Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κων κων μου αφου το βγαζεις με θηλαστρο ,δινε το γαλα με το μπιμπερο ,αλλ μην σταματησεις να της δινεις μητρικο....ειναι πολυ καλο για τα μωρακια...και για τα αντισωματα που εχει και γιατι βοηθαει τα μωρακια να μεγαλωσουν πιο γρηγορα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κουκλιτσες,τα μωρακια τι κανουν???

τα σπορακια στη κοιλιτσα στις υπολοιπες??

εμεις πηγαμε στο γιατρο να ζυγισει το μπεμπουλη και εφτασε 2650....

μου εκανε και εμετουλη πριν λιγο που εφαγε....

να σε ρωτήσω τώρα που σε βρήκα;; Πότε μπόρεσες μετά τη καισαρική να πάρεις το μωρό στα χέρια σου;; Έχεις πάρει λαστεξ για τη κοιλιά;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

να σε ρωτήσω τώρα που σε βρήκα;; Πότε μπόρεσες μετά τη καισαρική να πάρεις το μωρό στα χέρια σου;; Έχεις πάρει λαστεξ για τη κοιλιά;;

μολις βγηκα απο το χειρουργειο μου τον δωσανε και τον κρατουσα....μετα ομως μου εκανε ταχυπνοια και τον βαλανε λιγο στη θερμοκοιτιδα...και μου τον εφεραν κατα τις 8....επειδη δεν με αφηναν να σηκωθω ειχε μεινει η πεθερα μου και ο αντρας μου και μου τον εδιναν...τον ταιζα κιολας..

την αλλη μερα ομως το πρωι που σηκωθηκα,τον ανελαβα αποκλειστικα...

λαστεξ ομως δεν πηρα...ειμαι κατα,αλλα κανει και ζεστη και δεν μπορω να το βαλω...η κοιλια μου εχει μικρυνει αλλα δεν εχει φυγει τελειωςλιγο χαμηλα ειναι ακομα πρησμενη

76IGp3.png

κων κων μου αφου το βγαζεις με θηλαστρο ,δινε το γαλα με το μπιμπερο ,αλλ μην σταματησεις να της δινεις μητρικο....ειναι πολυ καλο για τα μωρακια...και για τα αντισωματα που εχει και γιατι βοηθαει τα μωρακια να μεγαλωσουν πιο γρηγορα

Αυτο προσπαθώ απλά όταν υπάρχει και άλλο παιδάκι στην οικογενεια όλα είναι πιο δυσκολα. Δεν έχουμε ανακτησει ουτε καν το βαρος της γέννας και έχουν περάσει ηδη 2 εβδομαδες.

DimRous άντε με το καλο να πας δοκτορ να δουμε τί θα σου πει. Με συμβουλο θηλασμου δεν έχω μιλησει. Μετα τη καισαρικη αν ανασηκωσεις λιγο το κρεβατι σου μια χαρα μπορείς να κρατησεις το μωρο στα χερια σου. Απλά καλό θα ηταν μια βοηθεια δίπλα σου. Λαστεξ έχω πάρει και φορεσα μονο την πρωτη βδομαδα που ημουν σπιτι, γιατι με βοηθουσε να μη πονάει πολύ η κοιλιά μου απο τις συσπάσεις της μητρας.

Αυτο προσπαθώ απλά όταν υπάρχει και άλλο παιδάκι στην οικογενεια όλα είναι πιο δυσκολα. Δεν έχουμε ανακτησει ουτε καν το βαρος της γέννας και έχουν περάσει ηδη 2 εβδομαδες.

DimRous άντε με το καλο να πας δοκτορ να δουμε τί θα σου πει. Με συμβουλο θηλασμου δεν έχω μιλησει. Μετα τη καισαρικη αν ανασηκωσεις λιγο το κρεβατι σου μια χαρα μπορείς να κρατησεις το μωρο στα χερια σου. Απλά καλό θα ηταν μια βοηθεια δίπλα σου. Λαστεξ έχω πάρει και φορεσα μονο την πρωτη βδομαδα που ημουν σπιτι, γιατι με βοηθουσε να μη πονάει πολύ η κοιλιά μου απο τις συσπάσεις της μητρας.

κι εμενα 10μερες μετα που βγηκαμε απο την κλινικη δεν ειχε παρει ακομα το βαρος που ειχε χασει....τωρα αρχισε να παιρνει

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν μόλις γυρίσαμε απο το γιατρό τη Παρασκευή 8.30 μπαίνουμε για καισαρική. Δε χρειάστηκε να επιμήνω για τίποτα, μόλις είδε τα σκαμπανεβάσματα του ζαχαρου και κατάλαβε οτι ουσιαστικά είναι αρίθμηστο μου είπε για καισαρική και όταν στον υπέρηχο είδε το πλακούντα grade 3 ενώ τη περασμένη εβδομάδα ήταν στο 2 έκλεισε το ραντεβού για τη Παρασκευή. Πήγα και απο το μαιευτήριο για τις προεγχειρητικές εξετάσεις να μη μπαίνω το αχάραγο τη Παρασκευή. Η μικρή έχει φτάσει τα 3300!

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Λοιπόν μόλις γυρίσαμε απο το γιατρό τη Παρασκευή 8.30 μπαίνουμε για καισαρική. Δε χρειάστηκε να επιμήνω για τίποτα, μόλις είδε τα σκαμπανεβάσματα του ζαχαρου και κατάλαβε οτι ουσιαστικά είναι αρίθμηστο μου είπε για καισαρική και όταν στον υπέρηχο είδε το πλακούντα grade 3 ενώ τη περασμένη εβδομάδα ήταν στο 2 έκλεισε το ραντεβού για τη Παρασκευή. Πήγα και απο το μαιευτήριο για τις προεγχειρητικές εξετάσεις να μη μπαίνω το αχάραγο τη Παρασκευή. Η μικρή έχει φτάσει τα 3300!

Άντε βρε με το καλό!!!

Θα περιμένουμε νέα σου!!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

με το καλο να δεχτεις τη ζουζουνα σου....!!!αντε σε 2 μερες θα την κρατας στην αγκαλιτσα σου!!!

76IGp3.png

Καλησπέρα κούκλες και να σας ζήσουν τα μωράκια σε όσες γεννήσατε πρόσφατα μπου μπου, evimou, tettamar, geonutr, stellunak, galat και nikolina78 αλλά και στις υπόλοιπες που έρχονται υπομονή και τα καλύτερα έρχονται..

Εμείς παραμένουμε ακόμα στη ΜΕΝΝ αλλά το καλό είναι οτι ξεκινήσαμε εδώ και μια βδομάδα και τρώμε με το μπιμπερό το γάλα της μαμάς και σήμερα σπάσαμε το ρεκόρ των 55ml σε κάθε γεύμα μιας και το ταίζω ανα 3ώρο και μπορώ να ελέγχω τι τρώει!!! Βέβαια ακόμα είναι νωρίς για να βγούμε μιας και το εγκεφαλογράφημα μας δεν είναι καλό αλλά και το γάλα μας για να το φάμε θέλουμε το χρόνο μας και όχι το 30λεπτό που μας βάζουν οι μαίες..

Μέχρι να βρώ και πάλι λίγο χρόνο για να τα πούμε σας εύχομαι να περνάτε πανέμορφα με τα κουκλιά σας και να χαμογελάτε...

Και μια ερώτηση που ντρέπομαι να τη κάνω στο νέο μου γυναικολόγο αλλά εσείς λογικά θα ξέρετε.. Το σέξ πότε το ξεκινάμε?!?!?!

EwCip3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοιλουμπιτσες και μανουλιτσες!!! τι κανετε? εγω περιμενω να περασει η ωρα να παω στη γιατρο... για να δουμε τι θα μας πει... παντως οι πονοι επιμενουν. και καθε μερα κρατανε και περισσοτερο. αλλα... δεν θελω να γεννησω! δεν θελω! δεν θελω!

με το καλο κοριτσακι!!!! οποτε αυριο τετοια ωρα θα κρατας αγκαλια τη κουκλιτσα σου!!!!

Καλησπέρα κούκλες και να σας ζήσουν τα μωράκια σε όσες γεννήσατε πρόσφατα μπου μπου, evimou, tettamar, geonutr, stellunak, galat και nikolina78 αλλά και στις υπόλοιπες που έρχονται υπομονή και τα καλύτερα έρχονται..

Εμείς παραμένουμε ακόμα στη ΜΕΝΝ αλλά το καλό είναι οτι ξεκινήσαμε εδώ και μια βδομάδα και τρώμε με το μπιμπερό το γάλα της μαμάς και σήμερα σπάσαμε το ρεκόρ των 55ml σε κάθε γεύμα μιας και το ταίζω ανα 3ώρο και μπορώ να ελέγχω τι τρώει!!! Βέβαια ακόμα είναι νωρίς για να βγούμε μιας και το εγκεφαλογράφημα μας δεν είναι καλό αλλά και το γάλα μας για να το φάμε θέλουμε το χρόνο μας και όχι το 30λεπτό που μας βάζουν οι μαίες..

Μέχρι να βρώ και πάλι λίγο χρόνο για να τα πούμε σας εύχομαι να περνάτε πανέμορφα με τα κουκλιά σας και να χαμογελάτε...

Και μια ερώτηση που ντρέπομαι να τη κάνω στο νέο μου γυναικολόγο αλλά εσείς λογικά θα ξέρετε.. Το σέξ πότε το ξεκινάμε?!?!?!

ευχομαι ολα να πανε καλα και συντομα να παρετε το ζουζουνακι σας σπιτι!

ZOrwp3.png

γεια σας ζουζουνες μου!!!

τουρ μου ευχομαι συντομα να πατε σπιτι σας !!!οσο για το σεξ ο γυναικολογος σου θα σε δει πρωτα και θα σου πει ποτε μπορειτε να ξεκινησετε..

νανο μου αντε να μπεις να μας πεις τα νεα σας...

76IGp3.png

Τσα!!!!:tongue:

Καλησπέρα, με ψάχνατε;;;

Εδώ είμαι ακόμα....

Πήγα στην γιατρό ΜΟΥ, σήμερα (γύρισε μια μέρα νωρίτερα από διακοπές)

ο μπέμπης μια χαρά

ο πλακούντας και το υγρό επίσης μια χαρά

αλλά ο μπεμπης μας είναι ακόμα λίγο ψηλά

πρέπει να περιμένουμε κι άλλο...άλλη μια εβδομάδα και παρακολούθηση κάθε δυο μέρες.

Αν δεν μέχρι τότε, θα κάνουμε πρόκληση.

DimRous άντε με το καλό κοπέλα μου αρκετά ταλαιπωρήθηκες με το βρωμοζαχαρο.

Tour_babay αχ τι μου θυμίζεις...

Εύχομαι όλα καλά να πάνε και να γυρίσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται στο σπιτάκι σας.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

ολυμπια νομιζω δεν θελει να βγει ο μικρουλης σου

Ευτυχως που ειναι μικρουλης, πρεπει να ειναι τωρα γυρω στα 3300γρ

Τα εχω παρει πολυ ομως σημερα, εχω κατεβασει και πλενω κουρτινες, εχω σκουπησει, σφουγγαρησει, ξεσκονησει....

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...