Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η Αθηνουλα θα εχει ήδη φύγει για το μαιευτήριο... Όλα να πάνε καλά Αθηνουλα μας...

evi mou να σου ζήσει ο ξανθός σου, λαίμαργος, άγγελος...

χαπάκι τι κάνει το λαδωμένο σου ποντικάκι?

bibicάκι μου υπομονή... θα περάσουν τα δύσκολα κ θα δεις μετά θα θέλεις κ άλλο μωρακι... Μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά... κ να ξέρεις ότι θα βγεις πιο δυνατή και σοφή μανουλα μετά από όλα αυτά...

κωνκωνάκι τι κάνει η μπουμπουκα σου? Τι λέει ο μεγάλος σου?

Dimάκι τι κάνεις κοριτσάκι?

Εγώ αύριο το πρωί θα ξέρω αν θα μπω τελικά αύριο ή μεθαύριο... Ο γιατρός μου είναι με τις ώρες του μου φαίνεται...

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

bibicάκι μου υπομονή... θα περάσουν τα δύσκολα κ θα δεις μετά θα θέλεις κ άλλο μωρακι... Μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά... κ να ξέρεις ότι θα βγεις πιο δυνατή και σοφή μανουλα μετά από όλα αυτά...

Αχ μακαρι κοριτσακι μου...Προς το παρον νιωθω πολυ αγχωμενη παντως...Με τον θηλασμο κοντευω να κλαταρω....Βγαζω μονο 20 μλ απο τις αντλησεις Απογοητευση σκετη....Θα παρω αυριο και την συμβουλο να δω τι θα γινει....

Σε ευχαριστω πολυ πολυ για το ενδιαφερον παντως...

Φιλακια και με το καλο να δεχτεις το νινακι σου...

bibicos μου δεν τον βαζεις στο στηθος???

τι θελεις τις αντλησεις???εγω ξερω οτι οταν αντλεις υπαρχει περιπτωση να μην μπορεις να βγαλεις γαλα....να βγαζεις πολυ λιγο οπως εσυ...

καλυτερα δεν ειναι να τον βαζεις στο στηθος

εγω μεχρι να κατεβει το γαλα τον εβαζα στο στηθος κι ας ειχα μονο σταγονες και του εδινα και συμπληρωμα...μετα κατεβηκε το γαλα και οταν ειδα οτι μου τρωει μονο 5 γρ απο το συμπληρωμα του το εκοψα και τον αφηνα λιγο παραπανω στο στηθος...

ετσι τα καταφερα...εσενα ποιος σου ειπε να αντλεις???συγνωμη που επεμβαινω και δεν το κανω απο κακια,συνηθως λενε να αντλουν σε αυτες που ματωνουν οι θηλες τους...

απλα σε σκεφτομαι και στεναχωριεμαι που ταλαιπωρησε ετσι

76IGp3.png

εμενα μπορειτε να μου πειτε τι παθαινει καθε μερα στις 9 και δεν θελει να κοιμαται στο κρεββατι του???κοιμαται στο ρηλαξ,στην αγκαλια,αλλα οχι στο κρεββατι του...

αυτο γινεται μεχρι να παει 11 η ωρα...μετα δεν υπαρχει θεμα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

νικολινα μου καλα ειναι ο λαδωμενος μου ποντικουλης...αλλα τωρα καναμε μπανακι και δεν ειμαστε λαδωμενοι καλε...

αντε να αποφασισετε κι εσεις ποτε θα γεννησεις...αν μεινεις αυριο πως θα το μαθουμε αν γεννησες???

76IGp3.png

bibicos μου δεν τον βαζεις στο στηθος???

τι θελεις τις αντλησεις???εγω ξερω οτι οταν αντλεις υπαρχει περιπτωση να μην μπορεις να βγαλεις γαλα....να βγαζεις πολυ λιγο οπως εσυ...

καλυτερα δεν ειναι να τον βαζεις στο στηθος

εγω μεχρι να κατεβει το γαλα τον εβαζα στο στηθος κι ας ειχα μονο σταγονες και του εδινα και συμπληρωμα...μετα κατεβηκε το γαλα και οταν ειδα οτι μου τρωει μονο 5 γρ απο το συμπληρωμα του το εκοψα και τον αφηνα λιγο παραπανω στο στηθος...

ετσι τα καταφερα...εσενα ποιος σου ειπε να αντλεις???συγνωμη που επεμβαινω και δεν το κανω απο κακια,συνηθως λενε να αντλουν σε αυτες που ματωνουν οι θηλες τους...

απλα σε σκεφτομαι και στεναχωριεμαι που ταλαιπωρησε ετσι

Αχ βρε χαπακι μου τι συγνωμη ισα ισα σε ευχαριστω για το ενδιαφερον.Η συμβουλος θηλασμου που ηρθε σπιτι μου ειπε να κανω τις αντλησεις για να αυξησω την παραγωγη βαση πρωτοκολου γιατι δεν εχω γαλα..Εμενα να φανταστεις ηταν στο στηθος 3 ωρες σερι ετρωγε και μετα επινε και συμπληρωμα 30 μλ στην αρχη!!Τωρα χτυπαει και 60 με 90...Αστα σκετη απογοητευση..Τον βαζω και στηθος αλλα επειδη δεν εχει γαλα κλαιει και νευριαζει....Δεν μπορεις να φανταστεις τι εχω τραβηξει με το συγκεκριμενο θεμα..Κανεις δεν μπορει να φανταστει μονο εγω και ο αντρας μου....:cry:

Ααα χαπακι και εμενα τις πρωτες μερες μολις γυρισαμε σπιτι τα ποδαρακια του ηταν χαλια μεσα στην ξηροδερμια...Του εβαζα συνεχεια λαδακι και τωρα εχει γινει το δερματακι του απαλο σαν βελουδο!!!

Ααα τι θυμηθηκα τωρα την διαφημιση....Μα δεν πινεις νερο πινεις βελουυυδο!!!!!Νερο Ντορνα!!!:mrgreen:

Παω για νανι οσο προλαβω....

Φιλακια

Αχ βρε χαπακι μου τι συγνωμη ισα ισα σε ευχαριστω για το ενδιαφερον.Η συμβουλος θηλασμου που ηρθε σπιτι μου ειπε να κανω τις αντλησεις για να αυξησω την παραγωγη βαση πρωτοκολου γιατι δεν εχω γαλα..Εμενα να φανταστεις ηταν στο στηθος 3 ωρες σερι ετρωγε και μετα επινε και συμπληρωμα 30 μλ στην αρχη!!Τωρα χτυπαει και 60 με 90...Αστα σκετη απογοητευση..Τον βαζω και στηθος αλλα επειδη δεν εχει γαλα κλαιει και νευριαζει....Δεν μπορεις να φανταστεις τι εχω τραβηξει με το συγκεκριμενο θεμα..Κανεις δεν μπορει να φανταστει μονο εγω και ο αντρας μου....:cry:

αχ κοριτσακι μου σε καταλαβαινω,γιατι κι εγω στην αρχη που δεν ειχα τα ιδια μου εκανε...αλλα νομιζω οτι δεν κανεις τιποτα με τις αντλησεις γιατι επρεπε να ειχε κατεβει τοσες μερες...

ααα και ξερεις τι εκανα δεν τον αφηνα να πεινασει πολυ και τον εβαζα κι ρουφαγε ετσι κατεβηκε(αληθεια σου λεω,ειναι ταλαιπωρεια αυτο που κανεις)

να σε ρωτησω κατι αλλο πινεις υγρα???

νερα χυμους ...1 λιτρο γαλα τη μερα πινω...και ο παιδιατρος μου ειπε θελει πολυ κρεας και ψαρι να τρως...

να πλενεις και το στηθος σου με χλιαρο προς ζεστο νερακι πριν το θηλασεις και οταν τρωει να το πατας μπροστα...φαντασου οτι ειχα και θεμα με τις θηλες...επιπεδες προς εισερχουσες ...και φαντασου οτι το ενα στηθος στην αρχη δεν τον βολευε να το πιασει...κι ομως ας μην το επιανε πιεζα τη θηλη αλλα οχι μονο μπροστα και το σκουρο που εχουμε και το εβαζα στο στομα του σιγα-σιγα το καταφεραμε και τωρα τρωει και απο τα δυο,δεν θελω να το παιξω εξυπνη να σε βοηθησω θελω

76IGp3.png

Διαφημίσεις

αχ, βρε κοριτσάκια θ'αρχίσω να κρατάω σημειώσεις....έχω αγχωθεί τρελά με το θέμα του θηλασμού...δε θέλω με τίποτα να δώσω ξένο και θα κάνω οτι μπορώ για να θηλάσω τον μπομπιράκο μου....καλά που έχουμε και το forum γιατί αλλιώς "μαύρα μεσάνυχτα"....

c2Gbp2.png

Κοριτσάκια, καλησπέρα!

Σας γραφω ακόμα από το μαιευτήριο, σε λίγο θα φέρουν τα μωράκια των συγκατοίκων κι εγώ θα κάθομαι σαν την άχρηστη μάνα, οπότε χαζοχαζεύω στο ίντερνετ για να παρηγορηθώ μέχρι να έρθει η ώρα της άντλησης. Σήμερα έβγαλα πρώτη φορά με το θήλαστρο 5 ml και η μπουμπου έπιασε τη θηλή μόνη της όταν πήγα κάτω -απλώς πρέπει να είναι ξύπνια και πεινασμένη για να το καταφέρει, αλλιώς προτιμάει μπιμπερό επειδή είναι μικρούλα. Ευτυχώς αρχίζω να βγάζω σιγά σιγά οπότε θα ελαττώσουμε το συμπλήρωμα. Κατά τα άλλα είμαι καλά, πονάω στήθος, ράμματα και μήτρα αρκετά, αλλά βλέπω τα προωράκια που έχουν πρόβλημα στις θερμοκοιτίδες και δεν παραπονιέμαι για τίποτα. Τρώω σα βόδι, δε, ό,τι δεν έφαγα στην εγκυμοσύνη θα τοφάω τώρα μου φαίνεται, αλλά έχω άλλοθι ότι το κάνω για το φουκαριάρικο το γάλα μου:-Ρ

Bibicos κουράγιο, κι εγώ τρέμω τι με περιμένει όταν γυρίσω σπίτι γιστί εδώ τα κάνουν όλα οι άλλοι για μένα... Η γιατρός και η μαία μου ήταν και είναι φοβερές, ο χάμπι ακόμα περισσότερο, αλλά εγώ ώρες ώρες αισθάνομαι άχρηστη, ούτε να πιάσω σωστά τη φασολίτσα μου δεν ξέρω...

Ολυμπία μου, εγώ τα έκανα όλα και δεν ξέρω τι πέτυχε τελικά: περπάτημα 2 ώρες τη μέρα, ρίγανη σε αφέψημα, πήρα 2 ομοιοπαθητικά χαπάκια που μου σύστησε η γιατρός μου και έκανα 2 φορές σιάτσου που μου είπε επίσης ότι βοηθάει. Επίσης πολλές γάτες στη γιόγκα:) Σεξ δεν έκανα λόγω της ρήξης του σάκου, αλλά όλα τα άλλα...

Χαχα, η πρώτη που θα κάνει σεξ μετά τη γέννα (εντάξει, μπορούν να μας διαφωτίσουν κι οι παλιές) να πει πώς είναι: μόνοπου σκέφτομαι τα ράμματα ανατριχιάζω -κι είναι μόνο δύο, τρομάρα μου.

Αθηνουλα, καλή επιτυχίααααααα!

Σας φιλώ, πάω για την άντλησή μου:)

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

καλησπερα,γεννησε κ η tettamar την τεταρτη με φτ την κουκλιτσα της...

http://parentscafe.gr/showthread.php?p=522070#post522070

ευχοναι στη νικολινα κ τη galat ολα να πανε καλα αυριο κ σε ολα τα κοριτσακια που γεννησαν ηδη κ δεν τα εχουμε πει,να σας ζησουν τα μωρακια...

εγω αναμενω ακομα με πολλα προβληματα που ελπιζω να λυθουν η τουλαχιστο να μη χειροτερεψουν...

σας καληνυχτω,θα τα πουμε μετα τη γεννα.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

καλημερα!!!!

tettamar να σου ζησει η μπεμπουλα σου!!!!

stellunak ευχομαι συντομα να παρετε το κοριτσακι σας σπιτι!

theolvas τι κανεις? ελπιζω ολα καλα με τα ζουζουνια σου!!! περιμενουμε τα νεα σου μολις μπορεσεις!

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...