Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ολυμπια μου εσενα φοβαται τον τελευταιο μηνα εμενα φοβοτανε 8 μηνες...δεν καναμε τιποτα μην παραπονιεσαι...εχω ξεχασει το πως γινεται...

Και μενα στο πρωτο παιδι, ετσι ηταν.

Αυτη τη φορα ομως ειχαμε ξεψαρωσει...χαχαχαχα

rFQep1.pngcS9Bp1.png

αχ mamalou μου ευτυχώς έχω κάποιον να με καταλαβαίνει. Εσένα ο γιατρός σου τι σου έχει πει;; Θα πάτε με καισαρική, πρόκλησή ή θα περιμένεται την ΠΗΤ;;

τίποτα δε μου έχει πει...στο "περίμενε" με έχει, δεν τον βλέπω να βιάζεται ή να αγχώνεται ιδίαιτερα:confused::confused: σε αντίθεση με μένα....αν περιμένω την πητ το μωρό θα βγεί στα κιλά του μπέμπη της νικολίνας:cool:

c2Gbp2.png

dimrous τί μπελάς αυτο το ζάχαρο? Κουραγιο!

Ολυμπία μου ριξτο στο περπατημα. Είναι ακόμα ψηλά το μωρό? Τί λέει ο γιατρός σου?

Καλέ, τί ζέστη είναι αυτή σήμερα? Βγήκα στο μπαλκονι να πεταξω μια πανα στο καλαθακι και ζαλιστηκα. Ουτε να αναπνευσεις δεν μπορείς.

Διαφημίσεις

Πηγα σημερα και ειδα στο μαιευτηριο τη Στελλίτσα, ειναι μια κουκλα! Ταλαιπωρηθηκε, οντως οι πονοι δεν ηταν τεχνητοι, η γιατρος της φοβερη, την εβαλε να περπατησει απο τις 7 το απογευμα Πεμπτη εως τις 9 και μετα απο τις 12 το βραδυ(ηταν ακομα ιατρειο!!!!! )...κρατηθειτε 4 το πρωιπερπατουσαν μαζι!!!, ποιος το κανει αυτο ρε κοριτσια....ειναι απλα καταπληκτικη γυναικα... τελικα κοιμηθηκε κανα 2ωρο τα ξημερωματα και μετα συνεχιζονταν οι πονοι... εν τελει κατα τςε 3 το απογευμα ειχε κανει διαστολη 9 και στις εξωθησεις ο τραχηλος τραβιοταν σαν καλτσα μαζι με το κεφαλακι και εμποδιζε, οποτε μιας και ηταν εξαντλημενη εκανε μια μικρη δοση επισκληριδιου και μπορεσε να κανει πολυ πιο σταθερες και αποτελεσματικες εξωθησεις οποτε κατα τις 5 το απογευμα Παρασκευη ηρθε η φασολια....

Αντε με το καλό κι εμείς οι υπολοιπες!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κοριτσάρες γεια σας...

Να ευχηθώ κ από δω στη Στελλίτσα για τη μπεμπουλα της να είναι γερή κ καλότυχη... Μπράβο κοριτσάκι τα κατάφερες κ χωρίς τεχνητους... Άντε να παίρνουμε κ εμείς σειρά...

galat έτοιμη? Εγώ τελικά δεν ξέρω αν θα μπω την Δευτέρα... Θα πάω να με δει αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα κάτσω... μου είπε να περιμένουμε μέχρι την Τρίτη, αν δεν δει κάτι... Άρα Αθηνουλα ίσως να μην γεννήσουμε μαζί... θα περιμένω όμως μήνυμά σου... Αν δεν μπεις αύριο με το καλό κοριτσάκι μου να πάρεις αγκαλιά ένα γερό μπεμπάκο... :D

Εγώ πήγα στο Mall σήμερα, μετά από πολύ καιρό κ περπάτησα γύρω στις 2 ώρες... (αφου κουράστηκα ποιος εγώ που δεν κουράζομαι ποτέ στα μαγαζιά, αλλά ουτε κ στο περπάτημα)

Πάντως εγώ μάλλον από το βάρος, πονάω στον δεξί γοφό, κ έτσι κ να θέλω να περπατήσω πολύ δεν μπορώ... άρα μάλλον δεν θα τους γλιτώσω τους τεχνητους...

Ολυμπία μου υπομονή... όπου να 'ναι έρχεται ... :rolleyes:

Κοριτσάρες μου πολλά φιλάκια στα μωράκια σας κ στις κοιλουμπίτσες σας... Θα τα πουμε αύριο πρώτα ο Θεός με το καλό, μέρα που είναι... Αλήθεια έχουμε εκτός τη Μαίρη αλλη να γιορτάζει???

Φιλάκια

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Κι ομως ειμαι ακομα εδω.....

Κι αυτό το καλοκαίρι....

Νικολινάκι δεν πειράζει μην το βιάζεσαι, ο,τι σου πει ο ντοκ!

Εγω ετοιμη πληρως (μιλάμε για οργκανάιζινγκ φρικ)

πιστευω δεν θα υπερξει τιποτα να ζητησω να μου φερουν απο το σπιτι, τα εχω προβλεψει οοοοοολα.

Εχω καθαρισει καθε γωνια του σπιτιου, αυριο το πρωι λεω να κανω και μια σκουπα-σφουγγαρισμα, να παω στην Εκκλησια να αναψω ενα κεράκι και να χαρω τη μικρη μου...6-7 το απογευμα μπαίνω, να ετοιμασουν τον φακελο μου, να κανουν καποιες εξετασεις, το γνωστο διδυμο κλισμα -ξυρισμα και το πρωι να ερθει η ωρα...

Επισης σημερα προλαβα και κουρευτηκα! Ναι,ναι μετα απο 6 μηνες χαχαχαχα ενα ψιλομποτε το εκανα ενα φρυδι, ενα ξυρισμα και ενα ψιλο μανικιουρ-πεντικιουρ σπιτικο, χωρις βερνικια εννοειται.

Επισης λεω να αποπλανησω και τον ντρουλη, μιας κι εχουξμε κανα μηνα και βαλε να...:oops::oops: και μετα σιγουρα θα περασει κανα τριμηνο , οποτε σημερα τελευταια ευκαιρια! χαχαχαχαχαχαχα

Καλο βράδυ κοριτσάκια μου θα ξαναμπω αυριο μια τελευταια φορα να σας χαιρετισω.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα καλημέρα! Μπαίνω βιαστηκά να σας πω πως γεννησα και εγώ στις 11 του Αυγούστου εναν ξανθούλη κούκλο με βάρος 4070. βγήκε και πεινούσε πολύ με αποτέλεσμα στο πρώτο ταισμα που του εκαναν οι μαίες και στο δευτερο που του έκανε η μαμά μου να πνιγεί και να μελανιάσει και ετσι τον έβαλαν δυο μέρες στη μονάδα εντατικής νεογνών. Τον πέρασαν από κοσκινο σε εξετάσεις και μας τον έδωσαν πάλι λέγοντας πως δεν έχει τίποτα και απλά είναι λαίμαργος.

Πολλές πολλές ευχες στα υπόλοιπα κορίτσια που υποδέχθηκαν τα μωρα τους και με το καλό να έρθουν και τα υπόλοιπα.

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα! Μπαίνω βιαστηκά να σας πω πως γεννησα και εγώ στις 11 του Αυγούστου εναν ξανθούλη κούκλο με βάρος 4070. βγήκε και πεινούσε πολύ με αποτέλεσμα στο πρώτο ταισμα που του εκαναν οι μαίες και στο δευτερο που του έκανε η μαμά μου να πνιγεί και να μελανιάσει και ετσι τον έβαλαν δυο μέρες στη μονάδα εντατικής νεογνών. Τον πέρασαν από κοσκινο σε εξετάσεις και μας τον έδωσαν πάλι λέγοντας πως δεν έχει τίποτα και απλά είναι λαίμαργος.

Πολλές πολλές ευχες στα υπόλοιπα κορίτσια που υποδέχθηκαν τα μωρα τους και με το καλό να έρθουν και τα υπόλοιπα.

να σας ζησει!!!! καλη προσαρμογη!!!

ZOrwp3.png

Καλημερα!

Χρόνια Πολλά σε όλους! Να μας έχει καλα η Παναγίτσα μας όλους! Και με το καλό να έρθουν και τα υπολοιπα μωρακια της παρέας μας!

Αντε κοριτσάκια περπατάτε!

galat μου με το καλό! Περιμένουμε νέα!

evi mou να σου ζησει ο μπεμπακος σου!

1. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  2. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  3. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  4. katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  5. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  6. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  7. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ
  8. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  9. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  10. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  11. katerina10 ΠΗΤ 22/08 με καισαρική στις 10/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ- ΑΓΟΡΙ
  12. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρική αρχές Αυγούστου)
  13. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  14. lienka ΠΗΤ 29/08/2010 - ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  15. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - ΑΓΟΡΙ
  16. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ΓΑΙΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  17. theolvas ΠΗΤ 02/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  18. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?
  19. nano79 ΠΗΤ 03/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ
  20. mamalou ΠΗΤ 11/09/2010 - ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  21. Peggouinaki ΠΗΤ 15/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ

1. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 11/07)
  2. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 21/07)

3. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 22/07)
  4. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ με καισαρική στις 26/07 (ΓΕΝΝΗΣΕ 26/07)
  5. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 28/07)
  6. Bibicos ΠΗΤ 01/08/2010 -?- ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 28/07)
  7. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 30/07)

8. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 31/07)

9. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη 04/08/2010)(ΓΕΝΝΗΣΕ 04/08 )
  10. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρικη 04/08/2010)(ΓΕΝΝΗΣΕ 04/08 )
  11. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική 10/08/2010) (ΓΕΝΝΗΣΕ 10/08 )
  12. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ??? ΘΕΣ/ΚΗ - ΚΟΡΙΤΣΙ(ΓΕΝΝΗΣΕ 10/08 )
  13. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 11/08)

14. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 12/08 )
  15. stellunak ΠΗΤ 03/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ(ΓΕΝΝΗΣΕ 13/08 )

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...