Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχα ελα ρε χαπακι σε δισκο...εντελως λαθος η μετρηση. Αστο.

Τα κακακι που εχουν σπορακια ειανι το λιπαρο μερος του γαλακτος που τα σχηματιζει ειναι τελεια τα κακακια σας και απολυτως φυσιολογικα χαχαχαχαχα αντε καλη μας ορεξη!

δλδ να μην χαιρομαι που εδειξε και λιγο παραπανω απ'οτι βγηκε..

χαχαχα,ευχαριστουμε για το γευμα..χαχαχαχχαχα

76IGp3.png

Μπορει να ειναι και 2500 κιλα ο μπεμπακος σου...καλυτερα ζυγισου εσυ σε ψηφιακη και μετα παρτον αγκαλια να δεις τη διαφορα...

δυστυχως δεν εχω ψηφιακη ζυγαρια...προκοψε το καμαρι μου και την εσπασε πριν μερικους μηνες...θα δουμε σε λιγες μερες...

76IGp3.png

Χαπακι ο γιατρος-καισαρικη ειπε 16 του μηνου, τουτουνου (χαχαχα) με βαζει

η γιατρος-φυσιολογικος δεν ξερω θα την δω την τριτη να μου πει πως το βλεπει αν εχω πιθανοτητες να γεννησω πριν την ΠΗΤ.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

δεν φοβασαι να κανεις φ.τ μετα απο καισαρικη?

δεν θυμαμαι αν σε εχω ξαναρωτησει,αλλα γιατι εκανες την 1η φορα καισαρικη?

εγω παντως δεν θα ρισκαρα να κανω στο επομενο φ.τ

76IGp3.png

το ρισκο ειναι το ιδιο και μεγαλυτερο σε καισαρικη μετα απο καισαρικη.

Την πρωτη την εφαγα αδικως εντελως ειχα τελεια εγκυμοσυνη, τελεια εμπεδωση , μικρο μωρο. αλλα και μυωπια που συμφωνα με το γιατρο ηταν αντενδειξη, ενω αυτο ειανι ιατρικως ψευδες.

αν θες να το ψαξεις το θεμα υπαρχει στο parents ψαξε vbac

Σας χαιρετω!

eNeap2.pngTSzHp3.png

οταν γεννησες την κορη σου ειχες πεθερικα και γονεις καθε μερα σπιτι...

εμενα οι γονεις μου μενουν αθηνα και εχω γλυτωσει απο αυτους,αλλα περναει απαραιτητως ο πεθερος καθε μερα,ο κουνιαδος αν δεν εχει δουλεια καθε μερα...και η πεθερα αν δεν σχολουσε αργα θα ερχοταν καθε μερα...και μου τη δινει στα νευρα,ασε που ο πεθερος ερχεται χωρις να παρει τηλ....εχουν παιξει τα νευρα μου...θα το ξεπερασουν καποια στιγμη ή θα τους εχω καθε μερα μεσα στα ποδια μου?

76IGp3.png

Ερώτηση:

Μου είπε ο παιδίατρος να αντλήσω κάποια στιγμή το γάλα μου να δούμε πόσα ml βγάζω... σε ποια φάση να το κάνω αυτό???

Το φυστίκι μόνο θηλάζει και ειδικά σήμερα που ήταν πολύ ανήσυχη, την έβαζα και στα δυο ζιζια.... Παρατηρώ ότι ενώ στην αρχή είναι πολύ λαίμαργη, μετά από 5-7 λεπτά τα παρατάει και έχει το ζιζί για πιπίλα... άσε που πονάει η κοιλίτσα της και μας έχει τρελάνει στο ζάρτ!!!! Βέβαια κακά και τσίσα φυσιολογικά αλλά είναι πολύ ανήσυχη...

χθες ειδικά την είχα από τις 10:30 έως τις 2:30 εναλλάξ στο κάθε στήθος μπας και ηρεμήσει...

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

οταν γεννησες την κορη σου ειχες πεθερικα και γονεις καθε μερα σπιτι...

εμενα οι γονεις μου μενουν αθηνα και εχω γλυτωσει απο αυτους,αλλα περναει απαραιτητως ο πεθερος καθε μερα,ο κουνιαδος αν δεν εχει δουλεια καθε μερα...και η πεθερα αν δεν σχολουσε αργα θα ερχοταν καθε μερα...και μου τη δινει στα νευρα,ασε που ο πεθερος ερχεται χωρις να παρει τηλ....εχουν παιξει τα νευρα μου...θα το ξεπερασουν καποια στιγμη ή θα τους εχω καθε μερα μεσα στα ποδια μου?

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και γώ, όχι μόνο με πεθερό που έρχεται χωρίς να πάρει τηλέφωνο, αλλά και με διάφορους που χτυπάνε το κουδούνι στο άσχετο. Είναι και τώρα εννοχλητικό αλλά σκέφτομαι σε λίγες μέρες θα μου ξυπνάνε και το μωρό, θα θηλάζω κ.ο.κ. Με το σύζυγο λοιπόν βρήκαμε τη λύση... :lol: Θα απομονώσουμε για λίγο καιρό το κάτω κουδούνι... χιχιχι...:cool: τουλάχιστον μέχρι να 40ήσουμε... και θα ενημερώσουμε τους πάντες ότι για να έρθουν πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνάκι γιατί κοιμάτε το μωρό άσχετες ώρες... έτσι θα τους γίνει συνήθειο...:tongue:... θέλω να ελπίζω δηλαδή...:?:?:?

Πωπω βρε κορίτσια... τι άσχημο αυτό να έρχονται και να χτυπάνε την πόρτα τις ποιό άσχετες ώρες και χωρίς προειδοποίηση... διακριτικότητα μηδέν...:?... Εγώ πάντως σε αυτές τις περιπτώσεις λέω... "μισή ντροπή δική τους και μισή δική μου", να μην φοβόσαστε να μιλήσετε για ότι σας ενοχλεί... αρκετές δυσκολίες έχετε να βρείτε τους ρυθμούς σας με τα μωράκια σας... το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι να μην νοιώθετε άνετα μέσα στο ίδιο σας το σπίτι... ουφ... τα είπα και ξαλάφρωσα...!!!:)

tu9Rp3.png?QaublJvB

indie μου απο οσο ξερω η αντληση δεν δειχνει την ποσοτητα του γαλακτος....μπορει μια μανουλα να θηλαζει αποκλειστικα για πολλους μηνες κ με το θηλαστρο να μην μπορει να βγαλει...Δεν ειναι δλδ ενδεικτικη τιμη...

Galat το συμπληρωμα θελω να κοψω, ΟΧΙ το θηλασμο !!!χαχαχα!!!!

Λοιπον....η τομη δεν με ποναει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!εχω παθει πλακα....λες κ δεν εκανα καισαρικη....απο την 1η μερα που ξεμουδιασα κ σηκωθηκα ολα ειναι σαν πριν...εχω μεγαλη κοιλια ακομα κ αυτη ειναι που με τραβαει λιγακι κ ενοχλει...φοραω ενα ψηλομεσο βρακι λαστεξ κ ΟΚ !!!!!!

Η κορη μου το 1ο βραδυ κοιμηθηκε μαζι μας στην κλινικη!!!!!!!!!:) καλο εεε;;;;σηκωνονταν καθε φορα που ξυπνουσε το μωρο,εφερνε παμπερς,κρεμες κτλ...βοηθουσε κ χαιροταν παρα πολυ!!!!!!!τωρα στο σπιτι επισης ειναι πολυ καλα απλα αρχισε να μη δινει τοσο σημασια....πολυ φυσιολογικα ολα....:) ευτυχως :)

Το νινι μου κ εγω εχωω την εντυπωση πως δεν πιανει καλα....θα μαθει ε;;;

Σημερα αντλησα 20ml κ μετα απο λιγες ωρες αλλα 30 ml ,Κ ολα αυτα με μια τρομπα !!!!!Απο τις 6 το πρωι δεν εχει φαει συμπληρωμα ,μονο δικο μου κ χαιρομαιιιιιιιιιι!!!!!!

Θυμισε μου ποιο θηλαστρο ειχες κ σε βολεψε;;;medela swing ;;;αυριο θα αγορασω...

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

indie μου απο οσο ξερω η αντληση δεν δειχνει την ποσοτητα του γαλακτος....μπορει μια μανουλα να θηλαζει αποκλειστικα για πολλους μηνες κ με το θηλαστρο να μην μπορει να βγαλει...Δεν ειναι δλδ ενδεικτικη τιμη...

Galat το συμπληρωμα θελω να κοψω, ΟΧΙ το θηλασμο !!!χαχαχα!!!!

Λοιπον....η τομη δεν με ποναει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!εχω παθει πλακα....λες κ δεν εκανα καισαρικη....απο την 1η μερα που ξεμουδιασα κ σηκωθηκα ολα ειναι σαν πριν...εχω μεγαλη κοιλια ακομα κ αυτη ειναι που με τραβαει λιγακι κ ενοχλει...φοραω ενα ψηλομεσο βρακι λαστεξ κ ΟΚ !!!!!!

Η κορη μου το 1ο βραδυ κοιμηθηκε μαζι μας στην κλινικη!!!!!!!!!:) καλο εεε;;;;σηκωνονταν καθε φορα που ξυπνουσε το μωρο,εφερνε παμπερς,κρεμες κτλ...βοηθουσε κ χαιροταν παρα πολυ!!!!!!!τωρα στο σπιτι επισης ειναι πολυ καλα απλα αρχισε να μη δινει τοσο σημασια....πολυ φυσιολογικα ολα....:) ευτυχως :)

Το νινι μου κ εγω εχωω την εντυπωση πως δεν πιανει καλα....θα μαθει ε;;;

Σημερα αντλησα 20ml κ μετα απο λιγες ωρες αλλα 30 ml ,Κ ολα αυτα με μια τρομπα !!!!!Απο τις 6 το πρωι δεν εχει φαει συμπληρωμα ,μονο δικο μου κ χαιρομαιιιιιιιιιι!!!!!!

Θυμισε μου ποιο θηλαστρο ειχες κ σε βολεψε;;;medela swing ;;;αυριο θα αγορασω...

πριν το σαραντισμό κάνει μόνο νοσοκομειακό θήλαστρο που το νοικιάζεις, αυτά που είναι για αγορά είναι για αργότερα. Αν και η galat θα στα πει καλύτερα

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Ερώτηση:

Μου είπε ο παιδίατρος να αντλήσω κάποια στιγμή το γάλα μου να δούμε πόσα ml βγάζω... σε ποια φάση να το κάνω αυτό???

Το φυστίκι μόνο θηλάζει και ειδικά σήμερα που ήταν πολύ ανήσυχη, την έβαζα και στα δυο ζιζια.... Παρατηρώ ότι ενώ στην αρχή είναι πολύ λαίμαργη, μετά από 5-7 λεπτά τα παρατάει και έχει το ζιζί για πιπίλα... άσε που πονάει η κοιλίτσα της και μας έχει τρελάνει στο ζάρτ!!!! Βέβαια κακά και τσίσα φυσιολογικά αλλά είναι πολύ ανήσυχη...

χθες ειδικά την είχα από τις 10:30 έως τις 2:30 εναλλάξ στο κάθε στήθος μπας και ηρεμήσει...

δεν ειναι μονο ο δικος μου που τον πιανει υστερια καθε βραδυ...καθε μιση ωρα ειμαστε στο στηθος....κοιμαται στην αγκαλια και μετα που τον βαζω κατω αρχιζει το κλαμα....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...