Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, linaa είπε:

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Αν επιτρεπεται η κιρσοκήλη επηρεασε τον αριθμο του σπερματος και Την αφαίρεσε τελικά ή δεν χρειαστηκε;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πριν διαβασω τα δικα σας νεα,θα σας πω τα δικα μας....

λοιπον πηγαμε τον μικρουλη στο γιατρο φτασαμε τα 2400 γρ (τοσα πολλα πηραμε)

αν ξεπερναμε τις 4 ωρες υπνου να τον ξυπναω γιατι μπορει να παθει λεει υπογλυκαιμια...

μπορει να χρειαστει να κανουμε μια ακτινογραφια ή ενα υπερηχο στο κεφαλακι του γιατι ενα οστο πεφτει πανω στο αλλο ....αλλα ειπε οτι θα το ξαναδουμε σε καμια 15αρια μερες και θα μας πει τι θα κανουμε...κατ'αλλα υγιεστατος ο μουργος μου!!!!θα τον ξαναζυγισουμε την αλλη τεταρτη παλι να δουμε πως παμε...

και το καλο δεν σας το ειπα δεν με αφηνει να βαψω τα μαλλια αφου τον θηλαζω...να δω τι θα κανω γιατι θελω να τον θηλασω πολυ καιρο αλλα δεν θελω να ειμαι και με την ασπρη τριχα....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα, αυτος ο γιατρος μου...τι να πω...φευγατος τελειως...με παιρνει τηλ κ μου λεει..ποτε σου ειπα οτι γεννας?σημερα ή αυριο, του λεω, γιατρε, αλλα για σημερα κομματακι δυσκολο μιας κ αν ηταν θα με ειχατε ηδη παρει τηλ..και μου λεει, ωραια, ελα τωρα να γεννησεις!!!!! :shock::shock::shock:

οποτε εκανα το μπανακι, φτιαχνω μαλλι και ΦΕΥΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ......

(μεταξυ μας, καντε καμμια προσευχη γιατι φοβαμαι κιολας...)

φιλακια:D

με το καλο γλυκια μου...με το καλο να δεχτεις το ζουζουνι σου και ολα θα πανε καλα!!!!

76IGp3.png

γυρίσαμε απο το νοσοκομείο και μετά απο το συμβούλιο αποφασίσαμε να ανέβουμε Αθήνα και ο κυριότερος λόγος ήταν οτι τα μωράκια που προέρχονται απο διαβητική κύηση αν αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα το παιρνάνε πολύ πιο δύσκολα. Οπότε την Παρασκευή εκλεισα εισητήρια αεροπορικός, μίλησα με τον γιατρό στην Αθήνα και ευτυχώς δεν έχει πάει διακοπές γιατι έχει γέννες μέσα στον Αύγουστο. Κάναμε και υπέρηχο η μπεμπούλα είναι 3050 υγιέστατη και όλο έβγαζε τη γλώσσα στο γιατρό, καιρό είχα να τη δω τόσο καλά και πολύ χάρικα.

μπραβο κοριτσακι μου....αντε κι εσυ με το καλο να γεννησεις ....

ποτε περιπου λετε να μπεις να γεννησεις?

76IGp3.png

κρις να σου πω την αληθεια θα συμφωνησω με τη galat νομιζω οτι η γιατρο σου θελει να παει διακοπουλες και γι'αυτο σε βαζει νωριτερα...οσο για τη μαια,εγω δεν ειχα δικη μου αλλα με βοηθησαν παρα πολυ και την ωρα της γεννας και μετα με το θηλασμο...μου εδειξαν πως να το πιανω και πως να βαζω τη θηλη στο στομα του μωρου (και φαντασου οτι ειχα και επιπεδες προς εισερχουσες θηλες) ....το θεμα ειναι να θελουν να βοηθησουν

76IGp3.png

Geonutr, δε σε πρόλαβα μάλλον, αλλά σου στέλνω τις ευχές μου!

Βασούλα, να σου ζήσει το μπεμπάκι και κουράγιο με τους πόνους...

Εγώ, αν η φασολιά δεν μας κάνει σήμερα-αύριο την τιμή, θα μπω την Παρασκευή στις 7 για πρόκληση. Γενικά είμαι ήρεμη, αν και πολύ κουρασμένη... Δεν ξέρω αν θα σας ξαναδιαβάσω ως τότε, οπότε σας δίνω από τώρα ραντεβού από βδομάδα, με την μπεμπούλα, ελπίζω, αγκαλιά! καλή επιτυχία σε όσες γεννήσουν στο μεταξύ, ξεκινάνε ζωούλες αβέρτα:)

Φιλιά πολλά και καλή δύναμη!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Αρα κρις ειναι καθαρος ο λογος, θελει να παει διακοπες... οσο για τη μαια επισης να μη το σκεφτεσαι ειναι η δουλεια της, ειναι στο επαγγελμα της να μην εχει προγραμμα ας φυγει για διακοπες αργοτερα...

Να της πεις της γιατρου σου οτι εγω θέλω να περιμενω να με πιασουν οι πονοι, συζητησε το ενδεχομενο να μην κανει καν προκληση...τι παει να πει θα μεγαλωσει το παιδι και θα εχεις δυσκολη γεννα τετοια λενε και φοβιζουν την μανουλα...

Πες της οτι θα περιμενεις και αν δεν εχεις γεννησει εως την 41, τοτε να σε βαλει με προκληση. Οχι νωριτερα...γιατι να βιαζουμε τη φυση....εγω αυτο θα εκανα, το καταλαβαινω οτι ισως ντρεπεσαι αλλα αν δεν αρχισουμε να απαιτουμε εμεις, η βαση, οι μητερες, αυτοι παντα θα κανουν οτι θελουν...

Ντιμ, με το καλο...Κριμα ειναι λιγο ταλαιπωρια...αλλα αν ειναι καλυτερα τι μπορεις να κανεις.

Όχι δεν είναι έτσι. Κλείνει απλά το ιατρείο για το ευρύτερο κοινό. Αλλά τις κοπέλες που είναι να γεννήσουν τώρα τον Αύγουστο δεν τις αφήνει. Γενικά δεν φεύγει. Έχει εξοχικό στην Ανάβυσσο και πηγαινοέρχεται. Δεν φοβάμαι για κάτι τέτοιο. Όσο για τη μαία τη ρώτησα και μου είπε ότι μην ανησυχείς εάν δεν γεννήσεις δε φεύγω. Προσωπικό μου είναι το άγχος.

Και αυτό με το μέγεθος του παιδιού είναι επίσης προσωπική που ανησυχία, μην τυχόν και κάνω λάθος να επιμείνω να περιμένουμε και μου γυρίσει μπούμερανγκ. Η γιατρός δεν μου έχει πεί απολύτως τίποτα. Ούτε για καισαρική ούτε για τίποτα. Ίσα ίσα μου είπε να μην αγχώνομαι και ότι η φύση ξέρει. Και απ'ότι ξέρω είναι από αυτές που το παλεύουν για φυσιολογικό.

Συγνώμη εάν δεν σου έδωσα να καταλάβεις. Αυτά που είπε ήταν όλα προσωπικές μου ανησυχίες επειδή βλέπω να πλησιαζει ο καιρός και να μην έχουμε πρόοδο. Και επιπλέον έχω διαβάσει εδώ για πολλές κοπέλες να πήγαν για καισαρική λόγω στενού τραχήλου.

tu9Rp3.png?QaublJvB

κρις να σου πω την αληθεια θα συμφωνησω με τη galat νομιζω οτι η γιατρο σου θελει να παει διακοπουλες και γι'αυτο σε βαζει νωριτερα...οσο για τη μαια,εγω δεν ειχα δικη μου αλλα με βοηθησαν παρα πολυ και την ωρα της γεννας και μετα με το θηλασμο...μου εδειξαν πως να το πιανω και πως να βαζω τη θηλη στο στομα του μωρου (και φαντασου οτι ειχα και επιπεδες προς εισερχουσες θηλες) ....το θεμα ειναι να θελουν να βοηθησουν

Έχεις πολύ δίκιο σ'αυτό. Εγώ απλά δεν ήθελα να ρισκάρω να μου τύχουν μαίες βάρδιας που δεν ενδιαφέρονται (γιατί συμβαίνει συχνά). Και έχω ξεκαθαρίσει από την αρχή στη μαία μου ότι πέρα από τον τοκετό, θέλω να με βοηθήσει να θηλάσω το μωρό μου αμέσως μόλις γεννηθεί, αλλά και μετά αποκλειστικά. Γι'αύτό και ζήτησα rooming in. Για να είμαι 100% σίγουρη. Τώρα όλα αυτά βέβαια προϋποθέτουν να γεννήσω φυσιολογικά.

tu9Rp3.png?QaublJvB

Geonutr, δε σε πρόλαβα μάλλον, αλλά σου στέλνω τις ευχές μου!

Βασούλα, να σου ζήσει το μπεμπάκι και κουράγιο με τους πόνους...

Εγώ, αν η φασολιά δεν μας κάνει σήμερα-αύριο την τιμή, θα μπω την Παρασκευή στις 7 για πρόκληση. Γενικά είμαι ήρεμη, αν και πολύ κουρασμένη... Δεν ξέρω αν θα σας ξαναδιαβάσω ως τότε, οπότε σας δίνω από τώρα ραντεβού από βδομάδα, με την μπεμπούλα, ελπίζω, αγκαλιά! καλή επιτυχία σε όσες γεννήσουν στο μεταξύ, ξεκινάνε ζωούλες αβέρτα:)

Φιλιά πολλά και καλή δύναμη!

στελλιτσα μου με το καλο και με ενα πονο να δεχτεις τη φασολια σου...αντε και μετα θα λεμε ολες τις ανησυχιες για τα μπεμπακια μας

76IGp3.png

Chris, μην αγχώνεσαι παραπάνω απ' ότι χρειάζεται (κοίτα ποιος μιλάει!). Απ' ότι ξέρω, το αν είναι στενός ο τράχηλος δεν μετριέται με βάση το μέγεθος του παιδιού, ο τράχηλος είτε διαστέλλεται στα 10 εκ. είτε δε διαστέλλεται αρκετά οπότε δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά ακόμα και μυρμήγκι να έχεις. ίσως εννοείς το άνοιγμα της λεκάνης σου, όμως κι αυτό η φύση έχει προνοήσει να χωράει τα περισσότερα μωράκια (μέχρι και 5 κιλά, όχι το δικό σου που θα ναι 3500)! Όσο για τις υπόλοιπες περιπτώσεις, μην αγχώνεσαι και συγκρίνεις, γιατί δεν ξέρεις τι μυαλά κουβαλάει ο γιατρός της καθεμιάς και τι επιπλοκές έχει η ίδια. Οπότε... ανάσες! Αφού η γιατρός σου είναι υπέρ το φ.τ. δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, αν σου προτείνει κάτι αντίθετο θα ξέρεις ότι υπάρχει λόγος...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

κρις ξερω η καισαρικη δεν ειναι οτι καλυτερο κι εγω οταν μου ειπε ο γιατρος οτι δεν εχουμε αλλη επιλογη πανικοβληθκα για αρχη,ομως μετα ηρεμησα γιατι καταλαβα οτι σημασια εχει να εχουμε ενα υγιες μπεμπακι και να ειμαστε κι εμεις υγιης μετα τη γεννα,οποτε αν ειναι για το καλο και των δυο ας γινει οτι χρειαζεται...μην πανικοβαλλεσαι ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας,κι εγω γεννησα με καισαρικη δεν μου εδωσαν βεβαια το μωρακι να το θηλασω αμεσως γιατι ηταν μικρος(ηλικιακα και στα κιλα) και επρεπε οπωσδηποτε να σιτιστει την πρωτη μερα για να δουμε και τις αντιδρασεις του (εντολη του γιατρου μου) απο την επομενη μερα ομως με βοηθησαν και τον εβαλα στο στηθος και πηρε ολο το πρωτογαλα και κατεβηκε και το γαλα...

κι εγω τον ειχα στο δωματιο μου και απο τη δευτερη μερα τον ανελαβα μοναχη μου εξολοκληρου και σηκωθηκα και τον καθαριζα και τον ταιζα...ολα μονη μου...και ημουνα μια χαρα....

αληθεια μην πανικοβαλλεστε...ολα θα πανε καλα!!!

76IGp3.png

Σ' ευχαριστώ πολύ, χαπάκι μου! Εύχομαι από δευτέρα πολλές χαρές και λιγότερες ανησυχίες:)

ανησυχιες θα εχουμε παντα απο δω και περα....απο τη στιγμη που αποφασιζουμε να βαλουμε μπροστα για παιδακι μονο ανησυχιες εχουμε:D:D:D

76IGp3.png

καλημερα!!!!

τι κανετε? ετοιμαζεται η μαιρη και η στελλα!!!! καμια αλλη?

εγω σημερα επαθα κριση πανικου... μαζευα τα ρουχα απο το μπαλκονι και ενα μωρο αρχισε να κλαιει και επαθα... σοκ!!!! μπηκα μεσα, εκλεισα τη μπαλκονοπορτα και περασε κανενα μισαωρο για να ηρεμησω... σε λιγες μερες αυτο το κλαμα θα ακουγεται απο το δικο μου σπιτι....

Και που είσαι ακόμη...!!! Δε θα ακούγεται μόνο στο δικό σου σπίτι αλλά και σε όλο το τετράγωνο!!!!

Ειδικα τωρα πριν το 15αυγουστο χαμος στις προκλησεις και στις προγραμματισμενες καισαρικες, διακοπουλες καλε.... στο Αττικο που ημουν 4 -4 τις εβαζαν για καισαρικη ανα μισαωρο...

χμ.... κάτι μου θυμίζει αυτό....

Στις 36+3ημ με πρόκληση γιατί έτσι το ήθελε!!! ο κερατάς!!!! :evil::evil::evil::evil:

οποτε εκανα το μπανακι, φτιαχνω μαλλι και ΦΕΥΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ......

(μεταξυ μας, καντε καμμια προσευχη γιατι φοβαμαι κιολας...)

φιλακια:D

Άντε βρε, με το καλό!!!

Οι προσευχούλες μας μαζί σου και στο φυστίκι σου!!!

Εγώ, αν η φασολιά δεν μας κάνει σήμερα-αύριο την τιμή, θα μπω την Παρασκευή στις 7 για πρόκληση. Γενικά είμαι ήρεμη, αν και πολύ κουρασμένη...

Με το καλό Στελλίτσα μου!!!

Κατά την Κυρ να σου τηλ????? θα σκάσω από την αγωνία μου!!! Αυτή η φασολιά έχει γίνει η μασκότ του cafe!!!

ανησυχιες θα εχουμε παντα απο δω και περα....απο τη στιγμη που αποφασιζουμε να βαλουμε μπροστα για παιδακι μονο ανησυχιες εχουμε:D:D:D

Και που είσαι ακόμα.....

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Να πω καταρχήν με το καλό στη geonutr!!!!

Αυτα τα απροσμενα ειναι τα καλυτερα!χιχιχιχ

Χαπακι, μπορεις να βαψεις τα μαλλια σου, αλλιως καμια δεν θα θηλαζε τοσο καιρο...

Επειση δεν τα εχω βαψει ποτε ομως, θα επανελθω με περισσοτερες πληροφοριες, για το ποτε και με τι βαφη. Πρεπει αν υπαρχει θεμα στο παρεντς.

Στελλίτσα κι εγω ετσι νιωθω....ηρεμη αλλα κουρασμενη, και οτι δεν εχω προλαβει να χαρω την μικρουλα μου αφου ολο δουλειες κανω πρωι απογευμα...

Κρις το καταλαβα οτι ειανι προσωπικές σου ανησυχιες, αλλα κατλαβα επισης οτι η γιτρος σου δεν σε "ταρακουναει" ωστε να σου φυγουν...θελει να σου κανει προκληση...και ας ειναι της αποψης οτι η φυση ξερει...γιατι αραγε?

Ρωτησε την...βαλε και τον αντρα σου σε αυτο, εγω οταν κιοτευω συνηθως ο αντρας μου κανει οτι αρωτηση-αιτημα-απαιτηση χρειαστει χιχιχιχι

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...