Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλύτερα. Αν νιώσεις το οτιδήποτε πας για υπέρηχο. Το έχω κάνει 4 φορές σε όλη την κύηση. 

και εγώ το έκανα και δεν βρήκα τίποτα. Το κόστος των ανακαινίσεων έχει πάει στο θεό. Οπότε μια καλή σωστή ανακαίνιση όλο το σπίτι θες 40κ περίπου. 

Ξέρουμε αν το σπίτι 2 έχει τα ίδια κριτήρια με το σπίτι 1; Δε το έχω ψάξει καθόλου 

πρίν από 43 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι γλυκό αυτό που είπες μου έφτιαξες τη διάθεση, θα το πως στον άντρα μου να χαρεί που είναι λίγο σοκαρισμένος σήμερα. Έκανα την υστεροσκοπηση μου και τον βρήκαν οι γιατροί και του έλεγαν τι έκαναν και έπαθε σοκ! 

Τελικά κορίτσια να το θυμάστε, ακούτε το σώμα σας και την διαίσθηση σας! Την υστεροσκοπηση την ζήτησα μόνη μου και μάλιστα επέμενα (για όσες δεν διαβάσατε παλιότερο σχόλιο μου) και τελικά ενώ η μήτρα μου εξωτερικά ήταν οκ (έχω κάνει  προηγούμενα χειρουργεία ανοιχτά και την έχουμε δει), εσωτερικά ήταν στενή, σαν κανάλι, δεν είχε σωστό σχήμα, ο πυθμένας προς τον θόλο δλδ, ήταν σαν ένα στενό κανάλι και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο ούτε στην σαλπιγγογραφια. Το διορθώσαμε και περιμένω να προχωρήσουμε στον μεθεπόμενο κύκλο για εμβρυομεταφορά. 

Αυτό όμως φάνηκε μόνο με την υστεροσκοπηση κ όχι με τα χειρουργεία, σωστά ; Εμενα στη διαγνωστική υστεροσκοπηση δεν είδε κάτι αλλά διήρκησε και 1 λεπτό. Δε ξέρω τι πρόλαβε να δει 😂

πρίν από 44 λεπτά , linaa είπε:

Αφού σε είδε εχθές μην ανχωνεσε τα έχουν αυτά τα διδιμμα . Γενικά πρέπει πλέον να ξεκουράζεσε όλο Κ περισσότερο Κ όχι καθιστη η ξεκούραση ξαπλωμένη Κ στο πλάι όχι ανάσκελα . 

Κατάλαβα όλες για σπίτι ψάχνουμε.... Κ εμείς όλο κάτι ερείπια βρίσκουμε που θέλουν αλλά τόσα για ανακαίνιση. Εμεις ψάχνουμε μονοκατοικία αλλά οκ να μην θέλει αλλά 200 για ανακαίνιση 

Εγώ είχα σπίτι αλλά αφού μπλέχτηκαν άτομα στα κληρονομικά αποφασίσαμε να ψάξουμε αλλά θέλει γερή προκαταβολή το δάνειο την οποία δε διαθέτουμε αυτή τη στιγμή με τόσα έξοδα. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κούκλες, τι κάνετε? Σας διαβάζω όποτε βρίσκω χρόνο και ειλικρινά σας χαζεύω οταν μιλάτε για τα αγγελούδια σας.. Εμείς βγήκαμε απο τη θερμοκοιτίδα και σήμερα μετά απο 9 μέρες το πήρα στην αγκαλιά μου!!! Αν και δεν ξυπνάει λόγω των φαρμάκων που του δίνουν προσπάθησα να τον ταίσω με το μπιμπερό αλλά απέτυχα παταγωδώς.. Ο μικρός μου δεν κάνει θηλαστικές κινήσεις και έτσι επιστρέφουμε στα εύκολα με το σωληνάκι... Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη αλλά ειλικρινά σας μιλάω ποτέ δεν περίμενα απο μια ήρεμη εγκυμοσύνη και ακόμα πιο εύκολη γέννα ότι θα είχα άδεια την αγκαλιά μου για τόσες μέρες και ακόμα περισσότερες απο ότι προβλέπω...

Συγνώμη αν σας μαύρισα αλλά δεν έχω κανένα να τα πώ.. Όλοι γύρω μου περιμένουν πότε θα λυγίσω...

Σας φιλώ γλυκά και σας ευχόμαι ολόψυχα να χαμογελάτε...

Κάνε υπομόνή...δεν ξέρω τί άλλο να σου πω...σε λίγο η αγκαλιά σου δεν θα είναι άδεια,θα έχεις το μωράκι σου,θα το φροντίζεις όπως θέλεις και θα βρείτε τους ρυθμούς και την καθημερινότητα σας.

Δεν θα λυγισεις τώρα...υπάρχει κάποιος που σε χρειάζεται πολύ!!!!

Φιλάκια, καλή δύναμη, όταν μπορέσεις γράψε νέα.

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ξέρει καμιά αν έχει διαφορά αν το λαδάκι της weleda κάνει και για μωρά???

Είδα ότι κάποια είναι "baby & children" και κάποια είναι σκέτο "children":

http://www.bce-europe.com/en/Mother-Child/Children-Skincare/Weleda-Calendula-Childrens-oil-unperfumed-200-ml.html?listtype=search&searchmanufacturer=c20ad4d76fe97759aa27a0c99bff6710

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Καλησπέρα κούκλες, τι κάνετε? Σας διαβάζω όποτε βρίσκω χρόνο και ειλικρινά σας χαζεύω οταν μιλάτε για τα αγγελούδια σας.. Εμείς βγήκαμε απο τη θερμοκοιτίδα και σήμερα μετά απο 9 μέρες το πήρα στην αγκαλιά μου!!! Αν και δεν ξυπνάει λόγω των φαρμάκων που του δίνουν προσπάθησα να τον ταίσω με το μπιμπερό αλλά απέτυχα παταγωδώς.. Ο μικρός μου δεν κάνει θηλαστικές κινήσεις και έτσι επιστρέφουμε στα εύκολα με το σωληνάκι... Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη αλλά ειλικρινά σας μιλάω ποτέ δεν περίμενα απο μια ήρεμη εγκυμοσύνη και ακόμα πιο εύκολη γέννα ότι θα είχα άδεια την αγκαλιά μου για τόσες μέρες και ακόμα περισσότερες απο ότι προβλέπω...

Συγνώμη αν σας μαύρισα αλλά δεν έχω κανένα να τα πώ.. Όλοι γύρω μου περιμένουν πότε θα λυγίσω...

Σας φιλώ γλυκά και σας ευχόμαι ολόψυχα να χαμογελάτε...

Κοριτσάρα δε μας μαυρίζεις... έχουμε πει ότι είμαστε εδώ η μία για την άλλη (και αν δεν το' χουμε πει το λέμε τώρα...) Αν δεν τα πεις σε μας σε ποιον θα τα πεις... Θα περάσει ο καιρός και όλα αυτά θα τα θυμάσαι σαν ένα κακό όνειρο που θα έχει όμως περάσει... Κουράγιο κοριτσάρα και υπομονή... σε λίγο θα έχεις το μπέμπη σου αγκαλίτσα κ δε θα σας χωρίζει τίποτα...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Αχ κοριτσακια μου δεν προλαβαινω να σας διαβασω....:oops: sorry!

Ελπίζω να είστε ολες καλα!

Λοιπόν....

Η 2η καισαρική πόνεσε πάρα πολύ. Δεν είχα υπομονή ουτε μεσα στο χειρουργείο, ουτε στην ανάνηψη. Και ακόμα πονάω πολύ, έβλεπα τις άλλες κοπελες με καισαρική που περπατουσαν κανονικά και εγω έκλαιγα απο τους πόνους. Παυσιπονα έπερνα ενδοβλέβια και ενέσεις ενω οι άλλες 1 υπόθετο τη μέρα... Δράμα η κατασταση!

Για τον θηλασμό τωρα....τις 2 πρωτες μερες η μικρή έδειχνε οτι θηλαζε κανονικά. Την 3η μερα ξεκίνησαν οι πονοι στις θηλες γιατι ήταν κομμενες και έτσουζαν. Εβαλα ψευδοθηλες αλλά η μικρή δεν μπορουσε να θηλασει. Ολη μερα δεν θηλασε και το στηθος πετρωσε. Εκανα μασαζ, κομπρεσσες κτλ. αλλά δεν εγινε τιποτα. Πήρα χαπια για οιδημα στο στηθος και απο το Σαββατο που επιστρεψαμε εβγαζα με θηλαστρο για αποσυμφορηση. Σήμερα είμαι καλύτερα 'ομως απο το πρωί που την βάζω στο στηθος κλαίει συνεχως γιατι δεν μπορεί να θηλάσει. Εχω δοκιμασει πολλές στάσεις αλλά ρουφαει 2 φορες και μετα κλαίει. Εχω απελπιστεί....Η παιδίατρος ηρθε σημερα και μου είπε οτι μπορεί να την εχω και ολη μερα στο στηθος τον πρωτο καιρό, κατι που δεν μπορεί να γίνει με τίποτα:(, αφου έχω και τον Κωνσταντίνο μου και δεν μπορω να τον έχω στην άκρη και μακρυά μου όλη μερα!

galat μου περιμενω απαντησεις.....και φυσικά όποια άλλη γνωρίζει κάτι.

Τα κοριτσακια που γεννησατε λιγο πιο πριν απο μενα πως τα πατε?

Ο Κωνσταντινος την δεχτηκε καλα τη μπεμπα. Πάει την χαϊδευει στο χερακι και φευγει. Που και που πάει της φωναζει να σηκωθεί "νινίιιιιι":mrgreen: Και με το που κλάψει η μικρή φωναζει "γαλααααααααα" Χθες και προχθες που της εδινα το γαλα μου σε μπουκαλι είχαμε χρονο με τον Κωνσταντινο και παιζαμε. Σήμερα με τον θηλασμό έχει τρελαθεί το παιδί να με παρει μακρυα απο το νινί. Και φυσικά ουτε ο Κωνσταντίνος κοιμάται απο το κλάμα της μικρης. Πανικός στο σπίτι.

Μου τον είχαν φερει και στο μαιευτηριο αλλά μόλις είδε την πεταλουδα στο χερι δεν με πλησίασε:(. Κόντεψα να πεθάνω απο τη στεναχωρια μου.

Φυσικά οταν κοιμαται η μικρή στην αγκαλιά μου και ο Κωνσταντίνος έρχετε και ξαπλώνει στα πόδια μου και τα αγκαλιάζω και τα 2 είναι όνειρο!

κων κωνακι μου μην παραμελεις τον κωνσταντινο σου γιατι θα αρχισει να ζηλευει...δεν μπορω να καταλαβω γιατι πονουσες τοσο πολυ με την καισαρικη,οσο για το θηλασμο καλυτερα να σου μιλησει η galat που ειναι πιο ειδικη...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Α

Λοιπόν....

Η 2η καισαρική πόνεσε πάρα πολύ. Δεν είχα υπομονή ουτε μεσα στο χειρουργείο, ουτε στην ανάνηψη. Και ακόμα πονάω πολύ, έβλεπα τις άλλες κοπελες με καισαρική που περπατουσαν κανονικά και εγω έκλαιγα απο τους πόνους. Παυσιπονα έπερνα ενδοβλέβια και ενέσεις ενω οι άλλες 1 υπόθετο τη μέρα... Δράμα η κατασταση!

Για τον θηλασμό τωρα....τις 2 πρωτες μερες η μικρή έδειχνε οτι θηλαζε κανονικά. Την 3η μερα ξεκίνησαν οι πονοι στις θηλες γιατι ήταν κομμενες και έτσουζαν. Εβαλα ψευδοθηλες αλλά η μικρή δεν μπορουσε να θηλασει. Ολη μερα δεν θηλασε και το στηθος πετρωσε. Εκανα μασαζ, κομπρεσσες κτλ. αλλά δεν εγινε τιποτα. Πήρα χαπια για οιδημα στο στηθος και απο το Σαββατο που επιστρεψαμε εβγαζα με θηλαστρο για αποσυμφορηση. Σήμερα είμαι καλύτερα 'ομως απο το πρωί που την βάζω στο στηθος κλαίει συνεχως γιατι δεν μπορεί να θηλάσει. Εχω δοκιμασει πολλές στάσεις αλλά ρουφαει 2 φορες και μετα κλαίει. Εχω απελπιστεί....Η παιδίατρος ηρθε σημερα και μου είπε οτι μπορεί να την εχω και ολη μερα στο στηθος τον πρωτο καιρό, κατι που δεν μπορεί να γίνει με τίποτα:(, αφου έχω και τον Κωνσταντίνο μου και δεν μπορω να τον έχω στην άκρη και μακρυά μου όλη μερα!

galat μου περιμενω απαντησεις.....και φυσικά όποια άλλη γνωρίζει κάτι.

Κων η περιγραφη σου μου θυμιζει τη δικια μου καισαρικη...ολες περπατουσαν εγω τη 2η μην πω και 3η μερα...

Για τον θηλασμο, η παιδιατρος εχει δικιο κι εγω αυτο θα σου ελεγα, απλα κι εγω δεν ξερω πως ειναι η κατασταση με τα δυο παιδια και τι να σου πω...

Θα μπορουσες να δοκιμαζες ισως ενα σλινγκ να εχεις τα χερια σου ελευθερα να ασχολεισαι με τον κωνσταντινο...ειναι που δεν εχεις και βοηθεια να ασχοληθει μαζι του καποιος για λιγες ωρες...

Αυτα με τα χαπια δεν ξερω τι πηρες και ποσο επηρεασε τον θηλασμο...

ξεκινησε με τον θηλασμο και οσο θηλασει επεμενε παραπανω αλλαζε στηθος και μετα δωςστης μπιμπερο(με δικο σου γαλα δινεις?)

δοκιμασε να την θηλασεις κοιμισμενη, ή ελαφρως φασκιωμενη με σεντονακι.

Παντως σε καθε κλαμα βαζε την στο στηθος, και ολη την ωρα να ειναι στο στηθος, αυτο θα ειναι για λιγες μονο μερες...θα βρειτε τον ρυθμο σας...τωρα σου φαινεται βουνο βεβαια το καταλαβαινω..

Μηπως συνηθισε τη ροη του μπιμπερο...δεν ξερω ρε κων...μηπως να επαιρνες καμια συμβουλο τηλεφωνο? Αυτες απαντανε απο το τηλεφωνο δεν χρειαζεται να ερθουν επισκεψη...

Χαποκι απο τωρα θες προγραμμα εσυ στον υπνο?χαχαχαχαχαχαχα στην ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΗ περιπτωση βαζουν προγραμμα σοτν βραδυνο υπνο αφου σαραντισουν στο διμηνο-τριμηνο εκει.

Κατα κυριο λογο βεβαια ξυπνανε μεχρι 1,5-2 χαχαχαχαχαχα μανα κουραγιο!

eNeap2.pngTSzHp3.png

ξέρει καμιά αν έχει διαφορά αν το λαδάκι της weleda κάνει και για μωρά???

Είδα ότι κάποια είναι "baby & children" και κάποια είναι σκέτο "children":

http://www.bce-europe.com/en/Mother-Child/Children-Skincare/Weleda-Calendula-Childrens-oil-unperfumed-200-ml.html?listtype=search&searchmanufacturer=c20ad4d76fe97759aa27a0c99bff6710

ιντι, κι εγω αυτο εβαζα απο νεογεννητο στην κορουλα μου... αλλα ξερεις τι ειναι πιο απλο? να παρεις αμυγδαλελαιο... (ενα απο τα συστατικα της βελεντα)

απο το φαρμακειο...

ειναι σουπερ

eNeap2.pngTSzHp3.png

galat οταν λεω προγραμμα δεν εννοω να μην ξυπναει το βραδυ να φαει...απλα ολη μερα τρωει και κοιμαται και οταν παει 9 η ωρα το βραδυ που θελω να μαθει οτι ειναι η ωρα που παμε για υπνο,τοτε θελει τις αγκαλιες και μολις τον αφησω κατω κλαιμε και θελουμε τη μανουλα...αυτο γινεται μεχρι τις 11 -12 το βραδυ μετα ξαναμπαινουμε στο ρυθμο μας..τρωμε ,κοιμομαστε....αυτο δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανει

76IGp3.png

ναι αυτο εννοω κιε γω...μην περιμενεις στανταρ ωρα υπνου πριν το τριμηνο...χαχαχαχα

Τοτε θελει αν κοιμηθει 11...

Αν θελεις να προσπαθησεις να οτν κανεις να κοιμαται νωριτερα, αφηνε ελαχιστα φωτα εκεινη την ωρα...αλλα νομιζω οτι και να κανεις ατυος θα σε οδηγησει ποτε ειανι η ωρα του για νανι...

Αχου μωρε το γλυκουλινι να μου τον φιλησεις παντου

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

Κωνκων, εύχομαι να την ξεχάσεις γρήγορα την τομή και να στρώσει καλά καλά ο θηλασμός -άντε και στα δικά μας!

Εγώ περιμένω, την παρακαλάω, διακοσμώ, ύστερα την ξαναπαρακαλάω, περπατάω, περιμένω και...αυτά:) Συσπάσεις έχω αρκετές, αλλά σταματάνε γρήγορα, οπότε δεν μπορώ να φανταστώ πώς σε 3 μέρες μέσα θα εξελιχθούν σε τοκετό... Θα το φάω μάλλον το υπόθετο... Αύριο έχω ραντεβού με τη γιατρό και θα πούμε τις λεπτομέρειες (τουλάχιστον να 'χει κατέβει λίγο, μην πάει τσάμπα τόσο περπάτημα, την ξεθέωσα χθες τη μαμά μου:-Ρ).

Tour, εύχομαι να πάρεις γρήγορα σπίτι το μπεμπάκι σου και να ξεχάσετε την περιπέτεια... Αλήθεια έβγαλες άκρη με το τι συνέβη; Όχι ότι έχει τόση σημασία, το βασικό τώρα είναι να είναι καλά το μωράκι.

Φιλιά σε όλες και καλή ξεκούραση!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Καλημέρα κορίτσια!

Δεν έχω διαβάσει τα νέα σας.

Μπήκα να σας πω μόνο ότι σε μια περίπου ώρα φεύγω για την κλινική και εύχομαι να μην αργήσει η στιγμή που θα πάρω αγκαλίτσα το μπουμπουκάκι μου!

Σας ευχαριστώ όλες για αυτούς τους μήνες της όμορφης εγκυο-παρέας μας. :P

Πάμε για τα πιο ωραία τώρα....!!!!

Καλώς εχόντων των πραγμάτων σε δύο μέρες επιστρέφω..... Φιλάκια Πολλά!

M4B1p3.pngQIghp3.png

αααα βλεπω πολυ αϋπνία και σημερις...

Μπουμπου με το καλό!!!

Γυρναω γυρω γυρω απο τις 5.30...ουφ αυτες οι τελευταιες μερες ειναι δυσκολες...

Οργανωσα και διέταξα τα ρουχαλακια με ευλαβεια για 100η φορά...

προεκυψε κι αλλο πλυντηριο , μα ποτε θα τελειωσουν?

σας φιλω παω να χουζουρεψω διπλα στο κοριτσακι μου

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα!

Με το καλό το μωράκι της μπου μπου!

Εγώ ξύπνησα 4 παρά με επώδυνες συσπάσεις,πήγα τουαλέτα και είχα σταγόνες αίμα. 4-7 είχα υγρά καφέ, 8-9 είχα και συσπάσεις ανα 10λεπτο, από τότε...τίποτα, μόνο τα υγρά συνεχίζονται. Μαια και γιατρός λένε εχει αρχισει και λεπταινει ο τράχηλος αλλά πότε θα γεννήσω..άγνωστο.

Και σκεφτείτε ότι όταν άρχισαν οι συσπάσεις εγώ χαιρόμουν και γελούσα! Τόσο πολύ θέλω να γεννήσω.

Ουφ, αυτά, ελπίζω να έχουμε εξελίξεις σύντομα,ξερω ότι ο τοκετός θέλει υπομονή αλλά...ωρες ωρες που να τη βρει κανείς;;;

Φιλάκια σε μαμάδες και μωράκια!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...