Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγώ θέλω να φάω κρέπα σοκολάτα με μπισκότο και λουκουμάδες με νουτέλα και και και και τον άμπακο που λένε.... και να μη ξαναζυγίσω γεύμα

πω πω τι μας κανεις τωρααααααααααααααααααααααααααααααα

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να σας ζησουν τα μπεμπακια σας και στις υπολοιπες που τα περιμενουν καλη ανταμωση!!

και εγω ειμαι ακομα εδω και την παλευω και με τον καυσωνα.. πηγαμε και στο γιατρο σημερα, μας ειπε πως ειναι μεγαλο μωρο πηρε θεση αλλα δεν εχει κατεβει καλα ακομα... και περιμενουμε απο τι φαινεται και εμεις θα φαμε ολες τισ μερες

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

Διαφημίσεις

1. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  2. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  3. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  4. katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  5. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  6. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  7. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ
  8. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  9. katerina10 ΠΗΤ 22/08 με καισαρική στις 10/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ- ΑΓΟΡΙ
  10. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρική αρχές Αυγούστου)
  11. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  12. lienka ΠΗΤ 29/08/2010 - ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  13. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ΓΑΙΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  14. theolvas ΠΗΤ 02/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  15. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?
  16. nano79 ΠΗΤ 03/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ
  17. mamalou ΠΗΤ 11/09/2010 - ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  18. Peggouinaki ΠΗΤ 15/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ

1. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 11/07)
  2. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 21/07)

3. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 22/07)
  4. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ με καισαρική στις 26/07 (ΓΕΝΝΗΣΕ 26/07)
  5. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 28/07)
  6. Bibicos ΠΗΤ 01/08/2010 -?- ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 28/07)
  7. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 30/07)

8. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 31/07)

9. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη 04/08/2010)(ΓΕΝΝΗΣΕ 04/08 )
  10. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρικη 04/08/2010)(ΓΕΝΝΗΣΕ 04/08 )
  11. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική 10/08/2010) (ΓΕΝΝΗΣΕ 10/08 )
  12. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ??? ΘΕΣ/ΚΗ - ΚΟΡΙΤΣΙ(ΓΕΝΝΗΣΕ 10/08 )
  13. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 11/08 )
  14. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 11/08 )

15. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 12/08 )

16. stellunak ΠΗΤ 03/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ(ΓΕΝΝΗΣΕ 13/08 )
  17. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 16/08 )
  18. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 17/08 )

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλημέρα, μην κλαις είμαι και εγώ ακόμα εδώ.

Πως είσαι σήμερα;

Πραγματικά σήμερα έχω βάλει τα κλάματα. Είμαι στα χάλια μου τα μαύρα!!!! Να μου εξηγήσει ένας γιατρός κάποιος, πως γίνετε αυτό που χθες μουυ προκαλούσε μια χαρα ζάχαρο σήμερα να το στέλνει στο 190. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό και αν τολμήσει να μου φέρει αντίρρηση στο να με βάλει τη Παρασκευή μέσα, θα του φάω το λαρύγγι. Τα νεύρα μου δεν είναι καλά και έχω ψωνίσει και τα πάντα για να πάω για σόπινγκ θέραπι

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

και εγω ακομα εδω... χτες πηγαμε μια βολτα οπου περπατησα λιγο και οταν γυρισαμε σπιτ τρομαξα απο τους πονους... στη μεση, στην ουριτσα, απο κατω... καπλωσα και ολα περασαν...

dimrous μην στεναχωριεσαι... ολα καλα θα πανε. περιμενουμε τα νεα σου απο το γιατρο... (και εμεις εχουμε ψωνισει ολα τα απαραιτητα και δεν εχω δικαιολογια για ψωνια:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

ZOrwp3.png

και εγω ακομα εδω... χτες πηγαμε μια βολτα οπου περπατησα λιγο και οταν γυρισαμε σπιτ τρομαξα απο τους πονους... στη μεση, στην ουριτσα, απο κατω... καπλωσα και ολα περασαν...

dimrous μην στεναχωριεσαι... ολα καλα θα πανε. περιμενουμε τα νεα σου απο το γιατρο... (και εμεις εχουμε ψωνισει ολα τα απαραιτητα και δεν εχω δικαιολογια για ψωνια:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

και εγω παω κάθε βράδυ για περπάτημα μια ωρίτσα γιατι δεν την αντέχω τη κλεισούρα.

Πραγματικά σήμερα έχω βάλει τα κλάματα. Είμαι στα χάλια μου τα μαύρα!!!! Να μου εξηγήσει ένας γιατρός κάποιος, πως γίνετε αυτό που χθες μουυ προκαλούσε μια χαρα ζάχαρο σήμερα να το στέλνει στο 190. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό και αν τολμήσει να μου φέρει αντίρρηση στο να με βάλει τη Παρασκευή μέσα, θα του φάω το λαρύγγι. Τα νεύρα μου δεν είναι καλά και έχω ψωνίσει και τα πάντα για να πάω για σόπινγκ θέραπι

Καλησπέρααα....dim τα ίδια κι εγώ, μου συμβαίνει συχνά με το ίδιο γεύμα να έχω διαφορετικές τιμές με μεγάλη αποκλιση...πιστεύω πραγματικά οτι παίζει και η ψυχολογία μας ρόλο, όποτε είμαι αγχωμένη το σαχαράκι ανεβαίνει στα ύψη και ας μην έχω φάει σχεδόν τίποτα:evil:

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κ απο μενα!

Ολυμπία μου ακόμα εδώ είσαι? Πότε θα ξαναπάς στον γιατρό σου? Αντε με το καλό σου ευχομαι, να έρθει το μωρακι σου!

Και με το καλό και στις υπόλοιπες!

`

Τα προβληματα συνεχίζονται....

Οι θηλές μου είναι και πάλι πληγωμενες, ενω βάζω συνέχεια μιά φορα την μερα purelan και επάληψη με γάλα. Τελικά δεν πιάνει καλα τη θηλή με τίποτα. Εχω δοκιμάσεις και άλλες στασεις θηλασμου και πάλι δεν γινετε τίποτα. Της βάζω όλη τη θηλη μεσα και τη στρωχνει έξωicon_sad.gif, με αποτελεσμα να παιζει και να πιπιλάει μονο.

Απο χθες που βγάζω με το θηλαστρο και της δίνω τρωει σαν τρελη και μετά κοιμάται ήρεμη. Ουτε κλαματα, ουτε στο στήθος ανα 10 λεπτά. Αρα γκρίνιαζε επειδή δεν έτρωγε.

Εχω κοψει τον σίδηρο που έπινα κάθε πρωί μηπως την ενοχλεί, γιατί εμενα μου προκαλεί δυσκοιλιότητα.

Η παιδίατρος για το βαρος μου είπε οτι είναι παρα πολύ λιγο και μου είπε να προσπαθησω να δίνω μητρικο έστω και με το μπουκάλι. Αν δουμε οτι και τοτε δεν βαζει βάρος, τότε θα κάνουμε κάποιες εξετασεις και θα δώσουμε συμπληρωμα.

Οπότε..... προσπαθώ με το θηλαστρο μεχρι να στρωσουν οι θηλές μου και μετά θα προσπαθησω πάλι... Τί άλλο μπορώ να κάνω?

Άντε να δούμε τι θα μας πει ο γιατρός!!!!!! Πρώτη φορά έχω άγχος, ούτε να περίμενα να πάω να γεννήσω. Εχω και τη μάνα μου που σε κάθε σύσπαση με κοιτάει με ένα βλέμμα συμπόνιας - πανικού και μου σπάει ακόμα περισσότερο το νευρικό σύστημα.

Καλησπερα κ απο μενα!

Ολυμπία μου ακόμα εδώ είσαι? Πότε θα ξαναπάς στον γιατρό σου? Αντε με το καλό σου ευχομαι, να έρθει το μωρακι σου!

Και με το καλό και στις υπόλοιπες!

`

Τα προβληματα συνεχίζονται....

Οι θηλές μου είναι και πάλι πληγωμενες, ενω βάζω συνέχεια μιά φορα την μερα purelan και επάληψη με γάλα. Τελικά δεν πιάνει καλα τη θηλή με τίποτα. Εχω δοκιμάσεις και άλλες στασεις θηλασμου και πάλι δεν γινετε τίποτα. Της βάζω όλη τη θηλη μεσα και τη στρωχνει έξωicon_sad.gif, με αποτελεσμα να παιζει και να πιπιλάει μονο.

Απο χθες που βγάζω με το θηλαστρο και της δίνω τρωει σαν τρελη και μετά κοιμάται ήρεμη. Ουτε κλαματα, ουτε στο στήθος ανα 10 λεπτά. Αρα γκρίνιαζε επειδή δεν έτρωγε.

Εχω κοψει τον σίδηρο που έπινα κάθε πρωί μηπως την ενοχλεί, γιατί εμενα μου προκαλεί δυσκοιλιότητα.

Η παιδίατρος για το βαρος μου είπε οτι είναι παρα πολύ λιγο και μου είπε να προσπαθησω να δίνω μητρικο έστω και με το μπουκάλι. Αν δουμε οτι και τοτε δεν βαζει βάρος, τότε θα κάνουμε κάποιες εξετασεις και θα δώσουμε συμπληρωμα.

Οπότε..... προσπαθώ με το θηλαστρο μεχρι να στρωσουν οι θηλές μου και μετά θα προσπαθησω πάλι... Τί άλλο μπορώ να κάνω?

έχεις μιλήσει με σύμβουλο θηλασμού να δεις τι θα σου΄πει;;

καλησπερα κουκλιτσες,τα μωρακια τι κανουν???

τα σπορακια στη κοιλιτσα στις υπολοιπες??

εμεις πηγαμε στο γιατρο να ζυγισει το μπεμπουλη και εφτασε 2650....

μου εκανε και εμετουλη πριν λιγο που εφαγε....

76IGp3.png

Άντε να δούμε τι θα μας πει ο γιατρός!!!!!! Πρώτη φορά έχω άγχος, ούτε να περίμενα να πάω να γεννήσω. Εχω και τη μάνα μου που σε κάθε σύσπαση με κοιτάει με ένα βλέμμα συμπόνιας - πανικού και μου σπάει ακόμα περισσότερο το νευρικό σύστημα.

ηρεμησε κοριτσακι μου....μιλα με το γιατρο και εξηγησε του πως νοιωθεις .....

δεν κανει να νευριαζεις,στεναχωρεις το μπεμπακι σου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...