Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νικολινα, ακουσες, σαρανταρια απο σημερα μεχρι και τριτη...εμεις καλα θα την βγαλουμε στο μαιευτηριο χιχιχ

Τιπ, παρτε μαζι σας οσες γεννατε σε δημοσιο, κουβερτουλα πικε, και κανα2 φορμακια μακρυμανικα , τα μικρα κρυωνουν με τον κλιματισμο, εκει που πηγα σημερα να δω τη Βασουλα ολα τυλιγμενα τα ειχαν...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στελλίτσα με το καλό... δεν πρόλαβα χθες να γράψω... κ ίσως τώρα να κρατάει την famous φασολίτσα αγκαλιά...

galat ναι εμείς θα έχουμε την δροσιά του μαιευτηρίου... αλλά μετά που θα βγουμε με το καλό... ας κάνει δροσιές κ έξω :rolleyes: Όσο για το φ.τ. είπε θα το προσπαθήσουμε, έχει λέει κ καλή θέση το μωρό, άσχετα που δεν έχει μπει στη λεκάνη... Έχω τρεις μέρες να το συνειδητοποιήσω... Όλοι οι άλλοι γελάνε κ εγώ τα χω κάνει πάνω μου... Εντωμεταξύ, χθες λέει το θεϊκό η μάνα μου, να μπει μέσα... χαχα... πολύ γέλασα... Και όταν θέλω να φύγεις πως θα σε διώξω της λέω? :rolleyes:

nikijo ευχαριστώ.... να φιλήσεις τα παιδάκια σου τα όμορφα...

Και σε όλες τις κοιλουμπίτσες και τις μανουλίτσες πολλά πολλά φιλάκια

Η Bibicos τι κάνει κορίτσια? Τη σκέφτομαι συνέχεια...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλημερα...ερημια σημερα το καφε... θα γενναμε ολες μαζι και για καμια εβδομαδα θα κολλησει στην ιδια σελιδα μου φαινεται!

Σημερα θα παω με την κορουλα και τον ντρουλη για ενα μπανακι, ετσι μια οικογενειακη στιγμη προ γεννας...το θελει παρα πολυ.

Αυριο σουπερμαρκετ, σπιτι, μποτέ και κυριακη μπαινω...(θελει και μια μερα πριν να μπαινεις στο αμιευτηριο, τι βαρετο)

Αντε περασνα οι μερες ΝΙκολινακι μουουου πολυ χαιρομαι που σε εχω συμπαρασταση

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπερα κοριτσακια μου...εισαστε ετοιμες ψυχολογικα οσες θα πατε να γεννησετε....

αντε θα περιμενουμε να μας πειτε την εμπειρια σας και να μας περιγραψετε πως ειναι τα μπεμπακια σας....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

galat θελω τη βοηθεια σου....απο χθες το βραδυ ο μπεμπουλης ξυπναει σχεδον καθε μια ωρα ..τρωει 2-3 λεπτα και μετα κοιμαται...γιατι το κανει αυτο...λες να τρεχει κατι με το γαλα,μηπως δεν χορταινει???

γιατι δεν μου τρωει κανονικα????

τι να κανω????

76IGp3.png

Καλησπέρα φιλεναδες!

Ευτυχως που γέννησα γιατι αυτη η ζέστη δεν υποφερεται πιά!

Χθες ήρθε και ο παπάς στο σπίτι και πηραμε την ευχή (της 1ης μερας). Μου είπε οτι δεν υπάρχει μισή ευχή και μισός σαραντισμός. Και στον Κωνσταντίνο πάλι στις 8 μέρες είχαμε πάρει ευχή.

Η μικρή μου τρωει ανα 2ωρο, αλλά τα βράδια κοιμάται και 4 ώρες σερί;).

Σήμερα ήταν η 1η μερα μόνη μου μετα δυό μου παιδάκια. Δεν προλάβαινα να αλλάζω πάνες:mrgreen:!

Εχω ενα θεματακι με τον θηλασμό

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=67224

όποια γνωρίζει κάτι άς μου απάντησει.

happiness μου δυστυχως δεν ξερω να σου προτεινω κατι για να σε βοηθήσω. Δοκίμασες να βγάλεις και να του δωσεις με μπουκάλι, μήπως βαριεται να ρουφάει? Μπορεί να λέω και βλακίες, δεν ξέρω...

galat μου γιατι μια μερα νωρίτερα στο μαιευτηριο? Εγώ απλά πήγα στις 5 το πρωί για να πιάσουμε σειρά στα χειρουργεία.

Ήρθαμε και εμείς!!!! w00t.pngw00t.pngw00t.png

Γέννησα φυσιολογικά την Τρίτη στις 15:50 ένα κουκλί κοριτσάκι 2.800gr και 49cm!

Όλα πήγαν πολύ καλά και από εχθές το απόγευμα είμαστε στο σπίτι μας, τετραμελής οικογένεια πλέον!

Με την πρώτη ευκαιρία μόλις μπούμε σε μια γραμμή δεν σας ξεχνώ θα είμαι πιο δυναμικά στο παρεάκι μας, σματσ kissing.png σμουτσ kissing.png μέχρι τότε σε όλες!!!

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα και απο μένα, απο Αθήνα πλέον. Το τι χαρτομάνι με έβαλαν να υποργάψω για το αεροπλάνο δε λέγεται, αλλά ο πιλότος έκανε μια προσγείωση ούτε που την κατάλαβα. Την Τετάρτη έχει ραντεβού με τον γιατρό για να κάνω και τις εξετάσεις.

nano μου μαζί θα μείνουμε να γεννάμε το βλέπω, όλες θα είναι μανούλες να μηλάνε για θηλασμό και μπεμπάκια και εμείς για πρισμένα πόδια και συσπάσεις.

fanta πως μπορούμε να βοηθήσουμε; Αν θες σου στέλνω πμ με τα στοιχεια του δικού μου. Πως έμεινες χωρίς γιατρό τελευταία στιγμή;;

κων κων και μπουμπου καλός ήρθατε.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλησπέρα και από μένα.

DimRous βαλε και μένα στην παρέα σας, με βλέπω να περιμένω πολύ ακόμα.

Δεν θέλει να βγει ο μάγκας και εδώ φυσικά θα τον αφήσουν να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια.

Να σας ζήσουν τα μωράκια Κων κων και μπουμπου.

Χαπακι έχω την εντύπωση ότι ο μούργος σου σε δουλεύει, σε έχει κάνει πιπίλα για να κοιμάται.

Ελπίζω και παρακαλάω τον Θεούλη να γεννήσω μέσα στο σκ γιατί δεν μπορώ άλλο, νομίζω ότι θα εκραγεί η κοιλιά μου.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

nano μου μαζί θα μείνουμε να γεννάμε το βλέπω, όλες θα είναι μανούλες να μηλάνε για θηλασμό και μπεμπάκια και εμείς για πρισμένα πόδια και συσπάσεις.

ασε... νομιζω θα αδειασει το καφε απο εγκυουλες και θα μας διωξουν μεχρι να γυρισουμε με τις κορες μας....

κοριτσια απο που μπορω να παραγγηλω εκεινο το τσάι της weleba;;

αν εχεις να παραγγειλεις κι αλλα πραγματα: www.bce-europe.com

αν θελεις μονο το τσαι παρηγγειλε το σε καποιο φαρμακειο

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...