Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ρε συ. Πολύ ωραία τα είπε. Και αυτό που λένε στα κέντρα γιατί το λένε; Είδες;; Το είχα διαβάσει σε πολλά άρθρα, ένα σκαλί σπερμα βοηθάει στη εξέλιξη όπως το ωάριο διορθώνει μια βλαστοκύστη. Αν μπορείς στείλε μου πμ τον γιατρό μήπως τον επισκεφτούμε και εμείς. 

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

Οχι δε με επηρέασε γιατί απ’οτι φαίνεται, έχοντας ρωτήσει πλέον 4-5 εξωσωματικούς κ έχοντας πει τα ίδια όλοι, καταλήγω πως ο καθένας στην ειδικότητα του. Δλδ δε θα πάω να τους ζητήσω κ τα ρέστα. Προφανώς υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα με το ωάριο αλλά εφόσον μπορούμε να κάνουμε έστω κάτι για να το βοηθήσουμε τότε γιατί όχι; Συγκεκριμένα είπε πως το σπερμα είναι σα το αυτοκίνητο κ το ωάριο το συνεργείο. Πρέπει να εξασφαλίσεις πως πως ένα αυτοκίνητο με όσο δυνατόν λιγότερα προβλήματα εκεί εφόσον το συγκεκριμένο ωάριο είναι ταλαιπωρημένο. Μας αφιέρωσε πάρα πολύ ώρα, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Τώρα όταν επιστρέψει από το ταξίδι του ο άνδρας μου θα πάει να κάνει σπερμοδιάγραμμα.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Είναι πολύ καλό!!

Δες και εδώ:

http://www.pingpong-online.de/osc/index.php?cPath=390_395_413&osCsid=1e93048564436493

Έχει καλύτερη τιμή....;);)

πιο ακριβο ειναι... στο pramworld μου βγαινει 166 ευρω με τα μεταφορικα (με ενημερωσαν με email οτι ειναι 23 λιρες αντι 39 που ηταν για το καροτσι...)βασικα μπερδευτηκα γιατι στο site της britax και δεν εχει τσεκαριστει στα opel... και ακομα δεν ξερω τι αυτοκινητο θα αγορασουμε... (με τη νεα χρονια καλα να ειμαστε)

οσο για το πωπουδακι της μικρης σου δεν ξερω να σε βοηθησω... ευχομαι συντομα να γινει καλα και να μην ποναει...

εγω απο χτες εχω καποια πονακια αλλα σε διαφορα σημεια και διαφορετικης εντασης! χτες το βραδυ πονουσα λιγο απο κατω... μετα λιγο η κοιλια μου χαμηλα... σημερα το πρωι πετρωνε η κοιλια μου μου και ποναγα ψηλα... οτι να ναι...

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσακια...τι κανουν τα ζουζουνια σας???και αυτα που ειναι μεσα στις κοιλιτσες και εκεινα που ειναι εξω...???

να πω με το καλο να δεχτουν οι εγκυουλες τα μωρακια τους(ακους μπου μπου μου)...

ιντι τι εγινε κοριτσακι μου δεν σε αφηνει το φυστικι να κοιμηθεις...πως θα καταλαβεις οτι εχεις μωρακι ..και ο δικος μου αποψε ηταν ανυσηχος μαλλον ζεσταινοταν το καμαρι μου...τωρα ειμαστε με το pampers μονο ...και κοιμομαστε γλυκα ...(σκεπασμενος εννοειται με το σεντονακι του).....

76IGp3.png

θέλω τη γνώμη σας!!!

κάτι έπαθε το φυστίκι:

στο πωπό της, στη τρυπούλα, σκίστηκε!!! Τις τελευταίες μέρες είναι μες τη γκρίνια, ειδικά το βράδυ και κάνει πολλα πουρτ!!! Σήμερα είδα ότι είναι κόκκινη και σκίστηκε! Δεν είναι σύγκαμα.

Τα φώτα σας επειγόντως!!!

μηπως ζοριζοταν να κανει κακακια και δεν μπορουσε???

την θηλαζεις???μηπως εφαγες κατι και την πειραξε???

παρε τον γιατρο να ρωτησεις τι μπορεις να βαλεις πανω

76IGp3.png

πιο ακριβο ειναι... στο pramworld μου βγαινει 185 ευρω με τα μεταφορικα...

βασικα μπερδευτηκα γιατι στο site της britax και δεν εχει τσεκαριστει στα opel... και ακομα δεν ξερω τι αυτοκινητο θα αγορασουμε... (με τη νεα χρονια καλα να ειμαστε)

οσο για το πωπουδακι της μικρης σου δεν ξερω να σε βοηθησω... ευχομαι συντομα να γινει καλα και να μην ποναει...

εγω απο χτες εχω καποια πονακια αλλα σε διαφορα σημεια και διαφορετικης εντασης! χτες το βραδυ πονουσα λιγο απο κατω... μετα λιγο η κοιλια μου χαμηλα... σημερα το πρωι πετρωνε η κοιλια μου μου και ποναγα ψηλα... οτι να ναι...

νομιζω οτι πλησιαζεις κι εσυ...ερχεται η μπουμπου σου ...

76IGp3.png

ιντι τι εγινε κοριτσακι μου δεν σε αφηνει το φυστικι να κοιμηθεις...πως θα καταλαβεις οτι εχεις μωρακι ..

Σήμερα κλείσαμε 20 μέρες....

Είμαι άυπνη, αξύριστη, χρειάζομαι επειγόντως πεντικιούρ και αγγουράκια στα μάτια μου!!!

Το πακέτο τα τσιγάρα του αντρούλη μου με φλερτάρει στενά...!!! Α... και ο κουβάς που έχω στο μπαλκόνι.... θέλει να τον γεμίσω με... φραπέ!!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

για καρεκλακι αυτοκινητου εχουμε καταληξει σε αυτο: http://www.pramworld.co.uk/product/6479/Britax_First_Class_Plus_Car_Seat_Olivia χτες το ειδαμε απο κοντα στο μαδερ και θα παμε αυτες τις μερες με το αυτοκινητο που θα κυκλοφορουμε (μεχρι να παρουμε καινουριο) να το τεσταρουμε. γιατι μας ειπαν οτι οταν το βαζεις αναποδα υπαρχει ο "κινδυνος" να μην φτανει η ζωνη....

εμεις το πηραμε αυτο, πριν κανα μηνα που ειχε εκπτωσεις το mothercare της Αγγλιας, μολις 85 λιρες!!!οχι βεβαια σε κοκκινο, αλλα σε γκρι ανοιχτο με μαυρο..παντως καλο φαινεται αλλα ειναι λιγο ψιλο τεραστιο!!!(θα χαθει το μωρο εκει μεσα!!!!!!)

εμεις το πηραμε αυτο, πριν κανα μηνα που ειχε εκπτωσεις το mothercare της Αγγλιας, μολις 85 λιρες!!!οχι βεβαια σε κοκκινο, αλλα σε γκρι ανοιχτο με μαυρο..παντως καλο φαινεται αλλα ειναι λιγο ψιλο τεραστιο!!!(θα χαθει το μωρο εκει μεσα!!!!!!)

πως παρηγγειλες απο το αγγλικο? στα εστειλαν κανονικα?

ZOrwp3.png

σήμερα ειχα ραντεβού με την Αρίστη (τη γιατρο που αναλαμβανει vbac) για να δουμε τον μπεμπη μας...

Δυστυχως το ονειρο μου δεν θα γινει πραγματικότητα για Vbac, να σας πω πρωτα τα νεα μου...

Λοιπον ειμαι στην 38η εβδομαδα. Αρχικα καναμε εναν υπερηχο για να δουμε αμνιακο, ντοπλερ και πλακουντα, αυτα ολα ηταν αριστα, μαλιστα ο πλακουντας βαθμο 0!

Επισης δεν την προβληματισε το ζαχαρο το 160 ειναι λιιιγο τσιμπημενο μου ειπε και δεν ειναι διαβητης, ουτε υπηρχε απο την αρχη...οποτε...

Για την μυωπια ο οφθαλιμιατρος μου εδωσε το οκ οποτε απο αυτα τα μικρο προβληματα ειμασταν ΟΚ.

ΟΜΩΣ ο κυριος μπεμπης μας ειναι παρα πολυ ψηλα δυστυχως δεν μας εχει κανει τη χαρη να εμπεδωθει, ουτε κατα διανοια... ειναι σφηνωμενος στα πλευρα μου...ειδα την γλυκιά μου Αρίστη που συννεφιασε το προσωπο της....

Του μιλουσε ρε παιδια ποσο συγκινητικο ειναι αυτο οταν μου εκανε την κολπικη εξεταση, τιποτα το μηχανικο...και του ελεγε βρε συ μπερδεψες τα οστα! Προς τη λεκανη παμε, οχι προς τα πλευρα!

Να πω οτι το χερι της ειναι μαγικο δεν καταλαβα τιποτα απο πονο που λενε οτι ποναει η τραχηλικη ψηλαφιση...

Επισης τα νεα απο την κολπικη εξεταση απογοητευτικά,

Ο τραχηλος τελειως σκληρος, τελειος ψηλος, τελείως πίσω. Δηλαδη καμια σχεση προς γεννα!!!! το πιο πιθανο ειναι να κατεληγα σε καισαρικη ουτως η αλλως ακομα και το πρωτο παιδι να ηταν.

Οποτε μου ειπε οτι δεν εχουμε πιθανοτητες με τετοια δεδομενα με τιποτα για Vbac... sth vbac θελουμε να ειναι ευκολος ο τοκετος να εχουμε πληρη εμπεδωση κλπ...

Και εδω θελω να μοιραστω μαζι σας για το τι ΑΝΘΡΩΠΟ πανω απο ολα μιλαμε, και σας το λεω και ανατριχιαζω οτι αυτη η γυναικα ασκει λειτουργημα...πραγματικα.....

Μου λεει σαν να τα λεγαμε μεταξυ μας, Αθηνούλα μου το πραγμα παει για καισαρικη. Δεν θελω να σε κοροιδεψω και να σου πω οτι σε 2-2,5 εβδομαδες θα εμπεδωθει, και περπατα 2 ωρες καθημερινα κλπ ...

Σου προτεινω λοιπον να πας στο δημοσιο να την κανεις την καισαρικη, θα μπορουσα αν θες να στην κανω εγω, εσυ θα το αποφασισεις αλλα το κοστος εχει μεγαλη διαφορα...και καταλαβαινω οτι αφου εισαι ανεργη και εχεις και παιδακι ειναι δυσκολο κανεις να δινει ετσι τα χρηματα του...

Δεν υπαρχει λογος να σε ταλαιπωρησω αδικα.

Ακομα τα γραφω και δεν τα πιστευω, πειτε μου εσεις τωρα ποιος γιατρος θα εδιωχνε μια γεννα προγραμματισμενη, την αμοιβη, μια πελατισσα τελοσπαντων.

Με αγκαλιασε και μου ειπε πολυ παρηγορητικα λογια, αφου καταλαβε την απογοητευση μου...εφυγα εχωντας κανει ψυχαναλυση απο εκει στα αληθεια....

Πειτε μου ποιος γιατρος δεν θα μου ελεγε, αστο να δουμε μεχρι τελευταια στιγμη ποτε δεν ξερεις, ισως εμπεδωθει κλπ...ενω ειναι πασιφανες οτι δεν προκειται να αλλαξει κατι...

Τα συναισθηματα μου ειναι αναμεικτα...

Απο την μια στεναχωρηθηκα που δεν τα καταφεραμε για φυσιολογικο, απο την αλλη για να το λεει η Αρίστη, ξερω οτι αυτη τη φορά τουλάχιστον δεν το τρωω το μαχαίρι χωρίς λόγο...

Την εμπιστευομαι 100% και φυσικα θα ειναι η γυναικολόγος μου απο εδώ και πέρα.

Δεν εχω ξαναδει σε αυτο το συναφι πιο ζεστο, ειλικρινή και ψαγμενο ανθρωπο. Νιωθω τυχερη που τη συναντησα.

Όπως ειπε και η Αρίστη, οταν τη ρωτησα μηπως την προγραμματισε ο αλλος γιατρος πολυ νωρις τη καισαρική και μου ειπε οχι, θα εχω ενα λιονταρακι αρχηγο στο σπιτι, οπως το ενα απο τα παιδια της...

Οποτε συγκεντρωνομαι εκει τωρα και προσπαθω να αφησω τη λυπη μου πισω.

Τουλαχιστον το προσπαθησα εκανα οτι μπορουσα... Να προσθεσω οτι πηγαινοντας σημερα εκει νομιζα οτι θα ειμαι ακομα πιο μπερδεμενη, τελικά χάρη στην εντιμότητα αυτης της φοβερης γυναίκας το τοπίο ξεκαθάρισε...

Να ειναι καλα παντα και να συνεχισει ετσι ευχομαι απο τους λιγους ρομαντικους σε αυτη την πολη...

Οποτε 16 Δευτερα με το καλο γενναμε κι εμείς στειλτε μας τη θετική σας ενεργεια...

Σορρυ για το σεντονι

Σας φιλώ, ευχομαι τα καλυτερα σε ολες μας...

eNeap2.pngTSzHp3.png

πως παρηγγειλες απο το αγγλικο? στα εστειλαν κανονικα?

οχι, εχω μια φιλη στην Αγγλια και της τα πηγαν σπιτι και μου τα εστειλε με μεταφορικη...

Galat μου ,με συγκινησες...πραγματι δεν υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι, οχι μονο γιατροι...εισαι ευλογημενη που τη γνωρισες και εννοειται οτι θα την εχεις γιατρο σου!!!αντε με το καλο κ σε μας...(περιμενω τηλ απο τον ντοκ για το ποτε θα με βαλει με τεχνητους..)

Να εισαι καλα κοριτσάκι με το καλο!...Παρτον κι εσυ κανα τηλεφωνο μην ξεχαστει!!! χιχιχιχι

Να πω και για τον ντρουλη με συγκινησε ηταν τελειως διαφορετικος(του εφυγε η τρομαρα φαινεται) ειχει την απολυτη συμπνοια, και ρωτουσε συνεχεια "το βλεπεται αδυνατο δηλαδ?" κατα βαθος στεναχωρηθηκε, αλλα ενθουσιαστηκε τοσο με τη γιατρο και μου ελεγε μετα, ειδες που επρεπ να παμε και στην Αρισητ να παρουμε δευτερη γνωμη?(χαχχαχαχαχ λες και αυτος το προτεινε χαχαχαχαχαχαχα)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα κλείσαμε 20 μέρες....

Είμαι άυπνη, αξύριστη, χρειάζομαι επειγόντως πεντικιούρ και αγγουράκια στα μάτια μου!!!

Το πακέτο τα τσιγάρα του αντρούλη μου με φλερτάρει στενά...!!! Α... και ο κουβάς που έχω στο μπαλκόνι.... θέλει να τον γεμίσω με... φραπέ!!!!

καλε σε τρεχει το φυστικι εε??

εγω ευτυχως δεν εχω τετοια.....ελπιζω να μην εχω ουτε και στο μελλον βεβαια,αυτα αλλαζουν συμπεριφορα συνεχεια,και με αρχισει στα ξενυχτια...

76IGp3.png

μπου μπου με το καλό... αν κ μάλλον θα έχεις γεννήσει...

geonutr με το καλό κοριτσάκι μου για αύριο... να στείλεις μήνυμα

αθηνουλα με το καλό κ σε σένα... Πολύ καλή η Αρίστη... (αυτό είναι το επώνυμό της???)

κωνκωνάκι δεν θα σχολιάσω τον πόνο της τομής... αλλά τις όμορφες στιγμές με τα παιδάκια σου... τι καλά...

Εγώ κ πάλι έχω θέματα με τα δόντια μου... κ έχω πεθάνει στο πόνο... Αισίως έφτασα τα τρία... Δύο στα αριστερά κ ένα στα δεξιά... Πήγα σε δύο οδοντίατρους σήμερα κ ό,τι να ναι... η μία έλεγε να κάνω εξαγωγή φρονιμίτη... ο άλλος μου άνοιξε χωρίς ένεση αυτό που του είπα... (γιατί η πρώτη ουτε που το κοίταξε) κ τώρα πάλι πονάωωωωω..... :?

Τεςπα... να μη σας ζαλίζω... εύχομαι να γεννηθεί γρήγορα ο μπέμπης για να πάω μετά (όταν γυρίσει κ η δική μου γιατρός) για να κάνω ό,τι πρέπει κ χωρίς φόβο (γιατί τώρα φοβάμαι να κάνω οτιδήποτε για να μην κάνω κακό στο μωρό)

Φιλάκια σε όλες τις μανουλες και τις μανουλες του μπι :D

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

galat μου με το καλο να ερθει το μωρουλινι σου και μην στεναχωριεσαι για την καισαρικη.....ολα μια ιδεα ειναι ...σημασια εχει να εισαστε και οι δυο καλα....

το σπορι σου ποσα κιλα εφτασε?

76IGp3.png

Αχ, Αθηνούλα, συμφωνώ, είμαστε πολύ τυχερές που υπάρχουν τέτοιοι γιατροί, κι εγώ συγκινήθηκα φοβερά σήμερα που με εξέταζε κολπικά (ούτ' εγώ κατάλαβα τίποτα) και μιλούσε στη φασολίτσα (ελπίζω να άκουσε τίποτα και να φιλοτιμηθεί να μας χτυπήσει την πόρτα:). Εξάλλου, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι το σημαντικό είναι να νιώθεις σίγουρη γι' αυτό που θα γίνει, να μην έχεις αμφιβολίες και να τρώγεσαι με το "τι θα γινόταν αν...;". Κι εμένα σήμερα η Αρ. μου έλυσε όλες τις απορίες, οπότε μου φυγε το άγχος του μήπως πρέπει να περιμένουμε κι άλλο...

Κατά τα άλλα, νιώθω τόσο βαριά που νομίζω πως θ' ανοίξω τρύπα στο πάτωμα από στιγμή σε στιγμή. Από τη μία μου φαίνεται πως αυτό είναι σημάδι ότι πλησιάζουμε, από την άλλη σκέφτομαι με τέτοια κούραση που αισθάνομαι πώς θ' αντέξω;;; Και θέλω και παγωτόοοο! Και να μη βάλω άλλο πλυντήριο (μας έφερε η πεθερά μου δώρο κάτι πετσετάκια/σκατουλάκια/μπουρνουζάκια και φτου κι από την αρχή πλυντήρια και σίδερα). Σας φιλώ, καλή δύναμη σε όλες!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

κοριτσια καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γυρισα απο τον γιατρο αυριο βραδυ μπαινω ιασω πεμπτη πρωι ξεκιναμε τοκετο ειμαι πολυ χαρουμενη και ανυπομομονη!!!!!!!!!!!! επιτελους εφτασε η μερα αχχχχχχχχχχχ τα συναισθηματα μου ειναι τοσο αναμυκτα!!!!!!!!!

παω να διαβασω νεακα!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...