Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

ε τι να κάνεις. δεν ξέρω πόσα χρόνια εργάζεσαι και εάν έχεις δοκιμάσει και άλλους κλάδους πριν φτάσεις στην ναυτιλιακή, αλλά το toxic υπάρχει παντού, ακόμα και σε καφετέριες. Σχετικά με την πίεση; Και στο κομμάτι της υγείας δυστυχώς παρόμοια κατάσταση. Από τα δυσκολότερα επαγγέλματα κατά την άποψη μου είναι όταν έχεις να κάνεις με γιατρούς και δικηγόρους. Εκεί θα βγεις με αυτοάνοσο χαχαχαχα συγνώμη αν κάποια εδώ μέσα είναι γιατρός ή δικηγόρος, αλλά είναι πολλοί σκληροί και δυστυχώς και γλίτσες αρκετοί. 

Θα αντέξουμε. Μας έχουν μείνει άλλα 30-40 χρόνια μέχρι την Σύνταξη χαχαχα

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

geontur να σας ζησει το ζουζουνακι σας!!!!

geonutr να σας ζήσει η κουκλίτσα(και απο εδώ).

ευχαριστουμε πολυ!!!!

Ήρθαμε και εμείς!!!! w00t.pngw00t.pngw00t.png

Γέννησα φυσιολογικά την Τρίτη στις 15:50 ένα κουκλί κοριτσάκι 2.800gr και 49cm!

Όλα πήγαν πολύ καλά και από εχθές το απόγευμα είμαστε στο σπίτι μας, τετραμελής οικογένεια πλέον!

Με την πρώτη ευκαιρία μόλις μπούμε σε μια γραμμή δεν σας ξεχνώ θα είμαι πιο δυναμικά στο παρεάκι μας, σματσ kissing.png σμουτσ kissing.png μέχρι τότε σε όλες!!!

να σας ζησει κ το δικο σας το κοριτσακι, ειναι υπεροχη αισθηση να γινεσαι μαμα!!!!:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσακια φανταζομαι δεν με θυμαστε ,να ζησουν τα μωρακια σας και με το καλο οσα ετοιμαζονται να ρθουν !εγω γεννησα στις 10/8

μπηκα να σας ανακοινωσω οτι

ΓΕΝΝΗΣΕ Η GALAT !:-D

ο μπεμπακος γεννηθηκε 2700 και ολα πηγαν καλα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

1. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  2. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  3. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  4. katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  5. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  6. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  7. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ
  8. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  9. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  10. katerina10 ΠΗΤ 22/08 με καισαρική στις 10/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ- ΑΓΟΡΙ
  11. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρική αρχές Αυγούστου)
  12. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  13. lienka ΠΗΤ 29/08/2010 - ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  14. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ΓΑΙΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  15. theolvas ΠΗΤ 02/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  16. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?
  17. nano79 ΠΗΤ 03/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ
  18. mamalou ΠΗΤ 11/09/2010 - ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  19. Peggouinaki ΠΗΤ 15/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ

1. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 11/07)
  2. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 21/07)

3. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 22/07)
  4. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ με καισαρική στις 26/07 (ΓΕΝΝΗΣΕ 26/07)
  5. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 28/07)
  6. Bibicos ΠΗΤ 01/08/2010 -?- ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 28/07)
  7. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 30/07)

8. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 31/07)

9. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη 04/08/2010)(ΓΕΝΝΗΣΕ 04/08 )
  10. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρικη 04/08/2010)(ΓΕΝΝΗΣΕ 04/08 )
  11. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική 10/08/2010) (ΓΕΝΝΗΣΕ 10/08 )
  12. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ??? ΘΕΣ/ΚΗ - ΚΟΡΙΤΣΙ(ΓΕΝΝΗΣΕ 10/08 )
  13. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 11/08 )
  14. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 11/08)

15. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 12/08 )
  16. stellunak ΠΗΤ 03/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ(ΓΕΝΝΗΣΕ 13/08 )
  17. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 16/08)

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

γεια σας κοριτσακια φανταζομαι δεν με θυμαστε ,να ζησουν τα μωρακια σας και με το καλο οσα ετοιμαζονται να ρθουν !εγω γεννησα στις 10/8

μπηκα να σας ανακοινωσω οτι

ΓΕΝΝΗΣΕ Η GALAT !:-D

ο μπεμπακος γεννηθηκε 2700 και ολα πηγαν καλα

v@sso & galat να σου ζησουν τα μπεμπακια σας!!!

ZOrwp3.png

Galat να σου ζήσει το μωράκι σου!

Και στα υπόλοιπα κορίτσια που γέννησαν αυτές τις μέρες. Να σας ζήσουν και με το καλό να τα φέρετε στο σπίτι.

Νικολίνα μου τι έγινε τελικά? Τώρα διάβασα τα νέα σου??? Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γυρίσεις σπίτι με ένα γερό μωράκι...

Εγώ πέρασα ένα ζόρι την προηγούμενη εβδομάδα γιατί δεν ήξερα τελικά τι θα γίνει και αν πρέπει να επιμείνω. Τελικά πήγαμε και σήμερα για βιοφυσικό και απ'ότι είπε και ο γιατρός εκεί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην χωράει να κατέβει το μωρό και να πάμε για καισαρική.

Όπως και να'χει Τετάρτη βράδυ θα πάω να με δεί η γιατρός μου και Πέμπτη πρωί μπαίνουμε. Θα το παλέψουμε για φ.τ. και ο θεός βοηθός.

Φιλάκια πολλά σε όλες τις μανούλες και τα μωράκια!!!

tu9Rp3.png?QaublJvB

Διαφημίσεις

Αθηνουλα να σου ζήσει ο κουκλος σου...

tettamar να σου ζήσει η μπεμπουλα σου... γερή κ καλότυχη

v@sso να σου ζήσει κ σε σένα το μωράκι σου... γερό κ δυνατό...

Κ όμως είμαστε ακόμα εδω...

Πήγαμε όπως μας είπε στις 11.30 στο μαιευτήριο με είδε ο γιατρός... γνώρισα και τη μαία... ο μπέμπης ακόμα ψηλά... και ο τράχηλος θεόκλειστος... Εντωμεταξύ ο δικός μου γιατρός δεν είναι υπέρ του περπάτα κ θα κατέβει...

Τεςπα... ηθελε να με βάλει σήμερα (να τελείωνε η άλλη μανουλα που ξεγεννουσε σε μία ώρα περίπου από όταν πήγα) κ μετά να έμπαινα εγώ... Αλλά δεν ήθελα να μπω σήμερα κ τόσο αργά... κ έτσι είπαμε αύριο στις 8 το πρωί... Τελείωσαν τα ψέμματα... αύριο δεν έχω άλλο "όχι, δε θέλω.." πάμε κ γεννάμε αύριο... Μου είπε κ η μαία ότι ίσως έχει περιτύλιξη για αυτό κ δεν κατεβαίνει... και θα προσπαθήσουμε με τεχνητους κ αν δεν κατέβει ή αν δουνε τίποτα περίεργο, θα πάμε για κ.τ.

chris με το καλό...

Αυτά τα νέα μας...

Σας φιλώ κ αν δεν τα ξαναπουμε σήμερα αύριο θα στείλω μήνυμα στη Λία για το ότι γέννησα...

Φιλάκια σε όλες τις μανουλίτσες κ τις κοιλουμπίτσες...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Πήγαμε όπως μας είπε στις 11.30 στο μαιευτήριο με είδε ο γιατρός... γνώρισα και τη μαία... ο μπέμπης ακόμα ψηλά... και ο τράχηλος θεόκλειστος... Εντωμεταξύ ο δικός μου γιατρός δεν είναι υπέρ του περπάτα κ θα κατέβει...

Τεςπα... ηθελε να με βάλει σήμερα (να τελείωνε η άλλη μανουλα που ξεγεννουσε σε μία ώρα περίπου από όταν πήγα) κ μετά να έμπαινα εγώ... Αλλά δεν ήθελα να μπω σήμερα κ τόσο αργά... κ έτσι είπαμε αύριο στις 8 το πρωί... Τελείωσαν τα ψέμματα... αύριο δεν έχω άλλο "όχι, δε θέλω.." πάμε κ γεννάμε αύριο... Μου είπε κ η μαία ότι ίσως έχει περιτύλιξη για αυτό κ δεν κατεβαίνει... και θα προσπαθήσουμε με τεχνητους κ αν δεν κατέβει ή αν δουνε τίποτα περίεργο, θα πάμε για κ.τ.

chris με το καλό...

Αυτά τα νέα μας...

Σας φιλώ κ αν δεν τα ξαναπουμε σήμερα αύριο θα στείλω μήνυμα στη Λία για το ότι γέννησα...

με το καλο να υποδεχτειτε το αγορακι σας!!!

ZOrwp3.png

galat να σου ζησει το αγορακι σου!!!

vasso κι εσενα να σου ζησει!!!

νικολινα μου με το καλο να δεχτεις το ζουζουνι σου!!!αντε εφτασε η μεγαλη στιγμη!!!απολαυσε τη αξιζει!!!

νανο μου αντε να παρεις κι εσυ σειρα κουκλιτσα μου!!!

76IGp3.png

Αθηνουλα να σου ζήσει ο κουκλος σου...

tettamar να σου ζήσει η μπεμπουλα σου... γερή κ καλότυχη

v@sso να σου ζήσει κ σε σένα το μωράκι σου... γερό κ δυνατό...

chris με το καλό...

Αυτά τα νέα μας...

Μακάρι να πάνε όλα καλά σου εύχομαι, να μην ταλαιπωρηθείς, να ξέρεις ότι η πρόκληση θέλει τον χρόνο της , γίνεται σταδιακά. Το παιδί αν δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα θα έχει χρόνο για να κατέβει. Αξίζει να το παλέψεις για φτ. Κάνε και επισκληρίδιο και όλα καλά θα πάνε.;)

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

νανο μου αντε να παρεις κι εσυ σειρα κουκλιτσα μου!!!

μπααααα δεν βιαζομαι! ας περιμενει λιγο ακομα! (αχαριστη μανα! απο την 29η εβδομαδα θελει να βγει....)

Μακάρι να πάνε όλα καλά σου εύχομαι, να μην ταλαιπωρηθείς, να ξέρεις ότι η πρόκληση θέλει τον χρόνο της , γίνεται σταδιακά. Το παιδί αν δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα θα έχει χρόνο για να κατέβει. Αξίζει να το παλέψεις για φτ. Κάνε και επισκληρίδιο και όλα καλά θα πάνε.;)

μπου μπου ποιες οι εντυπωσεις σου απο τη βιοκλινικη? και εγω εκει θα γεννησω τελικα

ZOrwp3.png

nano μου με το καλό και εσύ. Από την κλινική έχω καλές εντυπώσεις. Όλα κύλησαν πολύ ομαλά και ωραία.

Καλό και καθαρό περιβάλον. Οι μαίες φιλικές και εξυπηρετικές. Ο αναισθησιολόγος δεν με παίδεψε. Εγώ τελικά αφού πήρα το ok από τον γιατρό μου και τον παιδίατρο πήρα το 2days και επέστρεψα σπιτάκι μου. Μια χαρά μας βγήκε. Οι ώρες που έφερναν τα παιδιά δεν ήταν πολύ καλές αλλά για δυο μέρες δεν έκατσα να σκάσω , στο σπίτι μου κάνω ότι θέλω. Δεν ξέρω αν σε κάλυψα, θέλεις να σου πω λεπτομέρειες για κάτι συγκεκριμένο ρώτα ότι θες :P

M4B1p3.pngQIghp3.png

nano μου με το καλό και εσύ. Από την κλινική έχω καλές εντυπώσεις. Όλα κύλησαν πολύ ομαλά και ωραία.

Καλό και καθαρό περιβάλον. Οι μαίες φιλικές και εξυπηρετικές. Ο αναισθησιολόγος δεν με παίδεψε. Εγώ τελικά αφού πήρα το ok από τον γιατρό μου και τον παιδίατρο πήρα το 2days και επέστρεψα σπιτάκι μου. Μια χαρά μας βγήκε. Οι ώρες που έφερναν τα παιδιά δεν ήταν πολύ καλές αλλά για δυο μέρες δεν έκατσα να σκάσω , στο σπίτι μου κάνω ότι θέλω. Δεν ξέρω αν σε κάλυψα, θέλεις να σου πω λεπτομέρειες για κάτι συγκεκριμένο ρώτα ότι θες :P

για το θηλασμο ηθελα να σε ρωτησω αν βοηθανε και τι γινεται με το επισκεπτηριο. οταν ημουν εγω ηταν καπως free... αφηνουν τους επισκεπτες με τα μωρα? επισης να παρω κατι επιπλεον μαζι μου? νυχτικο για την ωρα της γεννας σου δινουν εκεινοι? (στη γενικη πχ δεν δινουν)

εγω θα κατσω ολες τις μερες...

ZOrwp3.png

για το θηλασμο ηθελα να σε ρωτησω αν βοηθανε και τι γινεται με το επισκεπτηριο. οταν ημουν εγω ηταν καπως free... αφηνουν τους επισκεπτες με τα μωρα? επισης να παρω κατι επιπλεον μαζι μου? νυχτικο για την ωρα της γεννας σου δινουν εκεινοι? (στη γενικη πχ δεν δινουν)

εγω θα κατσω ολες τις μερες...

Για την ώρα της γέννας πρέπει να έχεις δικό σου νυχτικάκι, δεν δίνουν. Επίσης μετά όταν σε καθαρίζουν για να σε πάνε στο δωμάτιο σου ζητάνε δικό σου εσώρουχο και σερβιέτα λοχείας. Οπότε αυτά κράτατα χώρια από την βαλίτσα σου που θα την πάει ο άντρας σου κάποια στιγμή στο δωμάτιο.

Στον θηλασμό οι περισσότερες από μόνες τους δεν δείχνουν αλλά αν ζητήσεις δείχνουν προθυμία (εγώ λόγω πείρας δεν τις χρειάστηκα σε αυτό το θέμα). Δυστυχώς κομμάτι του επισκεπτηρίου συμπίπτει με την ώρα που φέρνουν τα παιδιά. Ζητάνε από τον κόσμο να βγούνε έξω και πολλές φορές δεν σου δίνουν το μωρό αν δουν το πολύ μπούγιο μέχρι να βγούνε από το δωμάτιο.

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...