Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φαντάζομαι πως σημαίνει ότι θηλάζεις όποτε & όσο θέλει το μωρό. Δηλαδή χωρίς πρόγραμμα & ρολόι...

Galat σ'ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Πραγματικά δεν το γνώριζα, δεν το είχαμε αναφέρει ποτέ με τη γιατρό μου και όχι τίποτε άλλο... με έβλεπα στο 2ο μήνα να έτρεχα για τεστ εγκυμοσύνης...:tongue::tongue::tongue:

Σωστά!

Προσοχη λιγο τωρα με το σπορ...χιχιχι δεν ειναι και οτι πιο ευκολο λεχωνα να ξαναμενει εγκυος...

Εμενα τα λογχεια(σαν περιοδος) εντωμεταξυ κρατησαν 2 μηνες...ολο καθαριζα και ολο επανερχονταν...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σωστά!

Προσοχη λιγο τωρα με το σπορ...χιχιχι δεν ειναι και οτι πιο ευκολο λεχωνα να ξαναμενει εγκυος...

Εμενα τα λογχεια(σαν περιοδος) εντωμεταξυ κρατησαν 2 μηνες...ολο καθαριζα και ολο επανερχονταν...

Καλά... ο λόγος το λέει... το πήρες και συ της μετρητής...:cool:

Εδώ καλά καλά δεν ξέρουμε εάν θα μπορούμε να πάμε τουαλέτα με τα ράμματα... αυτά θα σκεφτούμε τον 1ο μήνα... Μακάρι να είμαστε καλά και βλέπουμε...

tu9Rp3.png?QaublJvB

κι εγω το ιδιο θελω να κανω...μπανακι ...θηλασμος και υπνος ομως εκεινος μαλλον δεν συμφωνει...

θα βρουμε το ρυθμο μας...και αλλη φορα δεν θα τον αφηνω να κλαιει....

76IGp3.png

Happiness μπράβο βρε κορίτσι μου... αυτό κι αν μας δίνει θάρρος σε μας που περιμένουμε τη μεγάλη μέρα... για να θέλεις να ξαναμείνεις έγκυος μόλις 1 εβδομάδα αφού γέννησες φαντάζομαι ότι ήταν καλή εμπειρία...:P

tu9Rp3.png?QaublJvB

Διαφημίσεις

Happiness μπράβο βρε κορίτσι μου... αυτό κι αν μας δίνει θάρρος σε μας που περιμένουμε τη μεγάλη μέρα... για να θέλεις να ξαναμείνεις έγκυος μόλις 1 εβδομάδα αφού γέννησες φαντάζομαι ότι ήταν καλή εμπειρία...:P

ειναι η καλυτερη εμπειρια...το συναισθημα που νοιωθεις οταν βλεπεις αυτο το ζουζουνι που τοσο καιρο κουβαλας μεσα σου ειναι απεριγραπτο...

76IGp3.png

ειναι η καλυτερη εμπειρια...το συναισθημα που νοιωθεις οταν βλεπεις αυτο το ζουζουνι που τοσο καιρο κουβαλας μεσα σου ειναι απεριγραπτο...

Να'σαι καλά... και να σου ζήσει ο μπέμπης σου...

Καληνύχτα και από μένα!!!

tu9Rp3.png?QaublJvB

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Να σας πω, εμπειρία δεν έχω, αλλά μου φαίνεται αδιανόητο να την αφήνω να κλαίει ή να μην την παίρνω αγκαλιά. Δεν ξέρω από παιδαγωγικής άποψης αν είναι καλύτερα, ξέρω ότι εγώ δεν είμαι για τέτοια:-Ρ

Απόψε είχα την πρώτη μου γερή σειρά συσπάσεων, ανά 8λεπτο παρακαλώ, ενδιαφέρουσα εμπειρία:-Ρ Χάρηκα που έγινε τώρα, να χω μια πρόοδο να αναφέρω αύριο στον υπέρηχο. Έχω νωρίς ραντεβού, αλλά πού να με πάρει ύπνος, οπότε πάλι ζομπίτσα με βλέπω...

Τι ωραία νέα, ιντι, κι αναρωτιόμουν για τη νίκι και την κων κων! 3500, ε; Μια χαρά, άντε και στα δικα μαςςςςςς!

Σας φιλώ

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Στελλίτσα κανε κι εσυ μια ρουτίνα, μπορείς! Ενα ζεστο μπανακι, ενα καλο μασαζακι απο τον χαμπι, κανα παιχνιδάκι με τη Φασολια...που ξερεις!

Κι εγω δεν νυσταζω καθολου σημερα...κοιμηθηκα και να 2 ωριτσες το μεσημερι βεβαια...

Επισης σαν να δροσισε λιγακι?

Χαπακι μου χιχιχιχι να κανεις ο,τι νιωθεις να μην ακους κανεναν...λιωστον στα φιλια, "κατσιασε τον"...

Κρις....και μετα τον πρωτο μηνα, και μετα τον δευτερο...και τον τριτο....χαχαχαχα αργει λιγο να ερθει σε ρυθμους το σπορ! Κατι τα λογχεια, κατι η κουραση, κατι που φοβασαι μην ξυπνησει το μωρο την επιμαχη στιγμη.....χαχαχαχαχα

Ολυμπία, πως ειναι ο Μιχαλάκης τωρα?

Σε σκεφτομουν γιατι μου εδωσε ενα μαξιλαρι θηλασμου, μινι ομως οπως το βλεπω, μια φιλη, θα το παρω στο μαιευτηριο σιγουρα να δουμε θα με βολεψει?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!Happiness μου θα συμφωνήσω με τη galat, να παίρνεις το μωράκι σου αγκαλιά και μην ακούς κανέναν που σου λέει οτι θα το κακομάθεις, τα μωρά ειδικά μέχρι 1 έτους έχουν απίστευτη ανάγκη την αγκαλιά της μαμάς τους (και του μπαμπά-μην τους ξεχνάμε)....κλαίνε απο ανασφάλεια....θυμάμαι μας είχε πει χαρακτηριστικά ένας καθηγητής ψυχολογίας στην ειδικότητα οτι σχεδόν επιβάλλεται να τα κοιμίζουμε και στο ίδιο δωμάτιο μέχρι 1 έτους και σε καμία περίπτωση να μην τα αφήνουμε να κλαίνε γιατί είναι ένα συναίσθημα παρόμοιο με το να άφηναν εμάς σε μια ζούγκλα με άγρια θηρία και κανέναν να μας βοήθησει.....η πεθερούλα μου όταν της είπα οτι θέλω να κρατήσω το μπέμπη στο δωμάτιο κάποιους μήνες μου έλεγε οτι είμαι υπερβολική και πως η ανηψιά της το έβαλε αμέσως σε άλλο δωμάτιο και μπλά μπλά μπλα.....μετά απο λίγο καιρό όμως άκουσε και αυτή όσα ήδη ήξερα απο έναν παιδοψυχίατρο και μου είπε οτι έλεγα εγω τόσο καιρό...γκρρρ....ααααα......μια άλλη καθηγήτρια μας είχε πει οτι καλό είναι και ο πατέρας να παίρνει αγκαλιά το μωράκι χωρίς να φοράει μπλούζα για να μαθαίνει και τη δική του μυρωδιά (όπως συμβαίνει και με μας στο θηλασμό).....αυτά τα tips απο εμένα:mrgreen::mrgreen:

πωωω....πάρλα πρωί πρωί:mrgreen::mrgreen:

c2Gbp2.png

καλημέρα και απο μένα!!!!!!! Αυτές τις μέρες θα είμαι κάπος χαμένη μιας και έχει έρθει ο αδελφός μου και έχει πάρει αγκαλιά τον υπολογίστή μου. Εγώ πάλι φοβάμε μήπως είμαι μια γαϊδούρα μάνα γιατι ποτέ δεν έχω συγκινηθεί απο κλάμα μωρού, βέβαια δεν ήταν του δικού μου μωρού.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Ως προς το δημοφιλές σπορ, ο ντρούλης άρχισε ήδη να γρατζουνάει σα το γάτο.... χαχαχα

Εγώ πάλι φοβάμε μήπως είμαι μια γαϊδούρα μάνα γιατι ποτέ δεν έχω συγκινηθεί απο κλάμα μωρού, βέβαια δεν ήταν του δικού μου μωρού.

Dimάκι θα δεις τη διαφορά με το δικό σου το μωρό... εγώ δεν αντέχω δευτερόλεπτο να την ακούω να κλαίει...

όταν πήγαμε να της πάρουν αίμα από τη φτέρνα για την εξέταση για τα μεταβολικά νοσήματα, την άκουγα από μακρυά που έκλαιγε και δωσ' του να κλαίω και εγώ σα του γουρούνι!!!! Ναι, ναι... ήμουν αξιολύπητη!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Κοριτσια μου τι κανετε?Επιτελους βρηκα 2 λεπτα χαλαρωσης και μπηκα να σας γραψω...Εγω ειμαι χαμενη μεταξυ θηλασμων και αντλησεων με το θηλαστρο...Μιλαμε τα εχω δει οοοοοολα....Προσπαθω να κανω 8 αντλησεις το 24ωρο και να τον θηλαζω κ ολας και καταλαβαινετε τι συμβαινει....

Αφηστε που με το συμπληρωμα που δινω μου ξεκινησε και κατι κολικους κ αστα να πανε....:(

Βρε κοριτσια η geonutr τι κανει γεννησε???

Να ζησουν τα καινουργια Αυγουστιατικα μπεμπεκια σε ολες τις μανουλες...

Χαπακι εσενα μενει αρκετει ωρα ξυπνιος ο μικρος και οταν μενει τι κανετε??Πως τον απασχολεις???

Κοριτσια ποοοοολυ μεγαλη ευθυνη να εισαι γονιος....:confused:

Σας φιλω ολες και αμα ξαναβρω χρονο θα τα ξαναπουμε...

Φιλια Πολλα

καλησπερα κοριτσακια μου....

bibicos εμενα δεν μενει και πολυ ξυπνιος τον αγαπα τον υπνο...συνηθως οταν δεν εχει φαει καλα δεν μπορει να κοιμηθει και ξυπναει και κλαιει...

να σου πω αφου αντλεις γαλα και τον θηλαζεις γιατι του δινεις συμπληρωμα????

εγω παντως αν δω και δεν χορταινει τον ξαναβαζω στο στηθος και ας εχει φαει πριν μιση ωρα....αρκετο συμπληρωμα εφαγε στην κλινικη........

οι υπολοιπες τι κανετε????

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...