και συγχρονιζονται καπως και μπορω να εχω και μια ωρα ελευθερη...:D:D:D:Dο αντρας μου ειναι πολυ χαρουμενος τα κοιταει και βουρκωνει συνεχεια..τα μεγαλυτερα επισης τα κοιτανε τα χαζευουνε με βοηθανε στο αλλαγμα στο μπανιο...εχουμε πολυ πλακα...βολτιτσα θα παμε σε κανα 2βδομαδες να δροσισει λιγο γιατι πραγματικα η ζεστη με νεογεννητο δεν παλευετε.....χαπινες μηπως αρχισανε οι κολικοι με τον μικρουλη??γιατι ο θανουλης μου ετσι εκανε,να τον βαζεις μπρουμυτα μηπως βολευετε καλυτερα..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

μαρουλιτα μου μια χαρα τα θαυματακια σου...τα μεγαλυτερα δεν ζηλευουν ε?

δεν του αρεσει καθολου μπρουμυτα και εκτος απο αυτο λενε οτι δεν κανει να τα βαζεις να κοιμουνται μπρουμυτα

76IGp3.png

χαπακι μου εμενα ο μεγαλος μονο μπρουμυτα κοιμοτανε δεν ηθελε καθολου στο πλαι και ειχε πολυ εντονους κολικους φαντασου μαζευοτανε απο τον πονο...παλια τα βαζανε μονο μπρουμυτα..βεβαια θα το κοιτας ετσι??και τα μπεμπακια τωρα τα αγορακια μου βολευονται πιο καλα μπρουμυτα η μικρη οπως και να την βαλεις κοιματε..:D:D

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

Ολυμπία να σου ζήσει ο κούκλος!!!!

Κοριτσακια δεν προλαβαινω να σας διαβασω, ειναι δυσκολα με 2 παιδακια και ,ναι ως μερφυ η μικρη αρρωστησε ενω δεν ειχε αρρωστησει 2 χρονια...τωρα με το νεογεννητο χτυπησε ενα 39 πυρετο... και στεναχωροεται παρα πολύ που την εχω σε καραντίνα....

Κι εμενα ο μικρος τη νυχτα μερα, τη μερα κοιμαται τιποτα 2ωρακια κλπ το βραδυ στανταρ θ ακανει ενα τετραωρο ταισμα χεθιμο ταισμα κλπκλπ ανησυχια με αερια και πονακια στη κοιλια...ευτυχως μετα για ανταμοιβη ακολουθει κανα 4ωρο υπνου μπορει να παραπανω...ξερω οτι πρεπει λογω χαμηλου βαρους να το ξυπναω αλλα καμια φορα δεν αντεχω...

κατα τα αλλα καλα παμε απο θηλασμο, εχει κοντο χαλινο παλι οπως η κορη μου και με ειχε πληγωσει στην αρχη, αλλα τωρα μια χαρα.

περαστικα στη μικρουλα σου! να ρωτησω το ασχετο: τι ειναι ο κοντος χαλινος?

Καλημερα και απο μενα.

Και εγω τρέχω και δεν φτάνω....

Η μικρή μου έχει πάρει τα πάνω της! Πίνει μονο μητρικο γαλα που βγάζω με το θηλαστρο και ελάχιστο συμπληρωμα. Βάζει μια χαρα τωρα γραμμαρια και επιτελους ξεπερασαμε το βαρος της γέννας. Για θηλασμό την βάζω καθε μερα αλλά δεεεεν. Στρωχνει με τη γλωσσα της το στηθος και εκνευριζεται.

Τα κακακια σας πώς είναι? Η δικιά μου πλέον κάνει 2-3 φορες τη μερα αλλά με πολύ ζόρι. Μηπως είναι δυσκοίλια?

Συγχαρητηρια σε όσες γέννησαν και με το καλό και οι υπόλοιπες!

μια χαρα το κοριτσακι σας!!!!

καλημερα κοριτσακια μου...

κων κων μου εμεις ξεπερναμε τις 5 φορες με κακακια..

τελικα τι χρωμα εχουν τα κακακια της μικρης σου????

κοριτσια σκεφτομαι κι εγω να παρω θηλαστρο για να βγαζω γαλα για οταν ειμαστε εξω βολτουλα και για αν θελω να τον αφησω με το μπαμπα μας...

να ρωτησω κατι ο μουργος μου οταν κοιμαται κανει σαν να ζοριζεται ...σαν να νευριαζει δεν μπορω ακριβως να το χαρακτηρισω ...λετε να εχει κατι ???

με τρομαζει οταν κανει ετσι βγαζει κραυγουλες και σαν να μουργκιζει....τι λετε να παθαινει??

και κατι ακομα εχει βγαλει κατι σπυρακια στο προσωπακι του σαν μικρα μπιμπικακια,μηπως χρειαζεται να του βαλω κατι στο προσωπακι του?

σας ζαλισα πρωι πρωι...

το θηλαστρο ειναι καλη λυση για να μπορεις να αφηνεις για λιγο τον μικρο χωρις αγχος (οσο γινεται δηλαδη να μην αγχωνεσαι οταν εισαι μακρια του) για αυτο στον υπνο του καπου διαβασα οτι οσο ειναι μωρουλια τα ερεθισματα που δεχονται οσο ειναι ξυπνια ειναι παρα πολλα και αυτο τους βγαινει ως υπερενταση την ωρα του υπνου. στην ουσια "αποθηκευει" στη μνημη του οσα εκανε, ειδε, ακουσε κλπ την ωρα που ηταν ξυπνιο.

καλησπερα μανουλιτσες και οσες απομεινανε κοιλιτσες...παει ερημωσε το καφε...εμεις ειχαμε ενα σχετικα καλο βραδυ...αρχιζουν και συγχρονιζονται καπως και μπορω να εχω και μια ωρα ελευθερη...:D:D:D:Dο αντρας μου ειναι πολυ χαρουμενος τα κοιταει και βουρκωνει συνεχεια..τα μεγαλυτερα επισης τα κοιτανε τα χαζευουνε με βοηθανε στο αλλαγμα στο μπανιο...εχουμε πολυ πλακα...βολτιτσα θα παμε σε κανα 2βδομαδες να δροσισει λιγο γιατι πραγματικα η ζεστη με νεογεννητο δεν παλευετε.....χαπινες μηπως αρχισανε οι κολικοι με τον μικρουλη??γιατι ο θανουλης μου ετσι εκανε,να τον βαζεις μπρουμυτα μηπως βολευετε καλυτερα..

ειναι μοναδικο συναισθημα (απότι ακουω γιατι ακομα δεν το ενιωσα) να αντικρυζεις ενα παιδι... ποσο μαλλον 3! μπραβο στα μεγαλα σου!!!!

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...