Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα....

galat αληθεια πιστευεις οτι τα παμε καλα...εχω αγχωθει μηπως τρωει πολυ λιγο...αφου στη bibicos η συμβουλος ειπε 20' σε καθε στηθος...εμενα τρωει πολυ λιγη ωρα...λες να μην τρωει αρκετα και να μην παρει βαρος???

αλλα αν πειναγε θα μπορουσε να κοιμηθει???

Καλημερα!!!

Μην συγκρινεις εμενα και το δικο μου μωρο με το δικο σου!!!Η καθε μαμα και το καθε μωρο ειναι διαφορετικο...Αργησα αλλα το καταλαβα αφου εκλαιγα απαρηγορητη 3 μερες!!!Αφου κοιματε ευχαριστημενο το μωρακι σου γιατι να σκας?Εμενα σου ξαναλεω ηταν 5 ωρες στο στηθος και οταν τον εβαζα να κοιμηθει εκανε τον πανικο...κλααααμα...Η συμβουλος μου ειπε 20 λεπτα γιατι θελει να αυξησουμε την παραγωγη αφου κανω και αντλησεις και επειδη δεν εχω γαλα...Εσυ αν εχεις πολυ γαλα τι σκας???

Αλλη μια μερα ξεκινησε....Αντε να δουμε πως θα παει και σημερα!!!Ουυυυφφφφφφ :rolleyes:

Αυτο με το μποντινγκ του μπαμπα το καναμε κι εμεις!!! Γυμνο το μωρο γυμνος ο μπαμπας και ξαπλωνε ανασκελα κι εβαζε τη μικρη μπρουμυτα πανω του...τους αρεσε παρα πολυ!

Οχι πολλη ωρα ομως , κατουρανε! χαχαχαχαχαχαχα

χααχαχαχα....θα το έχω στο νου μου....χαχαχαχ

Καλημέρα κορίτσια

c2Gbp2.png

Καλημέρα και από μένα.

Galat σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Μάλλον έχεις δίκιο και γω νομίζω ότι έχω μέλλον. Απλά έχω αγχωθεί γιατί ενώ έχω συσπάσεις συνέχεια, ο τράχηλός μου είναι ακόμα στενός και το μωρό μεγαλώνει με αλματώδεις ρυθμούς. Αύριο που θα πάω πάλι στη γιατρό μου θα τη ρωτήσω να μου πεί πόσο είναι το κεφαλάκι του και αν έχει κατέβει. Μη μου σκάσει καμιά καισαρική τελευταία στιγμή:oops::oops::oops:.

Νικολίνα μου μάλλον στα ίδια είμαστε. Εγώ έχω ξεκινήσει περπάτημα, τώρα που μου το επέτρεψε, μπας και τα κατεβάσουμε λίγο το μωρό δια της βαρύτητας...:? Άντε πλησιάζει ο καιρός!!!

tu9Rp3.png?QaublJvB

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες.

Τι κάνουν οι κοιλίτσες και τα μωράκια μας;;

Εγώ ακόμα με κοιλιά είμαι.

Κάθε βράδυ νομίζω ότι θα γεννήσω, με πιάνουν κάτι πόνοι (κάθε μια ώρα, κάθε μίση ώρα) αλλά μετά σταματάνε απότομα.

Με δουλεύει ο μάγκας, ευτυχώς που δεν είμαι υπερβολική να τρέχω κάθε φορά στο νοσοκομείο.

Ο Μιχαλακος μια χαρά είναι, μόνο που μας τρόμαξε πολύ.

Χαπακι εμείς τον Μιχάλη και την ανιψιά μου από την πρώτη μέρα τα βάζαμε στο ρηλαξ.

Η ανιψιά μου μάλιστα την έβρισκε εκεί, έριχνε κάτι ύπνους.

Το πιο κορυφαίο δεν σας το είπα.....η γιατρός μου λείπει ακόμα διακοπές και η αντικαταστάτρια της φεύγει επίσης διακοπές.....άρα έχω μείνει χωρίς γιατρό, καλό ε;;;

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να πάω κατευθείαν στο νοσοκομείο για εξέταση γιατί δεν έχω γιατρό να με εξετασει.

Καλύτερα μπας και με κρατήσουν...χεχεχε

Καλέ τι έγινε ακόμα δεν έχουμε καμιά νέα άφιξη;;;

Φιλιά σε όλες.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

καλημερα....

galat αληθεια πιστευεις οτι τα παμε καλα...εχω αγχωθει μηπως τρωει πολυ λιγο...αφου στη bibicos η συμβουλος ειπε 20' σε καθε στηθος...εμενα τρωει πολυ λιγη ωρα...λες να μην τρωει αρκετα και να μην παρει βαρος???

αλλα αν πειναγε θα μπορουσε να κοιμηθει???

Ο υπνος παντως ειναι σχετικο...η δικια μου ολη μερα ματι δεν εκλεινε αλλα μια χαρα χορτατη ηταν,

Τα πας μια χαρα, δεν τρωνε ολα τα μωρα το ιδιο. Αλλα ρουφανε πιο αποτελεσματικα και τρωνε πιο γρηγορα... εμενα θηλαζε αλλοτε τεταρτο, αλλοτε καμια ωρα αναλογα τα κεφια.

Το μονο που κοιταμε για να δουμε αν τρωει ειναι τα...αποβλητα! Να εχουν μουσταρδι χρωμα να βρεχε αρκετε πανες και να λερωνει επισης αρκετες...

galat στο ρηλαξ ποτε τα βαζουμε???

Στο ρηλαξ οπως τα λεει η Ολυ, μονο να ειναι τελειως ξαπλωμενο, εστω μεχρι 20 μοιρες γωνια οχι παραπανω...

Ολυμπια,δηλαδη αν γεννησεις τωρα τι γινετια? οποιος εφημερευει?

Ποτε γυριζει η γιατρος?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ολυμπια,δηλαδη αν γεννησεις τωρα τι γινετια? οποιος εφημερευει?

Ποτε γυριζει η γιατρος?

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο εδω.

Δεν σε ξεγενναει ο γιατρος σου αλλα οποιος γιατρος και μαια εφημερευουν εκεινη την ωρα στο νοσοκομειο που διαλεξες.

Το προβλημα μου δεν ειναι αυτο, δεν με απασχολει καθολου, ετσι κι αλλιως και τον Μιχαλη ετσι τον γεννησα.

Το θεμα ειναι οτι δεν εχω γιατρο να με εξετασει μεχρι να γεννησω.

Η γιατρος μου γυρναει στις 19/8.

Να σε ρωτησω τωρα που σε βρηκα, αυτα τα Weleda ολα αυτη την εντονη μυρωδια εχουνε;;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

:D:D:D:D ΚΟριτσιααααααα I m back !!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχουλες σας!!!!!!

Μαμα κ μπουλης ειμαστε σουπερ !!!!! 3.550γρ. και 54 εκατ. !!!:P:p

Μαμ κακα και νανι.....

Ποναω πολυ με το θηλασμο...απο τη 2η μερα πληγωθηκαν οι θηλες μου.....ακομα ψαχνομαι....δινω κ μπιμπερο...δεν πειραζει :? ....σιγα σιγα θα προσπαθησω να κοπει....

Κωνκωνα μου να μας ζησουν τα νινακια μας!!!!!!(μαζι γεννησαμε εεε;;;δεν νομιζω να αλλαξε τπτ οσο ελειπα!!!:D)

Γεννησε κανενα αλλο κοριτσακι ;;;;Θα μπω κ αργοτερα ....

Φιλια σε ολες !!!!!!!!!!!:P

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Να σου ζησει Νικακι...

Αν θες να κοψεις τον θηλασμο, υπαρχουν τροποι, μονο μην παρεις το χαπι για κανενα λογο εχει φοβερες παρενεργειες.

Ολυμπια, ποιο weleda συγκεκριμενα? Εγω εχω το waschlotion und shampoo calencula kai την κρεμα αλλαγματοα καλεντουλα επισης, μου μυριζουν πολυ απαλα σαν βοτανακι...

Για τις πληγωμενες θηλες, μαλλον δεν πιανει σωστα το μωρουλι, ή εχει κοντο χαλινο... δοκιμασε κι αλλες στασεις, καλο αερισμα στις θηλες, βαζε μητρικο γαλα συνεχεια απο πανω και αφηνε τες να στεγνωσουν ατον αερα...μπορεις επισης να μην θηλαζεις μεχρι να γιανουν αν υποφερεις πολυ και να αντλεις...

Θελω να σε ρωτησω 2 πραγματα

Πως αντεδρασε η μικρη σου?(αν και δεν εχει σχεση ηλικιακα με τη δικια μου)

και πως εισαι απο πονους στην τομη κλπ?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω κοριτσακια μου..σας εχω ζαλισει με τις ερωτησεις σας...εμενα μου ειπαν οτι θα μας το κανουν δωρο...προς το παρων εχω μονο το traveller αλλα ειναι πολυ μικρουλης για αυτο....

bibicos εχεις δικιο δεν πρεπει να συγκρινω τα μωρακια ουτε τα γευματα τους...

παντως ενα εχω να πω τον ζυγισα σημερα σε μια ηλεκτρονικη ζυγαρια(κουζινας)...(μην με κοροιδευετε ,ουτε να με περασετε για τρελλη,ηθελα να δω αν πηρε καθολου)και εχει παει 2299,απο 2200 οταν βγηκαμε απο την κλινικη...μπορει να ειναι λιγα αλλα θα μας πει ο γιατρος αυτη τη βδομαδα

76IGp3.png

νικακι να σου ζησει κοριτσαρα μου!!!!!

galat απο πανες ασε αλλο τιποτα...φαντασου οτι το πρωι μεσα σε μια ωρα τον αλλαξα 3 φορες,γιατι καναμε κακακια...τα σπορακια που εχουν τα κακακια τι ειναι???

δειτε τωρα ερωτησεις που εχω....

76IGp3.png

η ζυγαρια αυτη δεν νομιζω να εδωσε σωστη μετρηση... χωρουσε ολοκληρος ξαπλωμενος?

ποσες μερες εχετε που βγηκατε?

ειχα βαλει ενα δισκο πανω και τον εβαλα στο δισκο...κι εγω πιστευω οτι δεν ειναι απολυτος σωστη η μετρηση,αλλα ειμαι ευχαριστημενη που ειδα οτι εχει παρει λιγακι...

βγηκαμε στις 31/7...δλδ πριν 8 μερες

76IGp3.png

χαχαχαχα ελα ρε χαπακι σε δισκο...εντελως λαθος η μετρηση. Αστο.

Τα κακακι που εχουν σπορακια ειανι το λιπαρο μερος του γαλακτος που τα σχηματιζει ειναι τελεια τα κακακια σας και απολυτως φυσιολογικα χαχαχαχαχα αντε καλη μας ορεξη!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...