Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

dimrous και zouzounel να σας ζήσουν τα νέα μέλη!!

Κων κων ο δικός μου το έχει δει θετικά το όλο θέμα με το μωρό (τουλάχιστον μέχρι τώρα).Νομίζω έχουν περίπου την ίδια ηλικία τα αγόρια μας. Και εγώ φοβάμαι μηπως δεν έχει πάρει βάρος αλλά αφού δεν κλαίει και κάνει κακά όλη την ώρα φαντάζομαι πως πάμε καλά!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Ολυμπία μου με το καλό! Πάνω απο 4 κιλά τον βλέπω τον μπεμπη σου...:D

dimrous να σας ζησει η μπεμπα σας! Καλό σαραντισμό.

evi mou ο δικός μου φρικαρε τελειως την περασμενη βδομαδα που είχα τη μικρή συνεχως στο στηθος:(. Ολη μερα κλαιει, γκρινιαζει και κάνει συνεχως ζημιές. Περναμε πολλες ωρες μαζι του και εγω και ο συζυγος και συνεχως του λεμε ποσο καλο παιδί είναι και ποσο τον αγαπάμε αλλά μάλλον δεν του φτάνει.

mamalou μου για θηλαστρο αν χρειαστεις τελικά, καλό θα είναι να νοικιάσεις ενα νοσοκομειακό. Εχω κ εγω το χειροκινητο της avent αλλά δεν το δουλευω.

Κοριτσάκια μου μηπως γνωριζετε κατι για τα κιτρινοπρασινα κακακια? Μηπως είναι απο το συμπλήρωμα που δίνω κάποιες φορες ή είναι κάτι άλλο?

καλημερα κοριτσια και απο εμενα

dimrous και zouzounel να σας ζήσουν τα μπεμπακια σας

nano79 που εισαι? δεν εχω μεινει μονη μου ε?

δεν σας ειπα και τα δικα μου δεν με εφταναν ολα τα αλλα γριπωθηκα κιολας μυτη βουλωμενη κα τρεχει συνεχεια και ο λαιμος μου με καιει..,.ολο το βραδυ αν καταφερα να κοιμηθω καμια ωριτσα που δεν μπορουσα να αναπνευσω καθολου

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

Κοριτσάκια μου μηπως γνωριζετε κατι για τα κιτρινοπρασινα κακακια? Μηπως είναι απο το συμπλήρωμα που δίνω κάποιες φορες ή είναι κάτι άλλο?

Και το φυστίκι κάνει κιτρινοπράσινα κακάκια και θηλάζει αποκλειστικά...

Ο γιατρός μου είπε ότι εφόσον θηλάζει αποκλειστικά δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Αλλά άκουσα ότι τα πράσινα κακάκια είναι από το συμπλήρωμα.... :confused:

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Αλλά άκουσα ότι τα πράσινα κακάκια είναι από το συμπλήρωμα.... :confused:

Μακαρι να είναι απο αυτό και όχι κάτι άλλο. Ελεγα μηπως το μητρικο που της δίνω δεν είναι τοσο λιπαρό όσο θα επρεπε.

Διαφημίσεις

nano79 που εισαι? δεν εχω μεινει μονη μου ε?

ακομα εδω και εγω...

olympia99 θα βγεις και εσυ απο το club της αναμονης!

βρε κοριτσια εχω παλι νευρα... πολλα νευρα!!!! δεν ξερω τι να κανω! ολα και ολοι μου φταινε! θελω να δειρω καποιον!!!!

ηρθε η μαμα μου που την περιμενα πως και πως και τωρα μου την εχει δωσει! ολα τα ντουλαπια ανω κατω. ολο ρωταει πως να κανει τι και αφου τρωω 1 ωρα να εξηγω μετα το κανει οπως θελει! γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

ZOrwp3.png

ακομα εδω και εγω...

olympia99 θα βγεις και εσυ απο το club της αναμονης!

βρε κοριτσια εχω παλι νευρα... πολλα νευρα!!!! δεν ξερω τι να κανω! ολα και ολοι μου φταινε! θελω να δειρω καποιον!!!!

ηρθε η μαμα μου που την περιμενα πως και πως και τωρα μου την εχει δωσει! ολα τα ντουλαπια ανω κατω. ολο ρωταει πως να κανει τι και αφου τρωω 1 ωρα να εξηγω μετα το κανει οπως θελει! γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

αχ ποσο σε καταλαβαινω κοριτσακι μου,κι εγω γι'αυτο τη εδιωξα να παει σπιτι της,μου ειχε σπασει τα νευρα...ακριβως τα ιδια μου εκανε

καλημερα κοριτσακια μου,ξεχασα να σας πω καλημερα

76IGp3.png

αχ ποσο σε καταλαβαινω κοριτσακι μου,κι εγω γι'αυτο τη εδιωξα να παει σπιτι της,μου ειχε σπασει τα νευρα...ακριβως τα ιδια μου εκανε

καθε φορα που ερχεται, οταν φευγει κανω 1 βδομαδα να επαναφερω τα πραγματα στη θεση τους... ελπιζω με το μωρο να ειναι οπως οταν ημουν στο κρεβατι και να μην με ενδιαφερει τι γινεται στο σπιτι...

σημερα πρωτη φορα μετα απο 2 μηνες εβαλα σκουπα... ειχα ξεχασει πως ειναι να κανεις δουλειες στο σπιτι και δεν μου αρεσε που ξαναθυμηθηκα...

βγηκε και η αδεια του τεο και δυστυχως αν γεννησω 3/9 μολις βγω απο τη κλινικη θα γυρισει στη δουλεια... και μετα δεν θα ξαναπαρει αδεια παρα μονο το νοεμβρη οπου θα ειναι στο χωριο του και εγω με τη μικρη αθηνα για 1-2 βδομαδες...

βεβαια γκρινιαζω για τη μαμα αλλα μας εφερε πολυ ομορφα πραγματακια... φορμακια, πανες, παπουτσακια και τα δωρακια μας απο φιλους στην αθηνα. ηρθε και η κουρτινα του δωματιου και τωρα ειναι 100% ετοιμο!

ZOrwp3.png

καθε φορα που ερχεται, οταν φευγει κανω 1 βδομαδα να επαναφερω τα πραγματα στη θεση τους... ελπιζω με το μωρο να ειναι οπως οταν ημουν στο κρεβατι και να μην με ενδιαφερει τι γινεται στο σπιτι...

σημερα πρωτη φορα μετα απο 2 μηνες εβαλα σκουπα... ειχα ξεχασει πως ειναι να κανεις δουλειες στο σπιτι και δεν μου αρεσε που ξαναθυμηθηκα...

βγηκε και η αδεια του τεο και δυστυχως αν γεννησω 3/9 μολις βγω απο τη κλινικη θα γυρισει στη δουλεια... και μετα δεν θα ξαναπαρει αδεια παρα μονο το νοεμβρη οπου θα ειναι στο χωριο του και εγω με τη μικρη αθηνα για 1-2 βδομαδες...

βεβαια γκρινιαζω για τη μαμα αλλα μας εφερε πολυ ομορφα πραγματακια... φορμακια, πανες, παπουτσακια και τα δωρακια μας απο φιλους στην αθηνα. ηρθε και η κουρτινα του δωματιου και τωρα ειναι 100% ετοιμο!

εμενα να σου πω μετα που βγηκα απο τη κλινικη εκατσε 2 μερες να με βοηθησει στις δουλειες αλλα το νευρικο μου συστημα χτυπησε κοκκινο...

καλοριζικα τα πραγματακια της μπουμπου σου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

nano μου ας μείνει η μανουλα σου λιγακι μεχρι να μπείτε σε μια σειρα και μετα θα μπορείς και μονη σου. Θα δεις που όλα θα πάρουν το δρομο τους. Με γεια τα ρουχαλακια σας, καλοφορετα!

Εγω σκούπα δεν έβαλα καθόλου σε όοοολη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης:D και έβαλα προχθες:mad: χάλιααααααα.

happiness μου εκανε χθες 2 φορες κιτρινα με πρασινα μαζί, αν μου ξανακάνει τότε θα πάρω την παιδίατρο.

και εγω θελω να κατσει μεχρι να συνελθω. να ασχολειτε μονο με το σπιτι και εγω να μπορω να ειμαι μονο με το μωρο. να μην εχω το αγχος τι θα φαμε, το σπιτι κλπ. αλλα δεν το βλεπω να γλιτωνω το νευρικο κλονισμο... ευχομαι να μπω σε κατασταση ΖΕΝ συντομα και να μεινω εκει (για παντα αν γινεται...)

ZOrwp3.png

Γεια σας... Γεννήσαμε χθες το πρωι μια κουκλίτσα 3.160 kg. Η μπέμπα είναι ακόμα στη Μενν για προληπτικούς λόγους, η μαμά είναι μια χαρά, σήμερα έβγαλε ορούς κ.τ.λ. θα μιλήσετε μόλις βγει από το νοσοκομείο.

Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας το όμορφο!!!

Olympia μου με το καλό και με έναν πόνο:-D

κωνκων σίγουρα θα χρειαστώ κάποια στιγμή για περιστασιακη χρήση θήλαστρο, για φορές που θα πρέπει να βγώ εκτός σπιτιού για δουλειές. το νοσοκομειακό το νοικιάζεις με το μήνα? θα με συμφέρει οικονομικά??

c2Gbp2.png

Καλημέρα κοιλουμπίτσες κ μανουλίτσες...

Σας στέλνουμε πολλά πολλά φιλάκια κ πολλά χαμογελάκια...

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάρες για τις ευχές σας... και εγώ με τη σειρά μου να ευχηθώ σε όσες έμειναν ακόμα εδώ... με το καλό, με ένα γερό μωρό...και

σε όσες γέννησαν να σας ζήσουν τα μπεμπάκια σας...

Δεν έχω προλάβει ακόμα να διαβάσω τα νέα σας.. και αυτό όχι γιατί δεν προλαβαίνω, απλά μετακινήσαμε τον υπολογιστή σε άλλο δωμάτιο του σπιτιου και μέχρι να πάρουμε μεγαλύτερο καλώδιο για να επιστρέψει στο υπνοδωμάτιο.... δε μου είναι ότι καλύτερο να κάθομαι εδώ που είναι τώρα το λαπτοπ, λόγω τομής...

Εγώ όπως ξέρετε γέννησα στις 17 Αυγουστου το μεσημέρι ένα κουκλο 3.950 κ. και 55 εκ. Τελικά δεν το γλίτωσα το μαχαίρι, όχι επειδή φοβόμασταν το μέγεθος του κεφαλιου, αφου κ η μαία με καθυσήχασε λέγοντας ότι πέρναγε απο τη λεκάνη... Και ξεκινήσαμε τους τεχνητους πόνους... αλλά ο μπέμπης δεν μπορουσε να κατέβει, αντί για αυτό ανέβαινε προς τα πάνω... και ανέβαζε κ παλμους... Έτσι είπαμε να μην τον ταλαιπωρήσουμε άλλο κ μπήκαμε χειρουργείο... Τελικά είχαν δίκιο και ο γιατρός και η μαία που έλεγαν ότι κάτι έχει περιτυλιχθεί... Πόδι (τρεις φορές ήταν γυρισμένος ο λώρος το είδα κ μόνη μου) και χέρι...

Τεςπα...

Πόνεσα (κ πονάω ακόμα) αλλά το πιο μεγάλο ήταν το σοκ που έπαθα καθώς δεν είχα ξαναμπει χειρουργείο...

Αλλά όπως λένε περασμένα ξεχασμένα... (εύχομαι γρήγορα μόνο γιατί.... )

Για τον μπέμπη τώρα: Είναι απλά τέλειος... Έχουμε λαλήσει όλοι...

Έχω καταφέρει από την ανάνηψη (μου τον έφερε η μαία) να τον θηλάσω αποκλειστικά... Και πραγματικά είναι υπέροχη εμπειρία... Στον όροφο του Ιασώ πάντως ήταν πολύ καλή η ενέργεια για τον θηλασμό και μάλιστα βοηθουσαν πάρα πολύ τις κοπέλες... Μπορουσα ακόμα κ να τον κρατήσω στο δωμάτιο αλλά λόγω του πονου δεν τον κράτησα παρά μόνο την τελευταία βραδιά...

Από το Σάββατο ήρθαμε σπίτι μας κ προσπαθουμε να βρουμε τους ρυθμους μας... Στα περισσότερα τα έχουμε καταφέρει, δεν μπορώ να πω...

Σας αφήνω κάπου εδώ...

Λιάκι κουράγιο και ΟΛΑ θα πάνε ΚΑΛΑ. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχες και εσύ κοπέλα μου με ΕΝΑΝ πόνο κ με ένα γερό μωρο...

Dimάκι να σου ζήσει κοπελάρα μου...

Ολυμπιάκι κουράγιο κ με ένα γερό μωρό κ εσύ....

Φιλάκια πολλά σε όλες κ όλους... :tongue:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Εμείς καλά τα πάμε μέχρι τώρα. Δεν έχω βέβαια πολύ χρόνο διότι και η μπουμπού θέλει την φροντίδα της αλλά και η Έλλη αν και μεγαλύτερη θέλει και αυτή την προσοχή της για να νιώθει όμορφα.

Αύριο το απόγευμα θα πάμε την πρώτη μας επίσκεψη στην παιδίατρο μας και έχω αγωνία να δω πως θα την βρεί.

Πολλά φιλιά σε όλες :P

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...