Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα και Χρονια Πολλα!!!Βρηκα 3 λεπτα ελευθερα για να σας γραψω...Δυστυχως δεν εχω προλαβει να σας διαβασω παρα κλεφτες ματιες...

Να ζησουν τα καινουργια μωρακια και με το καλο οι υπολοιπες...

Εγω ενα εχω να πω....ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΟΟΟΛΑ...ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ....ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΟΜΑΑΑΑΡΑ ΜΟΥ....ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.....

Κοριτσια οσες μπορειτε να εχετε βοηθεια ειστε πολυυυυ τυχερες..Εγω ειμαι μονη μου με τον αντρα μου και απο αυριο που γυρναει και αυτος στην δουλεια εκει να δεις γλεντια....

ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΝΙΩΘΩ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ........ΟΥΥΥΥΦΦΦ ΤΑ ΕΙΠΑ....

ΧΑΠΑΚΙ πως τα πατε με τους κολικους???Εμας ξεκινησαν και αστα να πανε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  2. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  3. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  4. katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  5. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  6. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  7. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ
  8. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  9. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  10. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  11. katerina10 ΠΗΤ 22/08 με καισαρική στις 10/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ- ΑΓΟΡΙ
  12. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρική αρχές Αυγούστου)
  13. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  14. lienka ΠΗΤ 29/08/2010 - ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  15. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - ΑΓΟΡΙ
  16. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ΓΑΙΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  17. theolvas ΠΗΤ 02/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  18. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?
  19. nano79 ΠΗΤ 03/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ
  20. mamalou ΠΗΤ 11/09/2010 - ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  21. Peggouinaki ΠΗΤ 15/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ

1. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 11/07)
  2. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 21/07)

3. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 22/07)
  4. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ με καισαρική στις 26/07 (ΓΕΝΝΗΣΕ 26/07)
  5. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 28/07)
  6. Bibicos ΠΗΤ 01/08/2010 -?- ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 28/07)
  7. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 30/07)

8. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 31/07)

9. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη 04/08/2010)(ΓΕΝΝΗΣΕ 04/08 )
  10. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρικη 04/08/2010)(ΓΕΝΝΗΣΕ 04/08 )
  11. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική 10/08/2010) (ΓΕΝΝΗΣΕ 10/08 )
  12. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ??? ΘΕΣ/ΚΗ - ΚΟΡΙΤΣΙ(ΓΕΝΝΗΣΕ 10/08 )
  13. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 11/08 )

14. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 12/08 )
  15. stellunak ΠΗΤ 03/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ(ΓΕΝΝΗΣΕ 13/08 )

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ντiμάκι και κοριτσάκιa μου σας ευχαριστώ παρα πολύ και το εννοω μεσα απο την καρδια μου για την παρεουλα όλων αυτών των μηνών και τη στηριξη... Μπηκα να σας χαιρετίσω, το απογευματακι ξεκιναμε κι εμεις για το μαιευτηριο και αυριο θα εχω το λιονταράκι μου πρώτα ο Θεός.

Χρονια πολλα σε ολους οσους γιορτάζουν!

Μπιμπικακι, αν δεν εχεις βοηθεια ειναι δυσκολα...αλλα μην ανησυχεις στρωνουν τα πραγματα!

Ευη μου να σου ζησει ο ξανθουλης λαιμαργουλης σου!!!! Τα φιλια μου στην ομορφη Πατρα.

Σας φιλω πολυ ολες τα λεμε σε καμια εβδομαδα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Νιτμάκι και κοριτσάκι μου σας ευχαριστώ παρα πολύ και το εννοως μεσα απο την καρδια μου για την απαρεουλα και τη στηριξη... Μπηκα να σας χαιρετίσω, το απογευματακαι ξεκιναμε κι εμεις για το μαιευτηριο και αυριο θα εχω το λιονταράκι μου πρώτα ο Θεός.

Χρονια πολλα σε ολους οσους γιορτάζουν!

Μπιμπικακι, αν δεν εχεις βοηθεια ειναι δυσκολα...αλλα μην ανησυχεις στρωνουν τα πραγματα!

Ευη μου να σου ζησει ο ξανθουλης λαιμαργουλης σου!!!! Τα φιλια μου στην ομορφη Πατρα.

Σας φιλω πολυ ολες τα λεμε σε καμια εβδομαδα!

με το καλο να υποδεχτειτε το ζουζουνακι σας!!!!

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

χρονια πολλα και σε οσες γιορταζουν και για τη χαρη της Παναγιας...

galat μου ευχομαι με το καλο να δεχτεις το ζουζουνι σου!!!

bibicos μου εμεις δεν εχουμε ιδιαιτερο θεμα με κολικους γιατι θηλαζει αποκλειστικα και ισως αυτο το βοηθαει,σπανια εχει πονακια και συνηθως ηρεμει πολυ γρηγορα...

εσυ κοριτσακι μου πως τα πας με το θηλασμο???να σου πω κι εγωολη μερα μονη μου ειμαι απο τη δευτερη μερα που ηρθαμε σπιτι εδιωξα τη μαμα μου ,ηρεμησα και τα εβαλα σε μια ταξη,ο αντρας μου δουλευει και μονο 1-2 ωρες τη μερα ασχολειται με μας....απλα το μονο που εχω παραμελησει λιγακι ειναι το σπιτι,κανω δουλειες αλλα λιγο καθε μερα...

οι υπολοιπες τι κανετε???νανο μου σημερα ειναι τελευταια μερα που παιρνεις το χαπι ε?αντε καθε μερα τωρα θα ειμαστε σε αναμονη

76IGp3.png

νανο μου σημερα ειναι τελευταια μερα που παιρνεις το χαπι ε?αντε καθε μερα τωρα θα ειμαστε σε αναμονη

ετσι ακριβως... αν και τα πονακια ξεκινησαν ηδη, νιωθω βαρος χαμηλα και εχω την υποψια οτι η ωρα πλησιαζει... ελπιζω μονο να ερθει αφου κατεβει λιγο η θερμοκρασια. τουλαχιστον τωρα καιγομαι μονη μου. α! και αφου ερθει και η μαμα μου...

ZOrwp3.png

ετσι ακριβως... αν και τα πονακια ξεκινησαν ηδη, νιωθω βαρος χαμηλα και εχω την υποψια οτι η ωρα πλησιαζει... ελπιζω μονο να ερθει αφου κατεβει λιγο η θερμοκρασια. τουλαχιστον τωρα καιγομαι μονη μου. α! και αφου ερθει και η μαμα μου...

ποτε ερχεται η μαμα σου???

ναι αυτο με τη θερμοκρασια εχεις δικιο...κι εγω σημερα εχω ολη μερα το κλιματιστικο γιατι ιδρωνε ο μουργακος ....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ποτε ερχεται η μαμα σου???

ναι αυτο με τη θερμοκρασια εχεις δικιο...κι εγω σημερα εχω ολη μερα το κλιματιστικο γιατι ιδρωνε ο μουργακος ....

θα ερθει τη παρασκευη ή το σαββατο (εκτος αν γεννησω νωριτερα!!!)

τη πεμπτη εχω ραντεβου με τη γιατρο (εκτος αν βρεθουμε νωριτερα στο μαιευτηριο)

ασε που ακομα δεν εχω προετοιμαστει ψυχολογικα:rolleyes::rolleyes::rolleyes: και ουτε ξερω αν θα το κανω ποτε. να πω την αληθεια θα προτιμουσα να ηξερα οτι πχ το σαββατο γενναω... το ξαφνικο με τρομαζει ακομα περισσοτερο...

εγω εχω και κλιματιστικο και ανεμιστηρα και λιωνω... ιδρωνω μεχρι και στις πατουσες... ελπιζω να ειναι οι τελευταιες ζεστες αυτες και οταν ερθει η μικρη μας να δροσισει...

επισης, πλεον ξερουμε σε ποια κλινικη θα παμε: ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ. νομιζω και η μπουμπου εκει γεννησε. εκει ειχα μεινει 2 μερες με τις συσπασεις. εμεινα πολυ ευχαριστημενη. οι μαιες ηταν πολυ ευγενικες και καθε 3 και λιγο ερχοντουσαν να δω τι κανω...

ΥΓ1. παλι σεντονι εγραψα!

ΥΓ2. χτες πηραμε επιτελους την κουνουπιερα απο το ΙΚΕΑ. αλλα απ'οτι καταλαβα δεν θα καλυψει ολη τη κουνια γυρω γυρω αρα θα παω να παρω μια δευτερη λευκη ή ροζ...

ZOrwp3.png

να σου πω σε αυτο που ειπες εχεις δικιο κι εγω ενοιωθα καλυτερα που ηξερα οι τη ταδε μερα θα παω να γεννησω....προετοιμαστηκα ψυχολογικα και δεν ειχα κανενα αγχος ,μονο να βγει το μωρακι μου γερο τιποτα αλλο δεν σκεφτομουνα,δεν με ενοιαζε τιποτα ουτε η επισκληριδιος (το αναφερω γιατι τη φοβομουνα παρα πολυ) ουτε τιποτα αλλο...

εγω δεν εχω παρει κουνουπιερα...απλα προσπαθω να εχω παντα τις σητες κατω ειδικα τις βραδυνες ωρες ωστε να μην εχουμε κουνουπια,ειχαμε ραντισει και πριν ερθει ο μπεμπουλης οποτε δεν εχω θεμα

76IGp3.png

εγω δεν εχω παρει κουνουπιερα...απλα προσπαθω να εχω παντα τις σητες κατω ειδικα τις βραδυνες ωρες ωστε να μην εχουμε κουνουπια,ειχαμε ραντισει και πριν ερθει ο μπεμπουλης οποτε δεν εχω θεμα

και εμεις εχουμε σιτες, και παρολο που η περιοχη ειναι τιγκα στα κουνουπια, μεσα στο σπιτι δεν εχω δει ποτε. αλλα επειδη ειμαστε εξοχη φοβαμαι γενικως για ζουζουνια. εχουμε θεμα με τις αραχνες κυριως... εχουμε κανει τα παντα και δεν εξαφανιζονται με τιποτα. πλεον εγω τις συνηθησα. ευτυχως δεν εχουμε κατσαριδες, αλλιως θα ειχα μετακομισει!!!

οσο για τη ζεστη εσυ τωρα τη νοιωθεις διπλα...κι εγω στην περιοδο της εγκυμοσυνης ελιωνα...τετοιο ιδρωτα δεν ειχα σε ολη μου τη ζωη

εγω η κρυουλιαρα ΛΙΩΝΩ σαν παγωτο κυριολεκτικα!!!!

ZOrwp3.png

κι εγω παντα ημουνα κρυουλιαρα και μου φαινοταν περιεργο που ζεσταινομουνα τοσο πολυ...και ακομα δεν εχει ηρεμησει ο οργανισμο μου,ακομα ζεσταινομαι αλλα οχι τοσο οσο στην εγκυμοσυνη

ααα,εμεις ψεκαζουμε με ενα αρμακο που αγοραζουμε απο το φυτωριο λεγεται φεντονα και οτι ζουζουνι κυκλοφορησει μεσα στο σπιτι βρισκεται ανασκελα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...