Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια μου ,μόλις μίλησα με τον εξωματιστη 

Στον επόμενο κύκλο 7 με 8 μέρα θα κάνουμε prp ενδομητριου και αν όλα πάνε καλά ξεκινάμε πρώτα ο Θεός. 

Εγώ από μόνη μου ξεκίνησα mollers, bitamin d ,φυλλικο οξύ, και κάτι υποθετα κολπικά της Eva belle με προβιοτικα που με σύστησαν τα κορίτσια εδώ μέσα, ξεχνάω κάτι έχετε να συστήσετε κάτι άλλο??? 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι κι εγώ δνε πονουσα την πρωτη μερα, αφου νομιζω αφηνουν την επισκληριδιο με καθετηρακι...

Εμας αντιθετως απο το ιδιο απογευμα πιεζαν να σηκωθουμε αλλα εγω ειχα ταση για εμετο και ζαλαδες...

Χαλια, χαλια...

τεσπα ελπιζω αυτη τη φορα να ειναι καλυτερα τα πραγματα!

Για το μουργο αφου ειναι ζεστος, βαζε του μονο ενα πολυ ελαφυ σεντονακι... δες και σοτν αυχενα του, μην ειναι πολυ ζεστος η ιδρωμενος...

Ρωτα και τον παιδιατρο στην πρωη ευκαιρια να ξερουμε κι εμεις! χιχιχιχι

οχι εγω εκανα εμετουλη μονο οταν με βγαλανε απο το χειρουργειο..μετα ημουνα οκ....

ασε ο παιδιατρος μου ειπε να του βαλω μακρυμανικα και να εχω ανοιχτο τον κλιματισμο....αλλα δεν το θεωρω να ειμαστε νορμαλ να εχω μερα νυχτα να το εχω ανοιχτο

76IGp3.png

Αχ παω να απλωσω ενα πληντυριο το ξεχασα οτι εγινε,

Σε φιλω χαπακι, πεσε κι εσυ για υπνο μην χανεις τετοιες ευκαιριες! χιχιχιχι

καλο βραδυ ζουζουνα ....φιλακια...

76IGp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Σας γράφω στα γρήγορα από το κινητό τώρα που η φασολίτσα μου είναι ακόμα για παρακολούθηση. Γέννησα χθες το απόγευμα, ταλαιπωρήθηκα λίγο αλλά είμαστε κ οι δύο μια χαρά, η μικρή μου 2300 κ εγώ παλεύω σιγά σιγά με το θήλαστρο για να μαζέψει η μήτρα. Έκανα επισκληρίδιο στο τέλος αλλά γλίτωσα τους τεχνητούς (δούλεψε η ρίγανη; Δεν ξέρω!). Σας φιλώ, θα τα ξαναπούμε σύντομα:-)

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Καλημερα!

stellunak να σου ζήσει η μπεμπουλα σου! Να ειστε καλα και οι δυο!

galat μου ευχομαι να μη πονας αυτη τη φορα. Μολις περασουν 3-4 μερες θα τα ξεχασεις όλα! Κ εγω στεναχωρηθηκα πολύ που δεν μπορεσαμε να παμε φυσιολογικα, αφου να φανταστεις λιγο πριν μπουμε χειρουργειο ξαναειδαμε το μωρό μηπως κ είχε γυρίσει προς τα κάτω αλλά δεεεεεν:(. Τεσπα.....να είναι γερα τα παιδάκια μας και εμείς να εχουμε γρηγορη αναρωση!

happiness μου δες τα ακρα του αν είναι κρυα ή ζεστα. Εγω απλά της σκεπαζω τα ποδαρακια με ενα σεντονακι γιατι είναι κρυα. Στο βιβλιο της Πατσουρου νομιζω καπου εγραφε οτι μεχρι να φτασουν 3.500 γρ. να τους φοραμε καλτσακια.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια! Σας γράφω στα γρήγορα από το κινητό τώρα που η φασολίτσα μου είναι ακόμα για παρακολούθηση. Γέννησα χθες το απόγευμα, ταλαιπωρήθηκα λίγο αλλά είμαστε κ οι δύο μια χαρά, η μικρή μου 2300 κ εγώ παλεύω σιγά σιγά με το θήλαστρο για να μαζέψει η μήτρα. Έκανα επισκληρίδιο στο τέλος αλλά γλίτωσα τους τεχνητούς (δούλεψε η ρίγανη; Δεν ξέρω!). Σας φιλώ, θα τα ξαναπούμε σύντομα:-)

να σας ζησει!!! με το καλο να γυρισετε σπιτι σας και καλη προσαρμογη!!!!

καλημερα στις υπολοιπες μανουλες και κοιλουμπιτσες!!! σημερα κοιμηθηκα λιιιιγο καλυτερα: 2-8... κατι ειναι και αυτο... αυριο ειναι η τελευταια μερα με τα χαπια και μετα... περιμενουμε... απο τη μια λεω να βγει γιατι δεν αντεχω αλλο τη ζεστη, αλλα απο την αλλη λεω ας κατσει εκει που ειναι. τουλαχιστον να ζεσταινομαι μονο εγω...

απορια (δεν θυμαμαι αν εχω ξαναρωτησει): εχω παρει 2 μπουκαλια μεγαλα να υπαρχουν. να παρω λετε και μικρα? θηλαστρο επισης, δεν εχω παρει. σκεφτομαι αν δω οτι χρειαζομαι να νοικιασω νοσοκομειακο (αληθεια, ποσο γρηγορα στο δινουν?) και μετα να αγορασω

ZOrwp3.png

απορια (δεν θυμαμαι αν εχω ξαναρωτησει): εχω παρει 2 μπουκαλια μεγαλα να υπαρχουν. να παρω λετε και μικρα? θηλαστρο επισης, δεν εχω παρει. σκεφτομαι αν δω οτι χρειαζομαι να νοικιασω νοσοκομειακο (αληθεια, ποσο γρηγορα στο δινουν?) και μετα να αγορασω

nano μου περιμενε πρωτα να δεις πως θα τα πας με τον θηλασμό και οτι χρειαστεις το πέρνεις μετα. Το θηλαστρο εμενα μου το εφεραν σε 1 ωρα στο μαιευτηριο. Αφου είδα οτι είχα πληγωμενες θηλες και οίδημα στο στηθος, τους πηρα τ/φ και μου το εφεραν. Το νοικιασα για αρχή για 1 μήνα και μετα βλέπουμε.

Αντε με το καλό να ερθει και το δικό σου μωράκι!

stellunak να σου ζήσει η φασολίτσα σου, να είναι γερή και δυνατή!!!!!!

nano μη πάρεις και μικρότερα μπουκάλια, αν σου χρειαστούν τα αγοράζεις, για να καλήψεις άμεσα την ανάγκη σου αν δημιουργηθει έχεις μπιμπερό.

Καλημέρα είπα;; Δεν είπα, καλημέρα λοιπόν σε όλες τις μανούλες και κοιλουμπίτσες!!!!!!!! Εμείς δεν είμαστε και πολύ στα καλά μας, το ζάχαρο έχει ξερυθμιστεί τελείως μεγάλωσα τις δώσης αλλά και πάλι δεν μπαίνουμε εντός ορίων με τίποτα και με πιάνει ένα άγχος για το μωρό που δε λέγεται.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

καλημερα κοριτσακια μου,μανουλες και κοιλουμπιτσες μου....

αντε σιγα -σιγα ολες αγκαλιαζετε τα ζουζουνια σας....

νανο μου τα μικρα θα σε βολεψουν πιο καλα αλλα μην τα παρεις απο τωρα ,αν χρειαστεις στελνεις τον αντρα σου και τα αγοραζει

ντιμ μου...αμαν αυτο το ζαχαρο σε εχει ταραξει...ποτε θα μιλησεις με το γιατρο για τη γεννα???

κων κων μου κι εγω συνεχεια τα ακρα κοιταω...και παντα ειναι ζεστα...μονο οταν αναβω το κλιματιστικο τοτε κρυωνουν τα ποδαρακια μας

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια...stellunak να σας ζήσει η μπεμπούλα σας, να είναι πάντα γερή κι ευτυχισμένη....dim σε καταλαβαίνω...βαρέθηκα κι εγώ με τα χαζοζάχαρα

αχ mamalou μου ευτυχώς έχω κάποιον να με καταλαβαίνει. Εσένα ο γιατρός σου τι σου έχει πει;; Θα πάτε με καισαρική, πρόκλησή ή θα περιμένεται την ΠΗΤ;;

καλημερα κοριτσακια μου,μανουλες και κοιλουμπιτσες μου....

αντε σιγα -σιγα ολες αγκαλιαζετε τα ζουζουνια σας....

νανο μου τα μικρα θα σε βολεψουν πιο καλα αλλα μην τα παρεις απο τωρα ,αν χρειαστεις στελνεις τον αντρα σου και τα αγοραζει

ντιμ μου...αμαν αυτο το ζαχαρο σε εχει ταραξει...ποτε θα μιλησεις με το γιατρο για τη γεννα???

κων κων μου κι εγω συνεχεια τα ακρα κοιταω...και παντα ειναι ζεστα...μονο οταν αναβω το κλιματιστικο τοτε κρυωνουν τα ποδαρακια μας

δε ξέρω χαπάκι μου τι θα μου πει για τη γέννα, την Τετάρτη έχω ραντεβού. Είτε συμφωνεί είτε όχι το αργότερο μέχρι την 38 και 1 θα του πω να το πάρουμαι. Το ζάχαρο τα έχει παίξει μία μέρα είναι ρυθμισμένο και 2 αρύθμιστο όπου μου ανεβάζει τη δώση, φοβάμαι για το παιδί γιατί επιρεάζεται και του κάνει κακό όλο αυτό. Και δεν είναι οτι έχω κουραστεί απο τη διατροφή, τις μετρήσης και τις ενέσεις και για αυτό θέλω να το πάρουμε, αλλά φοβάμαι την επίδραση που θα έχει να μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον με τόσο αρύθμιστο ζάχαρο. Μηλάμε οτι τη μία μέρα είναι εντός ορίων και λέμε οκ τη βρήκαμε τη δώση και την επόμενη όχι απλά ξεφεύγει αλλά πάει στο θεό και άντε ανέβαζε σταδιακά μονάδες μέχρι να το βρεις και την επόμενη φτου και απο την αρχή.

ντιμ παντως εγω ξερω οτι αν παιζει θεμα με το ζαχαρο σε βαζουν μονο με καισαρικη να γεννησεις

με καισαρική σε βάζουν αν υπάρχει μεγαλοσωμία στο έμβρυο, εμένα προς το παρόν είναι φυσιολογικό.

Καλημερα....πηγα αλλη μια φορα σουπερμαρκετ μονη μου η ετοιμογεννη!!!! ουφ τιγκαρα και τωρα μπορω να γεννησω με την ησυχια μου

Χαπακι οχι δεν ισχυει, το εχουν βρει τωρα δικαιολογια οι γυναικολογοι ...οι ενδοκρινολογοι ειανι κατηγορηματικοι οτι αυτο , ρυθμισμενο, δεν ειναι ενδειξη για κ.τ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...