Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ax galataki μου... :)

τα κανω ολα αυτα που λες...κ το β&ζι εξω 24 ωρες:) τωρα ειναι καλυτερα...

πηρα μονη αντληση...δεν το σκεφτηκα οταν τους τηλ...10 10λεπτα ή 8 13λεπτα λεει...(αρα 2στηθη 10 20λεπτα)....τεσπα...Το πρωτοκολλο ποιο ειναι ;;;που ειναι;;;

Ξερεις ρε συ τι γινεται;;;φαινεται να πειναει μολις αφηνει το στηθος-οχι παντα- ...τρωει το χερακι του....κ ετσι δινω κ συμπληρωμα......

κ με το καλο κοριτσακι τη Δευτερα!!!!!:)

Νικολινακι με το καλο κ εσυ ομορφη !!!!:)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα κανεις και δινεις συμπληρωμα

σιγα σιγα θα το μειωσεις, ασε που τωρα θα δινεις απο το δικο σου γαλατακι...

το πρωτοκολλο κι εγω το εψαχνα και δεν ισχυε το λινκ

αυτο το πσοτ που βρηκες ειναι λογικα

eNeap2.pngTSzHp3.png

λοιπον σου αντιγραφω απο το βιβλιο της πατσουρου

8-10 φορες με στοχο να φτασεις καποια στιγμη 800 μλ μετα απο περιπου 10 μερες

οταν ξεπερασεςι τα 500 μλ το 24ωρο μπορεις να κανεις και 8 αντλησεις

αντληση τουλαχιστον ανα τριωροκαι μια αντληση την νυχτα μετα απο 6 ωρες υπνου

Αν κουραστεις εχεις περιθωριαο 1-2 μερες να κανεις λιγο λιγοτερες αντλησεις

Τωρα συμβουλες για καλυτερο αποτελεσμα γενικα στις αντλησεις

ξεκινας την αντλια σε χαμηλη ενταση οσο το νιωθεις ανεκτο αυξανεις, μολις τελειωσει η ροη απο το ενα στηθος αλλαζεις στηθος

, μολις μειωθει η ροη απο το αλλο, ξαναλλαζεις κοκ οσο μπορεσεςι να βγαλεις ακομα και μερικα μλ, αλλα κυριως η ενναλαγη ειναι που βοηθαει

επισης εμενα με βοηθουσε προα το τελος να πιεζω κυυκλικα με τη χοανη ολα τα τμηματα του στηθους αρχιζε και εβγαζε ξανα...επισης εκανα απαλο μασαζ απο τη μερια της μασχαλης προς τα εξω και το ιδιο και στο απο κατω μερος του στηθους και παλι εβγαζε...σαν να το εσπρωχνα δηλ προς τη θηλη...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Παντως ΝΙκολίνα, τουλαχισοτν πηρε ολες τιε μερες του, και ο γιατρος σου το παλευει... μπαρβο του!

Και ασε τις νυξεις για καισαρικες να εμπιστευτεις τον γιατρο και τον μπεμπακο σου!!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Λέω να αρχίσω τις ανλτήσεις από τώρα... να το φυλάξω στην κατάψυξη...

Δεν έχω κάποι θέμα με πληγωμένες θηλές, και το φυστίκι το θηλάζω αποκλειστικά σχεδόν από την αρχή... μόνο για 4-5 μέρες μετά το θηλασμό της έδινα λίγο συμπλήρωμα... και εκείνο δε το έτρωγε όλο.

Τουλάχιστον όσο θηλάζω αποκλειστικά φαίνεται ότι η μκρή χορταίνει.... βάζει και βάρος

Έχω κάνει μερικές αντλήσεις, πιο πολύ για να επιβεβαιωθώ ότι όντως έχω γάλα...( μάλλον για να το αποδείξω στη μαμά μου...!!!) και της το έδινα κατόπιν να το πιει...

Απλώς τρελαίνομαι όταν τη βλέπω με το μπιμπερό στο στόμα, ακόμα και αν πίνει το δικό μου γάλα!!!

Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι ότι τις αντλήσεις τις κάνεις ανάμεσα στους θηλασμούς?? Δηλ, θηλάζω, ότι περισσέψει το αντλω??? και στο καπάκι αντλώ και από το άλλο στήθος???

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Δεν γεννησε ακομα απο οσο ξερω...καλα ειναι τρεχει με τον ΔΗμητρακη της, το μωρακι της ειναι ισχιακο, και με περιτυλυξη αλλα και παλι ο γιατρος της θα προσπαθησεις φυσιολογικα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Λέω να αρχίσω τις ανλτήσεις από τώρα... να το φυλάξω στην κατάψυξη...

Δεν έχω κάποι θέμα με πληγωμένες θηλές, και το φυστίκι το θηλάζω αποκλειστικά σχεδόν από την αρχή... μόνο για 4-5 μέρες μετά το θηλασμό της έδινα λίγο συμπλήρωμα... και εκείνο δε το έτρωγε όλο.

Τουλάχιστον όσο θηλάζω αποκλειστικά φαίνεται ότι η μκρή χορταίνει.... βάζει και βάρος

Έχω κάνει μερικές αντλήσεις, πιο πολύ για να επιβεβαιωθώ ότι όντως έχω γάλα...( μάλλον για να το αποδείξω στη μαμά μου...!!!) και της το έδινα κατόπιν να το πιει...

Απλώς τρελαίνομαι όταν τη βλέπω με το μπιμπερό στο στόμα, ακόμα και αν πίνει το δικό μου γάλα!!!

Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι ότι τις αντλήσεις τις κάνεις ανάμεσα στους θηλασμούς?? Δηλ, θηλάζω, ότι περισσέψει το αντλω??? και στο καπάκι αντλώ και από το άλλο στήθος???

Ο,τι περισσεψει χαχαχαχα

ναι, μπορεις να το κανεις ετσι να αντλησεις απο το αλλο στηθος, η σε ασχετη ωρα, αν ξερεις πανω κατω ποτε ξυπναει...

Επισης, μια αντληση το 24ωρο ειανι αρκετη απλα για τραπεζα, μην δημιουργησεις κανενα θεμα υπερπαραγωγης και μετα ειναι πιο δυσκολο να το κατα,λαβεις και να το ρυθμισεις απο το να εχεις μειωμενη παραγωγη

ακαλυτερα αντλησε το πρωι που ειανι φουλ τα μπαλωνακια χαχαχαχαχαχα

Δεν ξερω αν το καταλαβατε αλλα επανηλθαν τα κεφια μου!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

αθηνουλα σ ευχαριστω κ παλι:)

Ιντι το βρηκες το λινκ;;;

νανουκα μια χαρα σε βρισκω:)χαχα!!

η Λια παλευει το θεμα του γιου της με το σχολειο...

σας αφηνω... ο μπουλης κουνιεται....μαμ,μαμ,γαλατακι!!!!(οχι εσυ galat χαχαχα!!!!)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...