Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

galat θελω τη βοηθεια σου....απο χθες το βραδυ ο μπεμπουλης ξυπναει σχεδον καθε μια ωρα ..τρωει 2-3 λεπτα και μετα κοιμαται...γιατι το κανει αυτο...λες να τρεχει κατι με το γαλα,μηπως δεν χορταινει???

γιατι δεν μου τρωει κανονικα????

τι να κανω????

Να τον εμπιστευτεις.Λογικα κανει εν ααλμα αναπτυξης, νομιζω στις 2 εβδομαδες ολα αυξανουν λιγο τα γευματα...

galat μου γιατι μια μερα νωρίτερα στο μαιευτηριο? Εγώ απλά πήγα στις 5 το πρωί για να πιάσουμε σειρά στα χειρουργεία.

Ειναι τακτικη του νοσοκομειου του δημοσιου...

Αλλα βασικα ειμαι τυχερη επειδη ειναι δεκαπενταυγουστο και δεν θα γινεται χαμος, ο γιατρος μου ειπε να μπως 6-7 το απογευμα...παλι καλα...

Ήρθαμε και εμείς!!!! w00t.pngw00t.pngw00t.png

Γέννησα φυσιολογικά την Τρίτη στις 15:50 ένα κουκλί κοριτσάκι 2.800gr και 49cm!

Όλα πήγαν πολύ καλά και από εχθές το απόγευμα είμαστε στο σπίτι μας, τετραμελής οικογένεια πλέον!

Με την πρώτη ευκαιρία μόλις μπούμε σε μια γραμμή δεν σας ξεχνώ θα είμαι πιο δυναμικά στο παρεάκι μας, σματσ kissing.png σμουτσ kissing.png μέχρι τότε σε όλες!!!

Να σου ζησει η κουκλα κοριτσάκι μου!!!! Συγχαρητηρια και στη μαμα που τα καταφερε τοσο καλα!!!!

μπου μπου να σας ζήσει:-D:-D!!!

εγώ πριν λίγο γύρισα απο τη θάλασσα...τι ωραία αίσθηση ελαφρότητας μέσα στο νερό..απόλαυση...μετά όμως όταν βγήκα ένιωθα βαρύτερη απο πρίν:mrgreen:

Κι εγω!!!! Χιχιχιχ το τελευτιαο μου...ητνα τοοοοοοοσο ζεστη η θαλασσα δεν μου εκανε κεφι να βγω....

galat στο συμφονι δεν εχει οδηγιες κ αυριο θα παρω τηλ να μου πουν.Ξερεις πως λειτουργει;;; πρωτα οι γρηγορες κινησεις κ μετα οι πιο αργες;;;

Δεν ξερω δυστυχως το συμφονυ αλλα ναι , παντα πρωτα οι γρηγορες κινησεις, ειναι μιμηση των θηλαστικων κινησεω του μωρου, παντα θα βαζεις την γρηγορη ταχυτητα, και μολις δεις γαλα το βαζεις σε αυτο που παει αργα και ρυθμικα.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον να σας πω τα νεα, η ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!

Φυσιολογικά, και μαλλον χωρις τεχνητους πονους, λεπτομερειες θα ξερω αυριο που θα μιλησουμε...

ΤΗν επιασαν οι πονοι Πεμπτη βραδυ και περπατουσαν ολο το βραδυ με τη γιατρο της... καποια στιγμη το πρωι καταφερε να κοιμηθει ενα διωρο, και μετα τα ιδια παλι ωσπου δυναμωσαν και τελικα γεννησε γυρω στις 5 το απογευμα!!!!

Αλλα ολα καλα μαμα και κορη σουπερ!

Εγω οπως σας εγραψα μπαινω απο κυριακη βραδυ, και 9-10 Δευτερα θα κανω καισαρικη...

eNeap2.pngTSzHp3.png

1. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  2. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  3. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  4. katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  5. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  6. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  7. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ
  8. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  9. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  10. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  11. katerina10 ΠΗΤ 22/08 με καισαρική στις 10/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ- ΑΓΟΡΙ
  12. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρική αρχές Αυγούστου)
  13. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  14. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική 17/08/2010)
  15. lienka ΠΗΤ 29/08/2010 - ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  16. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - ΑΓΟΡΙ
  17. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ΓΑΙΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  18. theolvas ΠΗΤ 02/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  19. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?
  20. nano79 ΠΗΤ 03/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ
  21. mamalou ΠΗΤ 11/09/2010 - ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  22. Peggouinaki ΠΗΤ 15/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ

1. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 11/07)
  2. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 21/07)

3. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 22/07)
  4. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ με καισαρική στις 26/07 (ΓΕΝΝΗΣΕ 26/07)
  5. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 28/07)
  6. Bibicos ΠΗΤ 01/08/2010 -?- ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 28/07)
  7. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 30/07)

8. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 31/07)

9. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη 04/08/2010)(ΓΕΝΝΗΣΕ 04/08 )
  10. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρικη 04/08/2010)(ΓΕΝΝΗΣΕ 04/08 )
  11. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική 10/08/2010) (ΓΕΝΝΗΣΕ 10/08 )
  12. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ??? ΘΕΣ/ΚΗ - ΚΟΡΙΤΣΙ(ΓΕΝΝΗΣΕ 10/08 )
  13. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 12/08 )
  14. stellunak ΠΗΤ 03/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ(ΓΕΝΝΗΣΕ 13/08 )

eNeap2.pngTSzHp3.png

Λοιπον να σας πω τα νεα, η ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!

Φυσιολογικά, και μαλλον χωρις τεχνητους πονους, λεπτομερειες θα ξερω αυριο που θα μιλησουμε...

ΤΗν επιασαν οι πονοι Πεμπτη βραδυ και περπατουσαν ολο το βραδυ με τη γιατρο της... καποια στιγμη το πρωι καταφερε να κοιμηθει ενα διωρο, και μετα τα ιδια παλι ωσπου δυναμωσαν και τελικα γεννησε γυρω στις 5 το απογευμα!!!!

Αλλα ολα καλα μαμα και κορη σουπερ!

Εγω οπως σας εγραψα μπαινω απο κυριακη βραδυ, και 9-10 Δευτερα θα κανω καισαρικη...

πως νοιωθεις???εισαι προετοιμασμενη (ψυχολογικα εννοω)

76IGp3.png

Ναι, μιας και το εχω ξαναπεράσει...ενταξει ηρεμησα τωρα μου εφυγε η απογοητευση...απλα ευχομαι και παρακαλαω να μην ποναω μετα πολυ γιατι στην πρωτη υπεφερα....

τι κανει ο μουργακος σου???Να τον φιλησεις παντου

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Ναι, μιας και το εχω ξαναπεράσει...ενταξει ηρεμησα τωρα μου εφυγε η απογοητευση...απλα ευχομαι και παρακαλαω να μην ποναω μετα πολυ γιατι στην πρωτη υπεφερα....

τι κανει ο μουργακος σου???Να τον φιλησεις παντου

καλα ειναι το αστερακι μου,κοιμαται γλυκα..και ευχομαι να μην εχουμε τα χθεσινα....απο φιλια οσα θελεις ευκαιρεια ψαχνω:)

γιατι πονουσες ...εγω δεν μπορω να πω οτι πονουσα....περιμενα να ειναι πιο επωδυνη αλλα ηταν υποφερτος ο πονος

76IGp3.png

ειναι απο οργανισμο σε οργανισμο μαλλον, επισης το αποδιδω στο οτι δεν σηκωθηκα την ιδια μερα να περπατησω οπως οι αλλες, μιας και ειχα παρενεργειες απο την επισκληρηδιο...(ναυτια ζαλαδες, φαγουρα, ριγη, οτι πεις το ειχα)

eNeap2.pngTSzHp3.png

ειναι απο οργανισμο σε οργανισμο μαλλον, επισης το αποδιδω στο οτι δεν σηκωθηκα την ιδια μερα να περπατησω οπως οι αλλες, μιας και ειχα παρενεργειες απο την επισκληρηδιο...(ναυτια ζαλαδες, φαγουρα, ριγη, οτι πεις το ειχα)

να σου πω κι εγω την 1η μερα σηκωθηκα μονο για να κατσω στο καροτσακι να με πανε στο δωματιο...την δευτερη μερα ομως σηκωθηκα κανονικα......

εγω απο την επισκληριδιο εκανα μονο εμετουλη 3 φορες ....και το μονο που με ενοχλουσε ηταν το βαρος που ενοιωθα στα ποδια

76IGp3.png

Διαφημίσεις

να σου πω κι εγω την 1η μερα σηκωθηκα μονο για να κατσω στο καροτσακι να με πανε στο δωματιο...την δευτερη μερα ομως σηκωθηκα κανονικα......

εγω απο την επισκληριδιο εκανα μονο εμετουλη 3 φορες ....και το μονο που με ενοχλουσε ηταν το βαρος που ενοιωθα στα ποδια

αρα δεν ημουνα η μονη....

eNeap2.pngTSzHp3.png

οχι ρε χαπακι...εκτος αν εχεις κλιματισμο..αλλα σαμπως ξερω κι εγω, την μικρη Χειμωνα την εκανα... αν εχει κρυα ποδαρακια ριχνε κανα σεντονακι...

μιλαω για οταν εχω κλειστο τον κλιματιστικο....τα ποδαρακια μας ειναι ζεστα...

76IGp3.png

αρα δεν ημουνα η μονη....

οχι καλη μου...βεβαια εγω ηθελα να σηκωθω απο το βραδυ της 1ης μερας αλλα δεν με αφηναν....αλλα ερχονταν να μου βαλουν παυσιπονα και τους ελεγα αφου δεν ποναω γιατι μου βαζετε υποθετα...

76IGp3.png

Ναι κι εγώ δνε πονουσα την πρωτη μερα, αφου νομιζω αφηνουν την επισκληριδιο με καθετηρακι...

Εμας αντιθετως απο το ιδιο απογευμα πιεζαν να σηκωθουμε αλλα εγω ειχα ταση για εμετο και ζαλαδες...

Χαλια, χαλια...

τεσπα ελπιζω αυτη τη φορα να ειναι καλυτερα τα πραγματα!

Για το μουργο αφου ειναι ζεστος, βαζε του μονο ενα πολυ ελαφυ σεντονακι... δες και σοτν αυχενα του, μην ειναι πολυ ζεστος η ιδρωμενος...

Ρωτα και τον παιδιατρο στην πρωη ευκαιρια να ξερουμε κι εμεις! χιχιχιχι

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...