Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να σας ζήσουν κούκλες τα μωράκια σας! Αυτές οι πρώτες στιγμές είναι υπέροχες αλλά ερχονται και άλλες ακόμα πιο καλές. Οπως οι αγκαλιές που θα σας κάνουν, τα πρώτα σ'αγαπω μανούλα και άλλα πολλά πολλά!

Οσο για τις μαμάδες-γιαγιάδες που λέτε θα ήθελα να σας πω από την διχρονη πείρα μου πως τα προβλήματα και οι καυγάδες αρχίζουν αφού έρθει το εγγόνι. Δε ξέρω μάλλον μεταλλάσονται τουλάχιστον η δική μου!! Βεβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις οπου μαμά και κόρη τα βρίσκουν και η γιαγια ακολουθεί τα θέλω της μαμάς στο μεγάλωμα του παιδιού αλλά είναι λίγες αυτές που το κάνουν!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπηκα να σας πωοτι η ολυμπια γεννησε σημερα το απογευμα στις 7 εναν κουκλο 3950 και 55 εκατοστα!!!μου μιλησε κιολας ο μουργος γιατι οταν μιλουσα με την μπια στο τηλ τον θηλαζε και νιαουριζε!!!!

φφφφφφφφφφφφφφφφφφφ δεν θελει να βγει ουτε αυτη ουτε εγω καιγομαι... χτες που περπατησα λιγο και ειχα πονους λεω: οπου να ναι ερχεται... σημερα εκανα γενικη ολο τον επανω οροφο και... τιποτα!

βρε κοριτσια εσεις οταν πλησιαζαν οι μερες ειχατε νευρα??? εγω εχω νευρα οπως στο πρωτο τριμηνο...

κι εγώ τα ίδια και χειρότερα!!

happiness κλεισε τα τηλεφωνα, μη σου πω να αποσυνδέσεις και το κουδούνι:mrgreen:.....υπομονή κοριτσάκι, οτι και να πεις εχεις δίκιο, γιατί δεν τους λέει μια κουβέντα ο άντρα σου?

Olympia να σας ζήσει ο παίδαρος!!

c2Gbp2.png

mamalou μου την εχει πει και ο αντρας μου κι εγω προχθες της τα ειπα λιγο εξω απο τα δοντια αλλα δεν βλεπω να καταλαβαινουν...ειναι στον κοσμο τους,δεν σκεφτονται οτι πρεπει να ειναι λιγο πιο διακριτικοι .....σημερα εγινα πυρ και μανια αλλα δεν θελω και ολη την ωρα να παραπονιεμαι του αντρα μου....γιατι και αυτος στεναχωριεται..υποστηριζει εμενα αλλα δεν παυει να ειναι γονεις του,ασε που δεν μπορει να καταλαβει,λειπει αρκετες ωρες και δεν ζει την κατασταση

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες τις μανούλες και τις μανούλες to be... όπως καταλαβατε έχω αϋπνίες και το parents ειναι η μοναδικη παρεα αυτήν την ώρα. πλησιάζει ο καιρός και για μένα (37η εβδομαδα) και έχω αγχωθεί κάπως με τον τοκετό. Πριν 2 μέρες έκανα καρδιοτοκογράφημα και φάνηκαν κάποιες βραδυκαρδίες στο μωρό όχι συστηματικές. Ο υπέρηχος έδειξε ότι ο λώρος έχει τυλιχτει στο χεράκι του, κι έτσι, κάποιες φορές τον πιέζει καθώς κινείται. Θα επαναλάβω την εξέταση την πέμπτη και ο γιατρος μου είπε ότι αν παρατηρηθουν και πάλι βραδυκαρδιές περισσοτερες ή μεγαλύτερης διάρκειας και έντασης, αυτό θα σημαινει ότι το μωρό δεν νιώθει πια ευχάριστα μέσα και θα πρέπει να γεννήσω...Μάλλον αυτη η αγωνία για την εξέταση με κρατάει ξύπνια 2 βράδια τώρα...

ελπίζω εσείς όλες εγκυμονουσες και λεχώνες να είστε καλα!!!!

σας φιλώ

εισαστε ενα νεο θαυμα....

:D:D:D:D:D:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εχουν παιξει τα νευρα μου με τα πεθερικα μου,οποτε παει να με παρει ο υπνος παιρνει τηλεφωνο η πεθερα μου...

λες και δεν καταλαβαινει ο τωρα δεν κοιμαμαι αρκετα με το μωρο...τωρα εγω εχασα τον υπνο μου και το βραδυ την ωρα που θα θηλαζω θα κουτουλαω και θα κλεινουν τα ματια μου...

ασε το αλλο μεχρι να καταλαβει ο πεθερος οτι πριν ερθει πρεπει να παρει τηλεφωνο τους το ειπα πανω απο 100 φορες...κι ας ξερει οτι ειμαι μονη μου με το μωρο και μπορει να θηλαζω ή να κοιμαμαι ή να κανω μπανιο το μωρο...λες και μπορουν να τον δουν αφου το μωρακι μου κοιμαται ολη την ωρα...

συγνωμη που σας πρηζω αλλα εχουν χτυπησει παλι τα νευρα μου κοκκινο

βασικα.. γιατι δεν δοκιμαζεις να χαμηλωσεις τα τηλεφωνα και να αποσυνδεσεις το κουδουνι? ή καποια μερα που θα ερθουν ανοιξε αλλα δειξτους οτι σε διακοπτουν απο αυτο που κανεις (θηλαζεις, κοιμασαι). μηπως σε βλεπουν καθε φορα οτι εισαι stand by και ετσι δεν καταλαβαινουν οτι ενοχλουν...

μολις παρελαβα την ενδοεπικοινωνια και το τσαντακι της μικρης μου! παω να "παιξω"...

ZOrwp3.png

καλημερα κοριτσια και μπεμπακια!!!

happiness υπομονη θα κανεις και θα αμα λαχει θα παιξεις και το παιχνιδι ης παπιας... σιγα σιγα θα το καταλαβουν..

nano79 ο γιατρος που πηγα την δευτερα μου ειπε οτι θα περιμενει μεχρι 10/9 και μετα θα με βαλει με τεχνητους, με πητ 2/9, εσενα τι σου εχει για αυτο το θεμα? πολυ δεν ειναι?

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

nano79 ο γιατρος που πηγα την δευτερα μου ειπε οτι θα περιμενει μεχρι 10/9 και μετα θα με βαλει με τεχνητους, με πητ 2/9, εσενα τι σου εχει για αυτο το θεμα? πολυ δεν ειναι?

μου ειπε αν θελω να περιμενουμε 7 μερες μετα την πητ (3/9) αλλα δεν υπαρχει λογος και συμφωνησα. εξαλλου ηδη στις 3/9 θα ειμαι 40w+4d... παντα η γιατρος μου δινει λιγο παραπανω... να σου πω σκεφτομαι να της πω να παμε τωρα με προκληση γιατι δεν βλεπω τη μικρη να ξεκουνιεται και να βγαινει μονη της. χτες το βραδυ παλι πονουσε η μεση μου και τωρα τιποτα... προσπαθει να γυρισει το κεφαλι της, το νιωθω, αλλα η ελλειψη συσπασεων (και χωρου) δεν τη βοηθανε. ειναι τελειως διαγωνια και πλεον δεν εχει καθολου χωρο να κουνηθει...

ZOrwp3.png

γεια σας κουκλιτσες μου!!!

τι κανουν τα μπεμπακια σας???και τα μπεμπακια μεσα στις κοιλιτσες σας????

νανο μου εχει τυχει 1-2 φορες να ερθει ο πεθερος χωρις να παρει τηλ και να θηλαζω και δεν του ανοιξα και τη μια περιμενε απ'εξω μεχρι να τελειωσω ,την αλλη εφυγε οπως και εχει τυχει να αλλαζω το μωρο και παλι να ερθει και περιμενε...ή και να κοιμαται το μωρο και να περιμενει με τις ωρες και το μωρο να συνεχιζει να κοιμαται και εντελει να φευγει και χωρις να το δει....αλλα επρεπε να το κανω ολοκληρο θεμα το να περνει τηλ για να το καταλαβει...παντως χθες οταν ξαναπηρε τηλ το απογευμα η πεθερα μου της ειπα οτι την επομενη φορα που θα παρει μεσημερι και θα με ξυπνησει θα τσακωθουμε ασχημα...και ειπε πως αν θελει να παρει να παιρνει μετα τις 7...

ειδικα στην πεθερα μου τα εχω πει εξω απο τα δοντια,αλλα μαλλον στερει στο νου και δεν καταλαβαινει...τελος πιστευω καποια στιγμη να καταλαβουν μην ζαλιζω κι εσας

76IGp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κουκλιτσες μου!!!

τι κανουν τα μπεμπακια σας???και τα μπεμπακια μεσα στις κοιλιτσες σας????

νανο μου εχει τυχει 1-2 φορες να ερθει ο πεθερος χωρις να παρει τηλ και να θηλαζω και δεν του ανοιξα και τη μια περιμενε απ'εξω μεχρι να τελειωσω ,την αλλη εφυγε οπως και εχει τυχει να αλλαζω το μωρο και παλι να ερθει και περιμενε...ή και να κοιμαται το μωρο και να περιμενει με τις ωρες και το μωρο να συνεχιζει να κοιμαται και εντελει να φευγει και χωρις να το δει....αλλα επρεπε να το κανω ολοκληρο θεμα το να περνει τηλ για να το καταλαβει...παντως χθες οταν ξαναπηρε τηλ το απογευμα η πεθερα μου της ειπα οτι την επομενη φορα που θα παρει μεσημερι και θα με ξυπνησει θα τσακωθουμε ασχημα...και ειπε πως αν θελει να παρει να παιρνει μετα τις 7...

ειδικα στην πεθερα μου τα εχω πει εξω απο τα δοντια,αλλα μαλλον στερει στο νου και δεν καταλαβαινει...τελος πιστευω καποια στιγμη να καταλαβουν μην ζαλιζω κι εσας

προφανως δεν καταλαβαινει... γιατι οποιοσδηποτε αλλος κατι θα καταλαβαινε ή στη τελικη θα παρεξηγιοταν... τουλαχιστον να κοψουν τα ακαταλληλα τηλεφωνηματα. οσο για τις επισκεψεις πιστευω θα τις μειωσουν καποια στιγμη. ισως ειναι κατι το καινουριο το μωρο μεχρι που θα "βαρεθουν"... υπομονη μεχρι τοτε!

οι υπολοιπες εχουν εξαφανιστει τελειως εεεε?????

μαλλον 2-3 μειναμε μονο... ρε μαμωτο... σημερα ποναγα, πηγα για περπατημα και τωρα ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ... θα μας τρελλανει τελειως!!!

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...