Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

δε ξέρω χαπάκι μου τι θα μου πει για τη γέννα, την Τετάρτη έχω ραντεβού. Είτε συμφωνεί είτε όχι το αργότερο μέχρι την 38 και 1 θα του πω να το πάρουμαι. Το ζάχαρο τα έχει παίξει μία μέρα είναι ρυθμισμένο και 2 αρύθμιστο όπου μου ανεβάζει τη δώση, φοβάμαι για το παιδί γιατί επιρεάζεται και του κάνει κακό όλο αυτό. Και δεν είναι οτι έχω κουραστεί απο τη διατροφή, τις μετρήσης και τις ενέσεις και για αυτό θέλω να το πάρουμε, αλλά φοβάμαι την επίδραση που θα έχει να μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον με τόσο αρύθμιστο ζάχαρο. Μηλάμε οτι τη μία μέρα είναι εντός ορίων και λέμε οκ τη βρήκαμε τη δώση και την επόμενη όχι απλά ξεφεύγει αλλά πάει στο θεό και άντε ανέβαζε σταδιακά μονάδες μέχρι να το βρεις και την επόμενη φτου και απο την αρχή.

κι εγω νομιζω δεν ειναι καλο αυτο για το μπεμπακι σου....συζητα το με το γιατρο,εγω θα ημουνα συνεχεια μεσα στο αγχος με ολο αυτο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα....πηγα αλλη μια φορα σουπερμαρκετ μονη μου η ετοιμογεννη!!!! ουφ τιγκαρα και τωρα μπορω να γεννησω με την ησυχια μου

Χαπακι οχι δεν ισχυει, το εχουν βρει τωρα δικαιολογια οι γυναικολογοι ...οι ενδοκρινολογοι ειανι κατηγορηματικοι οτι αυτο , ρυθμισμενο, δεν ειναι ενδειξη για κ.τ

ετσι παντως εχω διαβαει γι'αυτο το ανεφερα....

76IGp3.png

καλα καλη μου τελευταια στιγμη εσυ τρεχεις στο σουπερμαρκετ...

ο μουργος μου παλευει στον υπνο του ειναι λιγο ανησυχος.....νομιζω τα εχει παιξει ο καημενουλης με τοση ζεστη

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες.

Μόλις ξύπνησα και εγώ, κοιμήθηκα στις 5 το πρωί.

Είχα κάτι πονάκια αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.

Καλημέρα κοριτσάκια! Σας γράφω στα γρήγορα από το κινητό τώρα που η φασολίτσα μου είναι ακόμα για παρακολούθηση. Γέννησα χθες το απόγευμα, ταλαιπωρήθηκα λίγο αλλά είμαστε κ οι δύο μια χαρά, η μικρή μου 2300 κ εγώ παλεύω σιγά σιγά με το θήλαστρο για να μαζέψει η μήτρα. Έκανα επισκληρίδιο στο τέλος αλλά γλίτωσα τους τεχνητούς (δούλεψε η ρίγανη; Δεν ξέρω!). Σας φιλώ, θα τα ξαναπούμε σύντομα:-)

Στελλιτσα μου να σου ζήσει η φασολιά.

Να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη, καλό σαραντισμο.

Καλή προσαρμογή.

Για πες μου τι κόλπα έκανες και τα κατάφερες βρε θηρίο να γεννήσεις φυσιολογικά;

Ποια ρίγανη;

Πες μου μπας και γίνει τίποτα...

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Στελλίτσ να σου ζησει!!! Τους γλίτωσες θηρίο μου τους τεχνητους!!! Αρα η φασολίτσα ηρθς αυθορμήτως στον κόσμο!!!! Μπραβο μπραβο μπραβο.....

ΠΟλλα φιλια και στις 2 σας...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον, η Στελλα απο ο,τι ξερω περπατουσε καθημερινα ενα διωρο

Και επινε ριγανη, αν αφεψημα, λεπτομερειες παρασκευης δεν ξερω, αλλα φτιαξτε το οπως το τσαι...

Ειναι ομοως τοσο πικρο, μα τοσο πικρο, που η γιατρος της ειπε θα παρακαλας να γεννησεις αντινα το πιεις

Φανταζομαι αν το πιειτε κρυο με ζχαρη να ειναι καπως καλυτερο?

Τεικα βοηθησε πολυ! Δοκιμαστε το!

Επισης σεξ( αν επιτρεπει ο γιατρος) με ελευθερη....καταληξη χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

ολυμπια μου καλημερα...

τι εγινε βρηκες γιατρο για να γεννησεις???????

νομιζω ομως με τα πονακιαοτι πλησιαζει η ωρα να γεννησεις

Γιατροί υπάρχουν πολλοί (στο νοσοκομείο) ο μάγκας δεν μας κάνει τι τιμή να το πάρει απόφαση να βγει.

Με πιάνουν πόνοι για κάνα δυο τρεις ώρες και μετά σταματάνε ξαφνικά.

Τι να πω...

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Λοιπον, η Στελλα απο ο,τι ξερω περπατουσε καθημερινα ενα διωρο

Και επινε ριγανη, αν αφεψημα, λεπτομερειες παρασκευης δεν ξερω, αλλα φτιαξτε το οπως το τσαι...

Ειναι ομοως τοσο πικρο, μα τοσο πικρο, που η γιατρος της ειπε θα παρακαλας να γεννησεις αντινα το πιεις

Φανταζομαι αν το πιειτε κρυο με ζχαρη να ειναι καπως καλυτερο?

Τεικα βοηθησε πολυ! Δοκιμαστε το!

Επισης σεξ( αν επιτρεπει ο γιατρος) με ελευθερη....καταληξη χαχαχαχαχα

A, μαλιστα....

Το περπατημα οκ

Τη ριγανη, αν και φοβαμαι, μαλλον θα τη δοκιμασω

αλλα το τελευταιο....χλωμο...ο αντρας μου εδω και ενα μηνα φοβαται να με ακουμπησει.

Εχω φουσκωσει παρα πολυ, λεει.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Γιατροί υπάρχουν πολλοί (στο νοσοκομείο) ο μάγκας δεν μας κάνει τι τιμή να το πάρει απόφαση να βγει.

Με πιάνουν πόνοι για κάνα δυο τρεις ώρες και μετά σταματάνε ξαφνικά.

Τι να πω...

μαλλον οτι δεν θελει να σου κανει την τιμη να βγει...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...