Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

happiness δεν καταλαβαίνουν με τιποτά απ'οτι φαίνεται...κουράγιοοοο

Εγώ σήμερα πάω στο γιατρό, να δω τι θα μου πει....δεν αντέχω άλλο, ούτε να να αναπνεύσω δε μ'αφήνει ο μπέμπης, με πιέζει απίστευτα,δικαιολογημένα βέβαια λόγω έλλειψης χώρου....θα σας ενημερωσω

φιλια κούκλες

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοιλουμπιτσες (οσες μειναμε) και μανουλιτσες!

βρε κοριτσακια μου να σας πω τι περιεργο συμβαινει: μετα απο περπατημα (οχι πολυ ωρα) με πιανει ενας πονος απο κατω αλλο πραγμα! δεν μπορω να σταθω! και λεω ωραια εφτασε η ωρα. ξαπλωνω για λιγο και μετα... τιποτα! λεω να παρω τη γιατρο τηλ να μου πει τι ειναι... σκεφτομαι μηπως ανοιγει ο τραχηλος, αλλα μονο για 5-10 λεπτα?:roll::roll::roll:

ZOrwp3.png

καλημέρα κορίτσια...nano κι εγώ ακόμα εδω

πήγα στο γιατρό χθες, ο μπέμπης έχει φτάσει 3.500, είναι μια χαρά, και θα με ξαναδει την αλλη εβδομάδα και θα μου πει τότε τι θα κάνουμε, πάλι θα έχω την ωραιότατη εξέταση "χαμηλά"....

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο εμενα...

μια απο τα ιδια nano πονακια και πετρωματα αλλα μεχρι εκει...ασε που τον τελευταιο καιρο λιγο να κουνηθει την νιωθω πιο εντονα σε σημειο που με ποναει καποιες φορες..

σημερα ειδα και ονειρο ενα μωρακι στρουμπουλο και χαριτωμενο...απο την αγωνια μου ειναι... το ξερω

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

καλημερα κουκλιτσες με τις ομορφες κοιλιτσες...

εγω ευτυχως τη γλυτωσα την εξεταση που λες μαμαλου μου...

ρε κοριτσια σπαστικη και αυτη η αναμονη ε??

να λες τωρα θα με πιασουν οι πονοι και τελικα τιποτα...πω πω νομιζω δεν θα την αντεχα αυτη τη διαδικασια

76IGp3.png

happiness για πες το ξανα αυτο.. αν και το εχω παρει αποφαση πως θα παω μεχρι τελους και με το εξτρα περιθωριο που μου δινει ο γιατρος δεν την βλεπω την μικρη να κατεβαινει οικειοθελώς.. το τι της ταξαμε με τον μπαμπα τησ δεν λεγεται.. αυτη εκει, με κλωτσαει κατω απο το στηθος ακριβως

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

Διαφημίσεις

happiness για πες το ξανα αυτο.. αν και το εχω παρει αποφαση πως θα παω μεχρι τελους και με το εξτρα περιθωριο που μου δινει ο γιατρος δεν την βλεπω την μικρη να κατεβαινει οικειοθελώς.. το τι της ταξαμε με τον μπαμπα τησ δεν λεγεται.. αυτη εκει, με κλωτσαει κατω απο το στηθος ακριβως

σου λεει μια χαρα ειμαι εδω μεσα που να βγαινω τωρα σε αυτο τον τρελλο κοσμο

76IGp3.png

σου λεει μια χαρα ειμαι εδω μεσα που να βγαινω τωρα σε αυτο τον τρελλο κοσμο

:lol::lol: μάλλον και ο δικός μου το ίδιο σκέφτεται.....lienka αν και είναι ήδη χαμηλα, δε ξέρω πως τα καταφέρνει και νομίζω πως θα μου βγει κανένα ποδαράκι απο το στόμα:mrgreen:

c2Gbp2.png

μιλησα με τη γιατρο και τελικα μου ειπε οτι στη προσπαθεια της να κατεβει με "χτυπαει" σε καποιο νευρο... και θα φαμε και αυτη τη βδομαδα. την δαχτυλο-εξεταση δεν μου την εκανε. μου ειπε οτι αφου δεν εχει κατεβει τελειως δεν εχει νοημα να τη κανει... καλυτερα! θα τη φαω μια και καλη στο μαιευτηριο...

δεν με νοιαζει. ας τη φαω και αυτη την εβδομαδα. αλλα τουλαχιστον να μην ποναω... μιλαμε δεν μπορω να σταθω οταν με πιανει... μου τη δινει να ποναω χωρις λογο! λετε να της δωσω κανενα gps μπας και βρει το δρομο???? να ηταν και κατι δυσκολο να το καταλαβω. πρεπει απλα να κουνησει το κεφαλι της λιιιιγο δεξια!

ZOrwp3.png

κοριτσια καλησπερα κ απο μενα μετα απο πολλες μερες!!!εχω αγκαλια το κοριτσακι μου τωρα και σας γραφω...

Γεννησα στις 12/8 μετα απο 12:30 ωρες τοκετο, ευτυχως τα καταφερα φυσιολογικα!!

Αλλα ας παρω τα πραγματα απο την αρχη...παω στο νοσοκομειο στις 11/8, με βλεπει ο γιατρος κ μου λεει εχεις διαστολη 1 (τοσο πολυ!), θα δοκιμασουμε για φυσιολογικο με τεχνητους...στις 7 το απογευμα μπαινω στο δωματιο (αφου πρωτα εκανα το κλισματακι μου (ξυρισμα δεν επαιξε, ειχα κανει μονη μου την επιχειρηση αποψιλωση που λεγαμε..), μου βαζουν τους ορους και σιγα σιγα νιωθω κατι ψιλοπονακια..κατα τις 10 το βραδυ αρχισαν πιο δυνατα πονακια και τοτε ειπα το ΝΑΙ στην επισκληριδιο...τι βασανιστηρια ομως κοριτσια..30λεπτα ξαπλωμενη, με τρυπαγανε συνεχεια κ δε με επιανε καθολου!(μιλαμε για πονο,εκλαιγα απο τα τρυπηματα)μου λενε οτι εχω στενωση κ μου την κανουνε ορθια,κι επιτελους μ'επιασε...ευτυχως δηλαδη γιατι δεν θα αντεχα αλλιως (μετα απο 5λεπτα ερχεται ο γιατρος κ μου λεει"αυριο το μεσημερι θα γεννησεις!!!!ΣΟΚ!:shock::shock:

το βραδυ καθε 1ωρα ανανεωναν την επισκληριδιο κ μου βαζαν χερι να δουν τι γινεται..γυρω στις 5 το πρωι μου λενε οτι μεσα σε 3 ωρες γενναω και δε μου ξαναβαζουν αναισθησια για να σπρωχνω να κατεβει η μικρη (ηταν πολυ ψηλα)!!εσπρωχνα συνεχεια μεχρι τις 8κ15 που γεννηθηκε ο θησαυρος μου...πολυς πονος αλλα τι γλυκο συναισθημα μολις την πηρα αγκαλια!!

Εχουμε καταφερει κ θηλαζουμε αποκλειστικα, αλλα εχουμε κανει τη νυχτα μερα...σορυ για τη πολυλογια!!!

με το καλο στα υπολοιπα κοριτσακια που περιμενουν κ να ζησουν τα μικρουλακια στις υπολοιπες!!!!!!

καλημέρα κοριτσάρες!!!!!! Είμαι πάλι πήσω και είμαστε και οι δύο καλά. Σας γράφω τα νέα μας. Λοιπόν τη Παρασκευή μπήκαμε για καισαρική όλα πήγαν μια χαρά και η μικρή γεννήθηκε υγιέστατη, οι επόμενες μέρες όμως δε πήγαν και τόσο καλά. Τη μικρή πέραν του ενός 24ωρού στη ΜΕΝΝ έμεινε παραπάνω γιατι αυτοί οι ηλίθιοι θέλαν τα χρήματα της ΜΕΝΝ. Τη δεύτερη μέρα μας είπαν οτι ναι μεν δεν παρουσίασε υπογλυκαιμικό επισόδιο αλλά έκανε τρόμο και οτι πρέπει να της κάνουν εξετάσηε για να βεβεαιοθούν οτι δεν είναι τίποτα και επίσης οτι δε σιτίζετε καλά. Να ρωτάμε τι είναι ο τρόμος, πόσο γάλα τρώει το μωρό γιατι εννοείται οτι δε μπορούσα να πάω να τη θηλάσω, και αυτόι να μη μας απαντάνε και να μας λένε οτι δε μας χριάζονται αυτές οι πληροφορίες. Εμένα με έπιασε κατάθληψη να κλαίω και να ορίομαι, ευτύχως για εμάς η μητέρα μου πήρε το γυναικολόγο τηλέφωνο ο οποίος έκανε την επανάσταση εκει μέσα, με αποτέλεσμα το μωρό την ίδια μέρα να έρθει στο δωμάτιο. Να σημειώσουμε οτι όταν ανέβηκε στο δωμάτιο και ήστερα το μωρό δεν είχε ούτε τρόμο ούτε τίποτα, έτρογε τον αχόρταγο και φύγαμε απο το νοσοκομείο 3050 δήλαδή χάσαμε μόλις 110 γραμμάρια. Με εξέρεση αυτό όλα τα άλλα ήταν μια χαρά και οι μαίες του ορόφου με βοήθησαν τρελλά με το θηλασμό, σε κάθε γεύμα ήταν αποπάνω μου να με βοηθούν μιας και η μικρή είχε μάθει το μπουκάλι. Χθες γυρίσαμε Ζάκυνθο και επίσης απο χθες πετύχαμε και αποκληστικό θηλασμό γιατι η μικρή τρώει πολύ και εγώ δεν είχα αρκετό γάλα. Κορίτσια όταν λέμε οτι τρώει λέμε οτι τρώει, ζωή να έχει θέλει να θηλάζει και απο τα δύο στήθη και αν δεν είναι γεμάτα ήθελε και συμπλήρωμα το οποίο μερικές φορές έφτανε τα 60 γρ. Μας κάνει και πονάκια στη κοιλίτσα αλλά χθες παρατήρησα οτι ίσως επειδή μόνο θήλασε δεν έκανε. Αυτα απο εμάς πάω να σας διαβάσω να μάθω τα νέα σας.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...