Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχχχ....αυτή τη συνταγή πρέπει να τη μοιραστώ μαζί σας, την έκανα προχθές αλλά έφαγα μόνο 2-3 κουταλιές λόγω διαβήτη:twisted:

είναι μια παραλλαγή του κλασικου κορμού που τρώμε απο παιδιά αλλά πολύ πιο γρήγορη και πολύ πιο ωραία...τουλάχιστον εμένα μ'άρεσε γιατί δεν είχε αυτή την έντονη βουτυρίλα στη γεύση.....dim οτι πρεπει για τις υπογλυκαιμίες σου.

http://glykoapospiti.blogspot.com/2010/06/3.html

κολασμένη η συνταγή σου αλλά προτημώ να μη βάζω τον πειρασμό στο σπίτι. για τις υπογλυκαιμίες καλό είναι κανένα παστελάκι Ζακυνθινό με γλυκάνισο.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλά κι εγώ με παστέλια τη βγάζω...αλλά το έφτιαξα γιατί είχα επέτειο με το σύζυγο και τρελένεται για σοκολάτα...κι εγώ τρελάθηκα που δε μπορούσα να φάω...

να τα εκατοστίσετε κούκλα μου. Να είστε γεροί, αγαπημένοι και τρισευτυχισμένοι.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Να ζήσετε mamalou! Πόσα χρόνια; Εμείς έχουμε την πρώτη μας στις 28, και από μέσα μου ευχόμουν να γεννηθεί τότε η φασολιά μας, αλλά τώρα χλωμό το βλέπω...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Να ζήσετε mamalou! Πόσα χρόνια; Εμείς έχουμε την πρώτη μας στις 28, και από μέσα μου ευχόμουν να γεννηθεί τότε η φασολιά μας, αλλά τώρα χλωμό το βλέπω...

Καλημερα...κι εγω αυπνια αλλα λογω ζεστης...τι ειναι παλι αυτο ρε παιδια λιωνω...

Στελλίτσα εμεις στις 25! Κι εγω ελεγα μπας και γεννηθει τοτε! Χιχιχιχ η στη γιορτη του που ειναι και η ΠΗΤ μου 30... αλλα τώρα δεν το βλεπω...

Λοιπον η δικη μου περιπτωση τελικα θα εχει το περισσοτερο σασπενς

Ραντεβου με την αλλη γιατρο 12 αυγουστου, και εισαγωγη στο νοσοκομειο με τον αλλον 15 αυγουστου...εχω 3 μερες να αποφασιασω! χαχαχαχαχαχαχα

Νικολίνα, τι υψος εχεις?

Κεφαλοπυελικη δυσαναλογια ειανι πραγματικα αρκετα σπανιο συνηθως σε πολυ κοντε γυναικες, εδω το εχουν βρει καραμελα...

επανερχομαι η κορη μου κανει το σκυλακι και γλυφει οτι βρει

eNeap2.pngTSzHp3.png

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κοριτσάκια....κι εσείς να είστε πάντα αγαπημένοι και με το καλό τα μωράκια σας..

stellunak 4 χρόνια γάμου και αύριο 9 χρόνια γνωριμίας

c2Gbp2.png

galat ειμαι 1.70 κ το μωρό έχει 100mm περίμετρο κεφαλιου (την πρώτη μέτρηση στο υπερηχογράφημα)

Εσύ δηλ. θα το προσπαθουσες με φυσιολογικό? Η μαμά μου είναι πιο κοντή από μένα κ στην πρώτη της εγκυμοσύνη (σε μένα) έβγαλε με φ.τ. 4.500κ. μωρό... Μωρέ δεν ξέρω, είναι που με άγχωσε αυτός με τον υπέρηχο... αλλά κ τώρα που το ξανασκέφτομαι, δε θα είναι κ ταλαιπωρία για το ίδιο το μωρό? Σκέφτομαι αν μπει στη λεκάνη, καλώς θα πάω για φ.τ. Αν όχι, σκέφτομαι να του πω να πάμε για κ.τ.

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

καλησπερα κοιλουμπες μου ,μπηκα να πω ενα γεια πριν ξυπνησει ο μουργος μου...

μολις τελειωσα και το σιδερωμα.......γκρρρρρρρ

μαμαλου να ζησετε κοριτσακι μου!!!!

νικολινα μου τωρα οταν τα μωρακια ειναι μεγαλα δεν το διακυνδυνευουν σε βαζουν κατευθειαν για καισαρικη.....

ντιμ σε παιδευει το ζαχαρο εεε???

μπου μπου μια χαρα το μωρακι σου ...ετοιμαζεσαι κι εσυ με το καλο,συντομα θα το εχεις αγκαλιτσα!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

galat ειμαι 1.70 κ το μωρό έχει 100mm περίμετρο κεφαλιου (την πρώτη μέτρηση στο υπερηχογράφημα)

Εσύ δηλ. θα το προσπαθουσες με φυσιολογικό? Η μαμά μου είναι πιο κοντή από μένα κ στην πρώτη της εγκυμοσύνη (σε μένα) έβγαλε με φ.τ. 4.500κ. μωρό... Μωρέ δεν ξέρω, είναι που με άγχωσε αυτός με τον υπέρηχο... αλλά κ τώρα που το ξανασκέφτομαι, δε θα είναι κ ταλαιπωρία για το ίδιο το μωρό? Σκέφτομαι αν μπει στη λεκάνη, καλώς θα πάω για φ.τ. Αν όχι, σκέφτομαι να του πω να πάμε για κ.τ.

θα κανεις οτι σου λεει ο γιατρος σου

76IGp3.png

galat...να σε ζαλισω λιγακι,τωρα που θηλαζω το μπεμπουλη θα παρει κιλακια ???εχω ενα αγχος μου φαινεται ακομα πολυ μικρουλης...

και οταν με το καλο βγουμε εξω θα μπορω να τον θηλαζω...???

τι γινεται με την περιοδο το διαστημα του θηλασμου???

76IGp3.png

Καλησπέρα και από εμάς.

Πήγαμε στον γιατρό σήμερα, όλα καλά, περιμένουμε...

Ο μπέμπης μας ζωηρός όπως πάντα, στο καρδιοτοκογραφο.....τον μεγάλο κοντέψαμε να τον χάσουμε (που λέει ο λόγος, μην τρομάζετε)

Ήρθε μαζί μου μέσα στην αίθουσα που κάνουν καρδιοτοκογραφους, καθόταν σε μια καρέκλα και περίμενε.

Με ρώτησε τι είναι αυτά που έχω στην κοιλιά μου και τι είναι αυτό που ακούγεται, του εξήγησα.

Σε κάποια φάση μου λέει δεν αισθάνομαι καλά.....άρπισε, δυσκολευόταν να πάρει αναπνοή, έγινε μούσκεμα....πέταξα εγώ ότι είχα πάνω μου, σηκώθηκα και τον ξάπλωσα στο κρεβάτι.

Έτρεξα φώναξα την γιατρό, τις βοηθούς.

Του μέτρησαν την πίεση, του έδωσαν νερό να πιει και τον άφησαν εκεί ξαπλωμένο μέχρι να συνέλθει καλά.

Μετά από 10 λεπτά ήταν πολύ καλύτερα, εγώ εν το μεταξύ είχα πάρει τον άντρα μου τηλέφωνο και ήρθε τρέχοντας να μας πάρει για να τον πάμε στον γιατρό του.

Τον εξέτασε ο γιατρός του και δεν του βρήκε τίποτα, μια χαρά.

Μάλλον αγχώθηκε πολύ, δεν του άρεσε ο ήχος που κάνουν οι καρδιές των εμβρύων και αυτά όλα τα καλώδια που είχα στην κοιλιά μου.

Ίδιος ο μπαμπάς του έχει γίνει δεν αντέχει να βλέπει τίποτα...χαχα

ααααα..ξεχασα, Αθηνά μου βρήκαν και μένα σήμερα ζάχαρο στα ούρα.

Με ρώτησαν τι έφαγα για πρωινό...χαχαχα, μου είπαν να το μετρήσω με το μηχάνημα που έχω και αύριο το πρωί.

Φεύγω τώρα για κάτι ψώνια, θα τα πούμε....ΦΙΛΙΑ

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Δηλαδή, το ηθικό δίδαγμα είναι να διαλέγουμε δύο γιατρούς για να αποφύγουμε τις προκλήσεις σε περίπτωση που ο ένας θέλει να φύγει διακοπές, έτσι; Ουφ, δε θέλω και πολύ σήμερα...

Άσε μου την βάρεσε που ήρθαν έτσι τα πράγματα αλλά έχω και εγώ κόλημα και δεν θέλω άλλο γιατρό. Αυτός μου αφήνει την επιλογή να κάνω ότι θέλω και ευτυχώς τουλάχιστον είναι ειλικρινής και δεν μου πέταξε καμιά φτηνή δικαιολογία ότι κάτι δεν πάει καλά για να μου κάνει σόνι και καλά πρόκληση. Και αυτός ρε παιδί μου τελευταία στιγμή με ενημέρωσε :mad: αυτό με πείραξε πιο πολύ απ' όλα...

M4B1p3.pngQIghp3.png

καλημερα κοιλουμπες και μανουλες!!!! τι κανετε? δεν κοιμηθηκατε ε??? εγω ελιωσα.... 2 μερες δεν κοιμαμαι και μια κοιμαμαι... ετσι με παει εδω και καιρο...

εχει αλλα μαλλον ειναι για ΙΚΑ (αν πας για καισαρικη). και εγω οταν ρωτησα για γεννα μονο για μονοκλινο και δικλινο μου ειπαν και δεν μου ειχαν δωσει τιμες για καισαρικη γιατι (ετσι μου ειπαν) η γιατρος σου δεν κανει καισαρικες:roll:. ειναι οπως λεει ο γιατρος σου: αξιοπρεπη... πριν τις 15/8 επειδη θεωρειτε ακομα προωρο θα παμε γενικη οπου εχει μοναδα εντατικης για το μωρο για να μεταφερθει στο ιπποκρατειο με ασφαλεια... ετσι θελει η γιατρος και δεν παω κοντρα... δεν ρισκαρω...

καλα μονο η δικια μου δεν θα παει διακοπες????

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην χρειαστεί τίποτα το μωράκι σου :P

Και εμένα δεν ήταν να φύγει και προέκυψε...

Εγώ όταν πήγα να δω τους χώρους δεν τους είπα ποιος γιατρός με παρακολουθεί και πήρα τιμές για όλα. Με ρώτησαν μόνο τι ασφάλεια έχω , τους είπα Δημοσίου αλλά επειδή δεν ξέραν τι ισχύει σε αυτή την περιίπτωση:confused: μου είπαν κανονικά τις χρεώσεις των ιδιωτών.....λες να υπάρχει δηλαδή και άλλο τιμολόγιο?

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...