Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Bibicos υπομονή, νομίζω πως γρήγορα θα στρώσουν τα πράγματα και ούτε θα θυμάσαι το άγχος! Mamalou, ωραίο αυτό με την αγκαλιά του μπαμπά! Θα το εφαρμόσουμε...

Τα νέα μας: με είδε σήμερα η γιατρός μου, υπέρηχο και κολπικά (δεν πόνεσα παρότι το φοβόμουν) και μου είπε ότι περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή, μήπως ξεκινήσει φυσιολογικά ο τοκετός, αλλιώς μπαίνουμε παρασκευή με πρόκληση. Εφόσον μπήκε καλά στον 9ο δεν έχει νόημα να ρισκάρουμε τη λοίμωξη... Αυταααα... μας ήρθε λίγο ξαφνικό με τον χάμπι, αλλά από την άλλη χαίρομαι γιατί θα έχουμε περισσότερο καιρό οι τρεις μας μέχρι να γυρίσει εκείνος στη δουλειά. Πάω τώρα ν' αρχίσω τις γάτες και το περπάτημα (2 ώρες την ημέρα, μου είπε!) μπας και μας κάνει την τιμή από μόνη της η φασολίτσα:)

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα ομορφες!!!!!!!!! τι κανετε ? εχουμε κανενα νεο? καμια αφιξη?εγω διακοπαεω στο διλεσι και περιμενω να γεννησω!!!!!!!! μου ειπε ο ντοκ οτι αν δεν γεννηδω μεχρι την τεταρτη θα παμε με προκληση αντε τελειωσαν τα ψεμματα περιμενω πως και πως!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Bibicos υπομονή, νομίζω πως γρήγορα θα στρώσουν τα πράγματα και ούτε θα θυμάσαι το άγχος! Mamalou, ωραίο αυτό με την αγκαλιά του μπαμπά! Θα το εφαρμόσουμε...

Τα νέα μας: με είδε σήμερα η γιατρός μου, υπέρηχο και κολπικά (δεν πόνεσα παρότι το φοβόμουν) και μου είπε ότι περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή, μήπως ξεκινήσει φυσιολογικά ο τοκετός, αλλιώς μπαίνουμε παρασκευή με πρόκληση. Εφόσον μπήκε καλά στον 9ο δεν έχει νόημα να ρισκάρουμε τη λοίμωξη... Αυταααα... μας ήρθε λίγο ξαφνικό με τον χάμπι, αλλά από την άλλη χαίρομαι γιατί θα έχουμε περισσότερο καιρό οι τρεις μας μέχρι να γυρίσει εκείνος στη δουλειά. Πάω τώρα ν' αρχίσω τις γάτες και το περπάτημα (2 ώρες την ημέρα, μου είπε!) μπας και μας κάνει την τιμή από μόνη της η φασολίτσα:)

χαχαχαχ στελιτσα μαλλον 15αυγουστο θα τον περασουμε μεσα!!!!!!!!!! αντε τι καλα σαν ψεμματα μου φαινετε!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

καλησπερα κοριτσακια μου....

bibicos εμενα δεν μενει και πολυ ξυπνιος τον αγαπα τον υπνο...συνηθως οταν δεν εχει φαει καλα δεν μπορει να κοιμηθει και ξυπναει και κλαιει...

να σου πω αφου αντλεις γαλα και τον θηλαζεις γιατι του δινεις συμπληρωμα????

εγω παντως αν δω και δεν χορταινει τον ξαναβαζω στο στηθος και ας εχει φαει πριν μιση ωρα....αρκετο συμπληρωμα εφαγε στην κλινικη........

οι υπολοιπες τι κανετε????

Λοιπον τον ειχα σερι και 5 ωρες στο στηθος να χτυπιεται και να κλαιει...

Ηρθε συμβουλος θηλασμου πηρα νοσοκομειακο θηλαστρο και βγαζω 15 με 25 μλ γαλα και απο τα δυο στηθη τι να του δωσω βρε χαπακι...???Το συμπληρωμα που περνει τωρα ειναι απο 75 εως 90 μλ!!!!Την ημερα μου βγαινει ενα γευμα απο το συνολο αντλησης με το θηλαστρο...

Εμενα οταν ξυπνησει τον θηλαζω 20 λεπτα στο ενα στηθος 20 στο αλλο (ετσι μου εχει πει η συμβουλος δεν το κανω μονη μου,σκεψου πριν τον ειχα και 5 ωρες στο στηθος) μετα πινει συμπληρωμα μετα αλλαγμα πλυσιμο ε και για να ξανακοιμηθει περνανε 2 ωρες!!!Στο καπακι πρεπει να κανω και αντλησεις με το θηλαστρο.......

Στελλιστα πλησιαζει η ωρα να συναντησεις την φασολιτσα!!!!Με το καλο κοριτσακι μου

Ηρθε συμβουλος θηλασμου πηρα νοσοκομειακο θηλαστρο και βγαζω 15 με 25 μλ γαλα και απο τα δυο στηθη τι να του δωσω βρε χαπακι...???Το συμπληρωμα που περνει τωρα ειναι απο 75 εως 90 μλ!!!!Την ημερα μου βγαινει ενα γευμα απο το συνολο αντλησης με το θηλαστρο...

Εμενα οταν ξυπνησει τον θηλαζω 20 λεπτα στο ενα στηθος 20 στο αλλο (ετσι μου εχει πει η συμβουλος δεν το κανω μονη μου,σκεψου πριν τον ειχα και 5 ωρες στο στηθος) μετα πινει συμπληρωμα μετα αλλαγμα πλυσιμο ε και για να ξανακοιμηθει περνανε 2 ωρες!!!Στο καπακι πρεπει να κανω και αντλησεις με το θηλαστρο.......

Στελλιστα πλησιαζει η ωρα να συναντησεις την φασολιτσα!!!!Με το καλο κοριτσακι μου

na soy zisi to liontaraki soy molis diavasa k katalava oti genises

filia apo tis magiomanoyles;)

perna apo to cafe mas na mas peis leptomeries

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

να ζήσουν όλα τα καινούργια μωράκια!!!! αντε να έρθει και η δική μας η σειρά.

Ο γιατρός μου είπε πως μάλλον θα μου δώσει και μερικές μέρες παράταση, οπότε σίγουρα τον 15αύγουστο με βλέπω να είμαι σπίτι σε αναμονή, όπως δηλαδή τον τελευταίο μήνα.

Εχω και μια ερώτηση βρε κορίτσια, εσείς που γεννήσατε και ξέρετε... το μόνο που με αγχώνει είναι ο θηλασμός. Λέτε να πάρω θήλαστρο από τώρα, ή να περιμένω να δω πως θα πάνε τα πράγματα? γιατί διαβάζω ότι μερικές από εσάς αντλείται γάλα και από τις πρώτες μέρες. Επίσης, δεν έχω κατασταλάξει τι θήλαστρο να πάρω. Από ότι βλέπω οι απόψει διαφέρουν, άλλες προτιμούν το ηλεκτρικό και άλλες το χειροκίνητο, τι να κάνω? έχω μπερδευτεί!

dev223prs__.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Stellunak να σε ρωτήσω? Βλέπω ότι είσαι στην 36η εβδομάδα. Για ποιο λόγο να μπείς από τώρα με πρόκληση? ¨οταν λες δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρεις τη λοίμωξη, τι ακριβώς εννοείς? Ποιά λοίμωξη?

Ρωτάω γιατί εγώ είμαι στην 38η. Εντω μεταξύ είχαν ξεκινήσει συσπάσεις ανά 5λεπτο πριν ακόμα μπώ στον 9ο, από τα μέσα Ιουλίου. Έπαιρνα τα Yutopar για 2 εβδομάδες για να τις καταστείλουμε να μπούμε στην 37η εβδομάδα και μετά τα σταμάτησα. Το θέμα είναι τώρα ότι ενώ το μωρό έχει πάρει θέση και έχει εμπεδωθεί (έτσι δεν το λένε όταν έχει σφηνώσει???) ο τράχηλός μου είναι ακόμα μακρύς και στενός. Αλλά η γιατρός μου δεν μου ανέφερε απολύτως τίποτα για πρόκληση. Επιπλέον μου βρήκαν και ένα κολπικό μικρόβιο σε μικρή ανάπτυξη και παίρνω αντιβίωση. Η μαία μου είπε ότι αναπτύχθηκε πιθανότατα γιατί έχω πεσμένο ανασοποιητικό. Μου έχουν μείνει 12 μέρες μέχρι την ΠΗΤ αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει. Έχω συσπάσεις και πονάκια συνέχεια, αλλά δεν είναι τοκετού...

tu9Rp3.png?QaublJvB

Πωπω Olympia θα τα παίξατε με το Μιχαλάκη... Ελπίζω να είναι καλύτερα...

Αθηνουλα ευχαριστώ... όσο για την περίμετρο-διάμετρο... :rolleyes: έχεις δίκιο... χιχι...

Στελλίτσα έφτασε η ώρα... :P Άντε θα δεις την φασολίτσα σου... Με το καλό...

bibicaκο βρίσκετε τους ρυθμους σας σιγά σιγά...

χαπάκι... από τώρα σκέφτεσαι το δεύτερο ε??? Μπράβο βρε κοριτσάρα...

Σε όλες τις κοιλουμπίτσες κ τις μανουλες πολλά φιλάκια κ πιο πολλά στα ζουζουνάκια σας...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλησπερα κ απο μενα...οχι, δεν γεννησα ακομα...πριν λιγο γυρισα απο το γιατρο...τα νεα μου:

η μικρη εφτασε αισιως τα 3560 γρ,ειναι ακομα ψηλα στη λεκανη (δεν ξερει το λογο, μου ειπε ισως ειναι κοντος ο ομφαλιος λωρος, ισως λογω μεγεθους δεν χωραει..) και μου ειπε πως εχουμε τελευταια προθεσμια μεχρι την Τεταρτη οπου αν παω και δεν εχω ακομα πονους θα μου κανει τεχνητους αλλα δεν ειναι σιγουρος αν θα κατεβει η μικρη και ετσι μπορει να το φαω το μαχαιρακι...και λεω..να ταλαιπωρηθω ωρες για να κανω καισαρικη στο τελος??λιγο χαλια μου ακουγεται...με εξετασε και "δακτυλικα" (ψιλοπονεσε αυτο):?..

Αυτα μεχρι που με εβαλε για καρδιοτοκογραφημα..ημουν ξαπλα 30 λεπτα κ οι συσπασεις περναν και διναν...οκ το καρδιομπλαμπλα...αλλα με το που το κοιταει η μαια μου λεει :με πονους ηρθατε??οχι λεω..α, μου λεει..το βλεπει κ ο ντοκ και μου λεει"μπραβο, εχεις πονους γεννας!!" μα γιατρε,του λεω,αυτα τα εχω 3 εβδομαδες τωρα!!!!τες πα, θα με ξαναδει την Τριτη το πρωι, αλλα μου ειπε οτι μπορει κ αυριο να με πιασουν οι πονοι της γεννας...Who Knows??:confused:

Πάω τώρα ν' αρχίσω τις γάτες και το περπάτημα (2 ώρες την ημέρα, μου είπε!) μπας και μας κάνει την τιμή από μόνη της η φασολίτσα:)

Ρωτησα κ εγω τον γιατρο μου και μου ειπε πως αυτα ειναι του λαου φιλοσοφιες...δεν βοηθαει το περπατημα, αν ειναι να κατεβει θα κατεβει...οποτε μου ειπε να μη περπαταω..

σορυ για το κατεβατο:roll:

Και σε ψάχναμε βρε κοριτσάκι... Έτσι όπως τα λές, τα είπα κ εγώ.. εμένα ο μπέμπης είναι 3.800 (αλλά έχω δυο εβδομάδες ακόμα) και δεν έχει κατέβει ακόμα... Εύχομαι η δική σου να κατέβει και γρήγορα... Να δώσεις τηλ. για να μας ειδοποιήσεις...

Με το καλό και φιλάκια

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Chris, εγώ έχω υψηλή ρήξη στον αμνιακό σάκο, πράγμα που σημαίνει ότι από τη μία φεύγει αμνιακό υγρό και από την άλλη μπορεί να μπει κάποιο μικρόβιο από τον κόλπο και να μολυνθεί το μωρό -αυτό το ρίσκο θέλουμε να αποφύγουμε. Η γιατρός μου είναι πολύ υπέρ του φυσικού τοκετού, οπότε είμαι σίγουρη ότι αν δεν ήταν ανάγκη δε θα μου το έλεγε για την πρόκληση με τόση βεβαιότητα. Εσύ, χαλάρωσε, ψυλλιάζομαι ότι έχεις να περιμένεις ακόμα μερικές μέρες:)

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

τον θηλαζεις τοση ωρα και τρωει και τοσο συμπληρωμα???εμενα τοτε δεν τρωει τιποτα...τρωει περιπου 10' και στα 2 στηθοι (αντε στην καλυτερη περιπτωση 15' ) και δεν τρωει καθολου συμπληρωμα....οσες φορες του εχω φτιαξει τις τελευταιες μερες δεν εχει φαει ουτε 5 γρ

καποιες φορες βεβαια μπορει να ξυπνησει και στη μιση ωρα να ξαναφαει ..

76IGp3.png

bibicos οταν τον ταιζεις δεν κοιμαται...εμενα σχεδον ολες τις φορες κοιμαται την ωρα που τον ταιζω...και πολλες φορες για να φαει πιο πολυ τον αλλαζω ενδιαμεσα ξεξυπναει και τρωει καμποσο ακομα

76IGp3.png

Εχω και μια ερώτηση βρε κορίτσια, εσείς που γεννήσατε και ξέρετε... το μόνο που με αγχώνει είναι ο θηλασμός. Λέτε να πάρω θήλαστρο από τώρα, ή να περιμένω να δω πως θα πάνε τα πράγματα? γιατί διαβάζω ότι μερικές από εσάς αντλείται γάλα και από τις πρώτες μέρες. Επίσης, δεν έχω κατασταλάξει τι θήλαστρο να πάρω. Από ότι βλέπω οι απόψει διαφέρουν, άλλες προτιμούν το ηλεκτρικό και άλλες το χειροκίνητο, τι να κάνω? έχω μπερδευτεί!

Οχι δεν χρειάζεται θηλαστρο η μπιμπι εχει μια πιο δυσκολη αρχη με τον θηλασμο και χρειαζεται.

Αν παλι χρειαστει δεν αγοραζεις νοικιαζεις νοσοκομειακο ηλεκτρικο εννοεται(τα χειροκινητα ειναι απαισια, κουραστικα και οδυνηρα τα περισσοτερα ξεχαστε τα)

Μεχρι να εδραιωθει η γαλουχια μονο νοσοκομειακο(περιπου στις 40 μερες)

Μπιμπικο, εισαι ηρωας και να ξερεις οτι εχω περασει ακριβως το ιδιο.

Δεν θυμαμαι να εχω κουραστει περισσοτερο στη ζωη μου.

Κι εμενα δεν εφτανε το γαλα που αντλουσα, εμενα επινε πολυ περισσοτερο συμπληρωμα, μονο 90 μλ σημαινει οτι θηλαζει παρα πολυ απο σενα...(και να μην εχεις στο μυαλο σου ποσο βγαζεις με το θηλαστρο, δεν ειναι καθολου ενδεικτικο του ποσο πινει, μπορει εσυ να βγαζει 20 μλ αλλα αυτος να πινει 120...)

Να θηλαζεις να αλλαζεις να κοιμαται μετα απο ποοοοοοση προσπαθεια στο καπακι να πρεπει να αντλησεις να προλαβεις πριν ξυπνησει, να πλυνεις να αποστειρώσεις το θηλαστρο, να πλυνεις να αποστειρωσεις μπιμπερο, να βρασεις νερο για να προλαβεις να φτιαξεις το συμπληρωμα και ολα αυτα απειρες φορες...να ζεστανει το μητρικο κλπκλπκλπ

Ενα θα σας πω κοιμομουνα κανα μην στον καναπε στο σαλονι, να ειμαι διπλα στην κουζινα να προλαβω με τη τσιμπλα στο ματι(κοιμομουνα ειναι σχημα λογου, ειχα δει ολα τηλεμαρκετινγκ, τι να εχει η τιβι 4 το πρωι?)να ετοιμασω το συμπληρωμα να το αφησω στην ακρη να θηλασω να πιασω το μπιμπερο κλπκλπκλπ

Δεν θελω να το θυμαμαι καθολου. Ευχομαι και παρακαλω να μην πληγωθουν οι θηλες μου παλι...(αν και επιανε σωστα ειχα πολυ ευαισθητο δερμα...)

Οταν στρωσουν τα πραγματα και θηλαζεις αποκλειστικα θα εισαι ααααααρχοντας.

ΜΟυ κανει εντυπωση αυτο που ειπε η συμβουλος 20 λεπτα απο το ενα 20 απο το αλλο...δηλαδη τι κανεις το βγαζεις στο 20λεπτο κι ας τρωει?Τον διακοπτεις πανω στο φαγητο?

Η μηπως σου ειπε να κανεις συχνες εναλλαγες στηθυς δηλ 20-20, 10-10,5-5 κλπ γιατι αυτο ειναι αλλο...

Τι μπερδεμα κι αυτο...το πιο φυσικο πραγμα και πρεπει να γινεις εξπερ για να τα καταφερεις...

Χαπακι πολυ καλα τα πατε μπραβο σας..ετσι να τον ταιζεις οποτε θελει...

Και να ξερετε οτι περνανε αλματα αναπτυξης ειναι καποιες μερες που τρωνε ατελειωτα και παλι στρωνουν μετα...

Εμπιστευτειτε το μωρακι, οταν θα χρειαζεται περισσοτερο γαλα, ξερει πως να αυξησει την παραγωγη...αυξανει τους θηλασμους του....

Αυτο με το μποντινγκ του μπαμπα το καναμε κι εμεις!!! Γυμνο το μωρο γυμνος ο μπαμπας και ξαπλωνε ανασκελα κι εβαζε τη μικρη μπρουμυτα πανω του...τους αρεσε παρα πολυ!

Οχι πολλη ωρα ομως , κατουρανε! χαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα....

galat αληθεια πιστευεις οτι τα παμε καλα...εχω αγχωθει μηπως τρωει πολυ λιγο...αφου στη bibicos η συμβουλος ειπε 20' σε καθε στηθος...εμενα τρωει πολυ λιγη ωρα...λες να μην τρωει αρκετα και να μην παρει βαρος???

αλλα αν πειναγε θα μπορουσε να κοιμηθει???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...