Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέραααα

Να σας μεταφέρω τα ευχάριστα:

χθες μιλήσαμε με τη Nikijo!!! Έχει ένα μπέμπαρο 3500κιλ και 54 πόντους!!! Είναι και οιδυο καλά και μάλλον αύριο θα είναι στο σπίτι τους!!!

Μου είπε να σας μεταφέρω τα φιλιά της!!!

Εδώ οι ευχές:

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=1699

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην χρειαστεί τίποτα το μωράκι σου :P

Και εμένα δεν ήταν να φύγει και προέκυψε...

Εγώ όταν πήγα να δω τους χώρους δεν τους είπα ποιος γιατρός με παρακολουθεί και πήρα τιμές για όλα. Με ρώτησαν μόνο τι ασφάλεια έχω , τους είπα Δημοσίου αλλά επειδή δεν ξέραν τι ισχύει σε αυτή την περιίπτωση:confused: μου είπαν κανονικά τις χρεώσεις των ιδιωτών.....λες να υπάρχει δηλαδή και άλλο τιμολόγιο?

αλλο τιμολογιο θα υπαρχει για καισαρικη. συνηθως ειναι πιο οικονομικη απο τον φυσιολογικο τοκετο... αυτο καταλαβα. γιατι και καλα θεωρειται επεμβαση και καλυπτει ενα ποσο το ταμειο σου. για το δημοσιο δεν ξερω τι ισχυει... αν στο αφαιρουν οι ιδιοι (για το ΙΚΑ ετσι γινεται) ή αν πληρωνεις κανονικα και παιρνεις μετα χρηματα απο το ταμειο... αν θελεις παρε και ρωτα στο λογιστηριο τους.

εμενα η γιατρος μου δεν εφυγε γιατι εχει αλλες 3 κοπελες που γενναμε μαζι:?:???::?:???:

ZOrwp3.png

καλησπερα κοριτσακια μου...τι κανετε???

εμενα γκρινιαζει ο μουργος μου και δεν κοιμαται...τον εχω βαλει στο πορτ μπεμπε και μονο με πιπιλα ησυχαζει...αλλιως θελει αγκαλια,αλλα δεν θελω να μαθει αγκαλιες....

76IGp3.png

galat ειμαι 1.70 κ το μωρό έχει 100mm περίμετρο κεφαλιου (την πρώτη μέτρηση στο υπερηχογράφημα)

Εσύ δηλ. θα το προσπαθουσες με φυσιολογικό? Η μαμά μου είναι πιο κοντή από μένα κ στην πρώτη της εγκυμοσύνη (σε μένα) έβγαλε με φ.τ. 4.500κ. μωρό... Μωρέ δεν ξέρω, είναι που με άγχωσε αυτός με τον υπέρηχο... αλλά κ τώρα που το ξανασκέφτομαι, δε θα είναι κ ταλαιπωρία για το ίδιο το μωρό? Σκέφτομαι αν μπει στη λεκάνη, καλώς θα πάω για φ.τ. Αν όχι, σκέφτομαι να του πω να πάμε για κ.τ.

Νικολίνα αν εισαι 1.70 τι να πουμε κι εμεις που ειμαστε μετα βιας 1.60? Η ξαδερφη μου 1.54 4500 κιλα τον μπεμπη φυσιολογικοτατα....

Λοιπον καταρχην 10 εκ ειναι η διαμετρος, οχι η περιμετρος!χιχιχι

Στην 39η εβδομαδα που εισαι εσυ ενας μεσος ορος διαμετρου(αμφιβρεγματικη φανταζομαι το BPD ειναι 9.8, μιλαμε τωρα δηλαδηγια 2 χιλιοστα παραπανω? :roll::roll:

Και στην 38η να σου πω ειναι 9,6....

galat...να σε ζαλισω λιγακι,τωρα που θηλαζω το μπεμπουλη θα παρει κιλακια ???εχω ενα αγχος μου φαινεται ακομα πολυ μικρουλης...

και οταν με το καλο βγουμε εξω θα μπορω να τον θηλαζω...???

τι γινεται με την περιοδο το διαστημα του θηλασμου???

Χαπακι δεν με ζαλιζεις. Θα βασλει κιλακι μην ανησυχεις. Το βασικοτερο ομως ειναι οτι εκτος απο βαρος του δινεις το πιο υγιες ξεκινημα για τη ζωη του...

Και βεβαια μπορεις να τον θηλαζεις εξω οπουδηποτε...μπορεις αν ντρεπεσαι να εχει ενα σεντονακι η να τον θηλαζεις στο αυτοκινητο.

Με την περιοδο ειαι θεμα καθε γυναικας. Υποτιθεται οτι αν θηλαζεις ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ ακομα 15 φορες το 24ωρο πχ, τοτε η περιοδος δεν εμφανιζεται.

Αν ομως εμφανιζτει, δεν σημαινει οτι κατι δεν παει καλα απαραιτητα με τον θηλασμο, ουτε οτι μειωνεται η παραγωγη.

Το οτι δεν εχεις περιοδο ομως δεν ειναι βεβαιος τροπος αντισυλληψης...

Αν μια μαμα θηλαζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ για τους πρωτους 6 μηνες ειναι αρκετα δυσκολο να συλλαβει, αλλα αργοτερα οχι αδυνατο.

Εμενα η περιοδος ηρθε γυρω στον χρονο, αφου ειχαν μειωθει τα γευματα αρκετα, λογω των στερεων τροφων.

αλλιως θελει αγκαλια,αλλα δεν θελω να μαθει αγκαλιες....

Εδω ομως με στεναχωρείς και θα διαφωνήσω... Τα παιδια δεν μαθαινουν αγκαλιες, ουτε κακομαθαινουν οσο και να τα αγκαλιαζεις...

Η αγκαλια ειναι ζωτικη αναγκη του βρεφους και οχι καπρίτσιο.

Τη δικια μου την ειχα στα χερια κυριολεκτικα συνεχεια, ειναι ενα παιδι εντελως ανεξαρτητο και δεν μου ζηταει ποτε αγκαλια, απο τοτε που μεγαλωσε πχ 8-12 μηνω και ειδικα απο οταν περπατησε...

Και τωρα στην εγκυμοσυνη ειανι φοβερα συνεργασιμη...

Τα μωρα ΔΕΝ κακομαθαινουν μην φοβαστε. Αγκαλιαστε αφοβα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από μένα.

Galat αυτό με την περίοδο δεν το είχα ξανακούσει. Δηλαδή όσο θηλάζουμε δεν θα μας έρθει η περίοδος???:confused: ¨η απλά υπάρχει πιθανότητα και εξαρτάται από την κάθε γυναίκα??? Και αν θηλάζουμε πάνω από χρόνο??? :roll:

tu9Rp3.png?QaublJvB

Δεν ερχεται η περιοδος και για αυτο ο θηλασμος ειναι τοσο καλο για την υγεια της γυναικας. Η αμμηνορυσια προστατευει απο καρκινο του στηθους της μητρας κλπ.

Κανονικα, βιολογικα η γυναικα δεν ειναι φταιγμενη να εχει περιοδο. Γενναει παιδια, θηλαζει 2-3 χρονια ξαναμενει εγκυος κλπκλπ

Στη συγχρονη κονωνια ομως κατι τετοιο ειανι αδυνατο, οποτε ας επωφεληθουμε τους εάχιστους μηνες χωρις περιοδο της εγκυμοσυνης και του θηλασμου....

Αν θηλαζεις πανω απο χρονο , τοτε ναι μπορει να μην ερθει αν εισαι απο τις τυχερες...

Συνηθως ερχεται ομως γιατι επιστρεφουμε στη δουλειά , ταιζουμε τα παιδιά παρεαλειπωντας θηλασμους κλπ....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Για να μην παρεξηγηθω υπαρχουν κοπελες που θηλαζοντας αποκλειστικα επενρχεται η περιοδος τους στους 3, στους 5 μηνες... συνηθως ομως οσο θηλαζεις δεν εχεις περιοδο... ιδιως το πρωτο εξαμηνο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αν μια μαμα θηλαζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ για τους πρωτους 6 μηνες ειναι αρκετα δυσκολο να συλλαβει, αλλα αργοτερα οχι αδυνατο.

το αποκλειστικα το καταλαβαινω. το ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ τι σημαινει?

ZOrwp3.png

Παρτε και ενα ποιηματακι για τον θηλασμο...

by Peter Waldor

The nipple huge in the baby's mouth,

like a well gummed butt of an old cigar,

the baby's hands squeeze the flesh,

he pulls off every few seconds to smile

at his mother or turn to see what else

is out here. And then one brother blew

huge raspberries on the baby's belly,

the baby pulled off again, guffawing,

then the other brother blew raspberries

into the air, there being no more room

on the belly, that worked just as well,

child laughter squeaky as old pumps,

young spittle covering the scene,

then, for encore, the holy valve closed

a second late and the baby's face

was sprayed with warm milk, more laughter,

the raspberry boys waving their hands

to feel the spray as if it were a first snow,

boys who lost their privileges at their

mother's breasts not long ago,

though they remember none of it as they

won't even remember this by tomorrow,

and so I take it down for them.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

galat ευχαριστω παρα πολυ για την ενημερωση...κι εμενα ο γιατρος μου ,μου ειπε να θηλασω οσο περισσοτερο μπορω,θα με βοηθησει αρκετα και στο θεμα της ενδομητριωσης...

οσο για τις αγκαλιες,δεν ζηταει συχνα ο ζουζουνος,αλλα φοβομουνα πως αν τον μαθω καθε βραδυ αγκαλια μετα δεν θα κοιμαται αλλιως...αλλα αφου το λες εσυ οτι δεν κακομαθαινουν κατι θα ξερεις

να σε ρωτησω και κατι αλλο ποτε ειναι καλο να τον κανω μπανακι,το πρωι ή το απογευμα(δυο μερες τωρα τον κανω απογευμα και μετα μου βγαζει γκρινια)....

76IGp3.png

το αποκλειστικα το καταλαβαινω. το ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ τι σημαινει?

Φαντάζομαι πως σημαίνει ότι θηλάζεις όποτε & όσο θέλει το μωρό. Δηλαδή χωρίς πρόγραμμα & ρολόι...

Galat σ'ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Πραγματικά δεν το γνώριζα, δεν το είχαμε αναφέρει ποτέ με τη γιατρό μου και όχι τίποτε άλλο... με έβλεπα στο 2ο μήνα να έτρεχα για τεστ εγκυμοσύνης...:tongue::tongue::tongue:

tu9Rp3.png?QaublJvB

μου το ειπε και ο γιατρος για την περιοδο...μου ειπε επισης οτι οταν ξαναπαω ...(τελος του μηνα) θα μου πει αν θα μου ερθει ή οχι....

ασχετο δλδ εσυ την κορη σου δεν την αφηνες να κλαψει καθολου.....????

76IGp3.png

να σε ρωτησω και κατι αλλο ποτε ειναι καλο να τον κανω μπανακι,το πρωι ή το απογευμα(δυο μερες τωρα τον κανω απογευμα και μετα μου βγαζει γκρινια)....

Χαπακι μου εγω παντα πριν τον βραδυνο υπνο την εκανα, ετσι το συνδυαζε με την ιεροτελεστια του υπνου, σαν ρουτινα... δηλ μπανακι, μασαζακι, θηλασμος και νανι...

Αν οντως τον τσιτωνει και δεν τον χαλαρωνει καντο οποια αλλη ωρα της ημερας σε βολευει....

ασχετο δλδ εσυ την κορη σου δεν την αφηνες να κλαψει καθολου.....????

Οχι... παντα ανταποκρινομουν στο κλαμα... ΕΙτε τη σηκωνα αγκαλια ειτε τη θηλαζα...

Η μονη περιπτωση να την αφησω να κλαίει ηταν αν κλαιει στον υπνο της, σε ονειρο... αυτο για πιο μεγαλα παιδια...

Και φυσικα τωρα την αφηνω να κλαιει οταν προσποιείται χαχαχαχαχα

Αν παρα την αγκαλια, αλλαγμα ταισμα. ελεγχο αν ζεσταινεται ή κρυωνει παλι κλαινε, τραγουδηστε τους, κουνηστε τα, μιληστε τους, πηγαινετε βολτα εντος η εκτος σπιτιου, τυλιξτε τα ελαφρα με σεντονακι(στα μωρα αρεσει πολυ η αισθηση του ελαφρου φασκιωματος) και...καλα κουράγια!

Η κορη μου επισης δεν εκανε κολικους. Να δουμε αν θα ειμαι το ιδιο τυχερη και με τον μπομπο μου.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...