Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Με το καλό οι επομενες αφίξεις!:D

Σας ευχαριστω παρα πολύ και πάλι για τις ευχες σας, τις συμβουλες και το κουραγιο που μου δίνετε!

Σήμερα είμαι λιγοτερο αγχωμενη για τον θηλασμό. Για να κάνει κακακια η μικρή 4-5 φορες τη μερα πιστευω οτι τρωει... Ξενο έδωσα 2 φορες τη μερα μερα που πονουσα πολύ στις θηλες. Θηλαστρο πηρα νοσοκομειακο της ameda που είχα και την προηγουμενη φορα. Purelan έβαλα μονο μια φορα και απο τοτε κάνω απλά επάληψη με το γάλα. Βγάζω που και που και με το θηλαστρο για να ξεφορτωσω το στηθος όταν το αισθάνομαι πολύ βαρυ. Αυτα! Ελπίζω να στρωσουμε σιγα σιγά. Με ενθάρυνε πολύ και η παιδίατρος, οτι καλύτερα να βγάζω μητρικό και να έχω να δίνω παρα να δωσω ξενο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Ποιος σοφός είπε το "κοιμηθείτε τώρα που μπορείτε"??????

Ε, κάντε το λοιπόν!!!! Μας περιμένουν ατελείωτα ξενύχτια!

Και για να μας φτάξει η διάθεση, σας παραθέτω ένα άσμα:

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

καλημέρα και απο μένα!!!!!!! Με το καλό μπου μπου μου. Κων κων υπομονή όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Εγώ χθες είχα συνάντηση με τη σύμβουλο θηλασμού να μου λύσει τις θεωρητικές απορίες μου. Πήγαμε σήμερα το πρωι στον παιδίατρο να του ζητήσουμε τη γνώμη του για να φύγουμε ή όχι, αυτός θεωρεί οτι το μωρό δεν πρόκειται να παρουσιάσει κανένα πρόβλημα γιατι είναι τελείος ανεπηρέαστο (έπιασε τόπο η πίνα που τράβηξα) ωστόσο μας συμβούλεψε να μείνουμε Ζάκυνθο μόνο αν δε λείπει με άδεια ένας συγκεκριμένος παιδίατρος του νοσοκομείου. Αύριο το πρωι θα γίνει η συνάντηση με τους γιατρούς του νοσοκομείου και θα ξέρουμε αν παίρνω τη βαλιτσούλα μου και έρχομαι Αθήνα. Για να δούμε ο γιατρός μου στην Αθήνα θα λείπει σε διακοπές ή θα είναι στο πόστο του, γιατι δε θα το αντέξω να με ξεγγεννήσει και άγνωστος.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Γεια σας κοριτσια . Πρωτη φορα γραφω αν και σας διαβαζω αρκετο καιρο. Γενναμε και εμεις ΠΗΤ 29/8 και αν και ειναι το δευτερο παιδακι μεχει φαει η αγωνια για το πως θα τα καταφερουμε αυτο το διμηνο αυπνιας μιας και ο μικρος ειναι ηδη 4 χρονων και εχουμε ξεχασει τα ξεενυχτια. Τελος παντων θα τα καταφερουμε. Αληθεια γενναει η γεννησε καμμια προσφατα στο Αρεταιειο? Το Γιαννη τον εκανα στο Λητω και δεν εχω ιδεα για το τι μπορει να χρειαστει η ποια ειναι η αντιμετωπιση γενικοτερα. Ακομα ειναι τοσο σημαντικο το περπατημα γιατι στο στρωμαεχω κανει λακουβα... Φιλια .

Σήμερα είμαι λιγοτερο αγχωμενη για τον θηλασμό. Για να κάνει κακακια η μικρή 4-5 φορες τη μερα πιστευω οτι τρωει... Ξενο έδωσα 2 φορες τη μερα μερα που πονουσα πολύ στις θηλες. Θηλαστρο πηρα νοσοκομειακο της ameda που είχα και την προηγουμενη φορα. Purelan έβαλα μονο μια φορα και απο τοτε κάνω απλά επάληψη με το γάλα. Βγάζω που και που και με το θηλαστρο για να ξεφορτωσω το στηθος όταν το αισθάνομαι πολύ βαρυ. Αυτα! Ελπίζω να στρωσουμε σιγα σιγά. Με ενθάρυνε πολύ και η παιδίατρος, οτι καλύτερα να βγάζω μητρικό και να έχω να δίνω παρα να δωσω ξενο.

Μπραβο ρε κωνκωνακι, σιγα σιγα θα δεις που και η μικρη θα θηλαζει λιγοτερο συχνα και πιο συντομα ολα θα στρωσουν...το πρωτο 2μηνο ειναι δυσκολο...

Τετταμαρ με αυτα τα συμπτωματα εγω θα ειχα φυγει για κλινικη χαχαχαχχαχα αντε μαλλον πλησιαζει ο τοκετος με το καλο!

Διονυσια για το αρεταιειο, λογικα καλο ειναι να τα εχει ολα μαζι σου...απο σερβιετες μεχρι ολα τα ρουχα-σεντονακια πετσετες μωρου-μαμας...

Ξερω οτι το αρταιειο ανακαινιστηκε εν μερη και οτι οπως και στο αττικο υπαρχει ελλειψη προσωπικου

Ντιμ, μια απο τα ιδια κι εσυ με μενα,ε? μεχρι τελος να μην ξερω που θα γεννησω!~ χαχαχαχαχα

Χθες εκανα καρδιοτοκογραφημα ηταν οκ, ειχα και 2 πολυ εντονες συσπασεις μου κοβοταβν η ανασα αλλα η γιατρος που το ειδε που ειπε αυτο δν ειναι τιποτα! :rolleyes::rolleyes:

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

ξέρει καμιά αν έχει διαφορά αν το λαδάκι της weleda κάνει και για μωρά???

Είδα ότι κάποια είναι "baby & children" και κάποια είναι σκέτο "children":

http://www.bce-europe.com/en/Mother-Child/Children-Skincare/Weleda-Calendula-Childrens-oil-unperfumed-200-ml.html?listtype=search&searchmanufacturer=c20ad4d76fe97759aa27a0c99bff6710

νομιζω κανει. για λεπτομεριες για τα καλλυντικα της weleda δες εδω: www/weleda.gr εγω απο εδω εβγαλα ακρη τι να παρω. λαδακι πηρα της lavera με αμυγδαλελαιο

Καλημέρα κορίτσια!

Δεν έχω διαβάσει τα νέα σας.

Μπήκα να σας πω μόνο ότι σε μια περίπου ώρα φεύγω για την κλινική και εύχομαι να μην αργήσει η στιγμή που θα πάρω αγκαλίτσα το μπουμπουκάκι μου!

Σας ευχαριστώ όλες για αυτούς τους μήνες της όμορφης εγκυο-παρέας μας. :P

Πάμε για τα πιο ωραία τώρα....!!!!

Καλώς εχόντων των πραγμάτων σε δύο μέρες επιστρέφω..... Φιλάκια Πολλά!

με το καλο κοριτσακι! περιμενουμε τα νεα σας!!!!

Καλημέρα κούκλες!!!!!!!!!!! Πως πάνε τα κέφια;; Εγώ με μαμά και αδελφό στο σπίτι μια χαρά την παιρνάω. Η μαμά κάνει όλες τις δουλειές και με τον αδελφό έχω χορτάσει βόλτα τις ώρες που δουλεύει ο αντρούλης. Πάω και για μπανάκι και πως το ευχαριστιέμαι δε λέγεται, πήραμε και το φωτηστικό για το δωμάτιο της μικρής http://www.inspiredbylight.co.uk/kico-fairy-energy-childrens-pendant-light-p-7328.html δεν είναι μια γλύκα;;

Χαπάκι τι έγινε ο κρητικός δε σε ήθελε, δε σε ήθελε αλλά τώρα που του έκανες εγγονό είσαι καλή;; Γιατι δε λές στον άντρα σου οτι αυτό που σε κουράζει είναι οι καθημερινές επισκέψεις μπας και γλυτώσεις τουλάχιστον το κάθε μέρα.

το φωτιστικο τελειο.! παω να δω και γω τι αλλο εχει αυτο το site (ψαχνω για φωτακι νυκτος)

Καλησπέρα κούκλες, τι κάνετε? Σας διαβάζω όποτε βρίσκω χρόνο και ειλικρινά σας χαζεύω οταν μιλάτε για τα αγγελούδια σας.. Εμείς βγήκαμε απο τη θερμοκοιτίδα και σήμερα μετά απο 9 μέρες το πήρα στην αγκαλιά μου!!! Αν και δεν ξυπνάει λόγω των φαρμάκων που του δίνουν προσπάθησα να τον ταίσω με το μπιμπερό αλλά απέτυχα παταγωδώς.. Ο μικρός μου δεν κάνει θηλαστικές κινήσεις και έτσι επιστρέφουμε στα εύκολα με το σωληνάκι... Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη αλλά ειλικρινά σας μιλάω ποτέ δεν περίμενα απο μια ήρεμη εγκυμοσύνη και ακόμα πιο εύκολη γέννα ότι θα είχα άδεια την αγκαλιά μου για τόσες μέρες και ακόμα περισσότερες απο ότι προβλέπω...

Συγνώμη αν σας μαύρισα αλλά δεν έχω κανένα να τα πώ.. Όλοι γύρω μου περιμένουν πότε θα λυγίσω...

Σας φιλώ γλυκά και σας ευχόμαι ολόψυχα να χαμογελάτε...

ευχομαι γρηγορα να τελειωσει η ταλαιπωρια σας και να παρετε το ζουζουνακι σας σπιτι!!!! ασε τους αλλους να περιμενουν. το μωρο σου σε εχει αναγκη και οσο δυσκολο κι αν φαινεται, εσυ πρεπει να μεινεις δυνατη!

νικη και κων κων καλως μας ηρθατε και καλη προσαρμογη!!!

εγω βολταρα ανελεητα 3 μερες!!! καφε, παραλια (χωρις να βουτηξω:|).... πηραμε και το στρωμα για τη κουνια και τωρα ειμαστε ετοιμοι!!!! ψαχνουμε βεβαια φωτακι νυκτος, ενδοεπικοινωνια με καμερα και μαλλον εχουμε καταληξει σε καρεκλακι για το αυτοκινητο...

αυτα τα νεα μας! φιλια σε ολες τις μανουλες, σε ολα τα πατουσακια και ολες τις κοιλιτσες!!!!!

ZOrwp3.png

ψαχνουμε βεβαια φωτακι νυκτος, ενδοεπικοινωνια με καμερα και μαλλον εχουμε καταληξει σε καρεκλακι για το αυτοκινητο...

αυτα τα νεα μας! φιλια σε ολες τις μανουλες, σε ολα τα πατουσακια και ολες τις κοιλιτσες!!!!!

βολικο και ομορφο φωτακι νυκτος εχει στο ικεα

http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/00150985

allazei xrvmata kai μπορεις να το εχεισ στην πριζα ή μονο του, ειναι επαναφορτιζομενο.

επισης εχει ωραια φωτιστικα δωματιου πανινα εμενα μου αρεσε ενα με φυλλαρακια πρασινα...

ενδοεπικοινωνια με καμερα λενε οτι πολυ καλαη εχει βγει μια φθηνη στα τζαμπο με 50 ευρω, αλλα εγφω δεν θα επαιρνα λογω ακτινοβολιας.Καλυτερα πιο ακριβη αλλα και παλι...

ασε που δεν χρειαζεται το ακους ΠΑΝΤΑ το μωρο...αλλα νομιζω εσυ νανο εχεις μεζωνετα? τοτε μαλλον χρειαζεται...

Καρεκλακι θα παρει 0-13 ή 0-18?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μπραβο ρε κωνκωνακι, σιγα σιγα θα δεις που και η μικρη θα θηλαζει λιγοτερο συχνα και πιο συντομα ολα θα στρωσουν...το πρωτο 2μηνο ειναι δυσκολο...

Τετταμαρ με αυτα τα συμπτωματα εγω θα ειχα φυγει για κλινικη χαχαχαχχαχα αντε μαλλον πλησιαζει ο τοκετος με το καλο!

Διονυσια για το αρεταιειο, λογικα καλο ειναι να τα εχει ολα μαζι σου...απο σερβιετες μεχρι ολα τα ρουχα-σεντονακια πετσετες μωρου-μαμας...

Ξερω οτι το αρταιειο ανακαινιστηκε εν μερη και οτι οπως και στο αττικο υπαρχει ελλειψη προσωπικου

Ντιμ, μια απο τα ιδια κι εσυ με μενα,ε? μεχρι τελος να μην ξερω που θα γεννησω!~ χαχαχαχαχα

Χθες εκανα καρδιοτοκογραφημα ηταν οκ, ειχα και 2 πολυ εντονες συσπασεις μου κοβοταβν η ανασα αλλα η γιατρος που το ειδε που ειπε αυτο δν ειναι τιποτα! :rolleyes::rolleyes:

μόνο που υπάρχει μια στοιχειώση διαφορά, δε θα αλλάξεις τόπο διαμονής. Αχ πως θα περάσουν οι ώρες μέχρι αύριο ούτε που ξέρω. Απο χθες έχω και συσπάσεις αλλά δεν είναι σε τακτά χρονικά διαστήματα. Επίσης κάποιες φορές δε ξέρω αν έχω σύσπαση ή το μωρό τεντώνεται τόσο πολύ που μου δημιουργεί πόνο.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

allazei xrvmata kai μπορεις να το εχεισ στην πριζα ή μονο του, ειναι επαναφορτιζομενο.

To φωτάκι το έχω είναι τέλειο!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

επισης εχει ωραια φωτιστικα δωματιου πανινα εμενα μου αρεσε ενα με φυλλαρακια πρασινα...

ενδοεπικοινωνια με καμερα λενε οτι πολυ καλαη εχει βγει μια φθηνη στα τζαμπο με 50 ευρω, αλλα εγφω δεν θα επαιρνα λογω ακτινοβολιας.Καλυτερα πιο ακριβη αλλα και παλι...

ασε που δεν χρειαζεται το ακους ΠΑΝΤΑ το μωρο...αλλα νομιζω εσυ νανο εχεις μεζωνετα? τοτε μαλλον χρειαζεται...

Καρεκλακι θα παρει 0-13 ή 0-18?

το φωτακι αυτο το ειδα αλλα δεν μου γεμισε το ματι... ειχα δει παλια στο ικεα ενα σε σχημα φεγγαριου αλλα πλεον δεν υπαρχει:(:(:( κατι τετοιο ψαχνω αλλα προς το παρον δεν εχω βρει...

ενδοεπικοινωνια μου εχουν συστησει αυτη: http://www.productreview.com.au/showitem.php?item_id=73356 στο μαδερ την ειδα 200 ευρω και τωρα τη ψαχνω στο internet μηπως τη βρω φθηνοτερα. θελω με καμερα γιατι λογω μαιζονετας δεν θελω με το κιχ να ανεβοκατεβαινω τη σκαλα. και θελω κατι καλο για να τη χρησιμοποιησω και στο επομενο...

για καρεκλακι αυτοκινητου εχουμε καταληξει σε αυτο: http://www.pramworld.co.uk/product/6479/Britax_First_Class_Plus_Car_Seat_Olivia χτες το ειδαμε απο κοντα στο μαδερ και θα παμε αυτες τις μερες με το αυτοκινητο που θα κυκλοφορουμε (μεχρι να παρουμε καινουριο) να το τεσταρουμε. γιατι μας ειπαν οτι οταν το βαζεις αναποδα υπαρχει ο "κινδυνος" να μην φτανει η ζωνη... για τωρα εχουμε ενα δανεικο που ειναι για 0-9 αλλα επειδη ειμαστε του ταξιδιου (πηγαινοερχομαστε συχνα αθηνα γιατι οι δικοι μου μενουν εκει) θελουμε κατι πιο ασφαλες...

ZOrwp3.png

θέλω τη γνώμη σας!!!

κάτι έπαθε το φυστίκι:

στο πωπό της, στη τρυπούλα, σκίστηκε!!! Τις τελευταίες μέρες είναι μες τη γκρίνια, ειδικά το βράδυ και κάνει πολλα πουρτ!!! Σήμερα είδα ότι είναι κόκκινη και σκίστηκε! Δεν είναι σύγκαμα.

Τα φώτα σας επειγόντως!!!

για καρεκλακι αυτοκινητου εχουμε καταληξει σε αυτο: http://www.pramworld.co.uk/product/6479/Britax_First_Class_Plus_Car_Seat_Olivia

Είναι πολύ καλό!!

Δες και εδώ:

http://www.pingpong-online.de/osc/index.php?cPath=390_395_413&osCsid=1e93048564436493

Έχει καλύτερη τιμή....;);)

Τι κανεις ρεα μου? Πως παει το φιστικι σε ταραζει στα ξενυχτια?

Γενικώς είναι καλή... αν εξαιρέσεις κάποια βράδυα που δε μπορώ να την ησυχάσω...

Άντε βρε κορίτσια να βγάλετε και εσείς τα φυστίκια σας να τα λέμε ωσάν μανούλες όλες πλέον!!

Καλησπέρα κοριτσάκια....μπου μπου με το καλό!!!

Διονυσια καλως ήρθες στην παρεά μας, κι εγω Αρεταίειο θα γεννήσω, αυτό που ξέρω απο μια φίλη που γέννησε πρόσφατα ότι καλό θα ήταν να πάρεις μαζί σου τα ρουχαλακια του μωρού γιατι αυτά που δίνουν είναι σε κάπως αθλια κατάσταση, επίσης σεντόνια extra για σένα (μπορεί να μην έχουν να σου αλλάξουν), πάνες για το μωρό δίνουν πάντως....θα την ξαναρωτήσω και αλλες λεπτομέρειες και θα σου πω...γενικά με το προσωπικό δεν έιχε κάποιο πρόβλημα εκτός απο μια μαία που ήταν ψιλοστριμμένη...

indie περαστικά στη μικρούλα.

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...