Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα, αυτος ο γιατρος μου...τι να πω...φευγατος τελειως...με παιρνει τηλ κ μου λεει..ποτε σου ειπα οτι γεννας?σημερα ή αυριο, του λεω, γιατρε, αλλα για σημερα κομματακι δυσκολο μιας κ αν ηταν θα με ειχατε ηδη παρει τηλ..και μου λεει, ωραια, ελα τωρα να γεννησεις!!!!! :shock::shock::shock:

οποτε εκανα το μπανακι, φτιαχνω μαλλι και ΦΕΥΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ......

(μεταξυ μας, καντε καμμια προσευχη γιατι φοβαμαι κιολας...)

φιλακια:D

με το καλο να παρεις αγκαλια το ζουζουνακι σου! θα περιμενουμε τα νεα σας!

Εγώ, αν η φασολιά δεν μας κάνει σήμερα-αύριο την τιμή, θα μπω την Παρασκευή στις 7 για πρόκληση. Γενικά είμαι ήρεμη, αν και πολύ κουρασμένη... Δεν ξέρω αν θα σας ξαναδιαβάσω ως τότε, οπότε σας δίνω από τώρα ραντεβού από βδομάδα, με την μπεμπούλα, ελπίζω, αγκαλιά! καλή επιτυχία σε όσες γεννήσουν στο μεταξύ, ξεκινάνε ζωούλες αβέρτα:)

Φιλιά πολλά και καλή δύναμη!

με το καλο στελλα!!!! οι αφιξεις του αυγουστου καλα κρατανε!!!

ανησυχιες θα εχουμε παντα απο δω και περα....απο τη στιγμη που αποφασιζουμε να βαλουμε μπροστα για παιδακι μονο ανησυχιες εχουμε:D:D:D

αυτο ειναι το μονο σιγουρο!

nano σε πόσες μέρες τα παρέλαβες??

Χθες έκανα παραγγελία...

ειχα παραγγειλει κυριακη βραδυ και μου ηρθε ειδοποιηση απο το ταχυδρομειο την επομενη τεταρτη (περιπου 10 μερες). μια φιλη μου παρελαβε με dhl σε 5 εργασιμες. εξαρταται απο το μεγεθος της παραγγελιας αν θα τα στειλουν με ταχυδρομειο ή με courier (εγω ειχα 4 προϊοντα και πληρωσα 7,90 μεταφορικα αλλα η φιλη μου ειχε περισσοτερα προϊοντα και πληρωσε 9,90 μεταφορικα)

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

galat πηρα και την κομμωτρια μου και μου ειπε οτι οντως δεν κανει να βαφουμε τα μαλλια μας οταν θηλαζουμε...θα δω τι θα κανω παντως ειναι πολυ σημαντικο να θηλασω το παιδι οσο περισσοτερο γινεται....θα δω τι θα κανω με το μαλλι...το μονο που μου τη σπαει ειναι οτι εχω πολλες ασπρες και αυτος ειναι και ο λογος που το βαφω...

76IGp3.png

galat πηρα και την κομμωτρια μου και μου ειπε οτι οντως δεν κανει να βαφουμε τα μαλλια μας οταν θηλαζουμε...θα δω τι θα κανω παντως ειναι πολυ σημαντικο να θηλασω το παιδι οσο περισσοτερο γινεται....θα δω τι θα κανω με το μαλλι...το μονο που μου τη σπαει ειναι οτι εχω πολλες ασπρες και αυτος ειναι και ο λογος που το βαφω...

και μενα η δικια μου αυτο μου ειπε. εκτος αν θελω φυτικη βαφη αλλα για τα ασπρα δεν κανει δουλεια... κρατανε λιγο... και η γυναικολογος μου το ειπε...

νανο μου ειδες που ανησυχουσες κανονικα θα γεννησεις....

μου φαινεται σε λιγο θα τη παρακαλαμε να βγει...:-D:-D:-D:-D τη κυριακη θα παρω για τελευταια φορα τα χαπια και μετα... αναμονη...

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

ξέρετε που θα βρω κουνουπιέρα για το καρότσι???

galat???? εσύ είναι ειδικός σ'αυτά!

εγω πηρα μια κουνουπιερα για παρκοκρεβατο απο το jumbo για τη καλαθουνα και κανει και για το καροτσι μας (maclaren).

ZOrwp3.png

και μενα η δικια μου αυτο μου ειπε. εκτος αν θελω φυτικη βαφη αλλα για τα ασπρα δεν κανει δουλεια... κρατανε λιγο... και η γυναικολογος μου το ειπε...

μου φαινεται σε λιγο θα τη παρακαλαμε να βγει...:-D:-D:-D:-D τη κυριακη θα παρω για τελευταια φορα τα χαπια και μετα... αναμονη...

ναι αλλα το θεμα ειναι οτι τον ρωτησα και για φυτικη και μου ειπε οχι...

δεν μπορω να καταλαβω τα εβαφα μετα το τριμηνο στην εγκυμοσυνη και δεν μπορω να τα βαψω τωρα...εχω πολλα ασπρα και πιπινι αντρα ....πρεπει οπωσδηποτε να βρω λυση....

λες να φτασεις σε σημειο να μην θελει να βγει,απο εκει που βιαζοτανε...

76IGp3.png

εγω δεν εχω παρει ουτε για το καροτσι,ουτε για την κουνια....

εσεις εκει στα βορεια εχετε και θεμα με τα κουνουπια ε?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εννοειται οτι ολοι αυτο λενε, κομμωτε ,παιδιατροι, γυναικολογοι, γιατι δεν εχουν ειδικευτει σοτν θηλασμο, οπως λενε οτι τα περισσοτερα φαρμακα ή το αλκοολ ή οτο καπνισμα ειναι ασυμβατα...στην παραγματικοτητα ειναι πολυ πιο επικυνδινα στον εγκυμοσυνη, γιατι οποιδηποτε ουσια περνάει κατευθειαν σοτν εμβρυο μεσω του πλακουντα, ενω στο γαλα εκρινεται πολυ πολυ μικροτερη ποσοτητα ουσιας, και δεν εκκρινονται ολες.

Διαβαστε λίγο αυτο

http://www.llli.org/FAQ/hair.html

kai auto

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=161162&postcount=16

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=161167&postcount=18

Aπλά εγώ θα το καθυστερούσα οσο γινεται, να περασει κανα διμηνο, θα δοκιμαζα φυτική, θα εκανα ανταυγειες, ή θα εκανα κανοπνικα βαφη, απλα θα ελεγα στην κομμωτρια να μην ερθει σε πεαφη με το δερμα οσο γινετια.

Ο θηλασμός που εχει 1000 περιορισμους ειναι καταδικασμενςο, κουραζει τη μαμα και τα παραταει...για φανταστειτε εμενα 2 χρονια, να μην εχω πιει αλκοολ(καλα εδω που τα λεμε δεν εχω πιει ουτε σταγονα!!! ντοινγκ...αλλα δεν πινω εγω χαχαχαχαχαχα)

Η να μην κανω διαιτα, η να μην πινω καφεδες? Ε, οχι...

Εχει στα τζαμπο οπως λεει η νανουκα αλλα λογικα θα εχει και στα μαδερκεαρ?

eNeap2.pngTSzHp3.png

με το καλό οι νέες αφίξεις!!!!!!!!!!!!! Με βλέπω σε λίγο καιρό να μετακομίζω στο καφέ του Σεπτέμβρη γιατι ο γιατρός στην Αθήνα δε σε βάζει πρόκληση ή καισαρική αν δεν έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρεια. Πάντως μου έφυγε ένα άγχος που ξέρω επιτέλους τι θα κάνω.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

λες να φτασεις σε σημειο να μην θελει να βγει,απο εκει που βιαζοτανε...

εχω αρχισει να το πιστευω ολο και πιο πολυ. αν και που και που εχω καμια συσπαση με πονο αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο. τοτε που μπηκα στη κλινικη ποναγα πολυ περισσοτερο....

Εχει στα τζαμπο οπως λεει η νανουκα αλλα λογικα θα εχει και στα μαδερκεαρ?

στα μαδερ εχει 11,50 ευρω ενω στα τζαμπο τη πηρα 5. μου ειπαν οτι στα τζαμπο εχει για καροτσι και για καλαθι ή port bebe, αλλα εγω δεν βρηκα και πηρα για παρκοκρεβατο. και αυτη ομως κανει (ειναι λιγο μεγαλυτερη...)

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...