Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, linaa είπε:

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Αν επιτρεπεται η κιρσοκήλη επηρεασε τον αριθμο του σπερματος και Την αφαίρεσε τελικά ή δεν χρειαστηκε;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γυρισα απο τον γιατρο αυριο βραδυ μπαινω ιασω πεμπτη πρωι ξεκιναμε τοκετο ειμαι πολυ χαρουμενη και ανυπομομονη!!!!!!!!!!!! επιτελους εφτασε η μερα αχχχχχχχχχχχ τα συναισθηματα μου ειναι τοσο αναμυκτα!!!!!!!!!

παω να διαβασω νεακα!!!!!!!!!!!!!!!

αντε κοριτσακι μου με το καλο να δεχτεις το μωρακι σου....εφτασε η μεγαλη μερα...ειναι απιστευτη εμπειρια η στιγμη που θα συναντησεις το θαυματακι σου!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ, Αθηνούλα, συμφωνώ, είμαστε πολύ τυχερές που υπάρχουν τέτοιοι γιατροί, κι εγώ συγκινήθηκα φοβερά σήμερα που με εξέταζε κολπικά (ούτ' εγώ κατάλαβα τίποτα) και μιλούσε στη φασολίτσα (ελπίζω να άκουσε τίποτα και να φιλοτιμηθεί να μας χτυπήσει την πόρτα:). Εξάλλου, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι το σημαντικό είναι να νιώθεις σίγουρη γι' αυτό που θα γίνει, να μην έχεις αμφιβολίες και να τρώγεσαι με το "τι θα γινόταν αν...;". Κι εμένα σήμερα η Αρ. μου έλυσε όλες τις απορίες, οπότε μου φυγε το άγχος του μήπως πρέπει να περιμένουμε κι άλλο...

Κατά τα άλλα, νιώθω τόσο βαριά που νομίζω πως θ' ανοίξω τρύπα στο πάτωμα από στιγμή σε στιγμή. Από τη μία μου φαίνεται πως αυτό είναι σημάδι ότι πλησιάζουμε, από την άλλη σκέφτομαι με τέτοια κούραση που αισθάνομαι πώς θ' αντέξω;;; Και θέλω και παγωτόοοο! Και να μη βάλω άλλο πλυντήριο (μας έφερε η πεθερά μου δώρο κάτι πετσετάκια/σκατουλάκια/μπουρνουζάκια και φτου κι από την αρχή πλυντήρια και σίδερα). Σας φιλώ, καλή δύναμη σε όλες!

αντε πλησιαζεις στελλιτσα...!!!κι εσυ θα δεις τη φασολια σου και θα ξετρελλαθεις!!!

76IGp3.png

μπουμπουκα μαλλον θα εχεις γεννησει αρα να χαιρεσαι το μπεμπακι περιμενουμε νεα!!!!!!!!!! αθηνουλα μου και εγω πιστευω οτι σκοπος ειναι να γυρισετε σπιτι υγειεις και εσυ και το μπεμπε εξαλλου το προσπαθησες αυτο μετρει αντε και σε λιγο ολες κατι θα εχουμε να λεμε για <τα μπεμπακια μας εξω απο κοιλιτσα!!!!!!!!!!!!! χαχαχα

ttc72e7.aspx

αντε κοριτσακι μου με το καλο να δεχτεις το μωρακι σου....εφτασε η μεγαλη μερα...ειναι απιστευτη εμπειρια η στιγμη που θα συναντησεις το θαυματακι σου!!!

ευχαριστω χαπακι μου πως περναν οι ωρες μου λες? αχχχχχχχχχχχχχχχ :mrgreen:

ttc72e7.aspx

galat μου με το καλο να ερθει το μωρουλινι σου και μην στεναχωριεσαι για την καισαρικη.....ολα μια ιδεα ειναι ...σημασια εχει να εισαστε και οι δυο καλα....

το σπορι σου ποσα κιλα εφτασε?

Το σπόρι εφτασε 2750! Πριν 1 εβδομαδα ηταν 2200 οποτε μαλλον καποιος υπερηχος κανει λαθος, ελπιζω ο πρωτος χιχι

Αχ, Αθηνούλα, συμφωνώ, είμαστε πολύ τυχερές που υπάρχουν τέτοιοι γιατροί, κι εγώ συγκινήθηκα φοβερά σήμερα που με εξέταζε κολπικά (ούτ' εγώ κατάλαβα τίποτα) και μιλούσε στη φασολίτσα (ελπίζω να άκουσε τίποτα και να φιλοτιμηθεί να μας χτυπήσει την πόρτα:). Εξάλλου, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι το σημαντικό είναι να νιώθεις σίγουρη γι' αυτό που θα γίνει, να μην έχεις αμφιβολίες και να τρώγεσαι με το "τι θα γινόταν αν...;". Κι εμένα σήμερα η Αρ. μου έλυσε όλες τις απορίες, οπότε μου φυγε το άγχος του μήπως πρέπει να περιμένουμε κι άλλο...

Κατά τα άλλα, νιώθω τόσο βαριά που νομίζω πως θ' ανοίξω τρύπα στο πάτωμα από στιγμή σε στιγμή. Από τη μία μου φαίνεται πως αυτό είναι σημάδι ότι πλησιάζουμε, από την άλλη σκέφτομαι με τέτοια κούραση που αισθάνομαι πώς θ' αντέξω;;; Και θέλω και παγωτόοοο! Και να μη βάλω άλλο πλυντήριο (μας έφερε η πεθερά μου δώρο κάτι πετσετάκια/σκατουλάκια/μπουρνουζάκια και φτου κι από την αρχή πλυντήρια και σίδερα). Σας φιλώ, καλή δύναμη σε όλες!

Αχ Στελλίτσα σε νιώθω απόλυτα...

Οσο για τα πλυντηρια γκρρ δεν λενε να τελειωνουν! Κι εγω σημερα πααααλι πλυντηριο μου εφεραν κατι κορμακια....

κοριτσια καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γυρισα απο τον γιατρο αυριο βραδυ μπαινω ιασω πεμπτη πρωι ξεκιναμε τοκετο ειμαι πολυ χαρουμενη και ανυπομομονη!!!!!!!!!!!! επιτελους εφτασε η μερα αχχχχχχχχχχχ τα συναισθηματα μου ειναι τοσο αναμυκτα!!!!!!!!!

παω να διαβασω νεακα!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε με το καλο Μαιρούλα!!!Γιατι σε βαζει μια μερα πιο πριν? Θελω να πω ειναι μια εξτρα χρεωση...δεν γινετια να πας πεμπτη πολυ πρωι?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Να ανακοινώσω οτι και η v@sso γέννησε εναν μπεμπη 3250 με καισαρικη! Σας διαβαζει αλλα δνε προλαβαινει να γραφει! Ο μπεμπης μια χαρα, αυτη ειχε καποιες δυσκολιες δεν ξερω κατι δεν πηγε πολυ καλα, ποναει φοβερα και δεν μπορουσε να μου πει πολλα θα μου τα πει αυριο...τωρα αλλαο αγχος εχω μιας και εχουμε τον ιδιο γιατρο...ελπιζω να μην της εκανε καμια ματσακουλια!

eNeap2.pngTSzHp3.png

1. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  2. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  3. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  4. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  5. katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  6. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  7. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  8. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ
  9. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  10. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ??? ΘΕΣ/ΚΗ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  11. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  12. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  13. katerina10 ΠΗΤ 22/08 με καισαρική στις 10/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ- ΑΓΟΡΙ
  14. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρική αρχές Αυγούστου)
  15. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  16. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική 17/08/2010)
  17. lienka ΠΗΤ 29/08/2010 - ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  18. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ
  19. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  20. theolvas ΠΗΤ 02/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  21. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?
  22. nano79 ΠΗΤ 03/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ
  23. stellunak ΠΗΤ 03/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  24. mamalou ΠΗΤ 11/09/2010 - ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  25. Peggouinaki ΠΗΤ 15/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  26. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 11/07)
  27. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 21/07)

28. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 22/07)
  29. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ με καισαρική στις 26/07 (ΓΕΝΝΗΣΕ 26/07)
  30. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡΙI (ΓΕΝΝΗΣΕ 28/07)

31. Bibicos ΠΗΤ 01/08/2010 -?- ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 28/07)
  32. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 30/07)

33. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 31/07)

34. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη 04/08/2010)(ΓΕΝΝΗΣΕ 04/08 )
  35. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρικη 04/08/2010)(ΓΕΝΝΗΣΕ 04/08 )
  36. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική 10/08/2010) (ΓΕΝΝΗΣΕ 10/08 )

eNeap2.pngTSzHp3.png

ευχαριστω χαπακι μου πως περναν οι ωρες μου λες? αχχχχχχχχχχχχχχχ :mrgreen:

θα περασουν ,κι εμενα οι τελευταιες ωρες ενοιωθα τοσο ενθουσιασμενη....και ξετρελλαμενη που θα πηγαινα να γεννησω...τη τελευταια νυχτα δεν κοιμηθηκα απο τη χαρα μου και απο τη σκεψη οτι θα δω το μουργο μου

76IGp3.png

vasso να σου ζησει το μωρακι!!!

galat μην αγχωνεσαι...ολα καλα θα πανε τον ιδιο γιατρο δεν ειχες και στην 1η γεννα???και μην ξεχνας καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα

76IGp3.png

καλο βραδυ,παω να ξαπλωσω λιγακι μεχρι να ερθει ο συζυξ....

ααα και ξεχασα να σας πω ο μπεμπουλης ξυπνουσε γιατι του εκλεινα την πορτα ....σημερα που την αφησα ανοιχτη,κοιμηθηκε και ξυπνησε εφαγε και ξανακοιμηθηκε το καμαρι μου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

vasso να σου ζησει το μωρακι!!!

galat μην αγχωνεσαι...ολα καλα θα πανε τον ιδιο γιατρο δεν ειχες και στην 1η γεννα???και μην ξεχνας καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα

οχι δεν ειχα τον ιδιο...

ναι μωρε καλα θα πανε...

Καληνυχτα χαπακι

Παω κι εγω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Το σπόρι εφτασε 2750! Πριν 1 εβδομαδα ηταν 2200 οποτε μαλλον καποιος υπερηχος κανει λαθος, ελπιζω ο πρωτος χιχι

Αχ Στελλίτσα σε νιώθω απόλυτα...

Οσο για τα πλυντηρια γκρρ δεν λενε να τελειωνουν! Κι εγω σημερα πααααλι πλυντηριο μου εφεραν κατι κορμακια....

Αντε με το καλο Μαιρούλα!!!Γιατι σε βαζει μια μερα πιο πριν? Θελω να πω ειναι μια εξτρα χρεωση...δεν γινετια να πας πεμπτη πολυ πρωι?

θα μπω μετα τισ 12.00 το βραδυ γιαυτο το λογο θα μου βαλουν κολπικο υποθετο και πρεπει να ενεργησει στισ 5 6 ωρες !!!!!!!! στην πραγματικοτιτα το πρωι θα ξεκινησει ο τοκετοσ!!!!!! ευχαριστω αντε να ξεμπερδευουμε οοοοοοοοοοοοοοοοολεςςςςςςςςςς:rolleyes:

ttc72e7.aspx

Καλημερα!

Και πάλι στα γρηγορα μπαινω.

Να πω στην Αθηνουλα μας με το καλό!

Αθηνα μου και μενα είχε σφινωσει στη πύελο και δεν μπορουσε να γυρίσει και να κατέβει. Κάναμε οτι μπορουσαμε:(. Σημασία τωρα έχει να χαλαρωσεις και να περιμενεις τη Δευτερα! Όλα θα πάνε καλά!

vasso να σου ζήσει το μωρακι!

Με το καλό και στις υπόλοιπες εγκυούλες και καλή δύναμη στις μανούλες!

θα μπω μετα τισ 12.00 το βραδυ γιαυτο το λογο θα μου βαλουν κολπικο υποθετο και πρεπει να ενεργησει στισ 5 6 ωρες !!!!!!!! στην πραγματικοτιτα το πρωι θα ξεκινησει ο τοκετοσ!!!!!! ευχαριστω αντε να ξεμπερδευουμε οοοοοοοοοοοοοοοοολεςςςςςςςςςς:rolleyes:

κωνκων τι κανει η κουκλίτσα σου?

Φοβαμαι λιγακι τους πονους, και η Βασω ποναει φρικτα τωρα στη δευτερη καισαρικη...

αλλα τι να κανουμε θα περασει κι αυτο....

Καλημερα!!!!

Μαιρούλα Ιασώ αφτερ, ε? χαχαχαχαχαχα παλι καλα... και γιατι σε βαζει πριν την ΠΗΤ για προκληση?

Καλα εσυ θα ανυπομονεις τωρα ,ε? κανε τα μποτε σου και ξεκουρασου οσο μπορεις...

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα!!!!

τι κανετε? ετοιμαζεται η μαιρη και η στελλα!!!! καμια αλλη?

εγω σημερα επαθα κριση πανικου... μαζευα τα ρουχα απο το μπαλκονι και ενα μωρο αρχισε να κλαιει και επαθα... σοκ!!!! μπηκα μεσα, εκλεισα τη μπαλκονοπορτα και περασε κανενα μισαωρο για να ηρεμησω... σε λιγες μερες αυτο το κλαμα θα ακουγεται απο το δικο μου σπιτι....

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...