Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

1. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  2. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  3. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  4. katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  5. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  6. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  7. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ
  8. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  9. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ??? ΘΕΣ/ΚΗ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  10. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  11. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  12. katerina10 ΠΗΤ 22/08 με καισαρική στις 10/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ- ΑΓΟΡΙ
  13. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρική αρχές Αυγούστου)
  14. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  15. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική 17/08/2010)
  16. lienka ΠΗΤ 29/08/2010 - ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  17. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - ΑΓΟΡΙ
  18. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ΓΑΙΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  19. theolvas ΠΗΤ 02/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  20. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?
  21. nano79 ΠΗΤ 03/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ
  22. stellunak ΠΗΤ 03/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  23. mamalou ΠΗΤ 11/09/2010 - ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  24. Peggouinaki ΠΗΤ 15/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ

1. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 11/07)
  2. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 21/07)

3. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 22/07)
  4. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ με καισαρική στις 26/07 (ΓΕΝΝΗΣΕ 26/07)
  5. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 28/07)
  6. Bibicos ΠΗΤ 01/08/2010 -?- ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 28/07)
  7. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 30/07)

8. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 31/07)

9. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη 04/08/2010)(ΓΕΝΝΗΣΕ 04/08 )
  10. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρικη 04/08/2010)(ΓΕΝΝΗΣΕ 04/08 )
  11. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική 10/08/2010) (ΓΕΝΝΗΣΕ 10/08 )
  12. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 12/08 )

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω, έχετε γράψει παρα πολλά.:rolleyes:

Μπήκα να σας πω ότι είμαι καλά, δεν γέννησα ακόμα.

Αύριο έχω ραντεβού στο νοσοκομείο (μην ξεχνάμε ότι έχω μείνει χωρίς γιατρό:mad:)

να δούμε τι θα μου πούνε και εκεί.

Το περίεργο είναι ότι δεν έχω κανένα σύμπτωμα.

Ποιες έχουν γεννήσει;;

Πρέπει να κάτσω να διαβάσω.

Πολλα φιλια σε ολες.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου βλεπω κοκκινησε η λιστα!!!!!!!!:):):)

Αντε να παιρνετε σειρα εσεις οι τελευταιεςςςςςς!!!!!!!!!!!!!:)

κλαιει ο μπουλης.....θα ξαναμπω..

Αυτό το "μπούλης" πολύ ΜΕ αρέσει!!!!!!

Φιλιά στο παλικάρι σου!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Κοριτσάκια μου με το καλό όσες γεννάτε αυτές τις μερές....θελω κι εγώωωω....ζεσταίνομαι και έχω βαρύνει....dim μην πας στο καφε του Σεπτέμβρη, απο εκεί ήρθα:mrgreen: είμασταν λίγες και σκορπιστήκαμε:mrgreen:

geonutr να σας ζήσει η κουκλίτσα(και απο εδώ).

c2Gbp2.png

Κοριτσάκια μπήκα για να σας πω τα νέα μας...

Γεννάμε την Δευτέρα, πρώτα ο Θεός...

Ο μικρός μας (nikijo αν εσύ λες το δικό σου μπουλη εγώ τι πρέπει να πω για τον δικό μου???) δε λέει να κατέβει, ο τράχηλος θεόκλειστος... και ο μπέμπης έχει φτάσει .... τα ... (κρατηθείτε) 4.400 :rolleyes:

Και φανταστείτε ότι αυτή την εβδομάδα τρεφόμουν με ελάχιστη τροφή κ αυτή με το ζόρι λόγω του δοντιου...

Δευτέρα λοιπόν... πρωί θα πάμε για τεχνητους πόνους κ αν μπορουμε θα γεννήσουμε με φ.τ. (αν κ εγώ πέταξα πολλές φορές για καισαρική ο γιατρός επιμένει ότι θα προσπαθήσουμε για φ.τ.) αλλιώς αν δεν ανοιξει ο τράχηλος θα πάμε για κ.τ.

Αυτά κοριτσάκια... τη θετική σας ενέργεια θα χρειαστώ την Δευτέρα το πρωί...

Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα... ελπίζω μέχρι την Δευτέρα το πρωί να είναι μόνο θετικά κ να μην φοβάμαι πια... Γιατί για την ώρα έχω χ@στεί πάνω μου...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

κοριτσακια μου εχουμε αλλη μια αφιξη...geonutr να σου ζησει κοριτσαρα μου...

καλη ανατροφη ...να ειναι η ζουζουνα σου υγιεστατη και καλοτυχη......

νικολινα μου κι εσυ με το καλο να δεχτεις το γλυκουλη σου....!!!

οι υπολοιπες τι κανετε???ετοιμαζεστε για τα μπεμπεκια σας???

οι μανουλες τι κανετε,σας τρελλαινουν τα ζουζουνια ή ειναι ησυχα?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

galatttttt που εισαι ;;;;;;

αυριο περιμενω το symphony της medela(αγορασα κ το mini electric αλλα μπααα)....πληγωμενες θηλες γαρ....ειπα να δοκιμασω αλλα εχω αποριες....

-Για εδραιωση θηλασμου χρειαζονται περιπου 10 θηλασμοι ή αντλησεις την μερα ;;;

-εγω καταφερνω να τον βαζω στο στηθος 5-6 φορες(τοσο αντεχω,τις υπολοιπες συμπληρωμα:( )

-τις υπολοιπες αν κανω αντλησεις για να του δινω θα ειναι οκ;;;;(δλδ πχ 6 αντλησεις κ 6 θηλασμοι, ανα 2ωρο)

-Κ οταν θηλαζει γιια 5-10 λεπτα μονο, θεωρειται θηλασμος;;;

Μπορει να λεω βλακειες...ακομα δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει το ολο συστημα για την εδραιωση...διαβαζω την Αγλαια συνεχεια...θα στειλω κ ενα μνμ κατα κει :)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

galatttttt που εισαι ;;;;;;

αυριο περιμενω το symphony της medela(αγορασα κ το mini electric αλλα μπααα)....πληγωμενες θηλες γαρ....ειπα να δοκιμασω αλλα εχω αποριες....

-Για εδραιωση θηλασμου χρειαζονται περιπου 10 θηλασμοι ή αντλησεις την μερα ;;;

-εγω καταφερνω να τον βαζω στο στηθος 5-6 φορες(τοσο αντεχω,τις υπολοιπες συμπληρωμα:( )

-τις υπολοιπες αν κανω αντλησεις για να του δινω θα ειναι οκ;;;;(δλδ πχ 6 αντλησεις κ 6 θηλασμοι, ανα 2ωρο)

-Κ οταν θηλαζει γιια 5-10 λεπτα μονο, θεωρειται θηλασμος;;;

Μπορει να λεω βλακειες...ακομα δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει το ολο συστημα για την εδραιωση...διαβαζω την Αγλαια συνεχεια...θα στειλω κ ενα μνμ κατα κει :)

NIkh tiw ideiw aporiew eixa κι εγω... νομιζω οτι για να διατηρησεις σε καλα επιπεδα τη γαλουχια, πρεπει να κανεις τουλαχισοτν 10 αντλησεις, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ των θηλασμων...

εστω 8...

εγω στην αντιστοιχη φαση, συστυχως δενεκανα 8 το πολυ 5 να προλαβαινα, και ετσι ετρωγε αρκετο συμπληρωμα παραλιγοα ναμ μειωθει εντελως το γαλα μου... απλα μετα εγιαναν οι πληγες και μαλλον αυξησε το μωρο μονο του την παραγωη μεσω του θηλασμου και τη γλιτωσα.

Δες το πρωτοκολλο των αντλησεων και ακολουθησε το. Βαζε οσο μπορεις και αντεχεις, κι ασ μην ειναι πλυ το μωρο, προτεραιοτητα νομιζω εχει τωρα να φτιαξουν οι πληγες. Απλα ΟΣΟ μπορεις, μην ζορισεσαι, κανει καλο να κραταει επαφη , να μην ξεχασει ..το σπορ!

Επισης, βοηθαει πολυ να φτιαξεις μια "σπτικη ασπιδα" στηθους για τις πληγες, παιρνεις αυτα τα δοχεια συλλογης, η παιρνεις ενα σουρωτηρακι κοβεις το χερουλι, το λιαινεις με μια λιμα και βουαλα αεριζοντια χωρις να ακουμπανε στο ρουχο.

Επισης γλατακι, πουρελαν η κοιραλοιφη η βαλσμολαδο(το καλυτερο μαλλον) ενδιαμεσα απο αντλησεις και θηλασμου...

ωχ ρε νικη το ιδιο ακριβως περνουσα χαρα στο κουραγιο σου βρε κοπελαρα μου...

Στειλε μηνυμα και αν δεις και δεν απανταει η Αγλαια, νομιζω ειναι σε διακοπες ενημερωσε με.

Με το θηλαστρο που νοικιασες θα δεις μεγαλη διαφορα, ελπιζψ να πηρες με διπλη αντληση να γλιτωνεις το μισο χρονο.

Ο,τι αλλο ειναι ρωτα με ξεχναω...

α και ναι εστω 5-10 λεπτα μια χαρα θηλασμος ειναι αμα αφηνει το στηθος μονο του και δειχνει χορτατος...

Αλλ μην κανεις λιγοτερες απο 8-10, και οπωςσδηποτε μια πρωινη μετα απο 5-6 ωρες υπνου...

Κια να θυμασαι(το ξερω οτι τα ξερεις ολα αυτα) οτι και πριν 2 λεπτα να εχει τελειωσει την αντληση και το μωρο πειναει, θα βρει να φαει να το βαζει οσο αντεχεις φυσικα...Μην το ζοριζεις, βασικο για μενα να επουλωθει το στηθος

eNeap2.pngTSzHp3.png

Νικολινακι με το καλο, ωραια αρχη κανουμε στην εβδομαδα, ε????

4400????? Εμοιασε στη μανουλα!!!

Να προσπαθησετε αφου λεει ο γιατρος, μην φοβασαι βρε...πιστεψε με ειανι καλυτερα ο φυσιολογικος...απο τωρα σκεφτομαι την αναρρωση...

Και αν παλι δεν χωραει το μωρακι!!!! τσουπ θα ανοιξει το τσεπακι ο ντοκ...αλλα μην το προεξοφλεις...

Ολα καλα να πανε κουκλιτσα μου!

Αντε, αντε μετραμε μερες τωρα λεεεεεεμε

eNeap2.pngTSzHp3.png

Koritsia h Στελλιτσα ξεκινησε τελικα απο τωρα για το μαιευτηριοα , ολοι οικοποι της να ερθει φυσικα η φασολια απεδωσαν μαλλον, (οι ριγανες και το περπατημα χαχαχαχα) και η γιατρος ειδε προοδο , οποτε ειπαν να ξεκινησουν απο το βραδυ...αχ ντε με το καλο να ερθει η μπουμπου της, θα σας ενημερωσω οταν γεννησει!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...