Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευτυχως που ειναι μικρουλης, πρεπει να ειναι τωρα γυρω στα 3300γρ

Τα εχω παρει πολυ ομως σημερα, εχω κατεβασει και πλενω κουρτινες, εχω σκουπησει, σφουγγαρησει, ξεσκονησει....

ωχ,αυτη η κριση καθαριοτητας ...νομιζω ειναι προμυνημα για τοκετο

ελα να κανεις και τα δικα μου...χαχαχαχα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ωχ,αυτη η κριση καθαριοτητας ...νομιζω ειναι προμυνημα για τοκετο

ελα να κανεις και τα δικα μου...χαχαχαχα

Μπα οχι χαπακι μου, απο τα νευρα μου ειναι...χαχαχα και προσπαθω να τον κανω να κατεβει.

Μετα θα παω και για περπατημα παλι, εχω ψωφησει...

rFQep1.pngcS9Bp1.png

να μαι και εγω ακομη εδω!!

καθε μερα και χειροτερα δεν βοηθαει και ο καυσονας

δεν βολευομαι πουθενα και το χειροτερο μου ειναι να ανεβαινω σκαλες...μενω σε μεζονετα:(

DimRous αντε κοπελα μου με το καλο, εφτασε και σε σας η ωρα!!!

Tour_babay να πατε και εσεις ολοι στο σπιτι σας καλα και ολα αυτα να ειναι απλα παρελθον σου ευχομαι πραγματικα ολοψυχα.

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

Μπα οχι χαπακι μου, απο τα νευρα μου ειναι...χαχαχα και προσπαθω να τον κανω να κατεβει.

Μετα θα παω και για περπατημα παλι, εχω ψωφησει...

καταλαβα μεχρι να γεννησεις θα τα εχεις φτυσει....

76IGp3.png

να μαι και εγω ακομη εδω!!

καθε μερα και χειροτερα δεν βοηθαει και ο καυσονας

δεν βολευομαι πουθενα και το χειροτερο μου ειναι να ανεβαινω σκαλες...μενω σε μεζονετα:(

DimRous αντε κοπελα μου με το καλο, εφτασε και σε σας η ωρα!!!

Tour_babay να πατε και εσεις ολοι στο σπιτι σας καλα και ολα αυτα να ειναι απλα παρελθον σου ευχομαι πραγματικα ολοψυχα.

τι λεει ο γιατρος σου θα τραβηξει μεχρι τελος???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ο μπεμπουλης μου ζοριζεται 2 μερες τωρα....ακομα οταν κοιμαται σφιγγεται το παιδακι μου και βγαζει κραυγουλες...λετε να ποναει η κοιλιτσα του???

χθες το βραδυ για να ηρεμησει τον φασκιωσα μεσα σε σεντονακι...ετσι κοιμηθηκε λιγακι ηρεμα...

και βγαζει και συνεχεια μολις φαει γαλατακι,λετε να ειναι βαρη το γαλα μου και να ζοριζεται....ή λετε να του επεσαν βαρια τα φασολακια που εφαγα 2 μερες......

76IGp3.png

τι λεει ο γιατρος σου θα τραβηξει μεχρι τελος???

τωρα τι να σου πω ουτε ο ιδιος ξερει απο τι καταλαβα την προηγουμενη εβδομαδα μου ειπε αντε να ερθεις ακομη μια φορα και τελος

τωρα την τριτη που πηγα μου ειπε να μην βιαζομαι και εχει ακομα.. οτι θεσ καταλαβε τωρα!!

λεει πως ειναι μεγαλο μωρο (ποσο δεν μας ειπε) και οτι πηρε θεση αλλα δεν καταβηκε καλα ακομα και πως ειναι ψηλα..

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

Διαφημίσεις

λεει πως ειναι μεγαλο μωρο (ποσο δεν μας ειπε) και οτι πηρε θεση αλλα δεν καταβηκε καλα ακομα και πως ειναι ψηλα..

Και μενα εχει παρει θεση αλλα το κεφαλι του ειναι ακομα ψηλα.

Προσπαθει ο καημενος να σφηνωσει στην λεκανη.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Και μενα εχει παρει θεσει αλλα το κεφαλι του ειναι ακομα ψηλα.

Προσπαθει ο καημενος να σφηνωσει στην λεκανη.

μου δινεις θαρρος τωρα??:)

διαβαζα και πριν αυτα που ελεγες και εσυ και αγχωνομαι ακομη περισσοτερο.

εμενα ομως λεει οτι ειναι μεγαλο και εχω ακουσει οτι συνηθως τα μεγαλα γεννιούνται με προκληση μιας και δεν μπορουν να κατεβουν κατω... ισχυει? το εχεται ακουσει και εσεις αυτο?

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

μου δινεις θαρρος τωρα??:)

διαβαζα και πριν αυτα που ελεγες και εσυ και αγχωνομαι ακομη περισσοτερο.

εμενα ομως λεει οτι ειναι μεγαλο και εχω ακουσει οτι συνηθως τα μεγαλα γεννιούνται με προκληση μιας και δεν μπορουν να κατεβουν κατω... ισχυει? το εχεται ακουσει και εσεις αυτο?

εγω δεν ξερω τι να σου πω...ο δικος μου ο μπεμπουλης ηταν και ειναι τσιλιβιθρα

76IGp3.png

καλησπέρα κουκλίτσες!!!! Χαπάκι αυτό με το φαγειτό δε το καταλαβαίνω, απο τη μία λένε όχι βαριά και απο την άλλη οι σύμβουλοι θηλασμού λένε οτι πρέπι να τρως τα πάντα και τα βαριά γιατι αλλιώς το μωρό θα αποκτήσει ευαισθησία και όλα θα τον πηράζουν. Πόσες μέρες είχες τον καθετήρα και για όσες μέρες σου δίνανε νερόβραστο φαγειτό;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

καλησπέρα κοριτσάκια....ο δικός μου μάλλον βιάζετα να βγεί....είμαι τις τελευταίες μέρες στους γονείς μου (300χλμ απο Αθήνα, γυναικολόγο μου και μαιευτήριο) για τα τελευταία μπανάκια αλλάααα 1-2 μερες τώρα είχα έντονα πετρώματα και βάρος και μια αίσθηση σαν να θέλω να κάνω αναπνοες ανώδυνου τοκετου (οχι οτι τις ξέρω...απο τα έργα οτι έχω δει:mrgreen: φου-φου-φου και χι-χι-χι) και επειδη η μάνα μου με "επρηξε" (και άλλη μια φορά που είχε δίκιο) πήγα στο νοσοκομείο...μου έκαναν καρδιοτοκογράφημα και υπέρηχο και εξέταση με δάχτυλο-:?:mrgreen:.....τα αποτελεσματα ήταν οτι οι συσπάσεις μου ήταν αρκετές για την εβδομάδα μου, ο μπέμπης έχει φτασει τα 3300-παναγία μου:mrgreen: και οτι είναι ήδη χαμηλά και βεβαίως βεβαίως μου σύστησε ακινησία, μου έδωσε προσωρινα μόνο μαγνήσιο αλλά αν σε 2 μέρες δε μου έχουν περάσει θα μου δώσει και prepar...

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...