Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

Έλα ναυτιλιακά είσαι ? Ανεφοδιασμό είσαι ή για πληρώματα ? 

Μια χαρά οι εξετάσεις !!! Σου έφυγε Κ αυτό το ανχος . Εντάξει δύσκολο να είχες κάτι τέτοιο αλλά εντάξει κάθε ανχος που φεύγει καλό είναι 

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

πρίν από 25 λεπτά , Xristina96 είπε:

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια, μια ερώτησηγια όσες θηλάζουν: είναι δύσκολο να βγουν οι λεκέδες από γάλα στα ρούχα; Στάζει το στήθος μου κι έχουν γίνει όλα χάλια-δεν έβαζα ως τώρα επιθέματα για να αερίζονται οι θηλές...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια!!!

Για την ώρα της γέννας πρέπει να έχεις δικό σου νυχτικάκι, δεν δίνουν. Επίσης μετά όταν σε καθαρίζουν για να σε πάνε στο δωμάτιο σου ζητάνε δικό σου εσώρουχο και σερβιέτα λοχείας. Οπότε αυτά κράτατα χώρια από την βαλίτσα σου που θα την πάει ο άντρας σου κάποια στιγμή στο δωμάτιο.

Στον θηλασμό οι περισσότερες από μόνες τους δεν δείχνουν αλλά αν ζητήσεις δείχνουν προθυμία (εγώ λόγω πείρας δεν τις χρειάστηκα σε αυτό το θέμα). Δυστυχώς κομμάτι του επισκεπτηρίου συμπίπτει με την ώρα που φέρνουν τα παιδιά. Ζητάνε από τον κόσμο να βγούνε έξω και πολλές φορές δεν σου δίνουν το μωρό αν δουν το πολύ μπούγιο μέχρι να βγούνε από το δωμάτιο.

μπουμπου σε ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες! ειδικα αυτο για το νυχτικο κλπ καλα που μου το ειπες γιατι τα ειχα ολα στη βαλιτσα... τα ετοιμασα ηδη και ειμαι ετοιμη!!!

Πωπωπω γεννητούρια!!!

Μόνο εγώ έμεινα μου φαίνεται.

Όλες γεννάτε....

Μόλις ήρθα από γιατρό, σήμερα η δαχτυλοεξεταση πόνεσε πολυυυυυυυυυυ

Τράχηλος έχει ανοίξει, ο μπέμπης άρχισε να κατεβαίνει.

Στον καρδιοτοκογραφο φάνηκαν δυνατές συσπάσεις....άντε να δούμε.

Μπορεί λέει σήμερα η αύριο....:roll:

Ολυμπια και εγω εδω ειμαι!!! κοντευεις και εσυ!!! εγω χτες βραδυ για κανενα 3ωρο ειχα συσπασεις ανα 10λεπτο αλλα χωρις πονο:roll: αντε να ερθει η πεμπτη να παμε στη γιατρο να δουμε τι θα μας πει.

ZOrwp3.png

Κοριτσάκια, μια ερώτησηγια όσες θηλάζουν: είναι δύσκολο να βγουν οι λεκέδες από γάλα στα ρούχα; Στάζει το στήθος μου κι έχουν γίνει όλα χάλια-δεν έβαζα ως τώρα επιθέματα για να αερίζονται οι θηλές...

Δε μένει τίποτα!!! Εγώ συνέχεια μπούσκεμα γίνομαι, ειδικά το βράδυ... φρόντισε να έχεις σουτιέν θηλασμού για να τα αλλάζεις συχνά...

Φιλιά στο φασόλι!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!!!!!! Σήμερα μπήκε το ζαχαράκι εντός ορίων και πήρα τα πάνω μου.

Galat να σου ζήσει το μωράκι σου!!!

Τέσσερες μείναμε που δεν έχουμε γεννήσει. Αντε να δούμε ποια θα μείνει τελευταία. Χθές πήγα απο το Γαία να δω τα δωμάτια και να ενημερωθώ για τις τιμές και τι περιλαμβάνουν. Καλά κορίτσια πολύ χλίδα τα δωμάτια το τεράκλινο είναι 50 τ.μ με τηλεωραση πλάσμα σε κάθε μία, οι ντουλάπες τεράστιες και τα μπανια επίσης. Στον αποκληστηκό θηλασμό σου φέρνουν το μωρό ανα δύωρο, άρα και απο εκεί είμαστε σούπερ. Επίσης εσώρουχα μιας χρήσης, σερβιέτες και τα σχετικά περιλαμβάνονται στη τιμή αλλά αν δεν κάνεις χρήση δε στα χρεώνουν, οπότε και εκεί ήμαστε οκ γιατι τα είχα πάρει λόγο Ζακύνθου. Η μικρή προχθές πρέπει να μπήκε για τα καλά μέσα στη λεκάνη, οι συσπάσεις χωρις πόνο είναι καθημερινές αλλά ακατάστατες, όμως πλέον έχω και πόνους χαμηλά σα σουβλιές που καμιά φορά συνοδεύονται απο πέτρωμα. Αυτά τα νέα μας σας ζάλισα πάλι αλλά είπαμε σήμερα είμαι στα κέφια μου και έχω όρεξη για κουβέντα. Φιλάκιααααααααααα

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!!!!!! Σήμερα μπήκε το ζαχαράκι εντός ορίων και πήρα τα πάνω μου.

Galat να σου ζήσει το μωράκι σου!!!

Τέσσερες μείναμε που δεν έχουμε γεννήσει. Αντε να δούμε πια θα μείνει τελευταία. Χθές πήγα απο το Γαία να δω τα δωμάτια και να ενημερωθώ για τις τιμές και τι περιλαμβάνουν. Καλά κορίτσια πολύ χλίδα τα δωμάτια το τεράκλινο είναι 50 τ.μ με τηλεωραση πλάσμα σε κάθε μία, οι ντουλάπες τεράστιες και τα μπανια επίσης. Στον αποκληστηκό θηλασμό σου φέρνουν το μωρό ανα δύωρο, άρα και απο εκεί είμαστε σούπερ. Επίσης εσώρουχα μιας χρήσης, σερβιέτες και τα σχετικά περιλαμβάνονται στη τιμή αλλά αν δεν κάνεις χρήση δε στα χρεώνουν, οπότε και εκεί ήμαστε οκ γιατι τα είχα πάρει λόγο Ζακύνθου. Η μικρή προχθές πρέπει να μπήκε για τα καλά μέσα στη λεκάνη, οι συσπάσεις χωρις πόνο είναι καθημερινές αλλά ακατάστατες, όμως πλέον έχω και πόνους χαμηλά σα σουβλιές που καμιά φορά συνοδεύονται απο πέτρωμα. Αυτά τα νέα μας σας ζάλισα πάλι αλλά είπαμε σήμερα είμαι στα κέφια μου και έχω όραξη για κουβέντα. Φιλάκιααααααααααα

και εγω μια απο τα ιδια. πετρωματα συχνα, ποτε ποτε εχω και πονους χαμηλα αλλα χωρις πετρωμα... το κεφαλι της μικρης νομιζω οτι μετακινηθηκε λιιιγο προς το κεντρο της λεκανης... και συνεχιζει να μου σπρωχνει τα πλευρα με τα ποδια της γεγονος που - συμφωνα με τη γιατρο - σημαινει οτι προσπαθει να ευθυγραμμισει το σωμα της. αλλα εδω και 2 βδομαδες δεν εχει καταφερει κατι. θα δουμε τη πεμπτη...

α! δεν σας ειπα! χτες παρηγγειλα αυτα:

http://www.newbabyland.com/abbigliamento_ruck-sack-tuc-tuc-candy-muu-fucsia-40275-for-girl_product-0-230-20155-l2.aspx

http://www.newbabyland.com/linea-sicurezza_baby-control-chicco-video-look-and-listen_product-0-99-2448-l2.aspx

μαζι με τα μεταφορικα και ενα κουπονι -10% που βρηκα στο φορουμ μου στοιχισαν 158 ευρω!!!! ενω στο ελλαδα μονο η ενδοεπικοινωνια εχει 200!!!!

ZOrwp3.png

και εγω μια απο τα ιδια. πετρωματα συχνα, ποτε ποτε εχω και πονους χαμηλα αλλα χωρις πετρωμα... το κεφαλι της μικρης νομιζω οτι μετακινηθηκε λιιιγο προς το κεντρο της λεκανης... και συνεχιζει να μου σπρωχνει τα πλευρα με τα ποδια της γεγονος που - συμφωνα με τη γιατρο - σημαινει οτι προσπαθει να ευθυγραμμισει το σωμα της. αλλα εδω και 2 βδομαδες δεν εχει καταφερει κατι. θα δουμε τη πεμπτη...

α! δεν σας ειπα! χτες παρηγγειλα αυτα:

http://www.newbabyland.com/abbigliamento_ruck-sack-tuc-tuc-candy-muu-fucsia-40275-for-girl_product-0-230-20155-l2.aspx

http://www.newbabyland.com/linea-sicurezza_baby-control-chicco-video-look-and-listen_product-0-99-2448-l2.aspx

μαζι με τα μεταφορικα και ενα κουπονι -10% που βρηκα στο φορουμ μου στοιχισαν 158 ευρω!!!! ενω στο ελλαδα μονο η ενδοεπικοινωνια εχει 200!!!!

έλανξες για εγγυήση και τι ισχύει;; Πολύ ωραία η τσαντούλα και εγώ έλεγα να πάρω μία γιατι αυτή του καροτσιού μου φαινόταν μικρή αλλά απο τις διαστάσης που δίνουν είδα οτι όλες το ίδιο είναι, βέβαια θα είναι λίγο άβολη γιατι δεν έχει κανένα τσεπάκι και κανένα χώρισμα αλλά βλέποντας και κάνοντας.

έλανξες για εγγυήση και τι ισχύει;; Πολύ ωραία η τσαντούλα και εγώ έλεγα να πάρω μία γιατι αυτή του καροτσιού μου φαινόταν μικρή αλλά απο τις διαστάσης που δίνουν είδα οτι όλες το ίδιο είναι, βέβαια θα είναι λίγο άβολη γιατι δεν έχει κανένα τσεπάκι και κανένα χώρισμα αλλά βλέποντας και κάνοντας.

οταν λαβω τη συσκευη θα επικοινωνησω απευθειας με την chicco. ετσι εκανα και με το καροτσι (maclaren). τσαντα-αλλαξιερα δεν θελω να παρω γιατι αυτες που μου αρεσουν ειναι ακριβες και γαι μια τετοια τσαντα δεν τα δινω και επιπλεον θεωρω οτι ειναι τσαντα για τη μικρη και θελω να της "ταιριαζει". αν αυτη βγει μικρη, θα τη κρατησω για αργοτερα και θα παρω μια στυλ polo (αυτες που ειχαμε στο σχολειο) ωστε να μην εχει θεμα και ο μπαμπας μας... επιπλεον εχω βρει ενα ωραιο μαζεμενο αλλα παραλληλα ευρυχωρο νεσεσερ στα h&m και θα παρω και αυτο για να το εχω στη δικη μου τσαντα μεσα (κουβαλαω τσαντες τεραστιες παντα...)

ZOrwp3.png

οταν λαβω τη συσκευη θα επικοινωνησω απευθειας με την chicco. ετσι εκανα και με το καροτσι (maclaren). τσαντα-αλλαξιερα δεν θελω να παρω γιατι αυτες που μου αρεσουν ειναι ακριβες και γαι μια τετοια τσαντα δεν τα δινω και επιπλεον θεωρω οτι ειναι τσαντα για τη μικρη και θελω να της "ταιριαζει". αν αυτη βγει μικρη, θα τη κρατησω για αργοτερα και θα παρω μια στυλ polo (αυτες που ειχαμε στο σχολειο) ωστε να μην εχει θεμα και ο μπαμπας μας... επιπλεον εχω βρει ενα ωραιο μαζεμενο αλλα παραλληλα ευρυχωρο νεσεσερ στα h&m και θα παρω και αυτο για να το εχω στη δικη μου τσαντα μεσα (κουβαλαω τσαντες τεραστιες παντα...)
είπες κουβέντα, μια στιλ polo αλλά μακρόστενη έχω απο το πανεπιστήμιο και μάλιστα με πολλά τσεπάκια και είναι καινούργια.

είπες κουβέντα, μια στιλ polo αλλά μακρόστενη έχω απο το πανεπιστήμιο και μάλιστα με πολλά τσεπάκια και είναι καινούργια.

ειναι πολυ βολικες τσαντες. εμενα δυστυχως δεν αντεξε αυτη του λυκειου και εκαναν δωρο προπερσυ στον συζυγο μια απο την adidas η οποια μας εχει σωσει οταν σε κοντινες εκδρομες δεν θελουμε να κουβαλαμε σακους... χωραει απειρα πραγματα μεσα και την εχουμε χρησιμοποιησει απειρες φορες χωρις να παρει τιποτα!

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

και αυτες που ειναι για trekking ειναι πολυ βολικες. εχουμε 2 που και καλα ειναι και ισοθερμικες απο τα καρφουρ (7 ευρω η μια τις ειχαμε παρει πριν 2 χρονια) και καθε καλοκαιρι εχουν την τιμητικη τους! εχουν αλωνισει ολες τις παραλιες φορτωμενες με πετσετες, καλαμια ψαρεματος, νερο-παγο, φαγητα... οτι μπορεις να χρειαστεις μια ολοκληρη μερα στη παραλια...

ZOrwp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια.

Τι τύχη βρήκα δυο εγκυουλες ακομα...χαχα

Τι κάνετε;

Εγώ θα σκάσω μιλάμε, κάθε φορά μου λένε σήμερα αύριο και κάθε φορά δεν γίνεται τίποτα.

Έχω πετρώματα συχνά, χωρίς πόνους.

Έχω πονάκια που και που σε ακατάστατες ώρες, αλλά τίποτα....:?

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλημέρα κοριτσάκια.

Τι τύχη βρήκα δυο εγκυουλες ακομα...χαχα

Τι κάνετε;

Εγώ θα σκάσω μιλάμε, κάθε φορά μου λένε σήμερα αύριο και κάθε φορά δεν γίνεται τίποτα.

Έχω πετρώματα συχνά, χωρίς πόνους.

Έχω πονάκια που και που σε ακατάστατες ώρες, αλλά τίποτα....:?

δεν θυμαμαι αν το εχεις ξαναπει, αλλα στην ΠΗΤ θα πας για προκληση ή θα περιμενουν μεχρι να αποφασισει το ζουζουνακι να βγει απο μονο του?

ZOrwp3.png

δεν θυμαμαι αν το εχεις ξαναπει, αλλα στην ΠΗΤ θα πας για προκληση ή θα περιμενουν μεχρι να αποφασισει το ζουζουνακι να βγει απο μονο του?

Αν δεν εχω γεννησει μεχρι την Παρασκευη, που γυρναει και η γιατρος μου επιτελους απο τις διακοπες της, θα παω να με δει και να μου πει τι πρεπει να κανουμε.

Εδω δεν βιαζονται, αν δεν υπαρχει προβλημα τα αφηνουν αλλη μια βδομαδα μετα την ΠΗΤ.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Αν δεν εχω γεννησει μεχρι την Παρασκευη, που γυρναει και η γιατρος μου επιτελους απο τις διακοπες της, θα παω να με δει και να μου πει τι πρεπει να κανουμε.

Εδω δεν βιαζονται, αν δεν υπαρχει προβλημα τα αφηνουν αλλη μια βδομαδα μετα την ΠΗΤ.

υπομονή κουκλίτσα, δες το και απο τη θετική πλευρά, μπορείς να ευχαριστηθείς τον μεγάλο σου τώρα, άσε που πλησιάζει και ο καιρός για τα σχολεία οπότε τα πρωινά θα μπορείς να είσαι αφοσιομένη στο μπεμπάκι χωρίς να ζηλεύει ο μεγάλος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...