Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αν δεν εχω γεννησει μεχρι την Παρασκευη, που γυρναει και η γιατρος μου επιτελους απο τις διακοπες της, θα παω να με δει και να μου πει τι πρεπει να κανουμε.

Εδω δεν βιαζονται, αν δεν υπαρχει προβλημα τα αφηνουν αλλη μια βδομαδα μετα την ΠΗΤ.

καλο αυτο... εμενα η γιατρος μου μου εχει δωσει πητ 3/9 που ειναι 40w+4d και θα με αφησει μονο +1 μερα παραπανω αν χρειαστει...

βεβαια δεν ξερω αν θα αντεξω μεχρι τοτε ή αν θα τη παρακαλαω... προς το παρον λεω να μη γεννησω αν δεν δροσισει πρωτα. τουλαχιστον τωρα ζεσταινομαι μονη μου:):):)

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

υπομονή κουκλίτσα, δες το και απο τη θετική πλευρά, μπορείς να ευχαριστηθείς τον μεγάλο σου τώρα, άσε που πλησιάζει και ο καιρός για τα σχολεία οπότε τα πρωινά θα μπορείς να είσαι αφοσιομένη στο μπεμπάκι χωρίς να ζηλεύει ο μεγάλος.

Έχω αγχωθεί λίγο και με αυτό...30 Αυγούστου ξεκινάνε τα σχολεία.

Πρέπει να ψωνίσω πράγματα για τον Μιχαλακο .

Το καλό βέβαια είναι αυτό που λες, ότι θα λείπει μέχρι το μεσημέρι και θα έχω πολύ χρόνο να περνάω με τον μπέμπη.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

καλο αυτο... εμενα η γιατρος μου μου εχει δωσει πητ 3/9 που ειναι 40w+4d και θα με αφησει μονο +1 μερα παραπανω αν χρειαστει...

βεβαια δεν ξερω αν θα αντεξω μεχρι τοτε ή αν θα τη παρακαλαω... προς το παρον λεω να μη γεννησω αν δεν δροσισει πρωτα. τουλαχιστον τωρα ζεσταινομαι μονη μου:):):)

Εδω, δοξα το Θεουλη, εχει παραδροσισει.

Μια χαρα ειναι ευτυχως γιατι αν ειχε και ζεστη θα ειχα σαλταρει.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Εδω, δοξα το Θεουλη, εχει παραδροσισει.

Μια χαρα ειναι ευτυχως γιατι αν ειχε και ζεστη θα ειχα σαλταρει.

ναι? σου ρχομαι!!!!!!!!!!!!!!!! εχω a/c ΚΑΙ ανεμιστηρα και λιωνω!!! και μενω και στο βουνο!!! αν εμενα κεντρο τι θα εκανα???

ZOrwp3.png

ναι? σου ρχομαι!!!!!!!!!!!!!!!! εχω a/c ΚΑΙ ανεμιστηρα και λιωνω!!! και μενω και στο βουνο!!! αν εμενα κεντρο τι θα εκανα???

Έλα να γεννήσουμε παρέα.

Να φανταστείς εγώ λόγο της εγκυμοσύνης πάλι λίγο ζεσταίνομαι, ανοίγω τα παράθυρα και τα παλικάρια εδώ διαμαρτύρονται ότι κρυώνουν....άντρες.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Έλα να γεννήσουμε παρέα.

Να φανταστείς εγώ λόγο της εγκυμοσύνης πάλι λίγο ζεσταίνομαι, ανοίγω τα παράθυρα και τα παλικάρια εδώ διαμαρτύρονται ότι κρυώνουν....άντρες.

εγω υποτιθεται οτι ειμαι κρυουλιαρα και ο συζυγος αυτος που κυκλοφορει με κοντομανικο ακομα και οταν χιονιζει... και τωρα... αυτος το βραδυ σκεπαζεται και εμενα μου ερχεται να ξεπετσιαστω μπας και δροσιστω λιγο!!! τα εχει δει ολα ο καημενος... καθε βραδυ γινεται παγωτο... και εγω διπλα του ιδρωνω

ZOrwp3.png

αντε καλε....ακομα;;;;;;;;

φτασατε τις 40 εβδ. .........:):):)

Με το καλο κοριτσακια !!!!!!!

Με τον πονο μας παιζεις και εσυ;;; χαχαχαχα

Ευχαριστουμε, απο το στομα σου και στου Θεου το αφτι.....

rFQep1.pngcS9Bp1.png

εμένα να δεις πόσο μου λείπει το βραδάκι ο αέρας που κατέβαζε απο το βουνό και είναι και δροσερός. Αχ έγινα μια χοργιατοπούλα και πολύ μου αρέσει

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

αντε καλε....ακομα;;;;;;;;

φτασατε τις 40 εβδ. .........:):):)

Με το καλο κοριτσακια !!!!!!!

σε ευχαριστουμε!!!!

εμένα να δεις πόσο μου λείπει το βραδάκι ο αέρας που κατέβαζε απο το βουνό και είναι και δροσερός. Αχ έγινα μια χοργιατοπούλα και πολύ μου αρέσει

και εγω ετσι νιωθω... πλεον δεν αντεχω ουτε τη ζεστη ουτε τη κινηση ουτε τη φασαρια...

Παω να κανω φαι γιατι περασε η ωρα.

Θα τα πουμε...αν δεν συμβει τιποτα απροοπτο...χαχαχα

Φιλακια.

και εγω πρεπει να παω να ετοιμασω μπιφτεκια και πατατες τηγανιτες και βαριεεεεεμαι.........................

ZOrwp3.png

σε ευχαριστουμε!!!!

και εγω ετσι νιωθω... πλεον δεν αντεχω ουτε τη ζεστη ουτε τη κινηση ουτε τη φασαρια...

και εγω πρεπει να παω να ετοιμασω μπιφτεκια και πατατες τηγανιτες και βαριεεεεεμαι.........................

πατάτες τηγανιτές!!!!!!!! Τι λες τώρα!!!!!!!!!!!! Τους πρώτους μήνες μου βρομάγανε :confused: και μετά ήρθε το ζάχαρο.

πατάτες τηγανιτές!!!!!!!! Τι λες τώρα!!!!!!!!!!!! Τους πρώτους μήνες μου βρομάγανε :confused: και μετά ήρθε το ζάχαρο.

σε λιγο καιρο θα τρως οσα κιλα τηγανιτες πατατες θελεις... και εγω μη φανταστεις... τρωω τις μισες απ'οτι θα ετρωγα κανονικα... παντως μολις γεννησω θα χτυπησω το 2κιλο παγωτο που εχω στη καταψυξη!!!!

ZOrwp3.png

σε λιγο καιρο θα τρως οσα κιλα τηγανιτες πατατες θελεις... και εγω μη φανταστεις... τρωω τις μισες απ'οτι θα ετρωγα κανονικα... παντως μολις γεννησω θα χτυπησω το 2κιλο παγωτο που εχω στη καταψυξη!!!!

εγώ θέλω να φάω κρέπα σοκολάτα με μπισκότο και λουκουμάδες με νουτέλα και και και και τον άμπακο που λένε.... και να μη ξαναζυγίσω γεύμα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...