Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα κουκλίτσες!!!! Χαπάκι αυτό με το φαγειτό δε το καταλαβαίνω, απο τη μία λένε όχι βαριά και απο την άλλη οι σύμβουλοι θηλασμού λένε οτι πρέπι να τρως τα πάντα και τα βαριά γιατι αλλιώς το μωρό θα αποκτήσει ευαισθησία και όλα θα τον πηράζουν. Πόσες μέρες είχες τον καθετήρα και για όσες μέρες σου δίνανε νερόβραστο φαγειτό;;

απο τη ωρα που γεννησα μεχρι την επομενη το πρωι....

καλο ειναι να τρως βαρια φαγητα αλλα οταν βλεπεις και το μωρακι και υποφερει,νομιζω οτι προσεχεις πιο πολυ,ειδικα τωρα που ειναι αρχη,νομιζω μετα απο λιγο καιρο θα ειναι με ολα τα φαγητα οκ......

τη μερα που γεννησα με αφησαν να πιω μονο λιγο και αυτο αρκετες ωρες μετα τη γεννα και κατα τις 7 μου εφεραν ενα χαμομηλι...

τη δευτερη μερα μου εφεραν σουπα μονο με πεπονακι το μεσημερι και το βραδυ το ιδιο με κοτοπουλο...

εξαρταται απο το ποτε θα πας τουαλετα,αν πας μετα αρχιζουν και σου φερνουν αλλα φαγητα,στεγνα ομως οχι με σαλτσες και τετοια(εγω ειχα θεμα με τα εντερα και δεν τους αφηνε ο γιατρος μου να μου φερουν οτιδηποτε,εκεινος τους ελεγε τι πρεπει να φαω)

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια,ευχαριστώ για τις ευχές!

Να χαιρεστε όλες τα μπεμπάκια σας και οσες περιμενετε,με το καλό!

9 ημερών σήμερα η μπουμπού και ολα καλα γενικα...προς μεγάλη μου χαρα θηλάζουμε χωρις δυσκολίες και μεγαλώνουμε καλα,και ειναι αρκετα ησυχη προς το παρον.

Ευτυχώς ο μπαμπας μας εχει αδεια και βοηθάει πολύ.

Σας φιλώ, θα μπω καποια στιγμή να σας διαβάσω,εμεινα πισω πάλι!

UslQp3.png

UOZVp3.png

γεια σας! γυρισαμε και εμεις απο τη γιατρο και τα νεα μας ειναι οτι ακομα περιμενουμε!!! σημερα καταφερε να τη μετρησει σωστα και ειναι 3200γρ!!!!! βεβαια υπαρχει η πιθανοτητα λαθους εως και 10%... η μικρη μας ακομα δεν εχει παρει τη σωστη θεση. οι συσπασεις και οι πονοι που εχω ειναι προπαρασκευαστικες... ο πλακουντας και το αμνιακο ειναι σε πολυ καλη κατασταση. δαχτυλο εξεταση δεν μου εκανε (και ουτε θα μου κανει) γιατι ειναι ακομα ψηλα... αυτη θα γινει οταν μπουμε στη κλινικη.

μονο μου ειπε να εχω το νου μου να κανει η μικρη τουλαχιστον 10 κινησεις την ημερα... σε αιμα ή σπασιμο νερων πρεπει να φυγουμε κατευθειαν για τη κλινικη. αν εχω πονους-συσπασεις, μολις δω οτι εχουν σταθερη συχνοτητα να τη παρω τηλ/νο και να μου δωσει οδηγιες...

ζητησα ξυρισμα και κλυσμα να κανω σπιτι και μου ειπε οχι :roll: για να μην καθυστερησω στο σπιτι...

αν μεχρι τις 3/9 δεν εχω γεννησει (πραγμα που η γιατρος θεωρει πολυ πιθανο), θα μιλησουμε και θα κλεισουμε ραντεβου για τις 4/9...

αυτα τα νεα μας... στη γιατρο δεν θα ξαναπαμε παρα μονο για τη γεννα...

ZOrwp3.png

Kαλημέρα κουκλίτσες, εμείς σε λίγο φεύγουμαι για νοσοκομείο!!!! Απο ψυχολογία σούπερ ΠΑΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!! Σας φιλώ όλες και σας ευχαριστώ για τους μήνες συμπαράστασης θα ενημερώσω όταν μπορέσω τη Θεολογία ή θα μπει ο χαμπι να σας γράψει. Φεύγω και θα επανέλθω δριμύτερη....

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Kαλημέρα κουκλίτσες, εμείς σε λίγο φεύγουμαι για νοσοκομείο!!!! Απο ψυχολογία σούπερ ΠΑΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!! Σας φιλώ όλες και σας ευχαριστώ για τους μήνες συμπαράστασης θα ενημερώσω όταν μπορέσω τη Θεολογία ή θα μπει ο χαμπι να σας γράψει. Φεύγω και θα επανέλθω δριμύτερη....

¨Αντε με το καλό βρε Dimακι!!!!

Περιμένουμε νέα σου!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

με το καλο κοριτσακι! περιμενουμε τα νεα σου!

ZOrwp3.png

nano79 μην στεναχωριεσε και εγω ειμαι ακομα εδω...

αντε γιατι λεω παει με αφησαν... αν και δεν ανυπομονω καθολου για τη γεννα... ειπαμε: δεν θελω να γεννησω! δεν θελω να γεννησω!

περα απο τη πλακα ομως... εσυ πως εισαι? εχεις καθολου συμπτωματα? εγω και πονους και συσπασεις αλλα οχι συντονισμενα...

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Koριτσάκια γυρίσαμε σπιτάκι μας... εγω ειχα φρικτη αναρρωση , δυστυχως υποφερω ακομα και σημερα... ο μπεμπης μας 2800 ενα γατσουλακι ησυχο και πολυ γλυκο...

Ευχομαι σε ολες τις υπολοιπες με το καλο!

Κων να δωσεις οπωςδηποτε στο παιδι να φαει μηρικο η συμπληρωμα!!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΥΝΕΙς ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟΑ.

πΕς ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΟ ΧΑΛΙΝΟ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧει πληγωσει αλλα με επιμονη(βαζε βγαζε) πιανει και τρωει καλα.

Η μικρη μου καλα τον δεχτηκε, εχει γκρινια βεβαια αλλα ΟΚ.

Οταν μπουμε σε σειρα θα σας ξαναγραψω και ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες

eNeap2.pngTSzHp3.png

αντε να βάζουμε στοιχήματα όσες απομείναμε!! έχω αρχίσει και αγχώνομαι πάντως...με βλέπω να μουλαρώνω και να με πηγαίνει σέρνοντας ό άντρας μου στην κλινική...

εγω ειμαι πλεον σιγουρη οτι θα τη δουμε μια μερα μετα την ΠΗΤ: 4/9 (40w+5d)....

Koριτσάκια γυρίσαμε σπιτάκι μας... εγω ειχα φρικτη αναρρωση , δυστυχως υποφερω ακομα και σημερα... ο μπεμπης μας 2800 ενα γατσουλακι ησυχο και πολυ γλυκο...

Κων να δωσεις οπωςδηποτε στο παιδι να φαει μηρικο η συμπληρωμα!!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΥΝΕΙς ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟΑ.

πΕς ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΟ ΧΑΛΙΝΟ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧει πληγωσει αλλα με επιμονη(βαζε βγαζε) πιανει και τρωει καλα.

καλη προσαρμογη κοριτσακι! οταν μπορεσεις περιμενουμε τα νεακια σας!!!

ZOrwp3.png

με το καλο γλυκια μου να δεχτεις την κοπελαρα σου...περιμενουμε τα νεα σας!!!

καλη προσαρμογη κουκλιτσα μου!!!!!απ'οτι καταλαβα πονας αρκετα εε??

76IGp3.png

Γειά σας κοριτσάρες! Είμαι πολύ περήφανη γιατί επιτέλους καταφέραμε να θηλάσουμε!!!!!:D Τρεις μέρες τώρα πίνει μόνο από εμένα. Η πρώτη μέρα ήταν αθλια γατι το μικρό μου εκλαιγε πολύ και μάλλον ήθελε το μπουκάλι του τον λυπόμουν αλλά ήθελα πολύ να τα καταφέρω και τελικά βρήκαμε και οι δυο τον τρόπο και τώρα το απολαμβάνω! Το πόσο το χαίρομαι δε φαντάζεστε. Την Δευτέρα θα πάμε και παιδίατρο να δούμε αν τα πάει καλά να την ρωτήσω κιόλας διάφορα καθότι στο Χρήστο δε θήλασα αφού με διαβεβαίωναν όλοι οτι δεν έχω θηλές ή οτι έχω μεγάλες θηλές ή ένα σωρό αλλές βλακείες!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...