Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αν εχεις να παραγγειλεις κι αλλα πραγματα: www.bce-europe.com

αν θελεις μονο το τσαι παρηγγειλε το σε καποιο φαρμακειο

στο φαρμακειο ας πουμε της γειτονιας;; πως το ζηταω;;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ασε... νομιζω θα αδειασει το καφε απο εγκυουλες και θα μας διωξουν μεχρι να γυρισουμε με τις κορες μας....

καλέ εμείς ποτέ δε θα σας διώξουμε...εδώ θα είμαστε να σας δίνουμε κουράγιο... κ εσείς σε μας... :D

μελλουσα μαμα εδω που ψαχνει να βρει γιατρο για να γεννησει!!!!!!sos

Πως μπορουμε να σε βοηθήσουμε κοριτσάκι? Πότε γεννάς? Να σου δώσουμε όλες τηλ. των γιατρών μας κ να αποφασίσεις???

Ήρθαμε και εμείς!!!! w00t.pngw00t.pngw00t.png

Γέννησα φυσιολογικά την Τρίτη στις 15:50 ένα κουκλί κοριτσάκι 2.800gr και 49cm!

Όλα πήγαν πολύ καλά και από εχθές το απόγευμα είμαστε στο σπίτι μας, τετραμελής οικογένεια πλέον!

Με την πρώτη ευκαιρία μόλις μπούμε σε μια γραμμή δεν σας ξεχνώ θα είμαι πιο δυναμικά στο παρεάκι μας, σματσ kissing.png σμουτσ kissing.png μέχρι τότε σε όλες!!!

Καλώς ήρθες μπουμπου... να σου ζήσει το νέο μέλος...

Κοριτσάκια τι κάνετε?? nikolina τι μπέμπαρο θα βγάλεις???

Άστα κοριτσάκι κ εγώ αυτό αναρωτιέμαι... Όλοι μου λένε άντε να γεννήσεις να δουμε πως θα είναι αυτό το παιδί κ εγώ τους λέω... ΜΕΓΑΛΟ... Θα πάμε κατευθείαν φαντάρος...

καλησπερα κοριτσακια μου...εισαστε ετοιμες ψυχολογικα οσες θα πατε να γεννησετε........

Όχι... :mad:

Καλημερα...ερημια σημερα το καφε... θα γενναμε ολες μαζι και για καμια εβδομαδα θα κολλησει στην ιδια σελιδα μου φαινεται!

Σημερα θα παω με την κορουλα και τον ντρουλη για ενα μπανακι, ετσι μια οικογενειακη στιγμη προ γεννας...το θελει παρα πολυ.

Αυριο σουπερμαρκετ, σπιτι, μποτέ και κυριακη μπαινω...(θελει και μια μερα πριν να μπαινεις στο αμιευτηριο, τι βαρετο)

Αντε περασνα οι μερες ΝΙκολινακι μουουου πολυ χαιρομαι που σε εχω συμπαρασταση

Πέρασαν δε λες τίποτα galatάκι μου... Πότε έμαθα ότι είμαι έγκυος, πότε γεννάω... δεν το χω συνειδητοποιήσει ακόμα... Θα σου στείλω π.μ. το τηλ. μου για να μιλήσουμε την Δευτέρα με το καλό...

Να φιλήσεις την όμορφη κουκλίτσα σου κ από μένα...

Κανένα νέο από τη Στελλίτσα είχαμε???

Dimάκι καλώς ήρθες στην Αθήνα... με το καλό

κωνκωνάκι καλώς ήρθες κ πάλι στο καφέ...

Ολυ υπομονή κοριτσάκι, σκέψου κ εμάς εδώ στη ζέστη...

Να ρωτήσω κ εγώ για αυτό το τσάι? Είναι δοκιμασμένα ασφαλές?

Φιλάκια σε όλες τις μανουλίτσες κ τις κοιλουμπίτσες που απέμειναν...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

καλησπερα κουκλιτσες!!!!!

ολυμπια μου ουτε πιπιλα δεν το κανει....το απογευμα εφαγε κανονικα και μετα εβγαλε γουλιτσες 2-3 φορες....

μπου μπου μου να σου ζησει το μωρακι σου να ειναι παντα γερο και καλοτυχο...καλο σαραντισμο...

φαντα τι εγινε και ψαχνεις τελευταια στιγμη για γιατρο....

νανο μου μη φοβασαι δεν σε διωχνουμε καλε τι ειναι αυτα που λες

κων κων μου γενικα δεν εχω προβλημα χθες το βραδυ μου τα εκανε αυτα και λιγο σημερα....και γενικα ηταν γκρινιαρης ....αλλα ηρεμησε ο μικρουλης μου....

αν ξεχασα καμια ζηταω συγνωμη,μου εχει παρει τα μυαλα ο μουργακος μου

76IGp3.png

σας ειπα εβγαλε και το συμπερασμα ο πεθερος για την γκρινια του μωρου....περασε τις 13 μερες τωρα θα αλλαξει συμπεριφορα...αααα ηρθε και μου εκανε και παρατηρηση που κανει ζεστη και δεν καιω το κλιματιστικο,θα μας πει πως θα ειμαστε και σπιτι μας....αμα πω καμια κουβεντα θα το καταλαβουν...οτι εδω δεν ειναι το σπιτι τους

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω κ εγώ για αυτό το τσάι? Είναι δοκιμασμένα ασφαλές?

υποθέτω οτι για να μου το συστήση και η συμβουλος θηλασμού θα είναι. Βέβαια μου είπε οτι μπορούμε να κάνουμε και μόνες μας με 20 σπόρους γλυκάνισο, 10 μαραθόσπορο και 10 κυμινο. Εγώ είπα να πάρω το έτοιμο να μη μετράω σποράκια

μπου μπου να σας ζήσει:-D:-D!!!

εγώ πριν λίγο γύρισα απο τη θάλασσα...τι ωραία αίσθηση ελαφρότητας μέσα στο νερό..απόλαυση...μετά όμως όταν βγήκα ένιωθα βαρύτερη απο πρίν:mrgreen:

c2Gbp2.png

σας ειπα εβγαλε και το συμπερασμα ο πεθερος για την γκρινια του μωρου....περασε τις 13 μερες τωρα θα αλλαξει συμπεριφορα...αααα ηρθε και μου εκανε και παρατηρηση που κανει ζεστη και δεν καιω το κλιματιστικο,θα μας πει πως θα ειμαστε και σπιτι μας....αμα πω καμια κουβεντα θα το καταλαβουν...οτι εδω δεν ειναι το σπιτι τους

χόστα χαπάκι!!!!!!!!!!!! Εμένα ευτυχώς φοβάτε μήπως αυτό που πει δημιουργήσει πρόβλημα και δε μιλάει και τώρα με το θέμα φεύγουμαι δε φεύγουμαι κουβέντα δεν είπε.

Οκ Dimάκι ... μην βαράς... :rolleyes: απλά ρώτησα.. έκανα κ εγώ παραγγελία από το ecobaby.gr κ παράγγειλα κ άλλα της weleda... Πόσα τέτοια σου είπε να πίνουμε την ημέρα? Γιατί παράγγειλα μόνο ένα για αρχή, κ αν μου αρέσει θα πάρω κ άλλα...

EP8Ip2.png

Οκ Dimάκι ... μην βαράς... :rolleyes: απλά ρώτησα.. έκανα κ εγώ παραγγελία από το ecobaby.gr κ παράγγειλα κ άλλα της weleda... Πόσα τέτοια σου είπε να πίνουμε την ημέρα? Γιατί παράγγειλα μόνο ένα για αρχή, κ αν μου αρέσει θα πάρω κ άλλα...

ενα, δυο την ημέρα. Να βαλουμε τις μαναδες μας να κανουνε παρεα και η δικια μου να ερθει μεσα θελει αν δεν ερθει ο αντρας μου. Βεβαιος της το εκοψα

Διαφημίσεις

ενα, δυο την ημέρα. Να βαλουμε τις μαναδες μας να κανουνε παρεα και η δικια μου να ερθει μεσα θελει αν δεν ερθει ο αντρας μου. Βεβαιος της το εκοψα

χαχαχα... εγώ γέλασα πολύ... Δε θα μπορουσα να το φανταστώ το σκηνικό με τη μάνα μου... θα μου σπάσει τα νεύρα...

Α!! και ξεχασα να σας πω... Πήγε σήμερα ο συζυξ να πάρει το κιτ από την Δημόσια Τράπεζα... του κάνανε μία πλύση εγκεφάλου για ένα καινουριο φρουτο: τα μεσεγχυματικά κύτταρα... Τα οποία για να τα κρατήσεις στην "Δημόσια Τράπεζα" σου κοστίζει 1300 ευρώ.... δηλαδή έλεος... για Δημόσια Τράπεζα αυτό...

Του σπάσανε κ τα νεύρα για΄τι είδε εκεί να αφήνουν τα κιτ όπου να ναι... ουτε καν να τα μεταφέρουν γρήγορα σε ψυγεία...

Και σκέφτομαι, σε αυτή τη χώρα και να θες να κάνεις δωρεά... κανείς δε σε βοηθάει... (μετά από αυτό, ήθελα κ μία φιάλη αίμαι για μία φίλη μου κ έψαχνε μία άλλη φίλη μου να δώσει αίμα σε νοσοκομείο κ δεν μπορουσε λόγω ώρας ... μόνο το Γεννηματά δεχόταν το απόγευμα....)

EP8Ip2.png

υποθέτω οτι για να μου το συστήση και η συμβουλος θηλασμού θα είναι. Βέβαια μου είπε οτι μπορούμε να κάνουμε και μόνες μας με 20 σπόρους γλυκάνισο, 10 μαραθόσπορο και 10 κυμινο. Εγώ είπα να πάρω το έτοιμο να μη μετράω σποράκια

τι ειναι καλε αυτο το τσαι που λετε???βοηθαει και καλα στο θηλασμο???να κατεβαινει γαλα???

76IGp3.png

χαχαχα... εγώ γέλασα πολύ... Δε θα μπορουσα να το φανταστώ το σκηνικό με τη μάνα μου... θα μου σπάσει τα νεύρα...

Α!! και ξεχασα να σας πω... Πήγε σήμερα ο συζυξ να πάρει το κιτ από την Δημόσια Τράπεζα... του κάνανε μία πλύση εγκεφάλου για ένα καινουριο φρουτο: τα μεσεγχυματικά κύτταρα... Τα οποία για να τα κρατήσεις στην "Δημόσια Τράπεζα" σου κοστίζει 1300 ευρώ.... δηλαδή έλεος... για Δημόσια Τράπεζα αυτό...

Του σπάσανε κ τα νεύρα για΄τι είδε εκεί να αφήνουν τα κιτ όπου να ναι... ουτε καν να τα μεταφέρουν γρήγορα σε ψυγεία...

Και σκέφτομαι, σε αυτή τη χώρα και να θες να κάνεις δωρεά... κανείς δε σε βοηθάει... (μετά από αυτό, ήθελα κ μία φιάλη αίμαι για μία φίλη μου κ έψαχνε μία άλλη φίλη μου να δώσει αίμα σε νοσοκομείο κ δεν μπορουσε λόγω ώρας ... μόνο το Γεννηματά δεχόταν το απόγευμα....)

α ρε ελλαδιτσα....ολα με προγραμμα γινονται...χαχαχαχα...να μην βγαλουν και αυτοι κατι???

76IGp3.png

τι ειναι καλε αυτο το τσαι που λετε???βοηθαει και καλα στο θηλασμο???να κατεβαινει γαλα???

αυτά τα τρία συστατικά βοηθάνε στη παραγωγή γάλατος αν και η Πατσούρου λέει οτι είναι βοηθητικά ουσιαστική δουλεια κάνει μόνο η μαγιά μπύρας. Αυτα τα συστατικά μπορείς να τα βάζεις λίγο παραπάνω στη διατροφή σου πχ. κουλουράκια με γλυκάννισο, μαραθόπιτα ή μαραθοτιγανήτες, λίγο παραπάνω κύμινο στα σουτσουκάκια και τέτοια. Μακριά απο φασκόμηλο.

galat στο συμφονι δεν εχει οδηγιες κ αυριο θα παρω τηλ να μου πουν.Ξερεις πως λειτουργει;;; πρωτα οι γρηγορες κινησεις κ μετα οι πιο αργες;;;

κοριτσιααααα με το καλοοοοοο!!!!!!!!!!

αντε να γεννησετε κ εσεις να μιλαμε ολες για τα μεμε μας!!!!!!!!!!!!!χαχαχα!!!!!

το τσαγακι το εχω κ εγω...νοστιμο ειναι αλλα μυριζει σαν παστουρμας!!!

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...