Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και γώ, όχι μόνο με πεθερό που έρχεται χωρίς να πάρει τηλέφωνο, αλλά και με διάφορους που χτυπάνε το κουδούνι στο άσχετο. Είναι και τώρα εννοχλητικό αλλά σκέφτομαι σε λίγες μέρες θα μου ξυπνάνε και το μωρό, θα θηλάζω κ.ο.κ. Με το σύζυγο λοιπόν βρήκαμε τη λύση... :lol: Θα απομονώσουμε για λίγο καιρό το κάτω κουδούνι... χιχιχι...:cool: τουλάχιστον μέχρι να 40ήσουμε... και θα ενημερώσουμε τους πάντες ότι για να έρθουν πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνάκι γιατί κοιμάτε το μωρό άσχετες ώρες... έτσι θα τους γίνει συνήθειο...:tongue:... θέλω να ελπίζω δηλαδή...:?:?:?

Πωπω βρε κορίτσια... τι άσχημο αυτό να έρχονται και να χτυπάνε την πόρτα τις ποιό άσχετες ώρες και χωρίς προειδοποίηση... διακριτικότητα μηδέν...:?... Εγώ πάντως σε αυτές τις περιπτώσεις λέω... "μισή ντροπή δική τους και μισή δική μου", να μην φοβόσαστε να μιλήσετε για ότι σας ενοχλεί... αρκετές δυσκολίες έχετε να βρείτε τους ρυθμούς σας με τα μωράκια σας... το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι να μην νοιώθετε άνετα μέσα στο ίδιο σας το σπίτι... ουφ... τα είπα και ξαλάφρωσα...!!!:)

εμενα μονο ο πεθερος ερχεται απροειδοποιητα ...ολοι οι αλλοι περνουν τηλ....εμενα το θεμα μου ειναι οτι απο τοτε που γεννηθηκε το μωρο ερχεται απαραιτητα καθε μερα...και μου την εχει δωσει στα νευρα πριν ενα χρονο ελεγε οτι δεν θελει να παντρευτω με το γιο του και τωρα τον εχω μεσα στα ποδια μου καθε απογευμα....τοσο καιρο ειχαμε αποσταση τωρα θα τους εχω συνεχεια εδω

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οταν γεννησες την κορη σου ειχες πεθερικα και γονεις καθε μερα σπιτι...

εμενα οι γονεις μου μενουν αθηνα και εχω γλυτωσει απο αυτους,αλλα περναει απαραιτητως ο πεθερος καθε μερα,ο κουνιαδος αν δεν εχει δουλεια καθε μερα...και η πεθερα αν δεν σχολουσε αργα θα ερχοταν καθε μερα...και μου τη δινει στα νευρα,ασε που ο πεθερος ερχεται χωρις να παρει τηλ....εχουν παιξει τα νευρα μου...θα το ξεπερασουν καποια στιγμη ή θα τους εχω καθε μερα μεσα στα ποδια μου?

Χαπακι οχι ειχα οποτε ηθελα τη μαμα μου και γενικα ολοι ευτυχως ηταν πολυ διακριτικοι...εγω κιολας δεν ηθελα ανθρωπο να δω...ειχα μελαγχολια...

μπορεις για τα πεθερικα να το πεις σοτν αντρα σου και να το θεσει αυτος ευγενικα και διακρτικα.

Ερώτηση:

Μου είπε ο παιδίατρος να αντλήσω κάποια στιγμή το γάλα μου να δούμε πόσα ml βγάζω... σε ποια φάση να το κάνω αυτό???

Οπως στα ειπε η Νικη ο παιδατρος ειανι ως συνηθως ασχετος...μας αρκει να ειναι καλος γιατρος και τα του θηλασμος...εσυ ξερεις καλυτερα...

Μια γυναικα μπορει να θηλαζει διδυμα και να γινονται γιγαντες και να μην βγαζει σταγονα με το θηλαστρο...

Galat το συμπληρωμα θελω να κοψω, ΟΧΙ το θηλασμο !!!χαχαχα!!!!

Λοιπον....η τομη δεν με ποναει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!εχω παθει πλακα....λες κ δεν εκανα καισαρικη....απο την 1η μερα που ξεμουδιασα κ σηκωθηκα ολα ειναι σαν πριν...εχω μεγαλη κοιλια ακομα κ αυτη ειναι που με τραβαει λιγακι κ ενοχλει...φοραω ενα ψηλομεσο βρακι λαστεξ κ ΟΚ !!!!!!

Η κορη μου το 1ο βραδυ κοιμηθηκε μαζι μας στην κλινικη!!!!!!!!!:) καλο εεε;;;;σηκωνονταν καθε φορα που ξυπνουσε το μωρο,εφερνε παμπερς,κρεμες κτλ...βοηθουσε κ χαιροταν παρα πολυ!!!!!!!τωρα στο σπιτι επισης ειναι πολυ καλα απλα αρχισε να μη δινει τοσο σημασια....πολυ φυσιολογικα ολα....:) ευτυχως :)

Το νινι μου κ εγω εχωω την εντυπωση πως δεν πιανει καλα....θα μαθει ε;;;

Σημερα αντλησα 20ml κ μετα απο λιγες ωρες αλλα 30 ml ,Κ ολα αυτα με μια τρομπα !!!!!Απο τις 6 το πρωι δεν εχει φαει συμπληρωμα ,μονο δικο μου κ χαιρομαιιιιιιιιιι!!!!!!

Θυμισε μου ποιο θηλαστρο ειχες κ σε βολεψε;;;medela swing ;;;αυριο θα αγορασω...

Χαχαχα παρεξηγησα, το θυμαμαι το πληγωμα πολυ δυσαρεστη εμπειρια ΝΙκακι μαλλον,ε? αστα...δεν υπαρχει αυτος ο πονος...τεσπα με λιγο πεισμα και υπομονη ολα περνανε...

Θα σου βαλω τα λινκ μου με βοηθησαν εμενα στο πιασιμο.

Οσο μπορεις κρατα μια επαφη με τον θηλασμο , οσο αντεχεις, εστω και μερικα λεπτα την ημερα μεχρι να επουλωθουν οι πληγες.

Το swing eixa...kanonika νοσοκομειακο ειναι καλυτερα τις πρωτες μερες...

Τωρα αν δεις οτι το πραγμα παει καλα και χρειαζεται μονο μια αντληση και το swing καλό ειναι και ουτως η αλλως δεν παει χαμενο...

εντιτ ειχα δοκιμασει και τις ψευτοθηλες μεντελα σιλικονης, αλλα και παλι πονουσα...δεν χανεις τιποτα να το δοκιμασεις για λιγες μερες...τις βρισκεις στα φαρμακεια

eNeap2.pngTSzHp3.png

για πειτε τη γνωμη σας,πως θα τους κανω να σταματησουν να ερχονται καθε μερα...

φοβαμαι αν πω του πεθερου ν α μην ερχεται καθε μερα,θα στραβωσει ο αντρας μου...

ασχετο...ο μπεμπουλης παλι κοιμαται στην αγκαλια μου....

76IGp3.png

A jexasa ιντι, κι εμενα περνουσε πολλες φασεις ανησυχιας στο στηθος...μονο τετοιες θυμαμαι...τσινουσε τεντωνοταν σαν τοξο, κουλουριαζοταν κλωτσουσε...

εχουν και λιγο τα πονακια στην κοιλιτσα...να τους κανετε μασαζ κυκλικα απο δεξια προς τα αριστερα, σαν ενα Π μεχρι το υψος του αφαλου, και να σηκωνετε τα ποδαρακια προς την κοιλιτσα(μπορει αν σας αερισουν ετσι χαχαχαχαχαχα) σαν ασκησουλα οταν τα αλλαζετε πχ.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

na to θηλαζεις, συνηθως με την καταποση τους περναει...

Ετσι ειναι με τα μωρα, εγω επρεπε να την αφηνω τοσο απαλα και να αφηνω και το χερι μου για λιγη ωρα μεχρι να κοιμηθει αλλιως εκλαιγε...

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπερα! πολυ μου αρεσει που οι συζητησεις πλεον δεν ειναι υποθετικες αλλα εχουν πραγματικες ερωτησεις και απαντησεις που αφορουν τα μπεμπακια!!! εμεις φυγαμε το σκ! το σαββατο πηγαμε για μπανακι. δεν βουτηξα αλλα και μονο που ενιωσα την αμμο και τη θαλασσα στα ποδια μου φτανει... μετα φαγακι σε αγαπημενη ταβερνουλα και διανυκτερευση στο πατρικο του τεο... γυρισαμε το απογευμα και νιωθω ανανεωμενη!!!!

ZOrwp3.png

na to θηλαζεις, συνηθως με την καταποση τους περναει...

Ετσι ειναι με τα μωρα, εγω επρεπε να την αφηνω τοσο απαλα και να αφηνω και το χερι μου για λιγη ωρα μεχρι να κοιμηθει αλλιως εκλαιγε...

οταν τον βαζω κατω ανοιγει τα ματια τρισδιαστατα.....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

οταν τον βαζω κατω ανοιγει τα ματια τρισδιαστατα.....

ki emena etsi ekane... απαπα πολυ σπαστικο, ειχε κοιμηθει στο ρεψιμο πχ και μετα τσιτα...εμ, αλλη γλυκα η ζεστη αγκαλιτσα της μανουλας! :D

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπερα! πολυ μου αρεσει που οι συζητησεις πλεον δεν ειναι υποθετικες αλλα εχουν πραγματικες ερωτησεις και απαντησεις που αφορουν τα μπεμπακια!!! εμεις φυγαμε το σκ! το σαββατο πηγαμε για μπανακι. δεν βουτηξα αλλα και μονο που ενιωσα την αμμο και τη θαλασσα στα ποδια μου φτανει... μετα φαγακι σε αγαπημενη ταβερνουλα και διανυκτερευση στο πατρικο του τεο... γυρισαμε το απογευμα και νιωθω ανανεωμενη!!!!

ωραια νανο μου...τωρα εισαι ετοιμη μεχρι να ερθει η μπεμπουλα σου!!!!

76IGp3.png

ki emena etsi ekane... απαπα πολυ σπαστικο, ειχε κοιμηθει στο ρεψιμο πχ και μετα τσιτα...εμ, αλλη γλυκα η ζεστη αγκαλιτσα της μανουλας! :D

και το γελιο πιο ειναι στην αρχη κοιμαται για κανα μισαωρο και λεω ωραια κοιμηθηκε και μετα αρχιζει το ρεπερτοριο....ασε που πονεσαν και η θηλες μου τοσες φορες που τον εβαλα να θηλασει μεσα σε 3 ωρες.....

76IGp3.png

Καλημέρα κούκλες!!!!!!!!!!! Πως πάνε τα κέφια;; Εγώ με μαμά και αδελφό στο σπίτι μια χαρά την παιρνάω. Η μαμά κάνει όλες τις δουλειές και με τον αδελφό έχω χορτάσει βόλτα τις ώρες που δουλεύει ο αντρούλης. Πάω και για μπανάκι και πως το ευχαριστιέμαι δε λέγεται, πήραμε και το φωτηστικό για το δωμάτιο της μικρής http://www.inspiredbylight.co.uk/kico-fairy-energy-childrens-pendant-light-p-7328.html δεν είναι μια γλύκα;;

Χαπάκι τι έγινε ο κρητικός δε σε ήθελε, δε σε ήθελε αλλά τώρα που του έκανες εγγονό είσαι καλή;; Γιατι δε λές στον άντρα σου οτι αυτό που σε κουράζει είναι οι καθημερινές επισκέψεις μπας και γλυτώσεις τουλάχιστον το κάθε μέρα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...