Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

ε τι να κάνεις. δεν ξέρω πόσα χρόνια εργάζεσαι και εάν έχεις δοκιμάσει και άλλους κλάδους πριν φτάσεις στην ναυτιλιακή, αλλά το toxic υπάρχει παντού, ακόμα και σε καφετέριες. Σχετικά με την πίεση; Και στο κομμάτι της υγείας δυστυχώς παρόμοια κατάσταση. Από τα δυσκολότερα επαγγέλματα κατά την άποψη μου είναι όταν έχεις να κάνεις με γιατρούς και δικηγόρους. Εκεί θα βγεις με αυτοάνοσο χαχαχαχα συγνώμη αν κάποια εδώ μέσα είναι γιατρός ή δικηγόρος, αλλά είναι πολλοί σκληροί και δυστυχώς και γλίτσες αρκετοί. 

Θα αντέξουμε. Μας έχουν μείνει άλλα 30-40 χρόνια μέχρι την Σύνταξη χαχαχα

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

nikolina μου με το καλό αυριο κοπέλα μου! Ολα να σου πάνε τελεια και να εχεις ενα γερο μωράκι. Θα περιμένουμε νεα.

Αθηνουλα μου να σου ζήσει ο μπεμπάκος σου! Γερος και καλοτυχος να είναι στη ζωή του!

stellunak μου πότε με το καλο θα βγείτε?

bibicos κουράγιο! Ελα απο εδω να δεις τί γινετε χωρίς βοήθεια και με 2 παιδάκια:mrgreen:.

Ο θηλασμος συνεχίζεται, αλλά με πολύ πόνο. Οποια σταση και να διαλεξω, το πιάσιμο της θηλης απο τη μπεμπα δεν αλλάζει. Οι λερωμενες πάνες μας και το στηθος μου που ξαλαφρωνει δείχνουν οτι πίνει γαλατακι, αλλά οι θηλές μου κομμάτια!

Ο μεγάλος αδερφος έχει αρχίσει να τα παίρνει στη κράνα που την έχω συνεχως στο στηθος:confused:, έχει δίκιο το παιδί θέλει κ αυτός τα παιχνιδια του... Αισθάνομαι άσχημα που δεν μπορω να έχω περισσοτερο χρόνο μαζί του.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πωπωπω γεννητούρια!!!

Μόνο εγώ έμεινα μου φαίνεται.

Όλες γεννάτε....

Μόλις ήρθα από γιατρό, σήμερα η δαχτυλοεξεταση πόνεσε πολυυυυυυυυυυ

Τράχηλος έχει ανοίξει, ο μπέμπης άρχισε να κατεβαίνει.

Στον καρδιοτοκογραφο φάνηκαν δυνατές συσπάσεις....άντε να δούμε.

Μπορεί λέει σήμερα η αύριο....:roll:

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Μπράβο μπράβο Ολυμπία, ήρθε και εσάς η ώρα σας, άντε με το καλό!!!

Πόσα κιλά στον βγάζει?

Δεν μου κανει υπερηχο.

Μονο καρδιοτοκογραφο και δαχτυλοεξεταση..χαχα

Πριν ενα μηνα ηταν 2600γρ. και 47εκ. τωρα δεν εχω ιδεα...εκπληξη...θα δουμε οταν με το καλο βγει.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

nikolina μου με το καλό αυριο κοπέλα μου! Ολα να σου πάνε τελεια και να εχεις ενα γερο μωράκι. Θα περιμένουμε νεα.

Αθηνουλα μου να σου ζήσει ο μπεμπάκος σου! Γερος και καλοτυχος να είναι στη ζωή του!

bibicos κουράγιο! Ελα απο εδω να δεις τί γινετε χωρίς βοήθεια και με 2 παιδάκια:mrgreen:.

Ο θηλασμος συνεχίζεται, αλλά με πολύ πόνο. Οποια σταση και να διαλεξω, το πιάσιμο της θηλης απο τη μπεμπα δεν αλλάζει. Οι λερωμενες πάνες μας και το στηθος μου που ξαλαφρωνει δείχνουν οτι πίνει γαλατακι, αλλά οι θηλές μου κομμάτια!

Ο μεγάλος αδερφος έχει αρχίσει να τα παίρνει στη κράνα που την έχω συνεχως στο στηθος:confused:, έχει δίκιο το παιδί θέλει κ αυτός τα παιχνιδια του... Αισθάνομαι άσχημα που δεν μπορω να έχω περισσοτερο χρόνο μαζί του.

Καλησπέρα και να σας ζήσουν σε όσες κοπέλες απέκτησαν τους θησαυρούς τους και σε όσες αναμένουν με το καλό και μ' ένα πόνο!Κων κων είχα το ίδιο πρόβλημα με πόνο στις θηλές στο δεύτερο παιδάκι μου.Δοκίμασες με ψευδοθηλές σιλικόνης?Εμένα τις είχε δεχτεί ο γιος μου και τις χρησιμοποίησα λίγες μέρες ίσα να επανέλθουν οι θηλές γιατί τις μάτωνε, ρουφούσε κι αίμα και τα κακά του είχαν γίνει μαύρα κι ήταν από αυτό.Συγνώμη για την περιγραφή να βοηθήσω θέλω!:oops::oops:Όσο για το μεγάλο σου όταν κοιμάται η μπέμπα ασχολήσου λίγο μαζί του να νιώθει ότι τον αγαπάς το ίδιο , όσο αντέχεις βέβαια να ασχοληθείς :roll::roll:γιατί μέχρι να μπεις σε μια σειρά με 2 παιδιά θέλει χρόνο.

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

κων κων μου βγαζε λιγο γαλατακι απο το στηθος σου και βαλτο στη θηλη,βοηθαει πολυ και μπορεις να παρεις και την κρεμουλα της medela puleran νομιζω λεγεται εγω αν καμια φορα νοιωσω οτι πονανε βαζω την κρεμουλα και ηρεμουνε....ααα και αν μπορεις αφηνε λιγο το στηθος σου ελευθερο χωρις σουτιεν να παιρνει αερα...

76IGp3.png

Κοριτσάκια μου, καλησπέρα! Σας γράφω στα γρήγορα, τελευταίο βράδυ στο μαιευτήριο, γιατί από αύριο δεν έχω ιδέαπώς θα είναι τα πράγματα στο σπίτι και πότε θα βρούμε τους ρυθμούς μας. Με το θηλασμό τα πάμε μέτρια, έχω αρκετό γάλα ευτυχώς, αλλά η φασολίτσα είναι μικρή και νυσταγμένη και δεν προλαβαίνει να φάει καλά στη μισή ώρα που τη βλέπουμε. Ελπίζω από αύριο να μπούμε σε σειρά σιγά σιγά...

Αθηνούλα και tettamar, καλώς δεχτήκατε τα καινούρια λιονταράκια! Και καλή μας προσαρμογή:)

Νικολίνα, Ολυμπία και Chris, εύχομαι να έρθουν όλα υπέροχα και αβίαστα.

Nano, θα έρθει το κοριτσάκι σου σύντομα, μόλις είναι έτοιμο!

Σας φιλώ και υπόσχομαι να επανακάμψω το συντομότερο δυνατό!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

2300 γεννήθηκε, 2200 ήταν σήμερα, αλλά ευτυχώς είναι μια χαρά σε όλα τα άλλα:)

μην σε αγχωνει αυτο κι εμενα ο μπεμπουλης γεννηθηκε 2450 και βγηκαμε 2200.......ολα τα μωρακια χανουν στην κλινικη

76IGp3.png

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, χαπάκι μου! Δε με αγχώνει το βάρος, η μαία μου μου είπε ότιο στόχος είναι να την έχουμε φέρει ξανά στα 2300 στις 28/8 και στα 3 κιλά στις 29/9, οπότε έχω έναν μπούσουλα...

107fc7d98c.png

εμενα παντως πηρε 200 γρ 10 μερες μετα απο την εξοδο....το θεμα ειναι να καταφερεις να την ταιζεις...και αν θηλασεις ειναι ακομα πιο καλα ειδικα για τα μωρακια που γεννιουνται ετσι μικρουλια...απλα θελει υπομονη,επιμονη και ηρεμια....

εμενα στην αρχη δεν μπορουσε να πιασει ουτε τις θηλες ,μου εδειξαν οι κοπελες στην κλινικη πως να του βαζω τη θηλη στο στομα και τα καταφεραμε...

76IGp3.png

Ναικι εμένα δυσκολεύεται να πιάσει, αλλά θα έρθει η μαία μου δύο μέρες στο σπίτι να με βοηθήσει, οπότε ελπίζω πως θα πάει καλά...

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...