Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Εχει ήδη πάρει μήνες και υπάρχει περίπτωση να πάρει και αλλο ή να μην έρθει και ποτε... Απλά κάπως πρέπει να δουλέψουμε για να μπορούμε να χρηματοδοτούμε πάγια έξοδα 1000 ευρώ το μήνα μίνιμουμ μόνο οι ωοληψιες και γιατρούς κλπ πλας ενοίκια, σούπερ μάρκετ, αυτοκινητο κλπ κλπ. Δυστυχώς οι εξωσωματικές είναι δύσκολο σπορ και άπαξ και μπεις στο χορό, χορεύεις. Όλες το ξέρουμε.

Τη ψυχική ηρεμία δύσκολα τη κρατάς αν έχεις απαιτητική δουλειά γιατί απλά θες να έχεις δουλειά. Αν δεν είχαμε αυτά τα έξοδα δε θα με ένοιαζε καν. Απλά είναι δύσκολο να τα κρατάς ολα σε ισορροπία.

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αθήνα μένω σε ενοίκιο τα ξερω. 

Δράμα η κατάσταση 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

σήμερα ειχα ραντεβού με την Αρίστη (τη γιατρο που αναλαμβανει vbac) για να δουμε τον μπεμπη μας...

Δυστυχως το ονειρο μου δεν θα γινει πραγματικότητα για Vbac, να σας πω πρωτα τα νεα μου...

Λοιπον ειμαι στην 38η εβδομαδα. Αρχικα καναμε εναν υπερηχο για να δουμε αμνιακο, ντοπλερ και πλακουντα, αυτα ολα ηταν αριστα, μαλιστα ο πλακουντας βαθμο 0!

Επισης δεν την προβληματισε το ζαχαρο το 160 ειναι λιιιγο τσιμπημενο μου ειπε και δεν ειναι διαβητης, ουτε υπηρχε απο την αρχη...οποτε...

Για την μυωπια ο οφθαλιμιατρος μου εδωσε το οκ οποτε απο αυτα τα μικρο προβληματα ειμασταν ΟΚ.

ΟΜΩΣ ο κυριος μπεμπης μας ειναι παρα πολυ ψηλα δυστυχως δεν μας εχει κανει τη χαρη να εμπεδωθει, ουτε κατα διανοια... ειναι σφηνωμενος στα πλευρα μου...ειδα την γλυκιά μου Αρίστη που συννεφιασε το προσωπο της....

Του μιλουσε ρε παιδια ποσο συγκινητικο ειναι αυτο οταν μου εκανε την κολπικη εξεταση, τιποτα το μηχανικο...και του ελεγε βρε συ μπερδεψες τα οστα! Προς τη λεκανη παμε, οχι προς τα πλευρα!

Να πω οτι το χερι της ειναι μαγικο δεν καταλαβα τιποτα απο πονο που λενε οτι ποναει η τραχηλικη ψηλαφιση...

Επισης τα νεα απο την κολπικη εξεταση απογοητευτικά,

Ο τραχηλος τελειως σκληρος, τελειος ψηλος, τελείως πίσω. Δηλαδη καμια σχεση προς γεννα!!!! το πιο πιθανο ειναι να κατεληγα σε καισαρικη ουτως η αλλως ακομα και το πρωτο παιδι να ηταν.

Οποτε μου ειπε οτι δεν εχουμε πιθανοτητες με τετοια δεδομενα με τιποτα για Vbac... sth vbac θελουμε να ειναι ευκολος ο τοκετος να εχουμε πληρη εμπεδωση κλπ...

Και εδω θελω να μοιραστω μαζι σας για το τι ΑΝΘΡΩΠΟ πανω απο ολα μιλαμε, και σας το λεω και ανατριχιαζω οτι αυτη η γυναικα ασκει λειτουργημα...πραγματικα.....

Μου λεει σαν να τα λεγαμε μεταξυ μας, Αθηνούλα μου το πραγμα παει για καισαρικη. Δεν θελω να σε κοροιδεψω και να σου πω οτι σε 2-2,5 εβδομαδες θα εμπεδωθει, και περπατα 2 ωρες καθημερινα κλπ ...

Σου προτεινω λοιπον να πας στο δημοσιο να την κανεις την καισαρικη, θα μπορουσα αν θες να στην κανω εγω, εσυ θα το αποφασισεις αλλα το κοστος εχει μεγαλη διαφορα...και καταλαβαινω οτι αφου εισαι ανεργη και εχεις και παιδακι ειναι δυσκολο κανεις να δινει ετσι τα χρηματα του...

Δεν υπαρχει λογος να σε ταλαιπωρησω αδικα.

Ακομα τα γραφω και δεν τα πιστευω, πειτε μου εσεις τωρα ποιος γιατρος θα εδιωχνε μια γεννα προγραμματισμενη, την αμοιβη, μια πελατισσα τελοσπαντων.

Με αγκαλιασε και μου ειπε πολυ παρηγορητικα λογια, αφου καταλαβε την απογοητευση μου...εφυγα εχωντας κανει ψυχαναλυση απο εκει στα αληθεια....

Πειτε μου ποιος γιατρος δεν θα μου ελεγε, αστο να δουμε μεχρι τελευταια στιγμη ποτε δεν ξερεις, ισως εμπεδωθει κλπ...ενω ειναι πασιφανες οτι δεν προκειται να αλλαξει κατι...

Τα συναισθηματα μου ειναι αναμεικτα...

Απο την μια στεναχωρηθηκα που δεν τα καταφεραμε για φυσιολογικο, απο την αλλη για να το λεει η Αρίστη, ξερω οτι αυτη τη φορά τουλάχιστον δεν το τρωω το μαχαίρι χωρίς λόγο...

Την εμπιστευομαι 100% και φυσικα θα ειναι η γυναικολόγος μου απο εδώ και πέρα.

Δεν εχω ξαναδει σε αυτο το συναφι πιο ζεστο, ειλικρινή και ψαγμενο ανθρωπο. Νιωθω τυχερη που τη συναντησα.

Όπως ειπε και η Αρίστη, οταν τη ρωτησα μηπως την προγραμματισε ο αλλος γιατρος πολυ νωρις τη καισαρική και μου ειπε οχι, θα εχω ενα λιονταρακι αρχηγο στο σπιτι, οπως το ενα απο τα παιδια της...

Οποτε συγκεντρωνομαι εκει τωρα και προσπαθω να αφησω τη λυπη μου πισω.

Τουλαχιστον το προσπαθησα εκανα οτι μπορουσα... Να προσθεσω οτι πηγαινοντας σημερα εκει νομιζα οτι θα ειμαι ακομα πιο μπερδεμενη, τελικά χάρη στην εντιμότητα αυτης της φοβερης γυναίκας το τοπίο ξεκαθάρισε...

Να ειναι καλα παντα και να συνεχισει ετσι ευχομαι απο τους λιγους ρομαντικους σε αυτη την πολη...

Οποτε 16 Δευτερα με το καλο γενναμε κι εμείς στειλτε μας τη θετική σας ενεργεια...

Σορρυ για το σεντονι

Σας φιλώ, ευχομαι τα καλυτερα σε ολες μας...

Galat πραγματικά είναι απίστευτο που αυτή η γυναίκα κατάφερε να σου δώσει τέτοια δύναμη, παρ'όλη την απογοήτευσή σου. Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι τέτοιοι γιατροί. To vbac απ'ότι κατάλαβα είναι ο φυσιολογικός τοκετός??? είμαι λίγο άσχετη. Ήθελα να σε ρωτήσω γιατί και γω είμαι σε μια παρόμοια κατάσταση. Απ'ότι είδα έχεις ακόμα 19 ημέρες για την ΠΗΤ, αποκλείεται να κατέβει το μωράκι σου΄μέχρι τότε? Για ποιο λόγο σε προγραμματίσανε τόσο νωρίτερα? Συγνώμη που ρωτάω δεν θέλω να σε αγχώσω, απλά και γω είμαι 8 ημέρες πριν την ΠΗΤ και το μωρό μου είναι ακόμα ψηλά και ο τράχηλος επίσης ψηλός και στενός, αλλά κατα τα άλλα δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα. Μάλιστα πριν περίπου 10 μέρες το μωρό είχε αρχίσει να σφηνώνει το κεφαλάκι του στην αρχή του τραχήλου και να γυρίζει (την κάμψη του κεφαλιού που λένε) η θέση του δηλαδή είναι μια χαρά. Αλλά μετά από μια εβδομαδα ξεσφήνωσε. Αλλά η γιατρός μου επειδή την ρώτησα δεν μου απέκλεισε την πιθανότητα ότι μπορεί να κατέβει. Βέβαια μου είπε ότι περιμένουμε μέχρι την επόμενη εβδομάδα και αν δεν... θα μπούμε με ραντεβού για πρόκληση. Αλλά για ποιο λογο να μην δίνουμε παραπάνω χρόνο στα μωράκια μας ρε κορίτσια??? Δεν το καταλαβαίνω αυτό??? Αφού λένε ότι ειδικά οι πρωτότοκες αργούνε. Γιατί πρέπει σώνει και καλά μέχρι την ΠΗΤ να έχουν βγεί. Εγώ έχω ακούσει για κοπέλες που γεννήσανε μέχρι μισό και 1 μήνα μετά φυσιολογικά. Τρέμω μόνο και στην ιδέα της καισαρικής... δεν τη θέλω καθόλου...:oops::oops::oops:

tu9Rp3.png?QaublJvB

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γυρισα απο τον γιατρο αυριο βραδυ μπαινω ιασω πεμπτη πρωι ξεκιναμε τοκετο ειμαι πολυ χαρουμενη και ανυπομομονη!!!!!!!!!!!! επιτελους εφτασε η μερα αχχχχχχχχχχχ τα συναισθηματα μου ειναι τοσο αναμυκτα!!!!!!!!!

παω να διαβασω νεακα!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό να υποδεκτείς το μωράκι σου...:P Και σου έυχομαι με ένα πόνο!!!

tu9Rp3.png?QaublJvB

Galat πραγματικά είναι απίστευτο που αυτή η γυναίκα κατάφερε να σου δώσει τέτοια δύναμη, παρ'όλη την απογοήτευσή σου. Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι τέτοιοι γιατροί. To vbac απ'ότι κατάλαβα είναι ο φυσιολογικός τοκετός??? είμαι λίγο άσχετη. Ήθελα να σε ρωτήσω γιατί και γω είμαι σε μια παρόμοια κατάσταση. Απ'ότι είδα έχεις ακόμα 19 ημέρες για την ΠΗΤ, αποκλείεται να κατέβει το μωράκι σου΄μέχρι τότε? Για ποιο λόγο σε προγραμματίσανε τόσο νωρίτερα? Συγνώμη που ρωτάω δεν θέλω να σε αγχώσω, απλά και γω είμαι 8 ημέρες πριν την ΠΗΤ και το μωρό μου είναι ακόμα ψηλά και ο τράχηλος επίσης ψηλός και στενός, αλλά κατα τα άλλα δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα. Μάλιστα πριν περίπου 10 μέρες το μωρό είχε αρχίσει να σφηνώνει το κεφαλάκι του στην αρχή του τραχήλου και να γυρίζει (την κάμψη του κεφαλιού που λένε) η θέση του δηλαδή είναι μια χαρά. Αλλά μετά από μια εβδομαδα ξεσφήνωσε. Αλλά η γιατρός μου επειδή την ρώτησα δεν μου απέκλεισε την πιθανότητα ότι μπορεί να κατέβει. Βέβαια μου είπε ότι περιμένουμε μέχρι την επόμενη εβδομάδα και αν δεν... θα μπούμε με ραντεβού για πρόκληση. Αλλά για ποιο λογο να μην δίνουμε παραπάνω χρόνο στα μωράκια μας ρε κορίτσια??? Δεν το καταλαβαίνω αυτό??? Αφού λένε ότι ειδικά οι πρωτότοκες αργούνε. Γιατί πρέπει σώνει και καλά μέχρι την ΠΗΤ να έχουν βγεί. Εγώ έχω ακούσει για κοπέλες που γεννήσανε μέχρι μισό και 1 μήνα μετά φυσιολογικά. Τρέμω μόνο και στην ιδέα της καισαρικής... δεν τη θέλω καθόλου...:oops::oops::oops:

Kai kala kaneis poy dne ti thes!!!! το vbac ειναι φυσιολογικος τοκετος ΜΕΤΑ απο καισαρικη..

Στο πρωτο μου εκανα καισαρικη και το εψαχνα να γεννησω τωρα φυσιολογικα.

ΜΟΝΟ για την vbac υπαρχουν αυστηρες προυποθεσεις σε οτι αφορα την εμπεδωση , τραχηλο, κλπ....

Περ απο τη vbac ο γιατρος που εξ αρχης θα εκανε 2η καισαρικη το προγραμματιζει οπως και οι πρισσοτεροι στις 2 εβδ νωριτερα απο την ΠΗΤ ωστε να ειναι σιγουροι οτι μειωνουν τις πιθανοτητες για να αρχισει ο τοκετος, για να φτασει στα ορια η μητρα κλπ ψιλο σχετικα ειανι ολα, περισσοτερο μαλλον για να ειναι σιγουροι οτι δεν θα τρεχουν τα μεσανυκτα.

Ο τραχηλος να ξερεις οτι οσο σκληρος και να ειναι μπορει να μαλακωσει επιτοπου οταν αρχισει να διαστελεται...

ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙς ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Α κια συμφωνω απολυτα με αυτο που λες! Δεν καταλαβαινω γιατι τις βαζουνε με προκληση πριν την πητ η και στην ΠΗΤ εφοσο μεχρι τις 42 εβδ μια εγκυμοσυνη θεωρειται φυσιολογικη

Απλα θελει πολυ στενη παρακολουθηση απο τις 40 εβδ και μετα... σχεδον καθε μερα.

αν ολα ειναι καλα, πλακουντας κλπκλπ τοτε περιμενεις

στις 42 εβδ κανουν στο εξωτερικο προκληση...εδω...

Ειδικα τωρα πριν το 15αυγουστο χαμος στις προκλησεις και στις προγραμματισμενες καισαρικες, διακοπουλες καλε.... στο Αττικο που ημουν 4 -4 τις εβαζαν για καισαρικη ανα μισαωρο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αυτό φοβάμαι και γώ γιατί μου είπε οτι εάν δεν έχει γίνει τίποτε μέχρι τις 15 να πάμε με ραντεβού. Εγώ θα ήθελα να περιμένω κι άλλο αλλά τι να κάνω αν η γιατρός μου μου λέει ότι πρέπει να μπούμε? να της πώ εγώ δεν μπαίνω??? Και εν'τω μεταξύ είναι και το άλλο... ο μπέμπης μας είναι ήδη 3400γρ (+/-10%). Οπότε όσο περιμένουμε θα μεγαλώνει κιάλλο και αυτό σημαίνει περισσότερες πιθανότητες να μην χωράει να βγεί... έτσι δεν είναι??? Δεν ξέρω εάν τα σκέφτομαι σωστά, αλλά σκέφτομαι ότι μήπως έχω περισσότερες πιθανότητες τώρα με πρόκληση, παρά εάν μεγαλώσει κιάλλο???

tu9Rp3.png?QaublJvB

Διαφημίσεις

Μαίρη με το καλό... Ήρθε η ώρα να δεχθείς το μωράκι σου... :P Με ένα πόνο κοριτσάκι...

καλημερα!!!!

τι κανετε? ετοιμαζεται η μαιρη και η στελλα!!!! καμια αλλη?

εγω σημερα επαθα κριση πανικου... μαζευα τα ρουχα απο το μπαλκονι και ενα μωρο αρχισε να κλαιει και επαθα... σοκ!!!! μπηκα μεσα, εκλεισα τη μπαλκονοπορτα και περασε κανενα μισαωρο για να ηρεμησω... σε λιγες μερες αυτο το κλαμα θα ακουγεται απο το δικο μου σπιτι....

χαχαχα... πλάκα κάνεις που έπαθες πανικό? Έλα βρε νανουκο... το κλάμα του μωρου σου θα είναι μελωδία στα αυτάκια σου... θα δεις... :D

Φιλάκια πολλά σε όλες... η geonutr γεννάει???? Θα της στείλω μήνυμα το απόγευμα... και θα σας ειδοποιήσω...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Φιλάκια πολλά σε όλες... η geonutr γεννάει???? Θα της στείλω μήνυμα το απόγευμα... και θα σας ειδοποιήσω...

ασε, σε προλαβα...τσου, δεν γενναω ακομα...περιμενω σημα απο τον ντοκ για το ποτε θα μπω με προκληση...

ναι κρις δυστυχως δεν μπορεις ν κανεις και πολλα, μπορεις να συζητησεις μαζι της οτι θα ηθελες να περιμενεις λιγες μερες ακομα, εστω να περασει η ΠΗΤ να συμβιβαστειτε καπου στη μεση...δεν νομιζω οτι 50 η 100 γρ που θα παρει θα κανουν τη διαφορα στη δυσκολια του τοκετου

eNeap2.pngTSzHp3.png

ασε, σε προλαβα...τσου, δεν γενναω ακομα...περιμενω σημα απο τον ντοκ για το ποτε θα μπω με προκληση...

Geonutr εσύ γιατί δε του τηλ???? Κοντοζυγώνει κοριτσάκι... θα περιμένω μήνυμα όταν με το καλό γεννήσεις ε? Φιλάκια και δε σου λέω από τωρα με το καλό, θα μας πεις πότε θα μπεις... :P

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

ναι κρις δυστυχως δεν μπορεις ν κανεις και πολλα, μπορεις να συζητησεις μαζι της οτι θα ηθελες να περιμενεις λιγες μερες ακομα, εστω να περασει η ΠΗΤ να συμβιβαστειτε καπου στη μεση...δεν νομιζω οτι 50 η 100 γρ που θα παρει θα κανουν τη διαφορα στη δυσκολια του τοκετου

Ναι, μάλλον αυτό θα κάνω. Αύριο που θα ξαναπάω θα της το ξανασυζητήσω να δω τι θα μου πεί. Βέβαια αν κρίνω από τις 2 τελευταίες εβδομάδες, ο μπέμπης πήρε την προ-προηγούμενη 300γρ σε μια εβδομαδα και την τελευταία 100γρ.

Ευχαριστώ για την απάντηση galat. Θα σας πω νεα αυριο να δω τι θα μου πεί. Είναι που κλείνει και το ιατρείο αύτιο για διακοπές. Και ξέρω ότι και η μαία μου περιμένει για να την κάνει...:oops::oops::oops: Όλα αυτά με αγχώνουν... θέλω πολύ να είναι εδώ όταν γεννήσω... για να με βοηθήσει και με το θηλασμό!!!:|

tu9Rp3.png?QaublJvB

γυρίσαμε απο το νοσοκομείο και μετά απο το συμβούλιο αποφασίσαμε να ανέβουμε Αθήνα και ο κυριότερος λόγος ήταν οτι τα μωράκια που προέρχονται απο διαβητική κύηση αν αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα το παιρνάνε πολύ πιο δύσκολα. Οπότε την Παρασκευή εκλεισα εισητήρια αεροπορικός, μίλησα με τον γιατρό στην Αθήνα και ευτυχώς δεν έχει πάει διακοπές γιατι έχει γέννες μέσα στον Αύγουστο. Κάναμε και υπέρηχο η μπεμπούλα είναι 3050 υγιέστατη και όλο έβγαζε τη γλώσσα στο γιατρό, καιρό είχα να τη δω τόσο καλά και πολύ χάρικα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Αρα κρις ειναι καθαρος ο λογος, θελει να παει διακοπες... οσο για τη μαια επισης να μη το σκεφτεσαι ειναι η δουλεια της, ειναι στο επαγγελμα της να μην εχει προγραμμα ας φυγει για διακοπες αργοτερα...

Να της πεις της γιατρου σου οτι εγω θέλω να περιμενω να με πιασουν οι πονοι, συζητησε το ενδεχομενο να μην κανει καν προκληση...τι παει να πει θα μεγαλωσει το παιδι και θα εχεις δυσκολη γεννα τετοια λενε και φοβιζουν την μανουλα...

Πες της οτι θα περιμενεις και αν δεν εχεις γεννησει εως την 41, τοτε να σε βαλει με προκληση. Οχι νωριτερα...γιατι να βιαζουμε τη φυση....εγω αυτο θα εκανα, το καταλαβαινω οτι ισως ντρεπεσαι αλλα αν δεν αρχισουμε να απαιτουμε εμεις, η βαση, οι μητερες, αυτοι παντα θα κανουν οτι θελουν...

Ντιμ, με το καλο...Κριμα ειναι λιγο ταλαιπωρια...αλλα αν ειναι καλυτερα τι μπορεις να κανεις.

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλα, αυτος ο γιατρος μου...τι να πω...φευγατος τελειως...με παιρνει τηλ κ μου λεει..ποτε σου ειπα οτι γεννας?σημερα ή αυριο, του λεω, γιατρε, αλλα για σημερα κομματακι δυσκολο μιας κ αν ηταν θα με ειχατε ηδη παρει τηλ..και μου λεει, ωραια, ελα τωρα να γεννησεις!!!!! :shock::shock::shock:

οποτε εκανα το μπανακι, φτιαχνω μαλλι και ΦΕΥΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ......

(μεταξυ μας, καντε καμμια προσευχη γιατι φοβαμαι κιολας...)

φιλακια:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...